FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Očigledno da je Husref zadnja opcija jer da su njega htjeli završili bi to odmah, tako da ne treba puno dramiti i ako bude Hus, vala da mene postave poslije Mirze bilo bi napretka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobra bila Bečka šnicla koju je naručio. Izvinuo mu se i Mirvić što je škrt bio, sve ok ipak

Treba i Ismira razumjeti, po 5 ručkova dnevno ima, prejeda se

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Covjek rekao da ne zeli, samo je tu da odradi ovu utakmicu, covjek se posvetio akademiji.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Treba vidjeti idući vikend da sa Čelikom odigramo prijateljsku, u slučaju da se ne bude igralo iduće kolo radi igranja Borca u Europi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovaj put je stvarno bitno da se stane iza trenera, kako mi navijači da pružimo podršku i stvorimo pozitivnu energiju, te Uprava isto tako. Doći će konačno pravi trener i vrijeme je da se krene kako treba. Ovaj put sam ubijeđen da će to biti to.
Jedva čekam sutra tekmu, pa onda ponedjeljak.
Jedva čekam sutra tekmu, pa onda ponedjeljak.

Uvijek sam govorio da ti je svaka napisana za dukata, ali @Fera i @Rule mi govorili, stiPu @Nobela ne hajcaj ga, ko ce citati one njegove romaneGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:20Ovaj put je stvarno bitno da se stane iza trenera, kako mi navijači da pružimo podršku i stvorimo pozitivnu energiju, te Uprava isto tako. Doći će konačno pravi trener i vrijeme je da se krene kako treba. Ovaj put sam ubijeđen da će to biti to.
Jedva čekam sutra tekmu, pa onda ponedjeljak.![]()

Drago mi je i radi Ikica kojeg su grobari Ayla i hadzija otjerali na posudbu, sad ce biti 3 puta bolji ako bog da.
Covjek bi u svakom drugom klubu u BiH bio kostur ekipe.
Covjek bi u svakom drugom klubu u BiH bio kostur ekipe.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sta nam je s Vrancicem, koliko je ozbiljna bila povreda? Hoce li igrati sutra?
Kakvi navijači, takav i klub !!
Vanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:23Uvijek sam govorio da ti je svaka napisana za dukata, ali @Fera i @Rule mi govorili, stiPu @Nobela ne hajcaj ga, ko ce citati one njegove romaneGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:20Ovaj put je stvarno bitno da se stane iza trenera, kako mi navijači da pružimo podršku i stvorimo pozitivnu energiju, te Uprava isto tako. Doći će konačno pravi trener i vrijeme je da se krene kako treba. Ovaj put sam ubijeđen da će to biti to.
![]()
Pa ja to onako protiv uroka

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa jaa, dva najveca 'sovaca sa IstokaRule_hz je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:31Vanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:23Uvijek sam govorio da ti je svaka napisana za dukata, ali @Fera i @Rule mi govorili, stiPu @Nobela ne hajcaj ga, ko ce citati one njegove romaneGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:20Ovaj put je stvarno bitno da se stane iza trenera, kako mi navijači da pružimo podršku i stvorimo pozitivnu energiju, te Uprava isto tako. Doći će konačno pravi trener i vrijeme je da se krene kako treba. Ovaj put sam ubijeđen da će to biti to.
![]()
Pa ja to onako protiv urokafera je posebna prica

kakva je vremenska prognoza za sutra? po mojoj kiša..
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Momak, mi smo privatni klub, kakvo ulaganje države u milionima €. Probudi se.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 21:05SDA ZELENI nam je **** mater od 1996 pa ovamo svima.. postavljaju ljude tipa ajnadzic koji pojma o zivotu nema.
Pogledaj Zahiragica (vepar) glumi nekog baju a poltron sarajlic dzaferovic mu sastavili sta ce pricat jer oni nemaju vremena da hodaju po televizijama ko prostitutka
Sadasnji nacelnik (****) takodje nek ide u pm sa ajnadzicom podruku. Netreba cekat sledece godine vec odma ga smjenit..
Mi hz moramo dovest nacelnika kome ce FK SARAJEVO bit na prvom mjestu, prvo MORA DAVAD 2-3 m€ godisnje minimum al 5 m€ da bude cilj. Da pokrije istok i zapad da napravi stadion cat 4 minimum..
Onda sve ostalo.., posto je dosad sve bilo ispred FK SARAJEVO vrijeme je da sad FK SARAJEVO BUDE ISPOSTOVANO..
Eno geic prica kako je pravio nake betondke cilime 1,6 m km nama 50 k km
Nas niko nesmije dirat sa koseva dok nam ne napravi stadion negdje u opstini centar. MISMO NACIONALNO BLAGO..
Gdje ima to da robivkasnicko drustvo ima stadion u novom Sarajevu a mi po hrasnici da se vucamo..
Centar ili stari grad
**** istjerat za zelene ko glasa ludjihe od bakira i sebije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od 3 do 5 će biti kiša, ništa posebno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Poslije 5 nema?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po ovoj prognozi nema, temperatura će biti 25+
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Rogic, Beganovic, Trako, Anicic, Radovic, Vrancic, Zeljković, Avramovski, Kyeremech, Guliashvili i Renan.
Po meni najboljih 11 za sutra.
Po meni najboljih 11 za sutra.
Čuj još se vaga, Husref - najbliži? Kako, zašto? Pa ako si se odlučio za Husrefa, mogao si čovjeka još u utorak staviti za trenera, već bi se "upoznao" sa ekipom. I na kraju dana, ukoliko je propao dogovor sa Šimundžom, ko su potencijalni kandidati? Tomić, Ilić i Čačić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da su svi svjesni svojih limita, da se kući znaju u ogledalo pogledati, grupne bi igrali davno

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ismire, izaberi jednog, sigurno ćeš pogriješiti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, RajvoSA03, Rodman i 50 gostiju.