FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
30-40 sekundi zapucketali nekakvim kineskim vatrometcicima, dzaba zadimili po gradu, neko se ovdje ogradio dobar nekolko milja na vatrometima 
Fasovase gurbeti, dere se lik nas : OVO JE NASA CARSIJA HEBEM LI VAM MAJKU !!!
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Nekih 10 godina hz baš bio dominantni u odnosu na manijake po svemu. Bgm u posljednje 2-3 godine imaju bolju posjetu i organizovani su, Nazalost. Ovo je povezano i s lošom saradnjom klub - navijači. Nadam se da cemo se malo trznuti po ovom pitanju i popraviti posjetu posebno na sjeveru.
- 19BordoBijeli46
Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ne serem uopste po hz. Ja sam uvijek uz sjever i hz, al treba reci da moze puno bolje i po broju i organizaciji. Al opet kazem mora se neki klik napraviti da se raja pokrene. Po meni treba razgovarati o ovoj temi, povratkom navijaca i dobrom atmosferom došle bi i pobjede kod kuce. Klub mora krenuti u neku priču s navijacima19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:25Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
Sto je najgore HZ je sad na cijeloj tribini mozda stotinjak manje nego što bude manijaka na slikama se to i ne vidi, u ta doba o kojima on prica njima je jedino centralni dio tribine bio popunjen i razlika u brojkama je po 5 glava bila i više od toga.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:25Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
Uglavnom vremena se mijenjaju i svaka grupa u držali je pala što se toga tice.
I nece bolje biti sigurno.
- 19BordoBijeli46
Ma daj,opcenito svako govori hz mala brojka,ovo ono,a Vecina vas forumasa ne dolazi na utakmice,jedino kad je Europa ili derbi. Ukoliko vam je brojka na sjeveru mala,nema problema,kupite kartu za sjever i sa nama u kop. Eto imate u srijedu svi priliku kome smeta brojka,da dodjete.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:30Ne serem uopste po hz. Ja sam uvijek uz sjever i hz, al treba reci da moze puno bolje i po broju i organizaciji. Al opet kazem mora se neki klik napraviti da se raja pokrene. Po meni treba razgovarati o ovoj temi, povratkom navijaca i dobrom atmosferom došle bi i pobjede kod kuce. Klub mora krenuti u neku priču s navijacima19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:25Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
Normala je to da se spominje jer su ljudi navikli da gledaju HZ na daleko vecem nivou, al' ta vremena su prošla.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:34Ma daj,opcenito svako govori hz mala brojka,ovo ono,a Vecina vas forumasa ne dolazi na utakmice,jedino kad je Europa ili derbi. Ukoliko vam je brojka na sjeveru mala,nema problema,kupite kartu za sjever i sa nama u kop. Eto imate u srijedu svi priliku kome smeta brojka,da dodjete.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:30Ne serem uopste po hz. Ja sam uvijek uz sjever i hz, al treba reci da moze puno bolje i po broju i organizaciji. Al opet kazem mora se neki klik napraviti da se raja pokrene. Po meni treba razgovarati o ovoj temi, povratkom navijaca i dobrom atmosferom došle bi i pobjede kod kuce. Klub mora krenuti u neku priču s navijacima19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:25Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
-
- Kontakt:
Slazem se, al treba priznati da ni navijači ni klub ništa u posljednje vrijeme nisu radili na tome da bude više raje, da se zakotrlja neka priča. Evo ja obecavam na sjeveru sam u srijedu.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:34Ma daj,opcenito svako govori hz mala brojka,ovo ono,a Vecina vas forumasa ne dolazi na utakmice,jedino kad je Europa ili derbi. Ukoliko vam je brojka na sjeveru mala,nema problema,kupite kartu za sjever i sa nama u kop. Eto imate u srijedu svi priliku kome smeta brojka,da dodjete.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:30Ne serem uopste po hz. Ja sam uvijek uz sjever i hz, al treba reci da moze puno bolje i po broju i organizaciji. Al opet kazem mora se neki klik napraviti da se raja pokrene. Po meni treba razgovarati o ovoj temi, povratkom navijaca i dobrom atmosferom došle bi i pobjede kod kuce. Klub mora krenuti u neku priču s navijacima19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:25Dajte nemojte srat vise o Hz svega vam. Hz mala brojka, hz ovo hz ono. Pa dodjite nekad ja utakmicu kad nas je 2 3k,dodjite na sjever popravite brojku,nemojte samo srat o tom kako nas je manje.
- 19BordoBijeli46
Da li je derbi na kraju u pola 9 ili u 7?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pola 9, koliko već puta potvrđeno.
Ne postoji ti tu marketing koji bi vratio ljude na tribinu pogotovo bivše momke u nekim velikim brojkama jednostavno je nakon toliko vremena izašlo iz furke raji da dolaze na utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:40Slazem se, al treba priznati da ni navijači ni klub ništa u posljednje vrijeme nisu radili na tome da bude više raje, da se zakotrlja neka priča. Evo ja obecavam na sjeveru sam u srijedu.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:34Ma daj,opcenito svako govori hz mala brojka,ovo ono,a Vecina vas forumasa ne dolazi na utakmice,jedino kad je Europa ili derbi. Ukoliko vam je brojka na sjeveru mala,nema problema,kupite kartu za sjever i sa nama u kop. Eto imate u srijedu svi priliku kome smeta brojka,da dodjete.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:30
Ne serem uopste po hz. Ja sam uvijek uz sjever i hz, al treba reci da moze puno bolje i po broju i organizaciji. Al opet kazem mora se neki klik napraviti da se raja pokrene. Po meni treba razgovarati o ovoj temi, povratkom navijaca i dobrom atmosferom došle bi i pobjede kod kuce. Klub mora krenuti u neku priču s navijacima
A nova generacija sve slabije i slabije se kaci da ide na stadion takva vremena došla i ne možeš protiv njih.
Mi da smo trenutno prvi na tabeli opet bi protiv Leotara bio samo onaj sektor pun tako ti je to.
-
- Kontakt:
Ma ima načina, pricam o nekom periodu 2010-2017 . Puno se radilo da se skupi sto vise raje po mahali, komšiluku, škola furala se priča, pa iz drugi gradova mnogo ljudi dolazilo, znam da sto su dolazili iz dalji gradova znali dobijati besplatno karte da malo olaksaju ljudima, preko udruženja se radilo. Pa party, turnir u malom fudbalu, pa onaj kamion dolazio na sjever s zvučnicima muzika derala. Odlazak u druge gradove na druzenja, pa drezdenovci dolazili. Itd itd90minut je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:44Ne postoji ti tu marketing koji bi vratio ljude na tribinu pogotovo bivše momke u nekim velikim brojkama jednostavno je nakon toliko vremena izašlo iz furke raji da dolaze na utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:40Slazem se, al treba priznati da ni navijači ni klub ništa u posljednje vrijeme nisu radili na tome da bude više raje, da se zakotrlja neka priča. Evo ja obecavam na sjeveru sam u srijedu.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:34
Ma daj,opcenito svako govori hz mala brojka,ovo ono,a Vecina vas forumasa ne dolazi na utakmice,jedino kad je Europa ili derbi. Ukoliko vam je brojka na sjeveru mala,nema problema,kupite kartu za sjever i sa nama u kop. Eto imate u srijedu svi priliku kome smeta brojka,da dodjete.
A nova generacija sve slabije i slabije se kaci da ide na stadion takva vremena došla i ne možeš protiv njih.
Mi da smo trenutno prvi na tabeli opet bi protiv Leotara bio samo onaj sektor pun tako ti je to.
Druga vremena do 2015 je to sve bilo tako kako kazes poslije toga se okupi raja samo na nekim vecim događajima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:53Ma ima načina, pricam o nekom periodu 2010-2017 . Puno se radilo da se skupi sto vise raje po mahali, komšiluku, škola furala se priča, pa iz drugi gradova mnogo ljudi dolazilo, znam da sto su dolazili iz dalji gradova znali dobijati besplatno karte da malo olaksaju ljudima, preko udruženja se radilo. Pa party, turnir u malom fudbalu, pa onaj kamion dolazio na sjever s zvučnicima muzika derala. Odlazak u druge gradove na druzenja, pa drezdenovci dolazili. Itd itd90minut je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:44Ne postoji ti tu marketing koji bi vratio ljude na tribinu pogotovo bivše momke u nekim velikim brojkama jednostavno je nakon toliko vremena izašlo iz furke raji da dolaze na utakmice.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:40
Slazem se, al treba priznati da ni navijači ni klub ništa u posljednje vrijeme nisu radili na tome da bude više raje, da se zakotrlja neka priča. Evo ja obecavam na sjeveru sam u srijedu.
Ja ti više govorim o stanju uma i mentaliteta mlađu raju više zanimaju druge stvari nego navijaci to je jednostavno tako.
-
- Kontakt:
Vidim na Avazovom portalu, bila neka tuču na Baščaršiji, jesu li se ovo potukli naši sa konama ?
-
- Kontakt:
To jest. Jbg90minut je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:55Druga vremena do 2015 je to sve bilo tako kako kazes poslije toga se okupi raja samo na nekim vecim događajima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:53Ma ima načina, pricam o nekom periodu 2010-2017 . Puno se radilo da se skupi sto vise raje po mahali, komšiluku, škola furala se priča, pa iz drugi gradova mnogo ljudi dolazilo, znam da sto su dolazili iz dalji gradova znali dobijati besplatno karte da malo olaksaju ljudima, preko udruženja se radilo. Pa party, turnir u malom fudbalu, pa onaj kamion dolazio na sjever s zvučnicima muzika derala. Odlazak u druge gradove na druzenja, pa drezdenovci dolazili. Itd itd90minut je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:44
Ne postoji ti tu marketing koji bi vratio ljude na tribinu pogotovo bivše momke u nekim velikim brojkama jednostavno je nakon toliko vremena izašlo iz furke raji da dolaze na utakmice.
Ja ti više govorim o stanju uma i mentaliteta mlađu raju više zanimaju druge stvari nego navijaci to je jednostavno tako.
-
- Kontakt:
Pa gdje su ti Popara, Frki, Čipeta Panjeta....., oni su bili na glasu kao neke vođe i autoriteti sjevera.Mogu li oni pokrenuti stvari, pa da se brojnost na sjeveru poveča ?
Nisu nikad bili vođe niti autoriteti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.