Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Znaci ne vjerujem sta covjek sebi radi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E moj Federer, opet poklon.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nema, ukočen, ma bježi danas se nadje ovako loše da igra, ništa ne ide..
nadal nista ne promasuje, plus Federer nista ne pogađa = 3:0
- mordfustang
- Kontakt:
Sam sebe sabortira doslovno,čudo ga ovdje jedino spasiti može.
Ma spanska kariktura samo iskoristava to sto mag nije na nivou i sto promasuje udarce kakve ne bi promasivao i da ga probude u 3h ujutro i da mu dadnu reket.. I to je jedini razlog zasto vodi.. A da je najveci na nivou ovo bi ueo lopatom jer je mnogo mnogo bolji igrac...
Evo i sad greska njemu nesvojstvena.. Ima sigurno neku povredu..
Evo i sad greska njemu nesvojstvena.. Ima sigurno neku povredu..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramota! Bez ikakve taktike igra, ako pogodi pogodi. Igra Nadalovu igru
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem šta nam čovjek radi. Gotovo je ovo bilo još u 2 setu kad je na 3:2 napravio par gluposti. Poražavajuća činjenica je da je im'o samo jednu brejk šaMsu čini mi se. Nadal ništa posebno, kakav zna bit', čovjek jednostavno iskoristi poklone i to je to. Sa ovakvom igrom Nole bi ga dobio u 3 seta 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- mordfustang
- Kontakt:
Ma Nadal je jedan obični klaun.Igrač koji se oslanja na svoju fizičku spremu i psihičku nadmoć nad protivnikom.
Njegov iq nije veći od trenutne temperature tamo u Melbournu.
Da je Roger iole pribraniji i raspoloženiji,Nadal bi samo posmatrao kako Roger igra.
Ovakvom igrom Roger nema šta da traži.
Da je Roger iole pribraniji i raspoloženiji,Nadal bi samo posmatrao kako Roger igra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma gora sam ja budala sto sam i ocekivao pobjedu
EDIT: kakva sramota od tenisa, ocekujes neku borbu, dobar tenis ali ovaj jednostavno se usere i izadje kao da je 100+ igrac na atp listi.
EDIT: kakva sramota od tenisa, ocekujes neku borbu, dobar tenis ali ovaj jednostavno se usere i izadje kao da je 100+ igrac na atp listi.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ja evo godinama Rafa posmatra kako Federer igra.mordfustang je napisao/la:Ma Nadal je jedan obični klaun.Igrač koji se oslanja na svoju fizičku spremu i psihičku nadmoć nad protivnikom.
Jarane moj jesil ti dobar sa mozgom ?mordfustang je napisao/la:Ma Nadal je jedan obični klaun.Igrač koji se oslanja na svoju fizičku spremu i psihičku nadmoć nad protivnikom.
Rodza odigrao protiv Murraya isto ovako, samo sto ti ne mozes skontat da Rafa NE DOZVOLJAVA onu igru koja njemu prolazi protiv Andya i da ima psihicku blokadu.
A tvoj iq nije veci od precnika tvog fana reketa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

E moj Roger.. Najlošiji dan ti se potrefi i ništa ne ide.. Ništa.
Nadal standardan a Federer isto ništa, blokada i nesigurnost, čestitke Nadalu.
Tako je rafaele majstore metla lagana kakve čovjek winere pogadza i to sa onakvim zuljevima to samo mogu najveći Vamossss Rafaaa
joj hamo vidi mu glave
- BeyKopites
- Kontakt:
Svaka čast Nadalu!
Ljudi pustite šuplju, jeste Federer igrao sramotno, al' mnogo udjela u tome ima i Nadal koji je imao fantastičnu taktiku i kad je prelomio onaj prvi set tu je već sve bilo gotovo.Jednostavno je trenutno bolji igrač od Federera, mlađi, spremniji a i uvijek je bio neodgovarajući match-up.
Federer nije ponovio ništa iz onih partija protiv Tsonge i Murraya, ali ponavljam, da je i igrao bolje odnosno bar na nivou meča sa Murrayom, mislim da ne bi mogao proći pa makar izgubio u 4 ili 5 setova.
Ništa, sad navijam za Stana da osvoji prvi slem.
Ljudi pustite šuplju, jeste Federer igrao sramotno, al' mnogo udjela u tome ima i Nadal koji je imao fantastičnu taktiku i kad je prelomio onaj prvi set tu je već sve bilo gotovo.Jednostavno je trenutno bolji igrač od Federera, mlađi, spremniji a i uvijek je bio neodgovarajući match-up.
Federer nije ponovio ništa iz onih partija protiv Tsonge i Murraya, ali ponavljam, da je i igrao bolje odnosno bar na nivou meča sa Murrayom, mislim da ne bi mogao proći pa makar izgubio u 4 ili 5 setova.
Ništa, sad navijam za Stana da osvoji prvi slem.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ocekivan ishod,ali isto tako sam ocekivao da Roger uzme bar set.Uglavnom,Roger sigurno moze osvojiti jos jedan GS ali ako ne naleti na Nadala.Jednostavno nema sanse protiv njega.Belaj za Rogera je sto ce jos vise pasti na listi,pa bi se mogao poceti susretati s Nadalom i ostalima u ranijim rundama.
bodi123 je napisao/la:mordfustang je napisao/la:Ma Nadal je jedan obični klaun.Igrač koji se oslanja na svoju fizičku spremu i psihičku nadmoć nad protivnikom.
Jarane moj jesil ti dobar sa mozgom ?
Rodza odigrao protiv Murraya isto ovako, samo sto ti ne mozes skontat da Rafa NE DOZVOLJAVA onu igru koja njemu prolazi protiv Andya i da ima psihicku blokadu.
A tvoj iq nije veci od precnika tvog fana reketa.
Za ovakvog igrača reci da je klaun to samo mogu bolesnu umovi pa i fedex ce ti sam priznat da ga je čovjek pomeo
joj hamo vidi mu glave
Sve cestitke Nadalu na pobjedi i vjerovatno osvajanju AO.
Rogere, razocarao si me igrom na ovom mecu.
Rogere, razocarao si me igrom na ovom mecu.

Kad Federer pobijedi,ona je majstor,on je najbolji svih vremena,a kad ga Nadal po ko zna koji put pomete s terena on je klaun,ima srece,nije nista posebno samo koristi poklone i greske,jel vas stid to napisat,pa raznio ga je u svim segmentima pa cak i vise winera iz BH dovoljno govori,a o winerima iz punog trka da ne trosim rijeci!
Federer ima skoro 30 gresaka vise.To znaci neprisiljenih gresaka tj. da je samo izbacivao relativno lagane lopte.Ali dobro i Nadal ima zasluga u tome.Federer se pogubi kad igra protiv njega.Nadal je rodjen da pobijedi Federera.Svaki aspekt njegove igre ne odg Federeru.Nane17 je napisao/la:Kad Federer pobijedi,ona je majstor,on je najbolji svih vremena,a kad ga Nadal po ko zna koji put pomete s terena on je klaun,ima srece,nije nista posebno samo koristi poklone i greske,jel vas stid to napisat,pa raznio ga je u svim segmentima pa cak i vise winera iz BH dovoljno govori,a o winerima iz punog trka da ne trosim rijeci!
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 24 jan 2014, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.