Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
@Cartman
@Nerminovic
@Ekipa religihe Emirology
Ima li vas na twitteru? Da hate-amo zajedno oni sto nas mrze.
@Nerminovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuj to i po karakteruVirtu4l je napisao/la:Tu su negdje i po karakteruCartman je napisao/la:Gledaj ga na tom avataru, isti Tom Cruise.

Ala ga polizase ovi... a vidi nakon samo par dana Spahica moli Papet

Zadnja izmjena: Samkara, dana/u 22 sep 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ima.Amarinho je napisao/la:@Cartman
@Nerminovic

Meni najgori Dautbegovic, koliko mi se samo ovaj covjek gadi.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ahmo is backSamkara je napisao/la:+Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()

- Nerminovic
- Kontakt:
Ma' nije to Ahmo.Ajax je napisao/la:Ahmo is backSamkara je napisao/la:+Nitro je napisao/la:Spaha radi mene komotno nek bude igrač-selektor.![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@Nerminovic
Veze nea lik realno. Nisam bio nesto aktivan al u inat dusmanu od danas sam tu.
@AmrzakiBHF ako ti se followuje
Veze nea lik realno. Nisam bio nesto aktivan al u inat dusmanu od danas sam tu.
@AmrzakiBHF ako ti se followuje

evo je Ahmetoglu

Klempo, nakon što je čuo da se kapiten vratio.

Zaustavit ce klempu Speed Demon 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Oj,na to sam zaboravioAjax je napisao/la:Zaustavit ce klempu Speed Demon

#miasanmia
Jedan komentar sa b92 gdje ljudi fakat vecinom realno komentarisu:
Naso je koga da ubedjuje,Spahic je bio ubedljivo najgori igrac na SP.Onaj crnac ga je pretrcavao kako je hteo,kao da ne postoji na terenu.
(Realno, 22. septembar 2014 22:40)
Jos samo nasa djecurlija i ruralci koji IP adresu kriju ko zmija noge podrzavaju i vide nesto dobro u pozivanju kabadahije.
Naso je koga da ubedjuje,Spahic je bio ubedljivo najgori igrac na SP.Onaj crnac ga je pretrcavao kako je hteo,kao da ne postoji na terenu.
(Realno, 22. septembar 2014 22:40)
Jos samo nasa djecurlija i ruralci koji IP adresu kriju ko zmija noge podrzavaju i vide nesto dobro u pozivanju kabadahije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo majstore da ti i ja kazem kao ovaj momciluk @Rusilac: Belgija nije niti ce biti veliki favorit protiv Bosne i Hercegovine na Bilinom Polju...na njihovom terenu cak nisu veliki favoriti jer ti ocigledno ne znas sta znaci "veliki favorit", mi nismo yebena Moldavija, nasa "normalna" formacija se kompletna sastoji od igraca iz liga 5...dakle, "samo" su favoriti...u njihovoj zemlji...u Zenici necu ni da pricam, bare-bareAjax je napisao/la:@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Krenuli su pljuvati po Sunjicu Bicakcicu koji su stanardni u klubovima,pa Prcic itd samo je greska u formaciji bila i igrac Susic umjesto njega da je bio Medunjanin mi bi razvukli Kipar..vidjet cemo sad Vels i Belgiju sa Spahicem
Papastathopoulos je napisao/la:Evo majstore da ti i ja kazem kao ovaj momciluk @Rusilac: Belgija nije niti ce biti veliki favorit protiv Bosne i Hercegovine na Bilinom Polju...na njihovom terenu cak nisu veliki favoriti jer ti ocigledno ne znas sta znaci "veliki favorit", mi nismo yebena Moldavija, nasa "normalna" formacija se kompletna sastoji od igraca iz liga 5...dakle, "samo" su favoriti...u njihovoj zemlji...u Zenici necu ni da pricam, bare-bareAjax je napisao/la:@ Rusilac
A koji se **** ti u sve mijesas. Rekao sam ti juce da je po meni Belgija veliki favorit i da se ne slazem sa tobom da nebi imali sanse protiv nas ako bi mi igrali svoju igru. Jer je Belgija po tebi samo trkacki jaka momcad a ne tehnicki. I sta ti sada nije jasno. Belgija jeste veliki favorit jer su ti juce ljudi objasnjavali da od 11 pozicija imaju na 9-10 pozicija bolje igrace nego mi. Sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti. Puno bitnija je utakmica protiv Walesa lako ce poslje biti za Belgiju. Belgija je trenutno peta reprezentacija svijeta. Ispred Spanije, Brazila, Francuske, Italije, ... ..
Belgija nije favorit, al ce nas sigurno dobiti u hendikepu i razbiti na terenu. Ali necemo je nazvati favoritom

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
sjajno odigrano od strane spahe...
well played sto bi rekle kolege sa bibisija...vraca se u tim kao heroj i spasilac jer "ocito" se bez njega ne moze...s tim sve pada u zaborav...svi marifetluci, sve pizdarije, svi prefriganluci...joj joj...moram odati spahi priznanje...veliki si majstor manipulacije....ovo je cisti mangupluk...ja sam odusevljen ovom njegovom sposobnoscu...

A to sto nam je fakat odbrana amaterska bez njega?bilalx je napisao/la:sjajno odigrano od strane spahe...![]()
well played sto bi rekle kolege sa bibisija...vraca se u tim kao heroj i spasilac jer "ocito" se bez njega ne moze...s tim sve pada u zaborav...svi marifetluci, sve pizdarije, svi prefriganluci...joj joj...moram odati spahi priznanje...veliki si majstor manipulacije....ovo je cisti mangupluk...ja sam odusevljen ovom njegovom sposobnoscu...
Pa i Begovic je izjavio kad su ga pitali kako je igrati kad su ispred njega Sunjic i Bicakcic, da su previse tihi i da ne komuniciraju medjusobno, dok je Spahic uvijek bio jasan i glasan i komandovao je odbranom.
Sto se mene tice, neka se vratio, posmatram ovo kao novi pocetak i nadam se da ce biti bez skandala.
ma nisam ja oko mislio nista lose za njegove igre mada su nas i njegove greske kostale dosta toga...hajd ne bitno sad...i prije "oprostaja" se znalo da smo tanki u odbrani...al ovo sad je predstava za mase...uradjen je mangupski hard reset nad navijacima...svojevrsna lobotomija...**** ga...a skandali ce uvjek bit tu...samo cemo mu sad jos vise gledat kroz prste...ipak se "zrtvovao" da nam pomogne...jos jednombiskitt je napisao/la:A to sto nam je fakat odbrana amaterska bez njega?bilalx je napisao/la:sjajno odigrano od strane spahe...![]()
Pa i Begovic je izjavio kad su ga pitali kako je igrati kad su ispred njega Sunjic i Bicakcic, da su previse tihi i da ne komuniciraju medjusobno, dok je Spahic uvijek bio jasan i glasan i komandovao je odbranom.
Sto se mene tice, neka se vratio, posmatram ovo kao novi pocetak i nadam se da ce biti bez skandala.

Da, slažem se, svaka mu čast što se i poslije svega vratio da nam pomogne.bilalx je napisao/la:sjajno odigrano od strane spahe...![]()

Vraća se kao heroj i spasilac jer to i jeste, i pticama na grani je jasno da je odbrana bez Spahića ništa drugo do obična nula(ne pozitivna). Ali ne, vama koji mrzite Spahića to nije jasno(jer kako ga ne mrziti kad je kao štoper uspio čak par puta pogriješiti

Neka Spahe,Elhamdulillah.Ali Pape mu urucio poziv jer je vidio da ga raja zeli likvidirati, pa je ovim potezom zelio malo da skrene paznju sa pravog problema.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, CAGarfia, Google Adsense [Bot], Hrasno15, hurem, LondonBlues i 86 gostiju.