aferimUnknown Genius je napisao/la:Počeo sam jedan projekat na fejsu pa se nadam da ću moći slične videe praviti do kraja sezone.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
aferimUnknown Genius je napisao/la:Počeo sam jedan projekat na fejsu pa se nadam da ću moći slične videe praviti do kraja sezone.
Hombre je napisao/la:Baš uživam čitati virtualove upise, vidi se da poznaje materiju u dušu.
Traži čovjek argumentovano hahaGreivis je napisao/la:Kolasinac i Besic ispred Pjanica?
Clutch je napisao/la:Ali svakako slijede nove kvalifikacije pa ćeš da se uvjeriš.
fakat serres maximalno , fuj gadis mi seVirtu4l je napisao/la:Naravno da je virtuoz i genije, ali u dresu Rome. Zašto to nije u dresu reprezentacije, ne znam.
Evo ni ovi iz Gazzette ne znaju za koju reprezentaciju igra, veliki propust za jednu takvu zvijezdu i po WhoScored jednog od najboljih igrača SP.
Njemu je amaterizam nekog novinara, argument kontra Miralema. O čemu pričamo..zizu1991 je napisao/la:Virto je čudo. Odavno mi se ogadio ovaj pdf reprezentacije radi tipova kao što je on.
Uostalom koga briga za nekog yebenog novinara neke agencije koji je "pogriješio" nacionalnost Pjanića?
Samo naš Bošnjo gleda na to, i za to se plasiraju takvi članci koji su malo je reći maloumni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.