FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 nov 2012, 20:27

ZZtop10 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ljudi dragi pa tek sad vidim sta je Svraka i Beslija fulali :cry:
gdje ima sazetak?
bio sad na dnevniku ftv, stvarno su fulili ne moguce :cry:
Ja samo cekam kompletan sninak utakmice pa cu napravi pravi rezime a posebno sto se sudenja tice. Zato necu nista puno da pisem o sudenjenu dok ne pogledam snimku, jer mozemo mi kurcu ovdje svirati, ako nemamo validnih dokaza za optuzbe po pitanju sudenja. ;)

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 04 nov 2012, 20:28

Ljudi dragi derbi bio i pros'o. U srijedu protiv Olimpika na Otoci. Trebali bi to u prvoj utakmici zavrsiti i okrenuti se ligaskim utakmicama. :D
Vozdra masvi ljoze pionsam!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 20:28

hearts je napisao/la:Kako može fuliti čovjek koji nije ni pucao ?
:lol: :lol: prvi Svraka fulao loptu,drugi Beslija fulao pored gola ....djaba prazna glava ,trebal ti jos jednom reci mozda na slogove da shvatis, reci nemoj da se stidis ?
Željeznicar za život cijeli !

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 04 nov 2012, 20:32

Kako ide ova pjesma sto se pjeva na kraju videa na sportsport.ba ??

Nesto "bio je i uvijek bice simbol nase Grbavice"...

Ko zna cijelu ??

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 04 nov 2012, 20:33

krkacina je napisao/la:Kako ide ova pjesma sto se pjeva na kraju videa na sportsport.ba ??

Ko zna cijelu ??

znam ja

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 20:33

zna je dosta raje
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 nov 2012, 20:34

krkacina je napisao/la:Kako ide ova pjesma sto se pjeva na kraju videa na sportsport.ba ??

Ko zna cijelu ??
" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 nov 2012, 20:37

a gdje ste vidjeli izvjestaj s tekme?ako ima na netu nek neko postavi..hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 04 nov 2012, 20:40

ZZtop10 je napisao/la:

Ko zna cijelu ??
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ubija pjesma !!!! Al kad je masa pjeva...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 04 nov 2012, 20:43

likusa je napisao/la:
:lol: :lol: prvi Svraka fulao loptu,drugi Beslija fulao pored gola ....djaba prazna glava ,trebal ti jos jednom reci mozda na slogove da shvatis, reci nemoj da se stidis ?
Dodaj i onda odličnu Šansu Adilovića u prvom poluvremenu kad mu je falilo smao 3 metra da dotakne loptu. Da ne koristim grube riječi radi bana pokušaću ti dočarati. Ono što je Bešlija pokušao -se zove udarac prema golu, to se naziva šansom, prilikom prigodom. Ono što je Svraka uradio je pokušaj dolaska do lopte koju je prije njega odnio odbrambeni igrač sa brojem 14 na ledjima u zapisniku i medju rajom poznat kao Ivan Tatomirović, pa samim tim nije bilo udarca igrača koji nezasluženo nosi kapitensku traku vašeg kluba
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 20:51

hearts je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Dodaj i onda odličnu Šansu Adilovića u prvom poluvremenu kad mu je falilo smao 3 metra da dotakne loptu. Da ne koristim grube riječi radi bana pokušaću ti dočarati. Ono što je Bešlija pokušao -se zove udarac prema golu, to se naziva šansom, prilikom prigodom. Ono što je Svraka uradio je pokušaj dolaska do lopte koju je prije njega odnio odbrambeni igrač sa brojem 14 na ledjima u zapisniku i medju rajom poznat kao Ivan Tatomirović, pa samim tim nije bilo udarca igrača koji nezasluženo nosi kapitensku traku vašeg kluba
Onda samo ti znas sta je sansa i niko drugi ! Respect kapacitetu ! Svaku ulazak u sesnest je sansa !
Željeznicar za život cijeli !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 nov 2012, 21:07

željovci, u kakvom raspoloženju dočekujete VELEŽ? kakvo je stanje s igračkim kadrom? ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 nov 2012, 21:09

BeSha1992 je napisao/la:bravo momak, svaka cast, vi ste veci i od Barce, Reala i ostalih... moguce sudija vam je kriv 100%, nema dalje... Mozda Amaw nije im'o kredita da nazove tatu pa da zavrsi k'o u vecini utakmica ove sezone... Zalite se jedino vam to preostaje...
pa da sam pitar bgm ja ne bih imao obraza pricati o nekoj vezi izmedju amara ivice i sudija u pl bih, nakon prvo otoke, pa onda gradačca[/quote]
momak izvini bgt znaci li sta Borac, Celik, Gradina nista je l' tako ??? a protiv Olimpica Torlaku nije priznat cist go, i bgt ajd mi reci sta sinoc ti nije odgovaralo ???[/quote]
Na ovom forumu je postavljena fotografija na kojoj se vidi da lopta nije prešla liniju i mogao je svako da pogleda ali si ti očigledno bio odsutan sa foruma. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 nov 2012, 21:12

AlemC85 je napisao/la:željovci, u kakvom raspoloženju dočekujete VELEŽ? kakvo je stanje s igračkim kadrom? ;)
Ja vjerujem da poraz u derbiju nije ostavio vece posljedice na ekipu..Svakako da nije prijatno kad se izgubi od gradskog rivala,ima tu malo razocarenja,ali mislim da to nije vecih razmjera..To je i Osim govorio na press-u uoci tekme,da smo postali ekipa koja ne ovisi o jednoj utakmici..Sto se tice igrackog kadra,koliko ja znam ne mozemo racunati samo na Kerlu..Ne znam doduse kakva je situacija sa kartonima i jel Colicu istekla kazna..Povrijedjenih osim Kerle nema uglavnom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 nov 2012, 21:13

AlemC85 je napisao/la:željovci, u kakvom raspoloženju dočekujete VELEŽ? kakvo je stanje s igračkim kadrom? ;)
Potrošeni psihički, a poslije Kupa vjerovatno i fizički. Minimalna pobjeda će nam bit ravna tituli. Gledao sam vas ove sezone, i ne bi trebali imat više problema s vama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 04 nov 2012, 21:16

exbabilon je napisao/la:
Potrošeni fizički, a poslije Kupa vjerovatno i fizički. Minimalna pobjeda će nam bit ravna tituli. Gledao sam vas ove sezone, i ne bi trebali imat više problema s vama.
Neka ste psihički dobro a fizički ćete se vratiti nekako :D Šala mala znam da je lapsus prilikom pisanja
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 nov 2012, 21:18

exbabilon je napisao/la:
Potrošeni psihički, a poslije Kupa vjerovatno i fizički. Minimalna pobjeda će nam bit ravna tituli. Gledao sam vas ove sezone, i ne bi trebali imat više problema s vama.
nadam se dobroj tekmi, pošto će biti prenos na areni...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 nov 2012, 21:18

Greška ispravljena. Poentu nije teško shvatit. :mrgreen:

@Alem
Mogla bi bit dobra tekma ako se Velež ne povuče u šesnesterac, a ne bi trebao. :D
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 nov 2012, 21:21

ako budu igrali kao protiv Borca drugo poluvrijeme, onda bi mogla biti dobra tekma......

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 nov 2012, 21:28

Nego kad ce presica Saidova gdje objavljuje da je okacio kopacke o klin??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.