Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Claus
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Claus » 06 sep 2014, 10:53

Kako se usuđujete napisati da je Miralem najbolji igrač reprezentacije, kada cijeli svijet zna da su čak Bešić i Kolašinac bolji od njega? :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2014, 10:54

Baš je zanimljivo da se pogriješi nacionalnost za jednu takvu mega, giga, zvijezdu. Mislim, i Marca je za Modrića znala napisati da je Srbin, što nam govori da ipak nisu tolike zvijezde kolikim ih predstavljamo, pa valjda za top igrače u gluho doba znaš ko su i odakle su.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2014, 11:05

U nas ljudi ni sam ne znaju svoju nacionalnost, pa imate Bosance, Hercegovce i Bošnjake, koga briga za nekog novinara.

Greške se dešavaju, ESPN prati u detalje NBA draft, govore o Bogdan Bogdanoviću (Srbinu, Partizan tada), a pokazuje klipove Bojana Bogdanovića, našeg igrača koji nastupa za Hrvatsku reprezentaciju. Kasnije su se izvinjavali u toku direktnog prenosa. Također ta ista televizija postavlja sliku pet najvećih potencijala iz Evrope pred draft, i kraj slike Jusufa Nurkića hrvatska zastava.

I danas pola ljudi u Evropi misli da je u Bosni rat, ne čude me te greške.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 06 sep 2014, 11:06

Miralem nije mega zvijezda, nego je najbolji igrač ove reprezentacije. Džeko je zvijezda.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 sep 2014, 11:23

Nema razloga da se covjeka pali...danas su mnogi novinari copy paste tipovi...amaterizam teski...cesto prave takve greske i izmedju sportasa iz Hrvatske i Srbije kao i BiH.

Miralem Pjanic zna ko je i sta je isto kao sto mi znamo...nemojte dozvoliti da vas neki amateriski idiot provocira.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 sep 2014, 12:05

Virtu4l je napisao/la:Baš je zanimljivo da se pogriješi nacionalnost za jednu takvu mega, giga, zvijezdu. Mislim, i Marca je za Modrića znala napisati da je Srbin, što nam govori da ipak nisu tolike zvijezde kolikim ih predstavljamo, pa valjda za top igrače u gluho doba znaš ko su i odakle su.
Ne znam da li ti je cilj da trolaš, al' eto za usporedbu, šta misliš je li Novak Đoković sportska zvijezda? Njega su ''prekrstili'' u Hrvata i to ne u novinama, nego nakon osvjanja turnira prilikom proglašavnja pobjednika (mislim u Kanadi).
Ove banalne stvari su dosta česte, jer htjeli mi to priznati ili ne, mi s Balkana sa završetkom prezimena na ''ić'' smo zapadnjacima jedno te isto, i miješaju nas kako stignu. Bez obzira kolika zvijezda neko bio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2014, 12:06

Ljudima mora bit jasno da je za strance citav Balkan jedan veliki clusterfuck.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 sep 2014, 12:30

Virtu4l je napisao/la:Svi dobiju priliku, svi razgovaraju sa stručnim štabom i dogovaraju se, tako da stručni štab u svakom trenutku zna šta kome najviše odgovara, osim u ekstremnim situacijama kada se moraju krpiti određene pozicije. Pjanić je sasvim dovoljan autoritet da selektoru može jasno reći šta mu najviše odgovara i gdje želi igrati.
Ma ja, moze mu reci:"Sefe, joj nesto sam umoran danas - de me stavi na gol, necu se puno kretati, a upisat cu jos jedan nastup za svoju Bosnu." :mrgreen:

Pretjerujes kada je u pitanju Pjanic. I te kako.

Naravno da nije dao reprezentaciji onoliko koliko je dao Miske, ali ti ovdje pises kao da je skoro pa prolaznik u istoj i kao da je rijec o yebenom Jakirevicu ili Mulini.

No, dobro - svako ima svoje. :zviz:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 sep 2014, 13:45

Ja se samo pitam kako cemo mi u nekim utakmicama bez Pjanica, ukoliko ovaj bude povrijedjen. Dok je Miske bio tu, za to nije bilo brige, ali sada.. :hmmmmm:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 06 sep 2014, 13:46

Virtual i dalje suvereno dominira a vi kako hocete.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 06 sep 2014, 13:58

Hombre je napisao/la:Virtual i dalje suvereno dominira a vi kako hocete.
Dominira ali u pričanju gluposti i nebuloza :kafa:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 06 sep 2014, 14:23

Virtual je ameba i molim da ga tako oslovljavate,ja sam vidio poganost u njemu prije mnogih ovdje.

Njemu,Harisu i ostalim' je najbitnije da trolaju i da hvale jedan drugog kako ''dominiraju''.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 sep 2014, 14:41

Virtual/Gringo, o veliki kralju trolliranja, kolko to razlicitih korisnickih imena imas matere ti?

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 06 sep 2014, 15:15

Ama ljudi, slijepi ste pored ociju. Pdf reprezentacija pod njegovom cvrstom rukom, dodje nesto kao Ceausescu. Kontam da se i Safet slaze sa ovim 120%.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 sep 2014, 15:18

Zašto se ovoliko škarta nakupilo na temi najboljeg igrača BiH, zar sve zbog jednog trollera koji ne zna osnovne matematičke operacije?

Ne znam zašto mišljenje lika kojemu je 6-1=4 uzimate iole za ozbiljno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 sep 2014, 15:21

Claus je napisao/la:Kako se usuđujete napisati da je Miralem najbolji igrač reprezentacije, kada cijeli svijet zna da su čak Bešić i Kolašinac bolji od njega? :roll:
a da ne govorimo o jednom od najboljih golmana svijeta Asmiru Begovicu :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2014, 15:25

ZgemboAdislic je napisao/la:
Virtual/Gringo, o veliki kralju trolliranja, kolko to razlicitih korisnickih imena imas matere ti?
Pitaj administraciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 06 sep 2014, 15:27

Unknown Genius je napisao/la:Zašto se ovoliko škarta nakupilo na temi najboljeg igrača BiH, zar sve zbog jednog trollera koji ne zna osnovne matematičke operacije?

Ne znam zašto mišljenje lika kojemu je 6-1=4 uzimate iole za ozbiljno.
Kako imas obraza o apostolu nasem tako kazivati?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2014, 15:30

Komentare klonova, tj. onih koji su se beznroj puta registrovali obično ne uzimam za ozbiljno.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 sep 2014, 15:36

Imam osjecaj da je Virtual imao namjeru uzeti Pjanica na zub, ali desilo se nesto potpuno suprotno toga :lol: .

Miralem ima 24 godine, klubska karijera mu je direktno iza Dzekine sami vrh, daleko bolja od svih drugih igraca, starih i mladih, a pred njim su tek sezone uspjeha i radosti u kojima ce svi forumasi uzivati izuzev par izabranih. Ende.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.