FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gollum
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gollum » 06 nov 2012, 17:14

Evo vam odgovor za Brkovića, najveći njegov problem je što je taktički neobrazovan igrač. Kad je došao iz Amerike, pitali su ga koja je najveća razlika između fudbala ovdje i tamo, on rekao da je najveća ta što ovdje uče kako se kretati na terenu.
A najveći Željin problem u ovoj sezoni je loša forma nekih igrača, prije svega Zebe, da ne idem dublje u analizu njegove igre...

Sutra Otoka, 13:30, momcima treba podrška!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 17:20

@zaboljisportubih kako li si ti uspijo doticnog gledat u srebreniku????

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2012, 18:39

zaboljisportuBiH je napisao/la:Ako govorite o napadačkoj formaciji koja je navedena (Selim-Zeba-BEkrić-Brković) ja ne znam kad su oni igrali zajedno. Pa Brković sam nije igrao tri tekme ukupno, jedino je počeo u Sreberniku a zamjenio ga Bekrić. Kako možete pričati da je super kad nikad nismo vidjeli zajedno. Ja mislim da bi umjesto Brkovića bolji bio Smajke a Brka prva izmjena. Volio bi to vidjeti ali da smo gledali sa Brkovićem nismo. Također, što se tiče te dominacije ne slažem se sa vama i mislim da smo sada dominantniji a sve sam objasnio u mom predzadnjem postu i ne bih se ponavljao pa ako vam nije mrsko pročitajte.
Druze,nisam siguran,ali mislim da je ova formacija bila na uzvratnoj kupa protiv slavije kad smo odigrali ono "najbolje poluvrijeme" ove godine. Brkovic ima jos dosta da uci,i smajke bi bio bolji da je oporavljen,ali sjecam se da smo igrali daleko brze,tacnije i generalno bolje u ovoj formaciji. Elem,ni ti ni ja nismo Amar,tako da mozemo samo pricati,a da smo dominantniji,nismo. dominacija bi bila da sad imamo npr 25-30 postignutih golova,a ne 19 ili koliko vec...
mozemo biti dominantni,ako se lijepo ukomponuje i ako se bude igralo zbog raje malo,a ne da se pokazu pojedinci da se sto bolje utale

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 06 nov 2012, 18:49

samosarajvo je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:[quote="champions1921"
Vas nikada ni na jednom gostovanju niije bilo niti ce biti kao nas na Kosevu kada god gore igramo.. Tako da necu vise da te cujem po ovom pitanju :mrgreen:
Kakav lik moras biti da to izvalis..?! Kad vam stadion bude imao kapacitet, doci cemo... ;) Cekamo na "Mercedes Arenu".

Otiđite malo dalje izvan Sarajeva, nece vam skodit.

Vi kad budete imali broj u BiH kao sto smo mi imali u Banovicima, ili vani u Podgorici,Pragu ili Sofiji mozemo razgovarati.[/quote]
pasa nezz sjecas li se Sirokog i najvece gostujuce posjete otkako se igra ova nasa BH Premijer Liga?? da nas je moglo stati, tj. da su nam dali da nas ode koliko je bilo zainteresovanih u Maribor bilo bi nas sigurno kao i vas u Podgorici ako ne i vise...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2012, 18:59

Zeljo jos uvijek ima najbolji tim u BiH. Zasto da ne ocekujemo titulu?

Ja uopste ne sumnjam u titulu, jedino cega se bojim da jesenju necemo osvojiti, ali i to je vise moguce nego sto nije. Kad/ako Capljic odradi pituljice, mi uzmemo Velez i opet smo na istom. Poslije toga jos dva kola.
Nastavak sezone bi moao biti kao sto pretezno i bude, plavo proljece.

P.S. Mozda se forsiraju neki mladji igraci, da bi se sta zaradilo. Na stetu Bekrica, sto i nije fino ali, ko zna sta se iza brda valja. Ja nikad nisam sumnjao u Amara i njegove sposobnosti.
Da, mislim i ja da je Bekric trebao igrati ali ja ne znam ono sto Amar zna, ne znate ni vi.

emix14
Kontakt:

Post Postao/la emix14 » 06 nov 2012, 19:17

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

kralj <3 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.

Vinston Cercil

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2012, 19:26

Nikad mi nijednog igraca nije bilo zao kao sto mi je ovog momka, ljudinu Samira... prvo je covjek sportski tip od pete do glave, a drugo sjajan igrac samo mu fali kontinuitet...da sam ja Amar kao sto nisam zabetonirao bi ga u prvu, a Zebu bi vadio povremeno ako nebi islo zajedno... ;) jer Samir nikada nece uci u formu sve dok ga Amar bude terorisao zbog onog alkosa Jamaka ...koji ne zasluzuje da nosi dres Zeljeznicara iako je Zeljino dijete
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 06 nov 2012, 19:31, ukupno mijenjano 2 puta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 nov 2012, 19:30

Malo je zalosno da jedan Jamak koji je Zelju u par navrata na utakmicama ostavio na cjedilu ima prednopst u odnosnu na Bekrica koji je Zelji donio titulu 2010.godine svojim sjajnim partijama i koji nikad klub nije izdao, a znamo da su ga zvali sa Koseva.

Jednostavno i pored velike podrske Amaru Osimu stvarno mi nije jasan kada je Samir Bekric u pitanju.

Kada igramo sa Velezom je li u Subotu ili Nedjelju ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 06 nov 2012, 19:31

Bekric MORA igrat u kakvoj god je formi bolji je od Jamaka i mislim da je svima draze gledat Bekriju neg Jamaka,al eto Amar odlucuje o sastavu,ne moze ni uc u formu iz sampionske god kad ne igra
sutra probat sve rijesit il bar 1-1 da ne mogu igrat bunker u uzvratu
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 nov 2012, 19:32

@amerosm
Subota, 13:30, jug 5km, sjever 8km, zapad 10km ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 nov 2012, 19:42

Čini mi se da mi je ovo najgori period u životu. Treniram normalno, imam ugovor do ljeta, pa ćemo vidjeti“, zaključio je Bekrić.
Jel neko misli da ce produziti ugovor na ljeto?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2012, 19:45

Ako ne pocne igrati sad nekad, redovno sa sigurnoscu mozemo reci da je promasena investicija s obzirom na njegovu platu, aaa i momku je sjebana karijera, kazem ukoliko ne zaigra... jer svi znamo da je imao duplo bolje ponude, ali se ipak odlucio za svetinju, da bi morao sjediti na klupi i gledati jednog alkosa koji ne zasluzuje dres Zeljeznicara, umjesto njega... realno :(

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 nov 2012, 19:52

sonik24 je napisao/la:@amerosm
sa Velezom igramo u subotu u 19:00 !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 06 nov 2012, 20:00

arelinho je napisao/la:
U NEDELJU
Einigkeit und Recht und Freiheit

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 06 nov 2012, 20:02

SarajlijaTM je napisao/la:
Čini mi se da mi je ovo najgori period u životu. Treniram normalno, imam ugovor do ljeta, pa ćemo vidjeti“, zaključio je Bekrić.
Jel neko misli da ce produziti ugovor na ljeto?
nadam se da ce poslije pauze i odradjenih priprema na proljece bit nas najjaci adut uz smajica i da ce nam bit najjaci za evropu

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 nov 2012, 20:03

domorocki je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
U NEDELJU
ima plakat na stadionu stoji
da je tekma sa olimpikom u subotu u 19:00
i stoji na tom plakatu jos jedna najava a ta druga je najava tekme protiv sirokog

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 nov 2012, 20:06

Jasno je da Amara podržavamo gotovo svi i gotovo u većini odluka. Jedini je trener čije ime skandira više hiljada navijača svaku utakmicu, sa razlogom. "Kriv" je za jako puno lijepih dana nas i našeg kluba, ali...
Ovaj status Bekrić nije zaslužio, ne nakon svega što je uradio za nas. Ne radi se o prepotentnom igraču protiv kakvih se Amar često borio, ne radi se o nekom ko ne živi sporstki život i ko ne daje sve od sebe na terenu. Iz ovoga proizilazi da bi trebao imati istu startnu poziciju kada je borba za prvih 11 u pitanju. Ako ćemo realno, nije u najboljoj formi. Samir koji nam je donio titulu je bio dosta bolji od ovog danas, ali za to ima i Osimove krivice jer mu od samog početka nije davao da igra dovoljno. Znamo svi da nam je prošli derbi donio 2 gola, a ovaj put smo ponovo bili u situaciji da stižemo prednost, i ??? Pored Svrake i Jamaka koji se nisu vidjeli, pored Bešlije koji jedva trči, pored još neiskusnog Hodžića, Bekrić nema mjesta ni za pola sata. To je kap koja je prelila čašu definitivno. Najbolji igrač kojeg imamo na klupi i kojeg vidimo kao uzdanicu ako krene loše, ostane na klupi 90 minuta, zašto? Kome Osim tjera inat?
Većina se slaže da su Zeba i Bekrić jedini koji znaju igrat lopte, a mi sebi ne možemo dopustiti luksuz da nam u najvećim utakmicama jedan od njih ne igra ni minute. Odsustvo Bekrića je u konačnici loše i za klub, ne samo za njega. Zato, čim ti istekne ugovor idi Samire gdje god možeš. Nakon svega nisi zaslužio ovakav status. Idi gdje ćeš imat bolju platu, gdje ćeš više igrat, a mi ćemo još uvijek dopuštat sebi luksuz da nam najbolji igrači ne igraju!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 06 nov 2012, 20:20

exbabilon je napisao/la:Jasno je da Amara podržavamo gotovo svi i gotovo u većini odluka. Jedini je trener čije ime skandira više hiljada navijača svaku utakmicu, sa razlogom. "Kriv" je za jako puno lijepih dana nas i našeg kluba, ali...
Ovaj status Bekrić nije zaslužio, ne nakon svega što je uradio za nas. Ne radi se o prepotentnom igraču protiv kakvih se Amar često borio, ne radi se o nekom ko ne živi sporstki život i ko ne daje sve od sebe na terenu. Iz ovoga proizilazi da bi trebao imati istu startnu poziciju kada je borba za prvih 11 u pitanju. Ako ćemo realno, nije u najboljoj formi. Samir koji nam je donio titulu je bio dosta bolji od ovog danas, ali za to ima i Osimove krivice jer mu od samog početka nije davao da igra dovoljno. Znamo svi da nam je prošli derbi donio 2 gola, a ovaj put smo ponovo bili u situaciji da stižemo prednost, i ??? Pored Svrake i Jamaka koji se nisu vidjeli, pored Bešlije koji jedva trči, pored još neiskusnog Hodžića, Bekrić nema mjesta ni za pola sata. To je kap koja je prelila čašu definitivno. Najbolji igrač kojeg imamo na klupi i kojeg vidimo kao uzdanicu ako krene loše, ostane na klupi 90 minuta, zašto? Kome Osim tjera inat?
Većina se slaže da su Zeba i Bekrić jedini koji znaju igrat lopte, a mi sebi ne možemo dopustiti luksuz da nam u najvećim utakmicama jedan od njih ne igra ni minute. Odsustvo Bekrića je u konačnici loše i za klub, ne samo za njega. Zato, čim ti istekne ugovor idi Samire gdje god možeš. Nakon svega nisi zaslužio ovakav status. Idi gdje ćeš imat bolju platu, gdje ćeš više igrat, a mi ćemo još uvijek dopuštat sebi luksuz da nam najbolji igrači ne igraju!
svaka cast !!svi znamo kolko on voli klub i kako se bori na terenu,bar pola sata je zasluzio ako nista pa ne igra iniesta na njegovoj poziciji neg jamak

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 06 nov 2012, 20:23

nime_tm87 je napisao/la:Nikad mi nijednog igraca nije bilo zao kao sto mi je ovog momka, ljudinu Samira... prvo je covjek sportski tip od pete do glave, a drugo sjajan igrac samo mu fali kontinuitet...da sam ja Amar kao sto nisam zabetonirao bi ga u prvu, a Zebu bi vadio povremeno ako nebi islo zajedno... ;) jer Samir nikada nece uci u formu sve dok ga Amar bude terorisao zbog onog alkosa Jamaka ...koji ne zasluzuje da nosi dres Zeljeznicara iako je Zeljino dijete
NE ZNAM MENI FAKAT NIJE JASNO STA AMAR MISLI SA BEKRICEM,NAGOVORIO GA DA SE VRATI I AKO JE IMAO BOLJE PONUDE,MOMAK JE PRAVI SPORTISTA,NAVIJACI GA GOTIVE,ALI JOK-POREDITI NJEGA I JAMAKA-GLUPOST. :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 nov 2012, 20:25

Poredit Jamaka i Bekrića ? :lol: x10000
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: FrDiHu, Levin, Paromlinac, Taree i 79 gostiju.