Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ovom covjeku podrsku moze dati neko ko nema pojma s fudbalom ili bas mrzi BiH.
Kao igrac skidam kapu(legenda) al' kao trener dno dna.
Kao igrac skidam kapu(legenda) al' kao trener dno dna.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Cuo on da su nam Irci pregledali sve snimke i skontali nasu igru pa ih htjeo iznenadit sa Misimovicem na krilu,mogu mislit koliko su Susic i pomocnici puta pregledali meceve Irske ? Haj da pogadjamodilajla je napisao/la:Ovo više ne vodi ni u lijepu materinu jer ni tamo nemamo mjesta, a ne negdje drugoharry_90 je napisao/la:Nemoj tako dobar je Mourinho sta je to 6-7 utakmica bez pobjede,ja ne shvatam te ovakva taktika nas vodi na SP,a ti to ne vidisdilajla je napisao/la:7 utakmica bez pobjede![]()
Aj ti Sajo nazad u otadžbinu francusku, uhvati se kakvog turskog drugoligaša, ili se prebaci na boćanje. Nije ovo sport za tebe. Ovdje osim fudbalskog imena treba malo i mozga, kojeg ti očito nemaš.
irci nas procitali najbolja sansa u 89 minuti preko Alispahica,sve receno
![]()
Kad više pomisliš da ne možemo očajnije igrati, tu je naš Sajo da nas razuvjeri. Od svih mogućih promašaja, a imao ih je hejbet, kada sam vidio Misketa na krilu, nisam znao bil plakao il se smijao![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
susicu..idi vise u 3 lijepe p.i.c.k.e. materine..i ti i tvoja debilna faca...nabio si cvike i glumatas mi nacitanog murinja....jel ov dio neke taktike da se svaka tekma gubi....pa smradu retardirani svuko si repku da svaka j.e.b.e.n.a reprezentacija koja padne plati nama prijateljsku tekmu i lijeci komplekse..na nama..p.o.s.e.r.e.m se vise i na tebe i na tvoju legendu...6 tekmi nemozemo nikom pera odbit...e jesi strucnjak u p.i.c.k.u materinu...mars iz svetinje,sabane 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Pape zovi za Meksiko ako ikako mozes Zukanovica i Cocalica,dok nije previse kasno

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
slazem se cak moze pozvati ermin bicakcic, i besic-a.... bolji su od jahic-a....Adi_Zepce je napisao/la:Pape zovi za Meksiko ako ikako mozes Zukanovica i Cocalica,dok nije previse kasno![]()
Postovanje Susicu ali molim te bjezi ,trci ,furaj iz repke 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Svim ljubiteljima lika i djela našeg trenerskog genijalca želim, da ponovo gledaju neke levatske reprezentacije na svjetskom prvenstvu, dok naši igrači 'lade jaja na Jadranskom moru... nebili pameti došli 

Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 26 maj 2012, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- scootyTM87
- Kontakt:
"Morate biti standardni u svome klubu, da biste dobili poziv u reprezentaciju."Adi_Zepce je napisao/la:Pape zovi za Meksiko ako ikako mozes Zukanovica i Cocalica,dok nije previse kasno![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da,samo Zukanovic je uspio nesto sto nije niko.Nije standardan (po Papetu),a dobio je mjesto u idealnom timu ligeharry_90 je napisao/la:"Morate biti standardni u svome klubu, da biste dobili poziv u reprezentaciju."Adi_Zepce je napisao/la:Pape zovi za Meksiko ako ikako mozes Zukanovica i Cocalica,dok nije previse kasno![]()
![]()

Bitno da je stanadardan Rahimic,Maletic,Zahorivc,Alispahic pa su tu u reprezentaciji.
Pape pod hitno nesto mora promjeniti u odbrani,inace ce i ove kvalifkacije biti prazna prica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da će mu neko postaviti pitanje zašto je izveo Mujdžu i šta mu je isti rekao prilikom izlaska s terena. Da li je to bilo isključivo zbog one jedne povratne lopte Begoviću ili je u pitanju umor?
Nisam ni očekivao dobar rezultat, al' moram priznati da sam mislio kako će Pape ipak pokazati napredak u odnosu na prošlogodišnje prijateljske utakmice u ovom periodu. Jbg, prevarih se.
Nisam ni očekivao dobar rezultat, al' moram priznati da sam mislio kako će Pape ipak pokazati napredak u odnosu na prošlogodišnje prijateljske utakmice u ovom periodu. Jbg, prevarih se.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Osim bi trebao reagovati na očigledan nerad i nesposobnost našeg selektora.Također njegovo forsiranje pojedinaca za rad njihove prodaje je postalo njegova uža specijalnost.SAFETE ODLAZI! 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Tragicno i smijesno je sto je Susic selektor, jer Safet nebi trebao biti trener ni za amatersku ekipu u Kazakstanu.
Covjek stvarno nema pojma o fudbalu i o taktici bilo kojoj, pa cak i igrace stavlja da igraju pozicije koje oni ne igraju uopste.
Susic je bio fudbalska legenda i postujem ga kao covjeka i bivseg fudbalera, ali ako Susic zeli uspjeh reprezentacije BiH, on ce podnjeti ostavku kao pravi covjek i prepustiti nekom koji je sposoban za taj posao.
Covjek stvarno nema pojma o fudbalu i o taktici bilo kojoj, pa cak i igrace stavlja da igraju pozicije koje oni ne igraju uopste.
Susic je bio fudbalska legenda i postujem ga kao covjeka i bivseg fudbalera, ali ako Susic zeli uspjeh reprezentacije BiH, on ce podnjeti ostavku kao pravi covjek i prepustiti nekom koji je sposoban za taj posao.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
To nisam vido.sta mu je rekao???Monolog je napisao/la:Nadam se da će mu neko postaviti pitanje zašto je izveo Mujdžu i šta mu je isti rekao prilikom izlaska s terena. Da li je to bilo isključivo zbog one jedne povratne lopte Begoviću ili je u pitanju umor?
Pa mi stvarno nemamo sreće! Prvi put se je u istoriji našeg fudbala stvorila pozitivna atmosfera oko fudbalskog saveza, gdje imamo neke od najsposobnijih ljudi u našoj zemlji... I kad se sve kockice poslože, mi dobijemo ovog trenerskog genijalca. Mislim, da svi znamo šta je njegova moralna dužnost i koji potez treba povuči, prije nego što zagazimo u kvalifikacije za SP.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 26 maj 2012, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
-
- Kontakt:
Osim nece reagovati, kako svog starog prijatelja izbaciti 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma decko nije bio zadovoljan,a mislim da i nije bilo potrebe da njega vadi i to da bi ubacio igraca od kojeg je svaki bek premijer lige BiH bolji na toj poziciji...ahmic je napisao/la:To nisam vido.sta mu je rekao???Monolog je napisao/la:Nadam se da će mu neko postaviti pitanje zašto je izveo Mujdžu i šta mu je isti rekao prilikom izlaska s terena. Da li je to bilo isključivo zbog one jedne povratne lopte Begoviću ili je u pitanju umor?
- majestic24
- Kontakt:
Savez nece smijeniti Susica. ON je njihova marioneta i radi sta mu oni kazu,a to njima pase.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dokaz da na toj poziciji nemamo zamjenu...provjera uspjela vec drugi put
- Papastathopoulos
- Kontakt:
malo je falilo da svraku ubaci umjesto begovica, taman nam je falio jedan veznjak u ekipi u posljednjih 20 min...
susicu, odlazi ako Boga znas...
susicu, odlazi ako Boga znas...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.