Safet Sušić - Pape

Scof1eld
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Scof1eld » 18 maj 2012, 00:11

gringobih je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:sigurno da zna al hajd ti ubjedi ove "strucnjake" koji razvaljuju na football manageru :oops:
Daj te cinjenice pa da povucemo rijeci...
jedna jedina cinjenica.. da nas je doveo na 10 minuta do eura, i da nije bilo penala na 17 metara da bi sad pakovali kofere za poljsku / ukrajinu.. protiv portugala se vec nije moglo..

i mozda jos jedna, da prvi put mogu uzivati u igri repke, u pasovima, akcijama i slicno, da ne moram povracati kad vidim 5 stopera ili nekog napadaca na poziciji libera ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 11:11

Scof1eld je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:sigurno da zna al hajd ti ubjedi ove "strucnjake" koji razvaljuju na football manageru :oops:
jedna jedina cinjenica.. da nas je doveo na 10 minuta do eura, i da nije bilo penala na 17 metara da bi sad pakovali kofere za poljsku / ukrajinu.. protiv portugala se vec nije moglo..

i mozda jos jedna, da prvi put mogu uzivati u igri repke, u pasovima, akcijama i slicno, da ne moram povracati kad vidim 5 stopera ili nekog napadaca na poziciji libera ;)
Ja zelim da svako igra na svom mjestu, to mi je jedina zelja od kako je Safet trener... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 maj 2012, 12:19

Ybo totalni nogomet, nije on za nas. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 12:40

Arnelinho je napisao/la:Ybo totalni nogomet, nije on za nas. :roll:
Totalni moze kad imas fizicki spremene igrace ali sa Pjanicem,Misketom,Medunjaninom,Ibricicem,Rahimicem igrati totalni nogomet...Ma daj.... :roll:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 maj 2012, 13:39

Što Pjanić nije spreman? Slomio desnu nogu? :?

Mnogi su igrači na krilima spori, pa ne štete brzini protoka lopte. Mali milion ih je po Europi, od Slavena koji je forsir'o Rakitiča (i Niku) na krilu, do samog Nike pod Harryevom palicom, a da ne spominjem Denilsona, Rafinog Kuyta, Wengerovog Bendtnera, Anelke i kad bih se sjetio nabrojao bih ih još.

A po prvi put u našoj historiji mi imamo kakav takav protok lopte. Nikad se ovo nije dešavalo ranije i zato sam zadovooljan.

Za mene su Medunanjin i Pjanić neizostavni dio ove reprezentacije, od pobrojanih. Svi drugi se daju nadoknaditi.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 maj 2012, 14:51

Ovi hejteri očigledno previše igraju igrica, a premalo su proveli na fudbalskom terenu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 maj 2012, 14:54

gringobih je napisao/la:
Na osnovu cega to pricas?
Mozda sto je odveo klubove iz 2 u 3 Tursku ligu ili sto smo primili golova za njegova mandata vise nego za 3 mandata drugih selektora...
Na cemu gajis osnove da zna sta radi...????
Mozda na tom da je pozvao 14 veznjaka 3 defanzivca i 2 spica?
Pa covjek iz mentalno odgojne ustanove bi sklopio normalniji spisak...
Ma samo jedna cijenica...sa ovakvim igracima,tj.ovom generacijom kakvu imamo u ovom trenutku, bilo ko od nas bi ponovio Susicev rezultat iz prethodnih kvalifikacija. GARANTUJEM.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 maj 2012, 14:59

scorpion je napisao/la:Ma samo jedna cijenica...sa ovakvim igracima,tj.ovom generacijom kakvu imamo u ovom trenutku, bilo ko od nas bi ponovio Susicev rezultat iz prethodnih kvalifikacija. GARANTUJEM.
Eto vidiš da je Sušić izvukao maksimum iz igrača i grupe. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 maj 2012, 16:30

Nije mi jasno da jos ima raje koja vjeruje da Susic ima koncept i da ga provodi po svom nahodjenju. Lista igraca nigdje veze. Ceka nas katastrofa, neplasman, Improovizacija , uzdahnje u srecu i slucaj (da se urade neke prinudjene naknadne promjene zbog povreda).

Al uvjek ce biti argument nemamo mi materijala nije do Susica :D . Jok eto Slovenija ima materijala a mi nemamo !

Tuga zesca , nisam volio senilnog Blazevica i njegove supljake nimalo al ovo sta je Susic uradio sa ovim zadnjim spiskom mislim da ulazi u anale il nestrucnosti il korumpiranosti. Trece nema !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 18 maj 2012, 16:54

kada se samo sjetim prije baraža sa portugalom ovdje se safetu pjevale pjesme :roll: :twisted:
.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2012, 17:06

catalonia je napisao/la:kada se samo sjetim prije baraža sa portugalom ovdje se safetu pjevale pjesme :roll: :twisted:
Ma zamaraju se glupostima kao i uvijek, igraju se FM-a, pametuju. Kao da neko više mari za te komentare. Jedino dobro je u tome što se nakon svake pobjede zavuku u mišije rupe,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2012, 17:09

Mnogo ce se njih crveniti kao semafor kada napravimo uspjeh.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 maj 2012, 20:54

Arnelinho je napisao/la:Što Pjanić nije spreman? Slomio desnu nogu? :?

Mnogi su igrači na krilima spori, pa ne štete brzini protoka lopte. Mali milion ih je po Europi, od Slavena koji je forsir'o Rakitiča (i Niku) na krilu, do samog Nike pod Harryevom palicom, a da ne spominjem Denilsona, Rafinog Kuyta, Wengerovog Bendtnera, Anelke i kad bih se sjetio nabrojao bih ih još.

A po prvi put u našoj historiji mi imamo kakav takav protok lopte. Nikad se ovo nije dešavalo ranije i zato sam zadovooljan.

Za mene su Medunanjin i Pjanić neizostavni dio ove reprezentacije, od pobrojanih. Svi drugi se daju nadoknaditi.
Imati jednog sporog u ekipi moze se trpiti ali imati 4-5 to je luxsuz i protiv Malte...
Pjanic ti za totalnog fudbala????
Na cemu si?
Pa on nema dobijenog duela i prodora od kako je napustio Metz...Totalni fudbal i Pjanic :lol: :lol: :lol: :lol:
Rahimic u fazi napada... :lol: :lol: :lol:
Misismovic u kontranapadu :lol: :lol: :lol: :lol:
Medunjanin u kontranapadu ili odbrani :lol: :lol: :lol: :lol:
Odloguj se zbog totalnog fudbala.... :shock:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 maj 2012, 22:18

gringobih je napisao/la: Imati jednog sporog u ekipi moze se trpiti ali imati 4-5 to je luxsuz i protiv Malte...
Na cemu si?
Pa on nema dobijenog duela i prodora od kako je napustio Metz...Totalni fudbal i Pjanic :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesi ti ikad gled'o 'vako fudbal?

Aj mi samo objasni ovu matematiku:
1.Arsenal Viera-Silva :arrow: kakav fantastičan fudbal su igrali
2.Arsenal II Fabregas-Song/G.Silva-Diaby, opet atraktivan i brz fudbal.
3.Arsenal III Arteta-Ramsey-Song, opet atraktivan i brz fudbal; iako lošiji od prethodnih, al' vjerujem kako je to zbog kvaliteta igrača
4.Manchester United- Carrick-Scholes
5.Manchester United- Scholes-Kean
6.PSV Eindhoven- Toivonen-Wijnaldum-Strootman
7.Liverpool- Gerrard-Xabi Alonso-Sissokho

Ima još...

Gdje su tu brzi igrači? A igrali su jedan od najljepših fudbala svojedobno. Odgovor je: brzinu tražiš na pogrešnom mjestu.

Sredina za brz fudbal sve što treba je da omogući brzu distribuciju lopte do krila i napadača.

Čak i Barcelonini veznjaci nisu toliko brzi koliko su sjajni tehničari i koliko sjajno omogućavaju protok lopte.

A što se tiče Pjanića i toga da nema dobjenog duela otkako je napustio Metz. Prvo, vjerujem da ga u dresu Metza nisi nikad ni pogledao, a drugo pogledaj malo Mireta u Romi i kakav ima status. Ne bi ga dobio na lijepe oči, nije ni u Lyonu.

Zanimlivo da je su Arsenalovi nepobjedivi neki dan proglašeni za najbolji tim u historiji Premiershipa, a igrali su sa dva prilično troma igrača na sredini terena. Odgovor? Nisu oni mogli biti tromi, koliko su mogli podvaliti lopti za Henrya, Piresa i Ljungberga.

Kada pišeš o brzini i vežeš brzinu igrača na sredini terena sa njihovim kvalitetom, moram reći da vrijedjaš jednog Zidana ili Bergkampa.

Usput, nisam znao da ti je ovo dupli account.A nešto nisam mogao a da ne primijetim kako je @za raju počeo mrziti Safeta od utakmice protiv Rumuna. Čudno mi je i to kako je taj lik objašnjavao da je bio na toj utakmici. Biće zbog para, a ne zbog nekih drugih stvari.

Rekoh gore liku @scorpion kako je Pape izvukao maksimum iz igrača, čim je uradio nešto što bi svako ovde ostvario isti rezultat, jer vidim da živi u ubjedjenju kako je njegova (a i ostalih vas) osvojena liga prvaka sa nekim timom na football manageru dokaz vaše stručnosti.

Niste u stanju prihvatiti da jedan problem ima više riješenja i gotova priča. Ubjedjeni ste da samo vi posjedujete riješenje, kao da neka druga ideja to ne može biti. Šta da vam radim, nervirajte se...Samo se nadam kako ćete u životu nešto i postati. I time dokazati sebi da je ovo što ovde pričate ispravno.

Pozdrav.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 maj 2012, 00:05

Arnelinho je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Imati jednog sporog u ekipi moze se trpiti ali imati 4-5 to je luxsuz i protiv Malte...
Na cemu si?
Jesi ti ikad gled'o 'vako fudbal?

Aj mi samo objasni ovu matematiku:
1.Arsenal Viera-Silva :arrow: kakav fantastičan fudbal su igrali
2.Arsenal II Fabregas-Song/G.Silva-Diaby, opet atraktivan i brz fudbal.
3.Arsenal III Arteta-Ramsey-Song, opet atraktivan i brz fudbal; iako lošiji od prethodnih, al' vjerujem kako je to zbog kvaliteta igrača
4.Manchester United- Carrick-Scholes
5.Manchester United- Scholes-Kean
6.PSV Eindhoven- Toivonen-Wijnaldum-Strootman
7.Liverpool- Gerrard-Xabi Alonso-Sissokho

Ima još...

Gdje su tu brzi igrači? A igrali su jedan od najljepših fudbala svojedobno. Odgovor je: brzinu tražiš na pogrešnom mjestu.

Sredina za brz fudbal sve što treba je da omogući brzu distribuciju lopte do krila i napadača.

Čak i Barcelonini veznjaci nisu toliko brzi koliko su sjajni tehničari i koliko sjajno omogućavaju protok lopte.

A što se tiče Pjanića i toga da nema dobjenog duela otkako je napustio Metz. Prvo, vjerujem da ga u dresu Metza nisi nikad ni pogledao, a drugo pogledaj malo Mireta u Romi i kakav ima status. Ne bi ga dobio na lijepe oči, nije ni u Lyonu.

Zanimlivo da je su Arsenalovi nepobjedivi neki dan proglašeni za najbolji tim u historiji Premiershipa, a igrali su sa dva prilično troma igrača na sredini terena. Odgovor? Nisu oni mogli biti tromi, koliko su mogli podvaliti lopti za Henrya, Piresa i Ljungberga.

Kada pišeš o brzini i vežeš brzinu igrača na sredini terena sa njihovim kvalitetom, moram reći da vrijedjaš jednog Zidana ili Bergkampa.

Usput, nisam znao da ti je ovo dupli account.A nešto nisam mogao a da ne primijetim kako je @za raju počeo mrziti Safeta od utakmice protiv Rumuna. Čudno mi je i to kako je taj lik objašnjavao da je bio na toj utakmici. Biće zbog para, a ne zbog nekih drugih stvari.

Rekoh gore liku @scorpion kako je Pape izvukao maksimum iz igrača, čim je uradio nešto što bi svako ovde ostvario isti rezultat, jer vidim da živi u ubjedjenju kako je njegova (a i ostalih vas) osvojena liga prvaka sa nekim timom na football manageru dokaz vaše stručnosti.

Niste u stanju prihvatiti da jedan problem ima više riješenja i gotova priča. Ubjedjeni ste da samo vi posjedujete riješenje, kao da neka druga ideja to ne može biti. Šta da vam radim, nervirajte se...Samo se nadam kako ćete u životu nešto i postati. I time dokazati sebi da je ovo što ovde pričate ispravno.

Pozdrav.
:mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 maj 2012, 00:09

Što? :?

Pa kažem zato k'o da zna kako je tamo igr'o.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 maj 2012, 00:12

Arnelinho je napisao/la:Što? :?

Pa kažem zato k'o da zna kako je tamo igr'o.
100% da ne zna.
Da zna, znao bi makar da su nama glavni igraci u Cirinoj eri bili Miske i Dzeko a u Papinoj zvakali zvake i grijali klupe kod Manchija... da ne pisem opet o ostalim
samo eto ko fol da se nesta napise

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 maj 2012, 12:23

Sto ne bi mogli staviti u kos sa njima? Silva i Vieira sigurno nisu ofanzivno jaki igraci kao Pjanic ili Misimovic, a tako dobro ucestvovali u napadima kao sto vec @Arnel rece. Samo se ja pitam kako tebi ne dosadi? Ali ako nista bar znas da si orginalni Bosanac, sve ti smeta, tacnije sve sto se pokusava smeta ti, bolje dovesti Osima ili Barbareza sigurno bi i oni uspjeli ostvariti koju pobjedu, a i izgubiti od ekipa kao sto je Rijeka ili ko vec ne.
Samo meni ovi drugi nisu nikako jasni, zasto ovog uzimate u obzir? Covjek citavo vrijeme pise gluposti, vece fudbalski znanje ima neko dijete od tri godine, a vi se i dalje upustate sa njim u rasprave.
Celik!3,2,2.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 maj 2012, 14:06

Vidim da se tu samo komentira Rijeka jel vi znate zašto tada Rijeka ljudi su bili na putovanju Rijeka-Opatija-Novi Vinodolski u kampu pripreme za Genk-Belgiju -ekstra hotel druženje i odmor repke par dana, grad se ponudio tekmu s njima i drugim niže -ligašima fakat ne znam šta ima loše,trening jači, koja postava i tko je bio na golu - tad Nurković golman, 3-2 izgubili koji teren i kiša uostalom tko je vodio tad savez i to dogovorio jel kriv Ćiro za sve !??
Bila sam sa svojima na toj utakmici ne vidim niša loše osim vremena kiše i blata ,bitno je da se nitko nije ozljedio, igrači 'odradili' trening i to je to , nije bruka i sramota ,bilo je većih od ovih ali Rijeka svima smeta ,tada je Rijeka bila IN bar po igračimai HNL prvenstvu .Da su došli bilo gdje na pripreme odigrali bi isto revijalnu utakmicu .
Gana,Katar,Iran......ne ismijavam malo realnosti kad se sprdamo da znamo zašto !Raspravljat neću ali poslje te Rijeke Genk,Estonija.....sve pobijede nanizale se ;)

Igrali su:
Nurković, Berberović, Mirvić (46. Radeljić), Spahić, Muratović, Vladavić, Muslimović (76. Zec -), Misimović, Džeko, Mravac, Ibričić. Selektor: Miroslav Blažević.
Tako ljudi ipak argumenti i činjenice daju neki pozitivan rezultat a šuplje ......nula bodova!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 maj 2012, 14:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Sto ne bi mogli staviti u kos sa njima? Silva i Vieira sigurno nisu ofanzivno jaki igraci kao Pjanic ili Misimovic, a tako dobro ucestvovali u napadima kao sto vec @Arnel rece. Samo se ja pitam kako tebi ne dosadi? Ali ako nista bar znas da si orginalni Bosanac, sve ti smeta, tacnije sve sto se pokusava smeta ti, bolje dovesti Osima ili Barbareza sigurno bi i oni uspjeli ostvariti koju pobjedu, a i izgubiti od ekipa kao sto je Rijeka ili ko vec ne.
Samo meni ovi drugi nisu nikako jasni, zasto ovog uzimate u obzir? Covjek citavo vrijeme pise gluposti, vece fudbalski znanje ima neko dijete od tri godine, a vi se i dalje upustate sa njim u rasprave.
Hahahaha...Pisem gluposti.....A EP ce te gledati na TV-u :lol: :lol: :lol: .Gluposti.... :lol: :lol:
Pa od prvog dana sam bio protiv kocijasa i nikad jos nisam fulao nista u vezi sa njim...
U ostalom sve dok prvenstava gledamo na TV-u vi ste debelo u krivu...Ili niste?

Lako je vama pitarima sebe ubjediti da vam je "muskost" preko 25cm...Ko mari za realnost... :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.