FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
SRETNO BORAC
Sretno Borcu, a radovi na stadioni vam se približavaju kraju
, bar što se prve faze tiče

Sve najbolje i puno srece u Evropi kao i u narednom prvenstvu,sportski rivalitet vazda vrijedjanje i mrznja nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Naletih na ovu sliku,i vidim ogradjen jedan dio tribine pa nekako predpostavih da ce to biti dio za gostujuce navijace,ako je fkt ovo sto sam ja skontao mislim da ovo nije na mjestu da smjeste jedne pored drugih,posebno kad bude neka utakmica malo veceg rizika moglo bi vrlo lahko biti svakakvih problema pa cak i preskakanja ove ogradice a i nove su vam ove stolice nebi valjalo brzo da vam ih poskidaju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj box je samo za evropske utakmice dok se ne izgradi sjeverna i juzna tribina, a u nasoj ligi ce se i dalje na onu montaznu tribinu 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
bistrikboy je napisao/la:Old School![]()
Tih 40tak "navijaca" bih volio videti u sportskoj, a ne politickoj misiji u Lozani.
U svakom slucaju sretno sutra. Nadam se da ce Borac izvuci aktivan rezultat uoci revansa u B.Luci.
Moj tip 2:1 za Lozanu
Klub im osigurao prenociste,motele platio vjerovatno.
Ma nema,mentalita ulta
Ma nema,mentalita ulta

Pa boli ih *****, sto nama nase uprava ne osiguraju !?-A- je napisao/la:Klub im osigurao prenociste,motele platio vjerovatno.
Ma nema,mentalita ulta

Lesevi, sretno vam sutra,i vama i Borcu, predstavite nam drzavu u najboljem izdanju !

Puno srece !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Meni nije jasno ovo podcenjivanje Borca od strane kladionica sa kvotama 6.50-7.50 bas kao da igraju protiv Intera jbt.
Cast sto su oni iz Svice sto imaju pare,ulazu ali ipak fudbal im nije primar.Takodje shvatam da su i u proslosti davali odlicne igrace koji su imali zapazene role u Evropi ali davati ovolike kvote strasno.
Danas oni imaju jedino Grichtinga od meni poznatih igraca.Nadam se da ce se kladionice opasno zeznuti sutra.
Cast sto su oni iz Svice sto imaju pare,ulazu ali ipak fudbal im nije primar.Takodje shvatam da su i u proslosti davali odlicne igrace koji su imali zapazene role u Evropi ali davati ovolike kvote strasno.
Danas oni imaju jedino Grichtinga od meni poznatih igraca.Nadam se da ce se kladionice opasno zeznuti sutra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Po meni Borac ima trenutno (mozda cak i daleko) najjacu ekipu u BH.
Mislim da cete proci samo ako ne platite cjenu neiskustva ba evropskoj sceni.
Uz put receno , stadio prelijepo izgleda i pravo ste osvjezene na BH fudbalskoj sceni.
Mislim da cete proci samo ako ne platite cjenu neiskustva ba evropskoj sceni.
Uz put receno , stadio prelijepo izgleda i pravo ste osvjezene na BH fudbalskoj sceni.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sretno Borcu neka predstave prvo svoj entitet jer oni gledaju tako na to ja to postujem , pa onda neka predstave i drzavu nam BiH sve najbolje
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Par pitanja !
Hoće li Stančeski i narednu godinu biti na posudbi u Borcu? (ako je uopšte na posudbi)
Hoće li ostati u Borcu Kajkut i hoće li sutra igrati??
Hoće li Stančeski i narednu godinu biti na posudbi u Borcu? (ako je uopšte na posudbi)
Hoće li ostati u Borcu Kajkut i hoće li sutra igrati??
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ma pomalo su ti smješni postovi, otprilike ti se ponašaš kao da niko od nas nema mogućnost da čita štampu iz Srbije ili da gleda srpske kanale ili da putem interneta pogleda šta ga zanima, ili da niko ne ide Srbiju samo ti, dakle kao da smo u 70- tim pa nas ti nešto prosvjetljuješ...Neprilagodjen je napisao/la:A ostalo što sam napisao,je li i to griješim?
Ajd Borac, srce na teren pa šta bude!
P.S.stadion je prelijep, teško je iskomentarisati koliko toga novog se odradi za jedan dan

Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Kajkut je otisao u Inter Baku.
Stanceski ima ugovor sa borcem, ja mislim jos ovu sezonu.
Za stadion.
Fino se radi nema price. Bio sam juce i posmatrao radove kako idu i onako stoje dva covjeka sa strane, cini mi se da je jedan sef radova na stadionu i kaze sledece *tom dugom covjeku): "povecace se intezitet radova sigurno, samo zavisi sutra od utakmice tamo, ako budu imali dobar rezultat zavrsava se 100% a ako ne onda ce se malo oteknuti."
Malo me to zabrinjava.
Za stadion.
Fino se radi nema price. Bio sam juce i posmatrao radove kako idu i onako stoje dva covjeka sa strane, cini mi se da je jedan sef radova na stadionu i kaze sledece *tom dugom covjeku): "povecace se intezitet radova sigurno, samo zavisi sutra od utakmice tamo, ako budu imali dobar rezultat zavrsava se 100% a ako ne onda ce se malo oteknuti."
Malo me to zabrinjava.
Ako je to tako,to onda jeste zabrinjavajuca izjava da u slucaju ne dao Bog loseg rezultata,radovi se usporavaju...to bi bilo nevidjeno nepostovanje prema vama navijacima...a i velika steta jer znam koliko jedva cekate da sjednete na tribine...nadam se da ce neovisno od rezultata radovi biti gotovi,pa da gledate evropsku tekmu na svom stadionu...isto tako se nadam da cete poluciti dobar rezultat pred revans...zelim vam svu srecu i pozdrav iz SarajevaSrdjanBL je napisao/la:Kajkut je otisao u Inter Baku.
Za stadion.
Malo me to zabrinjava.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Stadion vam je kao nov, svaka vam čast
. Skeptičan sam oko izgradnje sjevera i juga, ali ne trebate biti tužni, stadion vam je pravo lijep. I sretno večeras protiv Švicaraca 

- KB-TM87
- Kontakt:
Jel ima prenos u 19:20 na srpskoj ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jeste, utakmica ce 100% biti prenosena na RTRS-u sa pocetkom u 19 i 30.
- KB-TM87
- Kontakt:
Hvala
A ja mislim da je Kajkut otišao u FC Baku, a ne u Inter Baku 

Željezničar - kult glavnog grada
Ovo sto pojedinci pricaju je totalna glupost, lepo vam je covek rekao, u Srbiji su mediji okrenuti samo ka Partizanu i Crvenoj Zvezdi, evo danas igraju OFK Beograd i Spartak a treba da se ubijes da bi nasao nesto o njihovim mecevima a o Zvezdi i Partizanu pise se na sve strane 5 puta na dan...
Nemojte sad pogresno da shvatite ali ako ne obracaju paznju na OFK i Spartak, sigurno nece ni na Borac...
Nemojte sad pogresno da shvatite ali ako ne obracaju paznju na OFK i Spartak, sigurno nece ni na Borac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.