Izvini dive vi ste svjetski bogovi kako se za ikoga može reći da je gigant osim za Sarajevo, sram ga bilo pa za vas su zlatne generacije Santosa, Mađarske repke, Reala, Ajaxa, Liverpoola, nekadašnje a i današnje Barce PI.ČKIN DIM jer o veliki o jedini samo vas se ima pravo zvat GIGANTIMA I DIVOVIMAadnanhz je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Ne zelim da prvociram volim da na svim temama procitam komentare,ali moram na vasu temu nesto napisati.Sloboda kao bivsi fudbalski gigant Juge je pao na tako niske grane da se momcima cestita i na porazu.Znam da ce neko reci da su momci igrali sa dosta juniora ,ali niko se ne pita sto je to klub dozvolio,sto je Sarajevo bilo umorno i bez motiva pa je dalo samo dva(2) od 5-6 100% sansi.Sta se desava sa navijacima Slobode pa likuju poraz nek mi neko objasni ?
bold
Samo sam htio rec da s obzirom s kolko stei kakvim igracima dosli casno ste oizgubili i nista vise, mada znao sam i od prije da ste imali uvijek dobru omladinsku skolu samo rijetko to iskoriste
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
DRHAUSE je napisao/la:Je ste li čuli izjavu Crnkića poslije tekme , hvala Sarajevu na gostoprimstvu .Tako se vaši treneri uvijek zahvaljuju u Sarajevu . Probajte nekad uzvratit nije vam na odmet.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
pa oni su i pjesmu napisali da svima objasne o kakvim se divovima radiVitalis je napisao/la:Izvini dive vi ste svjetski bogovi kako se za ikoga može reći da je gigant osim za Sarajevo, sram ga bilo pa za vas su zlatne generacije Santosa, Mađarske repke, Reala, Ajaxa, Liverpoola, nekadašnje a i današnje Barce PI.ČKIN DIM jer o veliki o jedini samo vas se ima pravo zvat GIGANTIMA I DIVOVIMAadnanhz je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Ne zelim da prvociram volim da na svim temama procitam komentare,ali moram na vasu temu nesto napisati.Sloboda kao bivsi fudbalski gigant Juge je pao na tako niske grane da se momcima cestita i na porazu.Znam da ce neko reci da su momci igrali sa dosta juniora ,ali niko se ne pita sto je to klub dozvolio,sto je Sarajevo bilo umorno i bez motiva pa je dalo samo dva(2) od 5-6 100% sansi.Sta se desava sa navijacima Slobode pa likuju poraz nek mi neko objasni ?
bold
Samo sam htio rec da s obzirom s kolko stei kakvim igracima dosli casno ste oizgubili i nista vise, mada znao sam i od prije da ste imali uvijek dobru omladinsku skolu samo rijetko to iskoriste

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Danas za igrace slobodan dan,sutra krecu sa treninzima pred mec sa Kozarom.
Ovih dana ce se probati rijesiti situacija sa Zrnanovicem,Bekicem,Jahicem,Slomicem,nadam se i Gavaricem,kako bi bili u sastavu za mec sa novim premijerligasem.
Ovih dana ce se probati rijesiti situacija sa Zrnanovicem,Bekicem,Jahicem,Slomicem,nadam se i Gavaricem,kako bi bili u sastavu za mec sa novim premijerligasem.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neutralan__
- Kontakt:
Ma odličan rezultat,kada se pogleda prosjek godina vaše ekipe.Divković mi se pravo svidio i ne znam zašto nije priliku dobijao prije.Onaj jedan gol jeste njegov,ali ipak prvi put je branio tako da mu ne treba mnogo zamjeriti.Uprkos tom golu,imao je dosta odličnih intervencija.Tako da ste se na poziciji golmana i napadača obezbijedili za narednih nekoliko godina.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Divkovic je branio i proslu sezonu, tako da mu nije ovo prva utakmica protiv Sarajeva.neutralan__ je napisao/la:Ma odličan rezultat,kada se pogleda prosjek godina vaše ekipe.Divković mi se pravo svidio i ne znam zašto nije priliku dobijao prije.Onaj jedan gol jeste njegov,ali ipak prvi put je branio tako da mu ne treba mnogo zamjeriti.Uprkos tom golu,imao je dosta odličnih intervencija.Tako da ste se na poziciji golmana i napadača obezbijedili za narednih nekoliko godina.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- neutralan__
- Kontakt:
Ma dobro jeste branio,ali ne toliko dugo,da se kaže da je preiskusan.A i ovo je bila prva utakmica u novoj sezoni,a po meni je odlično branio i spasio je još nekoliko čistih golova.fukara87 je napisao/la:Divkovic je branio i proslu sezonu, tako da mu nije ovo prva utakmica protiv Sarajeva.neutralan__ je napisao/la:Ma odličan rezultat,kada se pogleda prosjek godina vaše ekipe.Divković mi se pravo svidio i ne znam zašto nije priliku dobijao prije.Onaj jedan gol jeste njegov,ali ipak prvi put je branio tako da mu ne treba mnogo zamjeriti.Uprkos tom golu,imao je dosta odličnih intervencija.Tako da ste se na poziciji golmana i napadača obezbijedili za narednih nekoliko godina.
Šta bi sa Zrnanovićem,Jahićem,Slomićem,Mujkićem (sve Banovićani,osim Jahića

Njihovim dolaskom ćete dobiti dosta sigurniju i iskusniju ekipu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
cuj ovog ublehasa Sparta Prag kaze mrtva
Sinko dragi raspitaj se ko je Sparta Prag,ko je sve igrao za taj tim itd. Liverpool ih prosle godine jedva izbacio na produzetke,a ako smo mi ublehasi sta je tvoj klub a posebno tvoja grupa kojoj pripadas
Ti ublehasi izbace Helsinborg,Cluju pruze strasan otpor boba falila da ih izbacimo,izbacili Genka igrali 3 pretkolo LP i play off eurokupa a gdje ste vi haha de nemoj se brukat vidis da ste jad i cemer u svakom pogledu,idi ba divi se klipovima HZ kako si to i do sad radio,imas klipove iz Praga i protiv Orebra pa se divi divovima!

Fina Gradska sarajevska raja
Ti vise u temi Slobode nego tamo gdje treba da budes, ne znam kako admini dopuste ovo.
Nemoj mu zamjerit,slucaj Gavaric mu je odavno isprao mozak,vidis da visi na ovoj temi,samo da mi je znati koji mu je prosli nick bio,sigurno ona fantasticna cetvorka koja se nije skidala sa ove teme kada je Gavara bio popularan.MakeTZ je napisao/la:Ti vise u temi Slobode nego tamo gdje treba da budes, ne znam kako admini dopuste ovo.
Vidis da sami sebe dizu u nebo,neki divovi i slicna njasra

Cim im kazes nesto sto im ne godi odmah komplexe spominju..
Vidis da je non stop ovdje,sta uradi Gavara od ljudi ups divova

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sloboda po juče viđenom ima solidnu ekipu sa dosta mladih i perspektivnih igrača što je za svaku pohvalu. Sloboda me pozitivno iznenadila željom da igra fudbal što nije bio slučaj prošlih godina, i tako trebaju nastaviti jer su izgradili imidž provincijalske ekipe što Tuzla kao grad ne zaslužuje. Navijači su me razočarali izborom pjesama,brojnošću donekle(obzirom na situaciju u klubu očekivano), ponašanjem na tribini( dozivanje igrača i sl) tako da mi ni tu nije jasno kako Tuzla kao urbani centar trpi takve stvari, jer najveća disproporcija između grada i navijača je u slučaju Tuzle i Fukara.
Sinko dragi mi znamo da smo **** mrtva, znamo da ste i vi, al mi sebe ne zovemo velikim i najvećim jer realno to nismo, al care niste ba ni vi, ni vi kurcu ne valjate, cim naleti neka malo jaca ekipa raskuje vas ko supu, to je realnost našeg fudbala i opet niste vi nikakvi divovi, nema ovdje velikih klubova, a ni po broju trofeja niste najveci u BiH zato tišuzubizareta je napisao/la:cuj ovog ublehasa Sparta Prag kaze mrtva![]()
Sinko dragi raspitaj se ko je Sparta Prag,ko je sve igrao za taj tim itd. Liverpool ih prosle godine jedva izbacio na produzetke,a ako smo mi ublehasi sta je tvoj klub a posebno tvoja grupa kojoj pripadas
![]()
Ti ublehasi izbace Helsinborg,Cluju pruze strasan otpor boba falila da ih izbacimo,izbacili Genka igrali 3 pretkolo LP i play off eurokupa a gdje ste vi haha de nemoj se brukat vidis da ste jad i cemer u svakom pogledu,idi ba divi se klipovima HZ kako si to i do sad radio,imas klipove iz Praga i protiv Orebra pa se divi divovima!

- Megamon
- Kontakt:
Ma Sloboda jucer nije napravila akcije.Onaj gol sto su dali je prava nafakaska sreca.Sve sto su radili branili se sa 11 igraca i kad dobijes loptu nabij sto dalje od gola.Potencijal se nije mog'o vidjeti.
Shvatam da su mladi momci al' akcije ne napraviti to mi nikako ne ide u glavu,pa mi sa foruma bi iskombinovali nesto.
Shvatam da su mladi momci al' akcije ne napraviti to mi nikako ne ide u glavu,pa mi sa foruma bi iskombinovali nesto.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Treba bit realan i reci da im nismo dorasli,likovi odrade Prag a nas ne bude toliko kuci protiv borca,zelje i slicno,svjesni smo da je svaki dan sve vise navijaca koji su prije navijali za slobodu pocinje da navija za neke druge klubove radi ove situacije oko kluba i fukara ,meni licno fali da **** sve i da pocnem navijat za neki drugi klub jer ne mogu da vise ovo trpim,niko nista ne poduzima,klub nam probada,fukare zadnjih 5g propast ziva,Sarajevo je u dugovima 4miliona ali ljudi imaju stranog trenera,dovode nove igrace,ipak se radi,igraju europu,2 su bili na tabeli i pored one krize,nova uprava,a sto je najvaznije navijaci im nikad nisu bojkotovali kad su bili u nekoj krizi,to su cinjenice koje mi svi znamo ali necemo da priznamo i pravimo se glupi,fukare nisu sto su nekad bile niti ce bit dok se nesta ne poduzme umjesto da se palamudi po forumu,a ti harry si najgory imas 10000postova za to vrijeme mogao sin ku korisnu stvar uradit za covjecanstvo ili za slobodu.
Cuj pocet navijat za drugi klub zar je i to moguce. 

Sjedni ,udahni dobro pa onda fino procitaj post i zasto se na ono boldVitalis je napisao/la:Izvini dive vi ste svjetski bogovi kako se za ikoga može reći da je gigant osim za Sarajevo, sram ga bilo pa za vas su zlatne generacije Santosa, Mađarske repke, Reala, Ajaxa, Liverpoola, nekadašnje a i današnje Barce PI.ČKIN DIM jer o veliki o jedini samo vas se ima pravo zvat GIGANTIMA I DIVOVIMAadnanhz je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Ne zelim da prvociram volim da na svim temama procitam komentare,ali moram na vasu temu nesto napisati.Sloboda kao bivsi fudbalski gigant Juge je pao na tako niske grane da se momcima cestita i na porazu.Znam da ce neko reci da su momci igrali sa dosta juniora ,ali niko se ne pita sto je to klub dozvolio,sto je Sarajevo bilo umorno i bez motiva pa je dalo samo dva(2) od 5-6 100% sansi.Sta se desava sa navijacima Slobode pa likuju poraz nek mi neko objasni ?
bold

Jer covjjek rece da ste vi neki divovi u bivsoj jugi

A to sta mi pjevamo nema potrebe da vas tangira jer ipak mi smo divovi

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ja znam ko je bio partijski klub i uvlakaadnanhz je napisao/la:Sjedni ,udahni dobro pa onda fino procitaj post i zasto se na ono boldVitalis je napisao/la:
Izvini dive vi ste svjetski bogovi kako se za ikoga može reći da je gigant osim za Sarajevo, sram ga bilo pa za vas su zlatne generacije Santosa, Mađarske repke, Reala, Ajaxa, Liverpoola, nekadašnje a i današnje Barce PI.ČKIN DIM jer o veliki o jedini samo vas se ima pravo zvat GIGANTIMA I DIVOVIMA![]()
Jer covjjek rece da ste vi neki divovi u bivsoj jugi![]()
![]()
pa kontam sta rece i osta ziv jer sinko ako imas 10 godina pitaj babu,tatu deda nekog starijeg ko je sta bio u yugi
![]()
A to sta mi pjevamo nema potrebe da vas tangira jer ipak mi smo divovi

- SaltCityAttack
- Kontakt:
DamirFKR je napisao/la:Treba bit realan i reci da im nismo dorasli,likovi odrade Prag a nas ne bude toliko kuci protiv borca,zelje i slicno,svjesni smo da je svaki dan sve vise navijaca koji su prije navijali za slobodu pocinje da navija za neke druge klubove radi ove situacije oko kluba i fukara ,meni licno fali da **** sve i da pocnem navijat za neki drugi klub jer ne mogu da vise ovo trpim,niko nista ne poduzima,klub nam probada,fukare zadnjih 5g propast ziva,Sarajevo je u dugovima 4miliona ali ljudi imaju stranog trenera,dovode nove igrace,ipak se radi,igraju europu,2 su bili na tabeli i pored one krize,nova uprava,a sto je najvaznije navijaci im nikad nisu bojkotovali kad su bili u nekoj krizi,to su cinjenice koje mi svi znamo ali necemo da priznamo i pravimo se glupi,fukare nisu sto su nekad bile niti ce bit dok se nesta ne poduzme umjesto da se palamudi po forumu,a ti harry si najgory imas 10000postova za to vrijeme mogao sin ku korisnu stvar uradit za covjecanstvo ili za slobodu.
ovako nesto napise samo dosljo na nasu temu, odnosno presvucen lik

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nakon dugo vremena hvala Bogu pa imamo zelju da igramo fudbal al djeca su igrala pa smo na zelji samo i ostali,mada da Tino nije ispustio onu loptu ne znam bas kako bi se zavrsilo.Nego ja tebe citiram radi dijela o navijacima.Izbor pjesama ne znam kakvu tu zamjerku imas jer smo i bodrili klub a ono sto tebi smeta su psovke neke na racun vaseg tima al to je dio navijacke scene ako ista znas o njoj to ti ne bi trebalo biti cudno,Ne znam odakle si al samo da znas da nas je vodja HZ zvao a evo ti imas i u postu ispod svog i zahvalio nam se za Vedrana i Admira i donekle smo spustili tenzije medju ove dvije skupine,nemoj zato dzaba da pricas.Dozivanje igraca od pojedinaca jeste bilo al to je vise zezancija i da se dignu igraci malo.Uglavnom mi smo bili fer i korektni nas 40-tak se culo na sjeveru i to nam je i bitnoBatistuta je napisao/la:Sloboda po juče viđenom ima solidnu ekipu sa dosta mladih i perspektivnih igrača što je za svaku pohvalu. Sloboda me pozitivno iznenadila željom da igra fudbal što nije bio slučaj prošlih godina, i tako trebaju nastaviti jer su izgradili imidž provincijalske ekipe što Tuzla kao grad ne zaslužuje. Navijači su me razočarali izborom pjesama,brojnošću donekle(obzirom na situaciju u klubu očekivano), ponašanjem na tribini( dozivanje igrača i sl) tako da mi ni tu nije jasno kako Tuzla kao urbani centar trpi takve stvari, jer najveća disproporcija između grada i navijača je u slučaju Tuzle i Fukara.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Hajd ne lupaj molim te ako ti trebaju kakve informacije ko sam i sta sam,gdje zivim u tz napisi na pp rado cu ti odg,ja sam bio samo realan i nsita vise drugo je sto necemo istinu da prihvatimo.SaltCityAttack je napisao/la:DamirFKR je napisao/la:Treba bit realan i reci da im nismo dorasli,likovi odrade Prag a nas ne bude toliko kuci protiv borca,zelje i slicno,svjesni smo da je svaki dan sve vise navijaca koji su prije navijali za slobodu pocinje da navija za neke druge klubove radi ove situacije oko kluba i fukara ,meni licno fali da **** sve i da pocnem navijat za neki drugi klub jer ne mogu da vise ovo trpim,niko nista ne poduzima,klub nam probada,fukare zadnjih 5g propast ziva,Sarajevo je u dugovima 4miliona ali ljudi imaju stranog trenera,dovode nove igrace,ipak se radi,igraju europu,2 su bili na tabeli i pored one krize,nova uprava,a sto je najvaznije navijaci im nikad nisu bojkotovali kad su bili u nekoj krizi,to su cinjenice koje mi svi znamo ali necemo da priznamo i pravimo se glupi,fukare nisu sto su nekad bile niti ce bit dok se nesta ne poduzme umjesto da se palamudi po forumu,a ti harry si najgory imas 10000postova za to vrijeme mogao sin ku korisnu stvar uradit za covjecanstvo ili za slobodu.
ovako nesto napise samo dosljo na nasu temu, odnosno presvucen lik...kako vama djeco draga nije dosadno?...mislim hajde malo mucni tom glavom i zapitaj se jeli vrijedno doci na neki forum i praviti 100 nekih nickova i pisati gluposti?...daj ba ima ovdje ljudi koji normalno razgovaraju postedi nas ovoga....ima ovdje navijaca Sarajeva koji diskutuju normalno, pa mislim da se sa ovakvim postom i njima gadis , bez obzira sto si njihov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.