AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
a problem kod florenzija je sto vise voli opalit' po lopti nego hljeba se najest'
tacno sam znao sta ce uraditi u onoj situaciji iako to on zna puno bolje i spektakularnije, a i cini mi se da je radja bio otvoren oko penala.
Igra u defanzivi izgleda dosta dobro stvarno,i to je jedini segment koji u prvih 45 min funkcionise.
Nekih 20-25 minuta Pjanic i Vanker ostavljeni sami u prenosu lopte od odbrane do napada,odnosno uopste u iznosenju lopte sa svoje polovine.Zakazali su u tom periodu Radja i Salah,ako sam dobro upratio Radja je prvi put loptu dotakao u 15 minuti,i onda se dosta islo dugim loptama prema Edinu.Kasnije se trznuo Radja i uspio se taj pritisak Juvea amortizovati,dok Salah nastavio do kraja poluvremena da izgleda totalno izgubljeno nekako.
Sto se tice nesigurnih lopti Miralema koje spominjes Evile,bilo ih je par i ne smiju se desavati,ali mislim da ga je sustigao i umor jer je stvarno bio pod velikim pritiskom u oba pravca,vodi veliku borbu sa Pogbom,i mislim da su one rezultat bas tog umora.
Sve u svemu,kad se vidi trenutna forma rezultatski je ovo vrlo dobro,igra i ne bas.
Nekih 20-25 minuta Pjanic i Vanker ostavljeni sami u prenosu lopte od odbrane do napada,odnosno uopste u iznosenju lopte sa svoje polovine.Zakazali su u tom periodu Radja i Salah,ako sam dobro upratio Radja je prvi put loptu dotakao u 15 minuti,i onda se dosta islo dugim loptama prema Edinu.Kasnije se trznuo Radja i uspio se taj pritisak Juvea amortizovati,dok Salah nastavio do kraja poluvremena da izgleda totalno izgubljeno nekako.
Sto se tice nesigurnih lopti Miralema koje spominjes Evile,bilo ih je par i ne smiju se desavati,ali mislim da ga je sustigao i umor jer je stvarno bio pod velikim pritiskom u oba pravca,vodi veliku borbu sa Pogbom,i mislim da su one rezultat bas tog umora.
Sve u svemu,kad se vidi trenutna forma rezultatski je ovo vrlo dobro,igra i ne bas.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 24 jan 2016, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
ma salah se nikako ne snalazi u ovom sistemu jer je momak naucio igrati poprilicno oslobodjen od nekih pretjeranih defanzivnih zadataka, cekajuci uz aut liniju priliku za istrcavanje kontri na nepostavljenu odbranu i eventualnu zavrsnicu. garcia mu je to dozvoljavao i zato je jedno vrijeme bio nas najbolji igrac - jednostavno smo igrali tacno onako kako njemu odgovara. sad vec ima neke druge zadatke i morace se prilagoditi cim prije jer imam osjecaj da ce mu falque uzeti mjesto za par kola ako ovako nastavi.
sto se pjanketa tice, @riose prijatelju stari apsolutno si u pravu. ipak se gura cijelu utakmicu sa 'duplo' vecim covjekom od sebe i to se definitivno odrazava na tacnost pasova i koncentraciju, ali morace ako nista makar bolje birati gdje i kome daje pasove. ovaj sad zadnji pogresan i nije bio tako bezazlen.
sto se pjanketa tice, @riose prijatelju stari apsolutno si u pravu. ipak se gura cijelu utakmicu sa 'duplo' vecim covjekom od sebe i to se definitivno odrazava na tacnost pasova i koncentraciju, ali morace ako nista makar bolje birati gdje i kome daje pasove. ovaj sad zadnji pogresan i nije bio tako bezazlen.
Salaha bih zamjenio Falkeom. Ovaj ce barem dodati.
Pjanic je presjekao bruku lopti al u napadu katastrofa. Fali Gervinho yebiga.
Pjanic je presjekao bruku lopti al u napadu katastrofa. Fali Gervinho yebiga.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
da da, zaboravio sam reci da je kritika samo za ofanzivu. u odbrani je pjanic zasad odlican 
Da ga barem za odbranu pohvalimo 
-
Evil Genius II
ili da pojednostavimo stvari i nazovemo ga ublehom? 
dzeki lopta ako ne ide u noge ili direktno na glavu pisi propalo. ili u prijevodu - nece potrcati za njom.
dzeki lopta ako ne ide u noge ili direktno na glavu pisi propalo. ili u prijevodu - nece potrcati za njom.
Haha a vala 
Dzeku zamjeniti. Nemamo sta izgubiti.
Dzeku zamjeniti. Nemamo sta izgubiti.
-
Evil Genius II
falque - sadiq
salah - dzeko
bravo woj
bravo i za pobjednika, dobra partija!
bravo woj
bravo i za pobjednika, dobra partija!
Moraju se desiti te dvije izmjene al evo Keite
Ovo ako neko dobije bice nezasluzeno.
Ovo ako neko dobije bice nezasluzeno.
-
Evil Genius II
florenzi 
i naravno rudiger
i naravno rudiger
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 24 jan 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Florenzijev gol
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Florenzi sve ti yebem. Yebes ekipu bez bekova.
Gubitnici smo i to je to.
Gubitnici smo i to je to.
Dati djeci sansu da ne gledam vise ove ublehe. Pa ne moze gore.
-
Evil Genius II
odlicno, nestade mi arenasport tako da mi je kablovski provajder skratio muke
nemam neku namjeru traziti stream tako da idem u krpe. citamo se drugom prilikom.
FORZA ROMA!
jah
nemam neku namjeru traziti stream tako da idem u krpe. citamo se drugom prilikom.
FORZA ROMA!
jah
Yebem ti klub i ove igrace. Iduce kolo jos da nas Frosinone preslusa
- majestic24
- Kontakt:
Florenzi i Salah
Ima li koji gori igrac od njih??
Florenzi cim vidi loptu na 30 metara od protivnickog gola odmah sutira...ma kakvo dodavanje,ubacivanje,utrcavanje i sl...samo opali svom snagom i to je to
Salah prica za sebe...nezna dodati,nezna primiti lopte,nezna utrcati,nezna ispratiti igraca...jedino zna trcati ali ni to nezna iskoristiti.
Ima li koji gori igrac od njih??
Florenzi cim vidi loptu na 30 metara od protivnickog gola odmah sutira...ma kakvo dodavanje,ubacivanje,utrcavanje i sl...samo opali svom snagom i to je to
Salah prica za sebe...nezna dodati,nezna primiti lopte,nezna utrcati,nezna ispratiti igraca...jedino zna trcati ali ni to nezna iskoristiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Florenzi je najveci krivac za ovaj poraz. Mogao dodati i vjerovatno bismo poveli a on puca i onda gubi loptu i naravno gol.
Salah bio na Marsu jer na tekmi nije bio
Dzeko nek se pozdravi s fudbalom
Bekovi ograjisali
Rudiger svaku tekmu kiksne
Jedino sto vrijedi su Pjanic, Radja, Manolas i Scesny
Ostalo prodati i dovesti djecu iz primavere da igraju.
Salah bio na Marsu jer na tekmi nije bio
Dzeko nek se pozdravi s fudbalom
Bekovi ograjisali
Rudiger svaku tekmu kiksne
Jedino sto vrijedi su Pjanic, Radja, Manolas i Scesny
Ostalo prodati i dovesti djecu iz primavere da igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.