To je jedan od razloga sto je i reprezetacija otisla da igra u Zenicu.MortemHz je napisao/la:Preko 300K duzni mupu?![]()
![]()
Tamo je MUP duzan da obezbjedjuje javne manifestacije, u nasem kantonu ta se usluga placa.
Cifra nije beznacajna.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je jedan od razloga sto je i reprezetacija otisla da igra u Zenicu.MortemHz je napisao/la:Preko 300K duzni mupu?![]()
![]()
miden je napisao/la:
@amidzaTan Koliko se sjecam, on je zadnju tekmu u Bl zabio gol. Kad vec znaš kome ce biti produžen ugovor, a kome nece. Reci mi hocel Puziu biti produžen?
@keno83 Potpisujem!
miden je napisao/la:@hilmo Ja mislim da ga trebamo lincovati radi te prilike
Vidio si zadnji derby kako su te iste lole objezbijedile pendrekom po labrnji, a belaj nisi započeo. Pusti se te priče dođu preko one stvari na tekmu samo što moraju, što im šefovi narede i da bi mogla plata leći. Vrijeme je da stanemo u koštac policijskom reketu ovo više ovako ne može. Dok većina drugih ne plaćaju ništa ti si svijesno podložen policijskom reketu. Stara boljka da su u kantonu Sarajevo največi uhljupi i lopovi počevši od vlasti pa nadalje.Pitar6785 je napisao/la:Policija je valjda duzna da obezbjeduje gradane.ako Svi moraju da placaju onda I bosna lijek I sve I jedna kompanija mora placat policiju individualno. Ovo je suludo![]()
..
Tako je ! kakva je to policija koja te zamalo nije ubila na derbiju koji su zapoceli oni tamo? idu djevojke preko mene placu njih ba udarali...heroji su to sa 100 kg oklopa,sa pendrecima a kad ti neko dodje ravnopravan njih 20 se krije...koja su oni sramotapitic je napisao/la:Vidio si zadnji derby kako su te iste lole objezbijedile pendrekom po labrnji, a belaj nisi započeo. Pusti se te priče dođu preko one stvari na tekmu samo što moraju, što im šefovi narede i da bi mogla plata leći. Vrijeme je da stanemo u koštac policijskom reketu ovo više ovako ne može. Dok većina drugih ne plaćaju ništa ti si svijesno podložen policijskom reketu. Stara boljka da su u kantonu Sarajevo največi uhljupi i lopovi počevši od vlasti pa nadalje.Pitar6785 je napisao/la:Policija je valjda duzna da obezbjeduje gradane.ako Svi moraju da placaju onda I bosna lijek I sve I jedna kompanija mora placat policiju individualno. Ovo je suludo![]()
..
Eno jedan tamo trazi igraca odi i ubaci ga sad ja nesto tamo gledao kad momak trazi ekipu.Evolution87 je napisao/la:Pa ovo nigdje na svijetu nema. Cuj 300 000 km.
Jedan off
Ima li kakav bordo brat da je zainteresovan za ovu ss.ba ligu? Javljajte se u pm da se ovdje vise ne spama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo takoEvander je napisao/la:Ok. Neka su ispostavili fakturu za svoju uslugu koja glasi obezbjedjenje javnog dogadjaja. Ali isto tako neka plate sve kazne od saveza i uefe koje su dosle jer ONI nisu uradili adekvatno posao za koji su placeni i angazovani.
Sve mimo toga je harac. Klubovi su znaci obavezni platiti policiju, ali ce placati i kazne radi toga sto ta policija nije uradila svoj posao kako dolikuje. To se zove reketiranje!
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, PeppermintSA, riki46 i 65 gostiju.