FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocigledno je vise imena u opticaju, inace bi do sada imenovali husrefa, tako da nade jos uvijek ima
-
- Kontakt:
Ajla ako ti treba neko dobro da te izjjebe javi se u pp...
Ako ne zelis bar 3/4 puta, citavu noc da se preznojavamo... nemoj se ni javljat!
Sifra: Grizem butine
Ako ne zelis bar 3/4 puta, citavu noc da se preznojavamo... nemoj se ni javljat!

-
- Kontakt:
Odavno je trebalo tuzit savez,sad ce bit los teren,nije po standardima i hajd opet igraj negdje drugo. Prosle sezone godinu dana bez svog terena,suge kriminalne.
- morsecode
- Kontakt:
Haj nadjite mu kakvu trebu, momak pregorioAhmoveliki je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:39Ajla ako ti treba neko dobro da te izjjebe javi se u pp...

"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Imam Ajla zenu i dva malca... samo reci sta volis da nam nanesem... alkohola, drogice?morsecode je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:44Haj nadjite mu kakvu trebu, momak pregorioAhmoveliki je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:39Ajla ako ti treba neko dobro da te izjjebe javi se u pp...
![]()
Kolko je ovdje gorilo kad su objavili za matavza, 700 gostiju bilo, neprezaljena legendabelosevic23 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:55Tim Matavz na klupi Gorice, a kod nas je mogao biti legenda kluba![]()

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
E to je pravo pitanje i odgovor istovremeno. Bio bi Klub i dalje, ali kakav, možda bez kampa. Nije šeik pa da kupuje kao PSG. No za normalne navijače FKS je neko ko je spasio Klub od ponora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 19:12Ko i zasto bi ulagao i nas preuzeo kao Mirvic? Nemas stadion,pratece objekte,zakon o sportu,imas najgoru ligu. Lako se razbacivati sa tudjim parama,znas li okvirno koliko mu treba da izgura sa nekim solidnim timom cijelu sezonu?Sanchez87hz je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:50Tako i Prosineci dosao i samo produzio dalje,a daje se za obestecenja toliko para ne kontam,meni je gore to sto trener nije izabran nikako pa ko god bio,a prva tekma sutra,poslije ce biti ma haj tek je pocetak nema veze ima jos dosta da se igra itd...nikad ozbiljnog kluba od nas dok ne dodje neko ko se vise razumije u fudbal od Mirvica.
Napisao sam da trči maraton, a ne sprint. Premda sudeci po pojacanjima poprilicno ubrzava. Lično sam dao podršku koliko sam mogao, aBd sutra na Kosevu.
On plaća, on bira trenera sa savjetnicima. Samo tako Ismire Mirvicu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bacaju svi bombe, niko nema pojma.Herson je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:06Kako odjednom nema nista od Simundze kad su kvazi insajderi pisali da je sve zavrseno i da se ceka samo objava? Cak je Ante i kamp obisao sa svojim pomocnicima... Od drame i napetosti oko samog izbora trenera gori su samo kvazi insajderi koji svaki dan ovdje plasiraju razlicite neisitine i nebuloze.
Majku mu...gledam ovaj Velež....da li ke realno ovo????
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa ovako smo i mi izgledali prvih par kola prošle godine. A ova zvijezda je smeće od ekipe samo takvo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zelena gov.na su me kostala pola zivota. Dabogda umro svako ko glasa za njih. Mrs i ti s njima u 100pm.FCUM je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:27Čuj ovog, bar te zeleni nisu tjerali sa stadiona dok komunjara nije došla . MrsJVVVST je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:18Neka i Mandica, sve dok nije zelena kriminalna hobotnicabordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2023, 16:12Ja bio bošnjo, balija, kad sam pisao da Mandic iskoristio stadion za politicke igrice slika s papetom na Koševu i potpisivanjem nekog ugovora njeg i Sabre a prije samo par mjeseci Sabrina odbila potpisati s Ajandzicem ugovor koji je bio bolji za FKS nego ovaj s mandicem od kojeg na kraju nije bilo ništa. Al sta ocekivati kad nam Torabi vodu proda sto nebi Manda i Konakovic prodali svoju pricu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
SDA ZELENI nam je **** mater od 1996 pa ovamo svima.. postavljaju ljude tipa ajnadzic koji pojma o zivotu nema.
Pogledaj Zahiragica (vepar) glumi nekog baju a poltron sarajlic dzaferovic mu sastavili sta ce pricat jer oni nemaju vremena da hodaju po televizijama ko prostitutka
Sadasnji nacelnik (****) takodje nek ide u pm sa ajnadzicom podruku. Netreba cekat sledece godine vec odma ga smjenit..
Mi hz moramo dovest nacelnika kome ce FK SARAJEVO bit na prvom mjestu, prvo MORA DAVAD 2-3 m€ godisnje minimum al 5 m€ da bude cilj. Da pokrije istok i zapad da napravi stadion cat 4 minimum..
Onda sve ostalo.., posto je dosad sve bilo ispred FK SARAJEVO vrijeme je da sad FK SARAJEVO BUDE ISPOSTOVANO..
Eno geic prica kako je pravio nake betondke cilime 1,6 m km nama 50 k km
Nas niko nesmije dirat sa koseva dok nam ne napravi stadion negdje u opstini centar. MISMO NACIONALNO BLAGO..
Gdje ima to da robivkasnicko drustvo ima stadion u novom Sarajevu a mi po hrasnici da se vucamo..
Centar ili stari grad
**** istjerat za zelene ko glasa ludjihe od bakira i sebije
Pogledaj Zahiragica (vepar) glumi nekog baju a poltron sarajlic dzaferovic mu sastavili sta ce pricat jer oni nemaju vremena da hodaju po televizijama ko prostitutka
Sadasnji nacelnik (****) takodje nek ide u pm sa ajnadzicom podruku. Netreba cekat sledece godine vec odma ga smjenit..
Mi hz moramo dovest nacelnika kome ce FK SARAJEVO bit na prvom mjestu, prvo MORA DAVAD 2-3 m€ godisnje minimum al 5 m€ da bude cilj. Da pokrije istok i zapad da napravi stadion cat 4 minimum..
Onda sve ostalo.., posto je dosad sve bilo ispred FK SARAJEVO vrijeme je da sad FK SARAJEVO BUDE ISPOSTOVANO..
Eno geic prica kako je pravio nake betondke cilime 1,6 m km nama 50 k km
Nas niko nesmije dirat sa koseva dok nam ne napravi stadion negdje u opstini centar. MISMO NACIONALNO BLAGO..
Gdje ima to da robivkasnicko drustvo ima stadion u novom Sarajevu a mi po hrasnici da se vucamo..
Centar ili stari grad
**** istjerat za zelene ko glasa ludjihe od bakira i sebije
Pa ni Sloga sa propalim kockarem nije ništa bolja/gora ld ovih. Pa šta sutra da mi očekujemo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Petardu
Neko je danas napisao da se igrači zezaju na treningu, GIS čini mi se
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Velez ce ove nabit 8;0
Mi sutra ako uzmemo 2:0 punns saka brade
I sa 1;0 samo da se uzmu 3 bobe da Simudza dodje u miru i rahatluku
Jel odkazana ona emisija u sliveni gdje simudza trebo da komentarise..
Mi sutra ako uzmemo 2:0 punns saka brade
I sa 1;0 samo da se uzmu 3 bobe da Simudza dodje u miru i rahatluku
Jel odkazana ona emisija u sliveni gdje simudza trebo da komentarise..
Nisu trebali plakat vec su trebali bit ponizni i da na treningu idu 290 nasat i da se ponasaju minimalno ko rahmanovic
Cuj smijes se a izbacite grupa koja odrzava parkove
Znal iko neku televiziju da je LEGALNO (preko bare) da se preplati da se moze gledat PL BH
Imam NET TV ONI IMAJU SPORT KLUB evo vec 2 godine ni engleske lige nema..
Nije mi bitno nista samo da mogu gledat PL BH
MOZE PP
Znal iko neku televiziju da je LEGALNO (preko bare) da se preplati da se moze gledat PL BH
MOZE PP
Moja web tv inoPitar6785 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 21:22Nisu trebali plakat vec su trebali bit ponizni i da na treningu idu 290 nasat i da se ponasaju minimalno ko rahmanovic
MOZE PP
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.