tri legende !
desni klik>open image in new tab
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cinjenica je da arsini nisu isti.. Mi, pa i pitari dobijamo uvjek vece kazne.. Pomenuo sam i njih jer su i oni dobijali kazne za bakljade od 7-8000 dok ostali u ligi za bakljade dobijaju kazne od 1500KM.. To je iz nekog razloga tako, dok se za pominjanje Srebrenice u negativnom kontekstu neki klubovi uopste nisu ni kaznili ove sezone.. Sta ces, tako je kako je.. Uvjek su najveci klubovi bili pod lupom i na njima se gradio autoritet.. Izmedju ostalog u ovoj drzavi i nema nista sto je fer i korektno..CARSON je napisao/la:Burazeru mi smo radi 50 glupana koji su 10 sekundi navijali nesto sto netreba dobili dvije utakmice kazne a prvi smo digli frku neka smo nesto sto nije uredu nije citavu proslu sezonu se pravdamo za sudenje a 11 pobjeda u nizu smo imali eto sta me nervirachampions1921 je napisao/la:Znam da je of ali sta je to bilo vezano za Borac??CARSON je napisao/la: samo me zanima kaznu koju ce dobiti Borac
Pogledajte u prvom poluvremenu kako je Hadžić, hinjski, opalio Vasilića koljenom u bubrege. 44 minut snimka, odnosno 41. minut utakmice, te Suljićev start s leđa na nogu Zolotića 20 minut utakmice. Suljić nije dobio ni žuti karton.Buu je napisao/la:Evo neko stavio na yt
" onclick="window.open(this.href);return false; (prvo poluvrijeme)
" onclick="window.open(this.href);return false; (drugo poluvrijeme)
Ma to je jedan jado obicni.. Da valja igrao bi kod nasTkanton je napisao/la:Suti bolje sto vas je hadzic udero, sta bi bilo da je se poceo bacat po sesnestercu kako samo on to zna.
Mislim da hearts neplanirano dijete i da su mu i puding kombinirkama radili, a tek sto nije kapacitet, jedina 10 iz života IQ.storm_raider je napisao/la:Mogu ja mnogo bolje, ali moram da sidjem na tvoj nivo. Dosao si da provociras, umjesto da prasis svoje vitrine. Nakupilo se paucine.hearts je napisao/la:Možeš ti bolje znaš ti i kreativan biti ako si htio ispasti poametan pitao sam vas tamo par pitanja pa odgovoritestorm_raider je napisao/la:hearts idi kupi prasinu u vitrinama, i ponesi 2 cekera.
a dolje na Grbavici prelijepo stvarnolikusa je napisao/la:Ne govori meni star djaba nikad ne idi na Kosevo,da valja igrala bi gore i reprezentacija !
Nasa je pa makar najgora !theprodigy je napisao/la:a dolje na Grbavici prelijepo stvarnolikusa je napisao/la:Ne govori meni star djaba nikad ne idi na Kosevo,da valja igrala bi gore i reprezentacija !