FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 06 nov 2012, 21:38

Zuti kartoni se ne prenose u kup. Samo crveni.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2012, 21:41

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Stručnjaci.malo prošetate do stadiona,pogledate poneki trening,možda vam bude jasnije što Bekrić ne igra i što u buduće neće igrati ;)
Eto ako ti ides onda nam ti objesni sto nece igrati!!! Mozda Amar da bude ravnopravniji prema svi igracima a ne da gotivi pojedince. Amar takodjer treba svoje ponasanje malo promjeniti sta konta da je Ferguson
Haj smiri se ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 nov 2012, 21:53

jare, da li je istina da će Elvir Čolić na zimu ponovo u Velež?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 nov 2012, 21:54

AlemC85 je napisao/la:jare, da li je istina da će Elvir Čolić na zimu ponovo u Velež?
Bog te čuo :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 06 nov 2012, 21:55

AlemC85 je napisao/la:jare, da li je istina da će Elvir Čolić na zimu ponovo u Velež?
jedva ga se rijesili,nisu ludi da ga vrate

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 nov 2012, 21:56

Nadam se da jeste...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 nov 2012, 22:02

sta je ovo ba uvijek vas dvojica jedan za drugim odgovarate. sve kontam kakav je ovo troll :lol: :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 nov 2012, 22:07

@bagrcavi...haj se ti malo smiri i pusti da piše svako šta misli i osjeća. Pa forum je, nije sveto slovo. Ako neko hoće da kaže da je Gradina favorit za osvajanje lige nek kaže, nije tvoje da sudiš ko se treba smirit, a ko je upravu. Nečije mišljenje je ok samo ako ti tako misliš. Daj malo spusti loptu i nek piše ko šta hoće. Opet kažem, ovo je samo forum!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 nov 2012, 22:08

8-) :mrgreen:
Ultras1921 je napisao/la:sta je ovo ba uvijek vas dvojica jedan za drugim odgovarate. sve kontam kakav je ovo troll :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2012, 22:15

exbabilon je napisao/la:@bagrcavi...haj se ti malo smiri i pusti da piše svako šta misli i osjeća. Pa forum je, nije sveto slovo. Ako neko hoće da kaže da je Gradina favorit za osvajanje lige nek kaže, nije tvoje da sudiš ko se treba smirit, a ko je upravu. Nečije mišljenje je ok samo ako ti tako misliš. Daj malo spusti loptu i nek piše ko šta hoće. Opet kažem, ovo je samo forum!
Pored raznih dušmana sa strane moram čitati i ovdje razne gluposti i naprđivanja od raznih "navijača" Želje.Pišite gluposti, pišite.Za par mjeseci ćete lizati to što ste pljuvali ;)
Poslije svakog poraza (koji se dešavaju "često" u zadnjih nekoliko godina) javljaju se neki pametnjakovići koji počinju sa pričama o Amaru, i o nekoj njihovoj taktici koja je bolja od njegove.Šef jest' i ters i tvrdoglav, ali ja ne bih imao obraza zbog gluposti pisati neke stvari o čovjeku koji nam je svima donio toliko sreće, a drugima nabio kompleks da na sve načine pokušavaju da ga diskredituju.
Ne znam za tebe, ali meni je puno draže čitati o Amaru Osimu kao treneru Želje, nego kao treneru nekog japanskog ligaša kojem ni ime ne znam. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 nov 2012, 22:36

exbabilon je napisao/la:Jasno je da Amara podržavamo gotovo svi i gotovo u većini odluka. Jedini je trener čije ime skandira više hiljada navijača svaku utakmicu, sa razlogom. "Kriv" je za jako puno lijepih dana nas i našeg kluba, ali...
Ovaj status Bekrić nije zaslužio, ne nakon svega što je uradio za nas. Ne radi se o prepotentnom igraču protiv kakvih se Amar često borio, ne radi se o nekom ko ne živi sporstki život i ko ne daje sve od sebe na terenu. Iz ovoga proizilazi da bi trebao imati istu startnu poziciju kada je borba za prvih 11 u pitanju. Ako ćemo realno, nije u najboljoj formi. Samir koji nam je donio titulu je bio dosta bolji od ovog danas, ali za to ima i Osimove krivice jer mu od samog početka nije davao da igra dovoljno. Znamo svi da nam je prošli derbi donio 2 gola, a ovaj put smo ponovo bili u situaciji da stižemo prednost, i ??? Pored Svrake i Jamaka koji se nisu vidjeli, pored Bešlije koji jedva trči, pored još neiskusnog Hodžića, Bekrić nema mjesta ni za pola sata. To je kap koja je prelila čašu definitivno. Najbolji igrač kojeg imamo na klupi i kojeg vidimo kao uzdanicu ako krene loše, ostane na klupi 90 minuta, zašto? Kome Osim tjera inat?
Većina se slaže da su Zeba i Bekrić jedini koji znaju igrat lopte, a mi sebi ne možemo dopustiti luksuz da nam u najvećim utakmicama jedan od njih ne igra ni minute. Odsustvo Bekrića je u konačnici loše i za klub, ne samo za njega. Zato, čim ti istekne ugovor idi Samire gdje god možeš. Nakon svega nisi zaslužio ovakav status. Idi gdje ćeš imat bolju platu, gdje ćeš više igrat, a mi ćemo još uvijek dopuštat sebi luksuz da nam najbolji igrači ne igraju!
Svaka cast,pametnom dosta.Interes kluba je najbitniji,Bekric je trebao igrati jos od Travnika jer covjek je kvalitetom medju par najboljih u ekipi.Pa kada smo uzeli titulu prije tri godine igrali smo najljepse a on je bio i najbolji strijelac i asistent.Ako ode a hoce zalicemo sigurno ali niko mu nema sta zamjeriti.Zaj..ao se sto se uopste vracao jer je imao dobre ponude to znamo svi.Ovo me potsjeca na ono sikaniranje Dalibora Silica i davanje prilika raznoraznim Mesicima koji nisu imali mjesta ni u Vrbanjusi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 06 nov 2012, 22:43

dino lj je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jasno je da Amara podržavamo gotovo svi i gotovo u većini odluka. Jedini je trener čije ime skandira više hiljada navijača svaku utakmicu, sa razlogom. "Kriv" je za jako puno lijepih dana nas i našeg kluba, ali...
Ovaj status Bekrić nije zaslužio, ne nakon svega što je uradio za nas. Ne radi se o prepotentnom igraču protiv kakvih se Amar često borio, ne radi se o nekom ko ne živi sporstki život i ko ne daje sve od sebe na terenu. Iz ovoga proizilazi da bi trebao imati istu startnu poziciju kada je borba za prvih 11 u pitanju. Ako ćemo realno, nije u najboljoj formi. Samir koji nam je donio titulu je bio dosta bolji od ovog danas, ali za to ima i Osimove krivice jer mu od samog početka nije davao da igra dovoljno. Znamo svi da nam je prošli derbi donio 2 gola, a ovaj put smo ponovo bili u situaciji da stižemo prednost, i ??? Pored Svrake i Jamaka koji se nisu vidjeli, pored Bešlije koji jedva trči, pored još neiskusnog Hodžića, Bekrić nema mjesta ni za pola sata. To je kap koja je prelila čašu definitivno. Najbolji igrač kojeg imamo na klupi i kojeg vidimo kao uzdanicu ako krene loše, ostane na klupi 90 minuta, zašto? Kome Osim tjera inat?
Većina se slaže da su Zeba i Bekrić jedini koji znaju igrat lopte, a mi sebi ne možemo dopustiti luksuz da nam u najvećim utakmicama jedan od njih ne igra ni minute. Odsustvo Bekrića je u konačnici loše i za klub, ne samo za njega. Zato, čim ti istekne ugovor idi Samire gdje god možeš. Nakon svega nisi zaslužio ovakav status. Idi gdje ćeš imat bolju platu, gdje ćeš više igrat, a mi ćemo još uvijek dopuštat sebi luksuz da nam najbolji igrači ne igraju!
Svaka cast,pametnom dosta.Interes kluba je najbitniji,Bekric je trebao igrati jos od Travnika jer covjek je kvalitetom medju par najboljih u ekipi.Pa kada smo uzeli titulu prije tri godine igrali smo najljepse a on je bio i najbolji strijelac i asistent.Ako ode a hoce zalicemo sigurno ali niko mu nema sta zamjeriti.Zaj..ao se sto se uopste vracao jer je imao dobre ponude to znamo svi.Ovo me potsjeca na ono sikaniranje Dalibora Silica i davanje prilika raznoraznim Mesicima koji nisu imali mjesta ni u Vrbanjusi.
svaka cast za ovo nema dalje. Amar prosipa neku svoju frustraciju po Bekricu, Bekric da je pametan sljedeci put kada Amar kaze udji a on da odbije. Svaka cast Amaru al ko si vise

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 nov 2012, 22:44

@bagrcavi...Eh to je druga stvar koja mi smeta. Svaka kritika na račun Osima je tjeranje Osima, svi su pljuvači, spominje se Simo Krunić, Demir Hotić... Ne ide to tako. Upravo City izgubi svaku šansu da prođe grupnu fazu. Jel trebaju navijači City-a reć da je sve dobro, sve super, jer im je to prije nekoliko godina bila misaona imenica? Naravno da ne, tako i mi trebamo da prihvatimo ovo što imamo sad, da smo osvajači duple krune, ali s tim se trebaju povećati apetiti svakog od nas, a ne da samo klimamo glavom, kao dobro je dok ne puca. I još jedna stvar, niko ne kritikuje Osima i igrače jer mrzi njih i Želju, nego zato što misli da može bolje. Niko tu ne govori o dugoročnim planovima, niko ne pokušava bit stručnjak, jednostavno neki od nas nisu zadovoljni minutažom pojedinih igrača. To je sve. Nije valjda toliki grijeh misliti drugačije od Osima.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 nov 2012, 22:52

puche tikva?

VVVBK

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 06 nov 2012, 23:04

domorocki je napisao/la:Stručnjaci.malo prošetate do stadiona,pogledate poneki trening,možda vam bude jasnije što Bekrić ne igra i što u buduće neće igrati ;)
Najgore je to sto su jedan pravi sportista i jedan alkoholicar u podjednako losoj formi, a menadžer daje priliku ovom drugom. Kriteriji su naruseni i zato je igra Zeljeznicaru u ovoj godini ravna onoj Travnika, samo sto je tu ime i misici.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 nov 2012, 23:16

Ako Osim kaze tako treba biti i ne moze drugacije. Bosanci su cudan narod sve nesto umisljeno,ufurano,glumci ovo ono i treba im neko sa zeljeznom rukom.Amar je tvrdoglav,al je realan i nije nepravedan ni prema jednom igracu. Necu da kazem da je Bekric tvrdoglav,nece raditi ili tako nesto tako al ako je Osim odlucio tako sig ima razlog.
A ti devile ostavi se amara dosadan si vise dugo te nema i kad nesto napises odma se amara diras,sjecam se i prije si tako piso.

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 06 nov 2012, 23:20

bagrcavi je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:@bagrcavi...haj se ti malo smiri i pusti da piše svako šta misli i osjeća. Pa forum je, nije sveto slovo. Ako neko hoće da kaže da je Gradina favorit za osvajanje lige nek kaže, nije tvoje da sudiš ko se treba smirit, a ko je upravu. Nečije mišljenje je ok samo ako ti tako misliš. Daj malo spusti loptu i nek piše ko šta hoće. Opet kažem, ovo je samo forum!
Pored raznih dušmana sa strane moram čitati i ovdje razne gluposti i naprđivanja od raznih "navijača" Želje.Pišite gluposti, pišite.Za par mjeseci ćete lizati to što ste pljuvali ;)
Poslije svakog poraza (koji se dešavaju "često" u zadnjih nekoliko godina) javljaju se neki pametnjakovići koji počinju sa pričama o Amaru, i o nekoj njihovoj taktici koja je bolja od njegove.Šef jest' i ters i tvrdoglav, ali ja ne bih imao obraza zbog gluposti pisati neke stvari o čovjeku koji nam je svima donio toliko sreće, a drugima nabio kompleks da na sve načine pokušavaju da ga diskredituju.
Ne znam za tebe, ali meni je puno draže čitati o Amaru Osimu kao treneru Želje, nego kao treneru nekog japanskog ligaša kojem ni ime ne znam. ;)
bagrcavi tvoji postovi neodoljivo podsjecaju na neke sa tm.org foruma. ne znam da li si ti taj isti lik, ili samo skupljas pa vamo pises, ali bas pratim i vidim da ima dosta slicnosti..

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 nov 2012, 23:20

-------Antolović------
Kvesić-Bogičević-Vasilić-Čolić
.... Zolotić-Svraka
...... Bekrić/Zeba
? ............ ..... Selimović/Smajić
--------- Adilović---------------------------------

Na lijevom krilu nam fali brz i prodoran igrač, ne znam može li Brković odgovoriti tom zadatku.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2012, 23:23

@nane
Ako misliš na ovu zadnju rečenicu, nešto slično je napisao na drugom forumu jedan čovjek čije postove ja pravo cijenim, možda je ova moja rečenica slično formulisana, ali nije ista. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 nov 2012, 23:25

Ne znam šta panicarite toliko siguran sam da nije pukla tikva izmedju njih dvojice,jer svi mi znamo zbog cega ili koga se Samir u pocetku vratio u Želju.Iskreno glupo je da takav kapacitet i takav igrac sjedi na tribini ili na klupi dok igraju neki drugi,sasvim sigurno sa klasu ili dvije losi igraci. Ali svima nama bi trebala biti poznata taktika Amara Osima,treba se sjetiti i Kerle prvi put i Markovica i Savica.Bilo je takvih slucajeva i u prvom mandatu kada su i bitniji i vazni igraci odsjedili na klupi ili na tribinama.Prvi Buki koji je u tom periodu bio kapiten kluba.Bilo ko od nas ko je mislio da ce Bekric (medju kojima sam i ja) odigrat jednu polusezonu i prodat se ispao je vrlo naivan. Ocigledno je da Amar njega drzi na klupi dok ne potpise ugovor,jer Zeba pruza sve losije igre i polako ga stizu godine. Amaru treba igrac da osigura centar terena i nekog ko ce nosit ekipu barem jos jednu godinu ili dvije. Mozda to nije fer prema Samiru , ali je Amar tu fer prema klubu prema nasem Želji i treba prvo gledat interese kluba a ne raznorazne igrace. Svaka Amaru cast, ko god ima neko nesto na njega reci onda nije normalan. To je covjek koji nas je sa 8-9 mjesta doveo na 4 trofeja u 3 sezone i koji je ovaj klub vratio gdje mu je mjesto.Svako od nas se na spomen Amara kao i Ivice treba ustati.
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21, NeSamSafetee i 55 gostiju.