FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas odlicna kvota na Over 2.5 suta na utakmici.
Ukupno suteva 1.70
U okvir gola 2.45
Ukupno suteva 1.70
U okvir gola 2.45
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sve se nadam da on cita i pise na nasem pdf-u, pa ajde reko da pocastim malo covjeka. Cuo sam da je velika stipsaProbisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2022, 21:38Nece ti se javiti ni nas sef strucnog staba jer ni on ne zna. Kako ce neko drugi.TzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.

075
Ako je tako takvi tipovi nikada sami nece otici....ne mogu da vjerujem da Sloboda igra onako los fudbal, negledljiv, dosadan.....totalno impotentni fudbalTzBulevar87 je napisao/la: ↑15 mar 2022, 12:14A sve se nadam da on cita i pise na nasem pdf-u, pa ajde reko da pocastim malo covjeka. Cuo sam da je velika stipsaProbisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2022, 21:38Nece ti se javiti ni nas sef strucnog staba jer ni on ne zna. Kako ce neko drugi.TzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.![]()

🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve je dobro i lijepo. Sutra cemo da razmontiramo jufke na sastavne djelove. Brasno baska, voda baska, ulje baska. Nece se od njih moci napraviti ni truljo. Spremno i samouvjereno do pobjede. Losi su za nas.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A sta ih briga, ako sta naprave, ok ako ne uzmu pare od Slobode ionako ih niko nece. Kako trenere, tako i vecinu igraca. Mi smo im, daj sta das.
Ako ne racunamo utakmice kupa imamo 11 utakmica(takmicarskih) od toga 6 remija, 5 poraza.
5 golova dali, 12 primili.
Ako sam dobro izracunao od Radnika na ovamo.
5 golova dali, 12 primili.
Ako sam dobro izracunao od Radnika na ovamo.
Idemo Tuzlaci 2:0 Dzenis Beganovic i Husejnovic....pa proci na penale. Samo jako i ostro! Dzenis je nesto ala Armin Hodzic a Husejnovic ko Zec.
-
- Kontakt:
Sretno ekipa, nije nemoguće stići ovaj rezultat, samo jako 

Mladene zadnja ti bila!
Mladene zadnja ti bila!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Kakvu li je taktiku za danas neznalica spremio. Očekujem opet Dzenisa na zadnjem veznom i Fedora kao mozga ekipe. Sve ispod 2 komada u našoj mreži je ok. Nazalost
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
hebes i tu pricu baWestSideTz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 07:29Kakvu li je taktiku za danas neznalica spremio. Očekujem opet Dzenisa na zadnjem veznom i Fedora kao mozga ekipe. Sve ispod 2 komada u našoj mreži je ok. Nazalost
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Pa sta treba lik sirit optimizam na osnovu ovih zadnjih 16 utakmica jel ? Abd da nas sve demantuje i da prodjemo al ono realnosti malo...slusalica je napisao/la: ↑16 mar 2022, 08:28hebes i tu pricu baWestSideTz je napisao/la: ↑16 mar 2022, 07:29Kakvu li je taktiku za danas neznalica spremio. Očekujem opet Dzenisa na zadnjem veznom i Fedora kao mozga ekipe. Sve ispod 2 komada u našoj mreži je ok. Nazalost
Igra li husejnovic
-
- Kontakt:
Igra, najjača je postava

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Da li je realno da je covjek toliki debil i neznalica, da ne vidi koliko smo bili opasniji, konkretniji kada je Beganovic igrao iza napadaca, vrsio presing na odbranu, trcao i da ne mozemo pasa sastaviti otkako ga je stavio da igra zadnjeg veznog? Zasto **** Predragovic, zar nije logicno staviti Kurtalica/Balica i gurnuti Beganovica da igra iza napadaca, da trci, vrsi presing, sutira sa 20-30 metara, a ne da nas najopasniji igrac igra na 20 metara od naseg gola.
Igras utakmicu bez zadnjeg veznog, bez veznog igraca ikako, napadac igra na zadnjem veznom, Predragovic sa ofanzivnog veznog na veznog, koja je ba ovo formacija? 4-0-6?
Igras utakmicu bez zadnjeg veznog, bez veznog igraca ikako, napadac igra na zadnjem veznom, Predragovic sa ofanzivnog veznog na veznog, koja je ba ovo formacija? 4-0-6?
-
- Kontakt:
Balić ima povredu još uvijek, i ja sam za da Kurta igra umjesto Fedora, što se Dženisa tiče, vjerovatno zbog Saida ne igra odmah iza napadača, a na krilu su Veselinović i Maksimović.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑16 mar 2022, 13:32Da li je realno da je covjek toliki debil i neznalica, da ne vidi koliko smo bili opasniji, konkretniji kada je Beganovic igrao iza napadaca, vrsio presing na odbranu, trcao i da ne mozemo pasa sastaviti otkako ga je stavio da igra zadnjeg veznog? Zasto **** Predragovic, zar nije logicno staviti Kurtalica/Balica i gurnuti Beganovica da igra iza napadaca, da trci, vrsi presing, sutira sa 20-30 metara, a ne da nas najopasniji igrac igra na 20 metara od naseg gola.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Sutevi 0
Sutevi prema golu 0

Sutevi prema golu 0

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.