a gdje je ovdje "a ljubav sta je ljubav"Megamon je napisao/la:Samo za sexmachinu
jel ova
[youtube][/youtube]

joooj ubio bih se,al mi zao mene..kako se nemogu sjetiti 'bem ti muziku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a gdje je ovdje "a ljubav sta je ljubav"Megamon je napisao/la:Samo za sexmachinu
jel ova
[youtube][/youtube]
A ima ono to ti je ljubav,prva asocijacija mi je bila na ovoSexmachineboy je napisao/la:a gdje je ovdje "a ljubav sta je ljubav"Megamon je napisao/la:Samo za sexmachinu
jel ova
[youtube][/youtube]![]()
![]()
joooj ubio bih se,al mi zao mene..kako se nemogu sjetiti 'bem ti muziku
Pa posto si ti topnik mozda bi i kraljica imala sluha za tebeBosco je napisao/la:Ima Vesna Zmijanac.Ima tu i tamo pokoja fina ženturača.
Megamon je napisao/la:Pa posto si ti topnik mozda bi i kraljica imala sluha za tebeBosco je napisao/la:Ima Vesna Zmijanac.Ima tu i tamo pokoja fina ženturača.
Mogu i ja navijat za ArsenalBosco je napisao/la:A može i Gisele Budchen, valjda se piše tako i ona navija za Arsenal.
Ne znam koju je Rokvić junior safato, tek je počelo jbt.Ali bit će jeebača od njega ako je ko stari.
Bosco je napisao/la:A može i Gisele Budchen, valjda se piše tako i ona navija za Arsenal.
Ne znam koju je Rokvić junior safato, tek je počelo jbt.Ali bit će jeebača od njega ako je ko stari.
joj opet si sve najzanimljivije propustio i večeras ,haj što se ne propusta CSI nego se sad počo gledati i ovaj survivor..Bosco je napisao/la:A može i Gisele Budchen, valjda se piše tako i ona navija za Arsenal.
Eh super,ali imam samo 5o KMBosco je napisao/la:Ma jarane kontaš morim oči malo odmorit od monitora pa onda gledam TV.Kako sam ostavljen slabo sam za izlaske i te zahebancije.
@LBJ MVP
Možeš, ali prvo moraš uplatit na žiro račun koji ću ti poslat 100 KM.
Ej momci odoh ja u pokemon loptuBosco je napisao/la:E moj Pokemonu pa baš zato nismo papučari.Hajd od majestica tražiti savjet, ali zamisli od GunnerSa. E to bi bilo poniženje.
![]()
@LBJ
Daj šta daš.
A još ljepše uništit se na treningu i doći na ss.ba pred sutrašnju tekmuharry_90 je napisao/la:Jes lijepo popit koje pivo,upoznat curu i sledit se
U kojem klubu treniras kolegaLBJ MVP je napisao/la:A još ljepše uništit se na treningu i doći na ss.ba pred sutrašnju tekmuharry_90 je napisao/la:Jes lijepo popit koje pivo,upoznat curu i sledit se
Treniram košarku u Košu,ako znaš koji suSexmachineboy je napisao/la:U kojem klubu treniras kolegaLBJ MVP je napisao/la:A još ljepše uništit se na treningu i doći na ss.ba pred sutrašnju tekmuharry_90 je napisao/la:Jes lijepo popit koje pivo,upoznat curu i sledit se![]()