NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 21 avg 2012, 13:36

Jesi gledao Zelju protiv maribora, e pa Zeljo je lose odigrao jer mu maribor nije dozvolio vise slicno je i sa zvijezdom protiv Zelje.E da i pitanje za tebe koja je cudna stvar svirana za Zelju sad protiv zvijezde ?
REKAO SAM DA NISAM GLEDAO OVU UTAKMICU tako da ne znam, a ovo što sam rekao stoji za predhodne utakmice Želje i Zvijezde, kao i suđenje u utakmicama protiv Borca, Zrinjskog, zadnje kolo protiv Leotara i onaj cirkus ....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 avg 2012, 14:24

Ovo sto ću sada napisati trebaju znati igrači Zvijezde.U kontaktu sam bio s jednim igračom Borca i jednim čovjekom koji je dobar sa jednim igračem Želje,ljudi kazu da su se iznenadili pristupom Zvijezdinih fudbalera igri.Igraju ko p.č..c.Nevjerovatno,ko curice ulaze u duele.Jednostavno,da li se boje ili neće to igrači znaju.Ne kažem da trebaju biti ko Travnik,ali moraju biti puno grublji u granicama fer play.U suprotnom ekipe koje su losije od nas, sa onakvim odnosom prema igri, mogu povoljan rezultat izvući i u Gradačcu.Moraju biti odlučniji i dati doznanja ko je domaćin ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 14:49

vatreni je napisao/la:Ovo sto ću sada napisati trebaju znati igrači Zvijezde.U kontaktu sam bio s jednim igračom Borca i jednim čovjekom koji je dobar sa jednim igračem Želje,ljudi kazu da su se iznenadili pristupom Zvijezdinih fudbalera igri.Igraju ko p.č..c.Nevjerovatno,ko curice ulaze u duele.Jednostavno,da li se boje ili neće to igrači znaju.Ne kažem da trebaju biti ko Travnik,ali moraju biti puno grublji u granicama fer play.U suprotnom ekipe koje su losije od nas, sa onakvim odnosom prema igri, mogu povoljan rezultat izvući i u Gradačcu.Moraju biti odlučniji i dati doznanja ko je domaćin ;)
Ti sve nesto sa nekim u kontaktu a nikad neko konkretno ime.... mani se dijete suplje price ako imas sta konkretno kazi

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 avg 2012, 15:04

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovo sto ću sada napisati trebaju znati igrači Zvijezde.U kontaktu sam bio s jednim igračom Borca i jednim čovjekom koji je dobar sa jednim igračem Želje,ljudi kazu da su se iznenadili pristupom Zvijezdinih fudbalera igri.Igraju ko p.č..c.Nevjerovatno,ko curice ulaze u duele.Jednostavno,da li se boje ili neće to igrači znaju.Ne kažem da trebaju biti ko Travnik,ali moraju biti puno grublji u granicama fer play.U suprotnom ekipe koje su losije od nas, sa onakvim odnosom prema igri, mogu povoljan rezultat izvući i u Gradačcu.Moraju biti odlučniji i dati doznanja ko je domaćin ;)
Ti sve nesto sa nekim u kontaktu a nikad neko konkretno ime.... mani se dijete suplje price ako imas sta konkretno kazi
+1

Edit: I seven jedan od aktivnijih navijaca Zvijezde na forumu a utakmice zaobilazi u sirokom luku.. Pravi navijac nema sta..
BUDI ŽELJO !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 15:18

Ma cudan je danas narod dolaze na ovaj forum lijece komplekse.... a niko da skonta kako je danas tesko nec 100KM a da ne govorim od 20 000 pa 100 000 i td.... prosipaju fazone neke djecije.... vecina ih mozda i nezna sta je ofsajd a kamoli ko je danas zeljo, jednom u 5 godina pobijedili Borac i sad svi misle da tako uvijek mora bit, o gosku da i ne govorim nismo nikad bod dole uzeli... samo se sad to sastalo na pocetak. gori sam ja sam sebi sto dolazim ovdje se nervirat

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 15:24

Gledam tabelu od pocetka prosle sezone...
zakljucno sa 8. kolom imamo 7 bodova i to pobijedili travnik 3-2 kod kuce i olimpic 1-0 i uzeli bod leotaru koga su svi dole pobjedivali u to vrijeme---- izgubili kod kuce od sirokog 0-2, u od zrinskog 4-1. bilo gore nego sad a vi bubate sad gluposti sto smo izgubili od jacih joj sto mi pritsak nabijate

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 avg 2012, 15:27

slika

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 avg 2012, 15:47

Pa meni ne treba to da kaže igrač Borca ili Želje, ja sam to vidio svojim očima da igraju bez nekog jačeg duela. Puštali su Željine igrače da rade šta oni hoće bez pokušaja klizećeg. Mlaki dodiri i slabo trčanje po terenu su odlikovali igru Zvijezde.
Dragon Town

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 21 avg 2012, 15:51

Tkanton je napisao/la:Gledam tabelu od pocetka prosle sezone...
zakljucno sa 8. kolom imamo 7 bodova i to pobijedili travnik 3-2 kod kuce i olimpic 1-0 i uzeli bod leotaru koga su svi dole pobjedivali u to vrijeme---- izgubili kod kuce od sirokog 0-2, u od zrinskog 4-1. bilo gore nego sad a vi bubate sad gluposti sto smo izgubili od jacih joj sto mi pritsak nabijate
Pa sezona 2009/2010 jesenski dio za vrijeme Ninkovića bila je još gora kada se za prvih 10 kola osvojilo samo 7 bodova i opet smo ostali. Ove prve tri utakmice što smo izgubili ionako bi zijanili bilo kada da se igra kao što ti reče sad se potrefilo da idu jedna za drugom. A evo rezultati prvih 10 kola sezona 2009/2010
NK Zvijezda - HŠK Zrinjski 2:0
FK Slavija - NK Zvijezda 2:0
NK Zvijezda - FK Željezničar 2:1
FK Rudar P. - NK Zvijezda 3:0
NK Zvijezda - FK Borac 1:1
FK Sloboda - NK Zvijezda 1:0
NK Zvijezda - FK Modriča M. 0:1
FK Velež - NK Zvijezda 4:0
NK Zvijezda - FK Olimpik 3:4
FK Sarajevo - NK Zvijezda 1:0

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 16:43

dilber je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Gledam tabelu od pocetka prosle sezone...
Pa sezona 2009/2010 jesenski dio za vrijeme Ninkovića bila je još gora kada se za prvih 10 kola osvojilo samo 7 bodova i opet smo ostali. Ove prve tri utakmice što smo izgubili ionako bi zijanili bilo kada da se igra kao što ti reče sad se potrefilo da idu jedna za drugom. A evo rezultati prvih 10 kola sezona 2009/2010
NK Zvijezda - HŠK Zrinjski 2:0
FK Slavija - NK Zvijezda 2:0
NK Zvijezda - FK Željezničar 2:1
FK Rudar P. - NK Zvijezda 3:0
NK Zvijezda - FK Borac 1:1
FK Sloboda - NK Zvijezda 1:0
NK Zvijezda - FK Modriča M. 0:1
FK Velež - NK Zvijezda 4:0
NK Zvijezda - FK Olimpik 3:4
FK Sarajevo - NK Zvijezda 1:0
Ma ja mislim da ovdje ima ljudi koji svjesno unosi nemir na ovaj forum zvijezde.... a sto se tice ne zalaganja protiv zelje, ma oni su pocrkali i zalagali koliko su mogli samo sto je to njihov max i izgleda kao da nisu nikako trcali...a dule na pocetku masic je 2-3 put uso jace i dobio je odma zuti i tad su se svi smirili malo.... a onaj Kojic trci ko budala bezveze, nekoliko put je istrco spirnotm cijeli teren kad je isa zeljina kontra

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 avg 2012, 16:55

TheAlchemistRD07 je napisao/la:[youtube][/youtube]
nije ljubav paradajzzzzzzzzz ... hahahahahahahahaha

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 avg 2012, 17:02

Tkanton je napisao/la:
Kao prvo nisam dijete,kao drugo visokoobrazovan,kao treće zbog čega bih ja nesto izmosljao i lagao.Volim Zvijezdu,pratim sve utakmice i zasto ne bih povjerovao igraču Borca čija se priča podudara sa ovom pričom Željinog igrača.Na kraju krajeva vidjelo se koliko su blagi.Ne kazem da treba čovjeku nogu otkinuti,al ga ne treba ni milovati.Da je Zvijezdi Varupa trener :lol: ,ili igrač,Zeljo bi prosao sa 1.u Gradačcu,ako ne bi i izgubio.Sam Svraka,Bekrić u medijima izjavljuju kako ih je iznenadila postavka Zvijezdinih igrača.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 21 avg 2012, 17:03

Ko je onaj lik što je bio iza gola i snimao tekmu, kasnije kad se završila snimao i nas manijake kako napuštamo stadion ?? zna li neko??

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 21 avg 2012, 17:07

Zanima me kakve partije pruza Edin Husic??..od onog prelaska iz gradine,naculo se da ima dobru platu dole..
MOdric..MOdric..MOdric..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 17:09

samozeljo1987 je napisao/la:Ko je onaj lik što je bio iza gola i snimao tekmu, kasnije kad se završila snimao i nas manijake kako napuštamo stadion ?? zna li neko??
Jel onaj debeli, ako nije on onda je neko iz policije oni snimaju navijace ako neko nesto uradi.

Husic je zasad odigro samo u BL i Gabeli, ja ne ocekujem od njega jos nista bar jedno 5-6 kola

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 avg 2012, 17:10

Luka je napisao/la:Zanima me kakve partije pruza Edin Husic??..od onog prelaska iz gradine,naculo se da ima dobru platu dole..
Kako sam čuo u B.LUCI je bio najbolji igrač Zvijezde,u Gabeli ne znam da li je igrao,protiv Zelje nije igrao,valjda neka povreda

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 17:13

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Kao prvo nisam dijete,kao drugo visokoobrazovan,kao treće zbog čega bih ja nesto izmosljao i lagao.Volim Zvijezdu,pratim sve utakmice i zasto ne bih povjerovao igraču Borca čija se priča podudara sa ovom pričom Željinog igrača.Na kraju krajeva vidjelo se koliko su blagi.Ne kazem da treba čovjeku nogu otkinuti,al ga ne treba ni milovati.Da je Zvijezdi Varupa trener :lol: ,ili igrač,Zeljo bi prosao sa 1.u Gradačcu,ako ne bi i izgubio.Sam Svraka,Bekrić u medijima izjavljuju kako ih je iznenadila postavka Zvijezdinih igrača.
Ako si visoko obrazovan onda si sigurno kupio diplomu :D :D :D nebi komentariso sa rekla kazala vec bi to podkrijepio cvrstim argumentima, a kod tebe sve neki sportski radnici, poznati fudbaleri, jednog tima te drugog a imena ni za lijeka mogo bi radit za neki tabloid, oni tako pisu

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 avg 2012, 17:27

Tkanton,ohladi malo i u sirokom luku zaobiđi moje postove.Diplome se nisu kupovale prije deset godina kada sam ja zavrsio.Kao drugo,imena ljudi nemam razloga da iznosim,to su ipak javne ličnosti.Uostalom,preskači moje postove,ne čitaj i neomalovažavaj nikog.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 avg 2012, 17:37

vatreni je napisao/la:Tkanton,ohladi malo i u sirokom luku zaobiđi moje postove.Diplome se nisu kupovale prije deset godina kada sam ja zavrsio.Kao drugo,imena ljudi nemam razloga da iznosim,to su ipak javne ličnosti.Uostalom,preskači moje postove,ne čitaj i neomalovažavaj nikog.
Hahahhaah cuj prije 10 godina se nisu kupovale, pa bolan bolan vidis li ti sta pises. Te poslije ratne godine su vrhunac falsifikovanja i kupovanja diploma

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 avg 2012, 17:48

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Tkanton,ohladi malo i u sirokom luku zaobiđi moje postove.Diplome se nisu kupovale prije deset godina kada sam ja zavrsio.Kao drugo,imena ljudi nemam razloga da iznosim,to su ipak javne ličnosti.Uostalom,preskači moje postove,ne čitaj i neomalovažavaj nikog.
Hahahhaah cuj prije 10 godina se nisu kupovale, pa bolan bolan vidis li ti sta pises. Te poslije ratne godine su vrhunac falsifikovanja i kupovanja diploma
Ajd otkači,nemas kompentencije da diskutujes samnom o tome.Istina,možda ti je ovo i jedina prilika da na ovaj način s nekim obrazovanim komuniciras.Klasičan primjer ljubomore i kompleksa manje vrijednosti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.