FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 05 mar 2012, 22:36

---------------------------------------------------julio-----------------------------------------------------

-----Maicon-------------------Juan---------------------------Ranko?????----------------Yuto/Zanetti--

------------------------------------------------Cambiaso??------------------------------------------------

--------------------------Guarin------------------------------------------Poli/Obi------------------------

---------------------------------------------------Sneider(kasnije Lucas)-------------------------------

--------------------------------Milito(kasnije Lavezzi)--------------------Forlan(volio bi da dovedu Dzeku na posudbu)

Klupa: Coutino, Ricky, (napadac?), stoper 1?, stoper 2?, Zadnji vezni? Bek? Faraoni! i neki mladi decki!

ostalo sve rasprodo! :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2012, 09:44

Casillas, Buffon, Neuer, Hart, Lloris, Cech, Stekelemburg (spomenuo bih jos neke, al' biste me napali, a to mi nije zelja). Treba biti realan i reci da je Cesar u posljednje 2 godine imao toliko kiks golova da je to za ne povjerovati. Na stranu sve ono sto je prije branio i cime je zaduzio svakog navijaca Intera, to nije tema. Kako je onda ovakav Cesar u top 5 na svijetu? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 mar 2012, 10:06

ma Monoloze svako bi se slozio da je i J.C. imao svojih trenutaka,ali ocigledno kako je kompletna ekipa propala i on se u nekim situacijama samo uklopio,ali je i realno da boljeg golmana ne mozemo ni dovesti i sigurno da bi uz dobrog trenera i on se digao kao i Maicon i jos neki jer ima se u ovoj ekipi jos sta iscupati,nisu svi toliko losi koliko rezultati pokazuju,a uz ovog idiota na klupi vjerovatno bi i Messi bio upitan za najboljih 5 igraca ;)
a od ovih nabrojanih golmana Iker i Gigi su sami vrh a ovi ostali i nisu bolji od J.C. jer oni malo pa imaju svoj neki momenat,Neuer sve vise pada u formi i skoro svaku utakmicu pravi gresku,Cech nije ni blizu onog starog,Lloris se uklopio u prosjek Lyona,Stekelenburg i nije neka klasa,i ocigledno je da svaki golman raste ili pada uz rezultate svog tima...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 mar 2012, 10:56

@monolog:cudo nisi tu ubacio i De Geu kad ima mjesta za Stekelenbruga i Llorisa? :? nego zasto onda Cech?sta je on bolji?ako ne gledas trenutnu formu mozes komotno izbacit i Buffona jer je i on bio u istoj stuaciji J.Cesara sve do ove sezone,tako da ne mora znacit da ce i J.Cesar biti isti ovakav sledece sezone,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2012, 13:46

Kako los napad ima Inter, to je nezamislivo za tako jak klub.
Kad se sve lose radilo u ovom klubu, napad su u najboljim godinama svojih karijera vodili ovi igraci:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Danas smo svedoci da se ocekuju cuda od matorih Forlana i Milita, najsebicnijeg od svih igraca Serie A - Zaratea, te igraca za male klubove - Pazzinija. Jedan ovakav igrac WC klase i u prime-u, bi sigurno znacio 20+ golova po sezoni, sto bi zamazalo nedostatke i drasticno popravilo stanje na tablici. Najveci pad Intera se desio recesijom u napadackom aspektu, a ne na sredini i u odbrani.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 mar 2012, 14:15

Bobo + R9 najjaci napad na svijetu :D

Sjecam se da sam negdje cita izjavu od Bobe da nikad nisu dosli na trening normalni, da bi se uvik vecer prije bancilo :D :lol: i da im je to bilo dopusteno od strane trenera :D
Valjda je Bobi kasnije zafalio Ronaldo pa je povuka Adriana za sobom :D

Al stvarno pogledaj ove napadace sta si postavio, sve klasa do klase, jedino se Milito od ovih sadasnjih moze usporedit sa njima.

Ja bi jos tu doda i Zamorana, Ibru i Cruza. Sve igracine.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 mar 2012, 16:18

Inter open talks with Villas-Boas over June move to San Siro

http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... o-san-siro

nije baš pouzdan izvor al eto. navodno se i roma umiješala za boasa. ne znam je li pametno da dovede inter avb, mislim dobar je trener ali kako će se snaći u interu?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 mar 2012, 17:57

http://sportsport.ba/ino_fudbal/inter-p ... zeke/76092" onclick="window.open(this.href);return false;

Tamam da rijesi probleme u napadu. Uf kako bih ovo volio !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 06 mar 2012, 18:11

Yuto je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/inter-p ... zeke/76092

Tamam da rijesi probleme u napadu. Uf kako bih ovo volio !
Izjavljivao je kako mu je najdrazi klub Milan ali ko zna mozda dode u Inter, mada je i Juve za njega zainteresovan a ja sam uvjeren da bi se on super uklopio u bilo kojem talijanskom klubu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 mar 2012, 18:12

Lično bih više volio da pojača Juve, mada mu ni u Interu ne bi bilo loše...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 mar 2012, 18:13

Sigurno bi bio hit u Italiji ali City ga nece pustiti za manje od 30 mil.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 mar 2012, 18:27

Ovi novinari izgleda nisu dovoljno bili dosadni kad je Dzeko bio u Njemcakoj, pa poceli opet sad sa ovim :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 mar 2012, 18:28

Puma je napisao/la:Ovi novinari izgleda nisu dovoljno bili dosadni kad je Dzeko bio u Njemcakoj, pa poceli opet sad sa ovim :lol:
Ja imam osjecaj da ce Edin zavrsiti isto kao onaj Adebayor. Otice negdje na loan, a vjerovatno negdje u Italiji.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 mar 2012, 18:55

Cincinnatus je napisao/la:
Puma je napisao/la:Ovi novinari izgleda nisu dovoljno bili dosadni kad je Dzeko bio u Njemcakoj, pa poceli opet sad sa ovim :lol:
Ja imam osjecaj da ce Edin zavrsiti isto kao onaj Adebayor. Otice negdje na loan, a vjerovatno negdje u Italiji.
Ja isto to vjerujem , a znamo svi da Mancini jos uvijek ima dobre odnose sa Morattem, pred pocetak sezone skoru su Ballotelija poslali na posudbu u Inter, to je cak i Moratti izjavio! tako da je to vrlo moguce!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 mar 2012, 20:01

Inter ce ja mislim sigurno na ljeto dovodit napadaca. Eh sad problem je cijena,a Edin se uklapa u profil igraca koje ce Inter na ljeto trazit. Vidjet cemo, mislim da nije nemoguce upravo zbog odnosa koje Mancini ima sa Interom i Morattiem...

Kakogod nadam se da ce otic iz Citya.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 06 mar 2012, 20:10

uh al bi nam Edin sjeo ko budali samar,a narocito nama ovdje :)
bilo sta da se pocne desavat pa makar i ove spekulacije,jer muka i razocarenje idu iz sedmice u sedmicu...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 06 mar 2012, 23:47

E samo nam jos crni Dzeko fali...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2012, 23:50

A onda cemo ovdje citati sljedece recenice:
1. Sneijder nema pojma. Bolje bih ja igrao!
2. Mora li Zanetti igrati svaku utakmicu. Bolje da se penzionise.
3. Joj trenera budale, ne zna iskoristiti Edinov potencijal i namjerno ga drzi na klupi. Bolje bih ja to radio.

:mrgreen:

Rekonstrukcija odbrane i veznog reda te "tjeranje" ovih mrtvackih navalnih igraca kombinovano sa novim trenerom = novi Inter koji ce biti konkurentan u Italiji. Barem ja to tako vidim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 mar 2012, 23:52

Zaista je Džeki vrijeme da ide iz Citya, nije bitno što te navijači cijene, ne postavljaju te oni u igru nego Mancini, znao sam da neće na dobro izaći, svi klubovi koji nisu bili "nigdje" u Evropi i dočepali se novca, sve žele pokupovati, i naš Edin je bio žrtva takve politike, tako da, bolje mu je otići u klub sa renomeom a kome slabije ide nego grijati mjesto na klupi Balotelliju do 85' minute, kada ga na očajno dozivanje navijača Mancini odluči ubaciti u igru, ono, "za raju" :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 00:04

Monolog je napisao/la:A onda cemo ovdje citati sljedece recenice:
1. Sneijder nema pojma. Bolje bih ja igrao!
2. Mora li Zanetti igrati svaku utakmicu. Bolje da se penzionise.
3. Joj trenera budale, ne zna iskoristiti Edinov potencijal i namjerno ga drzi na klupi. Bolje bih ja to radio.

:mrgreen:

Rekonstrukcija odbrane i veznog reda te "tjeranje" ovih mrtvackih navalnih igraca kombinovano sa novim trenerom = novi Inter koji ce biti konkurentan u Italiji. Barem ja to tako vidim.
Znam da ti i ja nemamo baš najbolji odnos, ali moram se složiti s tobom oko ove stvari. :mrgreen:

Ja vidim neka 3 problema za koje ne znam kako će Moratti naći rješenje.

Prvi problem je taj da je od svih italijanskih klubova, barem većih, inter je najveća žrtva recesije, Moratti nema novca da uloži u ekipu, zato će navijači intera u sljedećim sezonama morati trpiti prosječne igrače. Drugi problem je što je večina trenutnih igrača stara i istrošena tako da se ne mogu prodati za neke ogromne pare, izuzev Snejidera i možda Maicona, a za ovo brukanje na terenu primaju ogromne plaće. Treći problem je što vjerovatno odsustvo iz Lige šampiona automatski znači i nemogućnost dovođenja tih top igrača koji su potrebni ovoj ekipi.

Moje mišljenje je da ni Moratti sam ne zna šta da radi. Nemoguće je se riješiti nekih 10 igrača u jednom prelaznom roku,a ni učestale smjene trenera uopšte ne pomažu.

Svi znaju šta je rješenje, ali je u praksi to rješenje skoro pa neizvodljivo. Trebat će najmanje 2 sezone da se to sve sredi, osim ako u međuvremenu Moratti ne odluči da proda klub Arapima. Sad se postavlja pitanje koliko dugo su navijači intera spremni čekati da se taj remont obavi!?

Interu se trenutno dešava nešto slično što se dešavalo Juventusu prošlih sezona.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.