Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma kakav Pato ne isplati se za njega dati 40-tak miliona.Bolje dovesti nekog robusnog napadača.
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Liverpool FC will only get 12,000 tickets for Europa League final
Liverpool have been told by UEFA that they will only receive around 12,000 tickets for the Europa League final in Hamburg if they get past Atletico Madrid in the semi-finals.
The Reds face the Spaniards in the first leg on Thursday night with supporters being warned that thousands won’t be able to get their hands on a ticket for the final on May 12.
There were similar problems for the club’s last major European showpiece occasion – the Champions League final against AC Milan in Athens in 2007 – when Liverpool were dismayed by an allocation of just 17,000 out of 64,000 tickets.
The Hamburg Arena has a capacity of just over 57,000 but for the Europa League final the standing area in the north stand will be converted to seating, reducing the capacity to around 51,500.
Around 25% of the available tickets will be allocated to each club with the rest going to German residents and UEFA sponsors.
Liverpool are keen to accurately guage demand for tickets and are asking fans to register their interest. Only fans who have registered their interest will be eligible to buy a ticket.
A club statement today read: “From our previous experiences in 2001, 2005 and 2007, we expect demand from our supporters to easily exceed the number of tickets the club are able to supply.
“An initial analysis shows that qualifying criteria could potentially be set for any Season Ticket holder or Member/Fan Card holder who has already attended seven or more games in the UEFA Champions League and Europa League this season (and who in addition, attends at least one of the semi-finals against Atletico Madrid).
“However, we would need an indication of the demand for this level before the final criteria is set.
“For Season Ticket holders or Member/Fan Card holders, who have already attended six games in the UEFA Champions League and Europa League this season (and who in addition, attend at least one of the semi-finals against Atletico Madrid), it is anticipated that an independently regulated ballot will take place to determine the allocation of tickets.
“To help us much more accurately gauge demand and enable us to plan accordingly, we need the following supporters who would like to purchase a ticket for the potential Europa League Final to register their interest: Season Ticket or Member/Fan Card holders with at least six 09/10 European games (not including the semi final) on their Fancard.
“Regardless of how many games you have attended, only fans who have registered their interest will be eligible to purchase a ticket in the event that the club reaches the Final.”
Liverpool have been told by UEFA that they will only receive around 12,000 tickets for the Europa League final in Hamburg if they get past Atletico Madrid in the semi-finals.
The Reds face the Spaniards in the first leg on Thursday night with supporters being warned that thousands won’t be able to get their hands on a ticket for the final on May 12.
There were similar problems for the club’s last major European showpiece occasion – the Champions League final against AC Milan in Athens in 2007 – when Liverpool were dismayed by an allocation of just 17,000 out of 64,000 tickets.
The Hamburg Arena has a capacity of just over 57,000 but for the Europa League final the standing area in the north stand will be converted to seating, reducing the capacity to around 51,500.
Around 25% of the available tickets will be allocated to each club with the rest going to German residents and UEFA sponsors.
Liverpool are keen to accurately guage demand for tickets and are asking fans to register their interest. Only fans who have registered their interest will be eligible to buy a ticket.
A club statement today read: “From our previous experiences in 2001, 2005 and 2007, we expect demand from our supporters to easily exceed the number of tickets the club are able to supply.
“An initial analysis shows that qualifying criteria could potentially be set for any Season Ticket holder or Member/Fan Card holder who has already attended seven or more games in the UEFA Champions League and Europa League this season (and who in addition, attends at least one of the semi-finals against Atletico Madrid).
“However, we would need an indication of the demand for this level before the final criteria is set.
“For Season Ticket holders or Member/Fan Card holders, who have already attended six games in the UEFA Champions League and Europa League this season (and who in addition, attend at least one of the semi-finals against Atletico Madrid), it is anticipated that an independently regulated ballot will take place to determine the allocation of tickets.
“To help us much more accurately gauge demand and enable us to plan accordingly, we need the following supporters who would like to purchase a ticket for the potential Europa League Final to register their interest: Season Ticket or Member/Fan Card holders with at least six 09/10 European games (not including the semi final) on their Fancard.
“Regardless of how many games you have attended, only fans who have registered their interest will be eligible to purchase a ticket in the event that the club reaches the Final.”
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
prije nekoliko godina man utd je pustio west ham, pa i dalje navijas za njihmajestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.

zanimljiva situacija, neki navijaci man utd navijaju za liverpool, a neki navijaci liverpoola navijaju protiv liverpoola

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Dakle, to sto je United izgubio u nevaznoj utakmici, koja je West Hamu znacila sve, ti bez ikakvih materijalnih dokaza proglasavas pustanjem... dakle, nidje veze...YNWA je napisao/la:prije nekoliko godina man utd je pustio west ham, pa i dalje navijas za njihmajestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.![]()
zanimljiva situacija, neki navijaci man utd navijaju za liverpool, a neki navijaci liverpoola navijaju protiv liverpoola, liverpool je uvijek igrao posteno pa ce tako i sada biti

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
to je to... to se desava stalno u fudbalu nekome je nevazna nekome znaci sve i onda se izvedu malo rezerve igra se slabije itd... samo sto liverpool nece pustiti chelsea ali svejedno chelsea je po meni veliki favorit protiv liverpoola.Isnar je napisao/la:Dakle, to sto je United izgubio u nevaznoj utakmici, koja je West Hamu znacila sve, ti bez ikakvih materijalnih dokaza proglasavas pustanjem... dakle, nidje veze...YNWA je napisao/la:prije nekoliko godina man utd je pustio west ham, pa i dalje navijas za njihmajestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.![]()
zanimljiva situacija, neki navijaci man utd navijaju za liverpool, a neki navijaci liverpoola navijaju protiv liverpoola, liverpool je uvijek igrao posteno pa ce tako i sada biti
ja licno ne volim pustanja nikakve vrste i nadam se da ni sada nece biti potrebe za tim i da nece doci do toga.
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Ma kakav nema pustanja nikakvog,nije Liverpool u poziciji da nekog pusta,svaki bod je bitan,a i uostalom pustili mi ne pustili,CSKA ce nas dobit' ja mislim.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
WTF ? sta sad meni treba biti krivo kada on postigne gol ? i kada Liverpool pobjedi jer je on dao gol ? ja se radujem svakom golu Liverpoola i svakoj pobjedi bez obzira ko je zasluzan za to.reds je napisao/la:@fera
Tvoj miljenik Benayoun zabio gol nadam se da si presretan.![]()
![]()
a ako ti imas problem sto ja imam svoje misljenje o Benayounovom nacinu igranja fudbala to me ne zanima. i da postigne 20 golova u sezoni on je meni i dalje sebicni pokušaj driblera koji nema pojma sta je fudbal ustvari. btw ako ga toliko volis posalji mu neke hrane ocigledno da nije ljubitelj Fish and Chipsa

Nije tacno. Gledao sam tu utakmicu i odgovorno tvrdim da nista nije pusteno. United je imao 5-6 sjajnih prilika da pobijedi, a Tevez je sretno zabio taj jedan gol za West Ham.YNWA je napisao/la:prije nekoliko godina man utd je pustio west ham, pa i dalje navijas za njih![]()
U utakmici između Liverpoola i Chelsea ocekujem pobjedu gostiju. Ne zato sto ce Liverpool kao nesto pustiti nego zbog toga sto ce ih samljeti jaci tim. Nemaju oni dovoljno snage i kvaliteta da bi se mogli suprotstaviti Chavsima. A uostalom, najvise me zanima kako ce United odraditi svoje utakmice. Ako nesto Chavsi uprskaju, to je samo bonus.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma jok nisu pustili, ne zelim da kazem da su prodali utakmicu, ali igrali bez vece zelje za pobjedom, sto je i logicno, jer im nista nije trebalo, ali to nije uobicajna situacija za engleske klubove, ne zelim da kazem da nema takvih situacija, ali mnogo je vise utakmica u kojima ekipe koje moraju dobiti na kraju gube bodove, najbolji primjer je prosla sezona i zadnje kolo premier lige, ali ima i u nizim rangovimaIsnar je napisao/la:Dakle, to sto je United izgubio u nevaznoj utakmici, koja je West Hamu znacila sve, ti bez ikakvih materijalnih dokaza proglasavas pustanjem... dakle, nidje veze...YNWA je napisao/la:prije nekoliko godina man utd je pustio west ham, pa i dalje navijas za njihmajestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.![]()
a znao je west ham cijeniti taj poklon man utd

Sarajevo i Liverpool
jao o cemu vi raspravljate meni je to presmijesno. chelsea moze dobiti bilo koji tim u svijetu i ne znam zasto im mi koji smo totalno van forme i imamo ocajnu sezonu trebamo pustati. iskreno ako nas ne mogu dobiti onda i ne zasluzuju titulu. ja ih nikad ne bi pustio.
Moj Fera tako ti je to , sada ako Liverpool izgubi od Chelsea , bit ce da ih je pustio i novo opravdanje za Rafu je nadjenofera je napisao/la:jao o cemu vi raspravljate meni je to presmijesno. chelsea moze dobiti bilo koji tim u svijetu i ne znam zasto im mi koji smo totalno van forme i imamo ocajnu sezonu trebamo pustati. iskreno ako nas ne mogu dobiti onda i ne zasluzuju titulu. ja ih nikad ne bi pustio.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- reds_forever
- Kontakt:
Sa jedne strane,meni bi bilo draze cska osvoji da nas man utd. ne prestigne po broju titula,al prateci rafine hirove,to bi se ionako moglo desiti u jednoj od narednih sezona,sa druge strane,navijaci scuma koje poznajem su bili jedini koji mi nisu prisjedali na muku ove sezone i koji fakat postuju liverpool,bez obzira na rivalstvo....
Ja mislim da mozemo pobijediti cska,cisto zato sto se mi uvijek razigramo kad ono za sto bismo se trebali boriti - izgubimo
Ja mislim da mozemo pobijediti cska,cisto zato sto se mi uvijek razigramo kad ono za sto bismo se trebali boriti - izgubimo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Ma znam da ga mrziš (mrzim ga i ja).fera je napisao/la:WTF ? sta sad meni treba biti krivo kada on postigne gol ? i kada Liverpool pobjedi jer je on dao gol ? ja se radujem svakom golu Liverpoola i svakoj pobjedi bez obzira ko je zasluzan za to.reds je napisao/la:@fera
Tvoj miljenik Benayoun zabio gol nadam se da si presretan.![]()
![]()
a ako ti imas problem sto ja imam svoje misljenje o Benayounovom nacinu igranja fudbala to me ne zanima. i da postigne 20 golova u sezoni on je meni i dalje sebicni pokušaj driblera koji nema pojma sta je fudbal ustvari. btw ako ga toliko volis posalji mu neke hrane ocigledno da nije ljubitelj Fish and Chipsa
FK Pjetlovi
BLANC OBEĆAO DŽEKU BENITEZU
Juventus je spreman sačakti odgovor trenera Liverpoola Rafaela Beniteza do kraja sezone o tome da li želi preuzeti vođenje Stare dame.
Izvori bliski torinskom klubu kazali su za engleske medije kako je španski stručnjak blizu odluke da preuzme Juventus.
Predsjednik Juventusa Jean-Claude Blanc nudi Benitezu četverogodišnji ugovor i 175 miliona eura za pojačanja, a u Juventusu su obećali Benitezu dovođenje Edina Džeke i Javiera Mascherana u slučaju da Španac prihvati dolazak u Torino.
Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura, a Juventus je spreman platiti taj novac prvaku Njemačke. Torinski klub je u potrazi za napadačem, nakon što je gotovo sigurno kako će klub napustiti David Trezeguet.

Juventus je spreman sačakti odgovor trenera Liverpoola Rafaela Beniteza do kraja sezone o tome da li želi preuzeti vođenje Stare dame.
Izvori bliski torinskom klubu kazali su za engleske medije kako je španski stručnjak blizu odluke da preuzme Juventus.
Predsjednik Juventusa Jean-Claude Blanc nudi Benitezu četverogodišnji ugovor i 175 miliona eura za pojačanja, a u Juventusu su obećali Benitezu dovođenje Edina Džeke i Javiera Mascherana u slučaju da Španac prihvati dolazak u Torino.
Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura, a Juventus je spreman platiti taj novac prvaku Njemačke. Torinski klub je u potrazi za napadačem, nakon što je gotovo sigurno kako će klub napustiti David Trezeguet.

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
jos spanacreds je napisao/la:BLANC OBEĆAO DŽEKU BENITEZU

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To "Španac" se odnosilo na Rafu Beniteza, ako niste znali. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- reds_forever
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:To "Španac" se odnosilo na Rafu Beniteza, ako niste znali.
eh vidis,zaboravih da se odnosi na njega...to je od pukih nastojanja da izbjegavam i pomisao na spanca jer mi odmah u glavi zvoni njegovo " we have to improve "

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem. Kako je us*o sezonu, mogao bi ga i Babbel zamijeniti na mjestu trenera.reds_forever je napisao/la:Monolog je napisao/la:To "Španac" se odnosilo na Rafu Beniteza, ako niste znali.
eh vidis,zaboravih da se odnosi na njega...to je od pukih nastojanja da izbjegavam i pomisao na spanca jer mi odmah u glavi zvoni njegovo " we have to improve "

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
vi pljujete po Rafi kao da se radi o nekom amateru.. kao da se radi o treneru koji odkako je dosao u Liverpool nije nista napravio..
da vas podsjetim, Liverpool i prije Rafe nije desetljecima osvojio Premier Ligu, a sa Rafom ste osvojili barem Ligu Prvaka.. barem, posto vi ste to kao zaboravili.. morate shvatiti da Rafa nije imao novca kao ostali treneri koji su od svojih naftasa i tajkuna dobijali po 100-200m za transfere..
sva vasa mrznja je zasnovana na ovoj sezoni.. a niko da spomene kako je taj Rafa ostao bez Xabija Alonsa koji je bio uz Gerrarda i Torresa najbolji igrac Liverpoola.. zaboravljate povrede kakve su ga pratile.. Torres je vise ove sezone bio u bolnici nego na terenu.. nije sve Rafa kriv..
da vas podsjetim, Liverpool i prije Rafe nije desetljecima osvojio Premier Ligu, a sa Rafom ste osvojili barem Ligu Prvaka.. barem, posto vi ste to kao zaboravili.. morate shvatiti da Rafa nije imao novca kao ostali treneri koji su od svojih naftasa i tajkuna dobijali po 100-200m za transfere..
sva vasa mrznja je zasnovana na ovoj sezoni.. a niko da spomene kako je taj Rafa ostao bez Xabija Alonsa koji je bio uz Gerrarda i Torresa najbolji igrac Liverpoola.. zaboravljate povrede kakve su ga pratile.. Torres je vise ove sezone bio u bolnici nego na terenu.. nije sve Rafa kriv..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.