FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dzamba i Secer boje se dat otkaz Zizovica jer ga valja isplatit,pitaj Boga koliko se mora platit kad bi ga otpustili..
Sta je sa onog turcina,nije valjda dosao na izlet u Tuzlu??
A sto se tice kup utakmice ocekujem prolaz,mi pali skroz,Sarajevo rezultatski pada,tako da dobijamo u kupu i spustamo ih na nas nivo
A sto se tice kup utakmice ocekujem prolaz,mi pali skroz,Sarajevo rezultatski pada,tako da dobijamo u kupu i spustamo ih na nas nivo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
To i jest problem. A gnjida je toliko bez obraza, da i pored svega i ne razmislja da da ostavku.harry_90 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 17:15Dzamba i Secer boje se dat otkaz Zizovica jer ga valja isplatit,pitaj Boga koliko se mora platit kad bi ga otpustili..
A sto se tice kup utakmice ocekujem prolaz,mi pali skroz,Sarajevo rezultatski pada,tako da dobijamo u kupu i spustamo ih na nas nivo![]()
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ne znam da li je to samo sa moje tacke gledista, ali jucer jedino dobro u onom crnilu su Said i Veseli. Veseli u 1. poluvremenu zadnju liniju Zrinjskog bukvalno budalama pravi, a ljudi najjaca odbrana lige. Samo je problem sto nije imao s kim igrat. Ekipa dobije drugu dimenziju kad Said udje, jedini koji je sposban izmislit neku priliku i sansu. Mozda i jedina nasa sansa da se izvucemo iz ovih gofana
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
To vec duze vrijeme mislim, momak kao da ne razmislja uopste sta radi.TzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:56Sta je sa Osmica ljudi!? Pa meni se cini da je on najgluplji fudbaler kojega sam gledao u dresu Slobode. Bas, bas je fudbalski neinteligentan.
Mene bi bilo stid traziti od ljudi 10 maraka da plate za kup nakon ovakvih igara.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
BukvicTzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.
0smic Civic Jusic Karisik Kapetanovic
Kurtalic Dzenis
Fedor Ramic Veseli
Kad smo se branili obicno bi se Fedor povukao nazad u neku formaciju 532, gdje je Veseli nekad bio tu uz Ramica, kobajagi. A onda skontas da Fedor ni sam nije znao hoce li na krilo ili u sredinu ili ce Dzenis krenuti malo naprijed itd...

Bukvic
Fedor Kurtalic Dzenis
Ramic Veseli
Moze li po gajbe tuzlaka i solidan rucak u Royalu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema potrebe polemisati da trenutno igramo za qrca i da je bas zajebana situacija. Isto tako nema potrebe polemisati da nas je Sivac po ko zna koji put debelo zakinuo i zelim mu sve najgore u zivotu. Kakav je ono olos od covjeka
A i ovo saopcenje gubi sav smisao ako klub ne bude pri svakom sljedecem delegiranju navedenog krmka trazio promjenu sudije. Drugacije nam u ovoj ligi nazalost nece biti bolje.

A i ovo saopcenje gubi sav smisao ako klub ne bude pri svakom sljedecem delegiranju navedenog krmka trazio promjenu sudije. Drugacije nam u ovoj ligi nazalost nece biti bolje.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ima li sanse da Balic bude spreman za revans.
zamisli napadnemo Sarajevo i izbacimo ih ! Zizovicu hocemo moderan napadacki fudbal !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na tabeli smo na mjestu koje nam je i prikladno s obzirom na kvalitet ekipe.
Nije covjek nesto odusevio ali nije ni podbacio. Nema klub ni neku atmosferu da pogura sa tribina. Kao kod Macka nesto sto je bilo.
Nije covjek nesto odusevio ali nije ni podbacio. Nema klub ni neku atmosferu da pogura sa tribina. Kao kod Macka nesto sto je bilo.
-
- Kontakt:
Nije problem ako tu i ostanemo. Problem je sto bi za 4-5 kola mogli zauzimati jednu od zadnje dvije pozicije, ako se ovako nastavituzlak1987 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 21:11Ma na tabeli smo na mjestu koje nam je i prikladno s obzirom na kvalitet ekipe.
Volim tebe, više od sebe
- Probisvjet
- Kontakt:
Nece ti se javiti ni nas sef strucnog staba jer ni on ne zna. Kako ce neko drugi.TzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
U 14h utakmica, zar nije moglo kasnije
Koliko smo losi zadnje dvije utakmice, mora nam se nekad i posreciti, ako zabijemo 1 sve je moguce. Makar da stave dzaba ulaz poslije ovih sramotnih izdanja. Ustvari trebali bi nam plaćati da gledamo ovo sranje od igre.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zato i nudi pive i ručak.Probisvjet je napisao/la: ↑14 mar 2022, 21:38Nece ti se javiti ni nas sef strucnog staba jer ni on ne zna. Kako ce neko drugi.TzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Post iz avgusta...
95% forumaša me popljuva tad, i evo do čega dođosmo. 16 mečeva bez pobjede, a zadnja protiv raspale bijeljine...Sky9 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 09:50U napadu nemamo ideje, a u ekipi imaš Saida, Dženisa, Veselog, Sašu, Abida, Ramića... Nisu to igrači koji ne znaju, ali mislim da trener ne zna izvući maksimum od njih. Npr. Toni Karačić bi čuda napravio s njima...
Ps. Nije čudo što navijači zri. kažu da im je Mladen najlošiji trener ikad. Zna postaviti ekipu da ne primi gol, ali u napadu oči bole koliko je loše...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma moze radi truda makar.Beduin je napisao/la: ↑14 mar 2022, 19:22BukvicTzBulevar87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:59Ko mi kaze formaciju i postavku s pocetka utakmice, dakle detaljno poziciju i ulogu igraca, ima od mene minimum gajbu piva. Ko ne pije, ispostovacu ga ruckom u Royalu.
Kurtalic Dzenis
Fedor Ramic Veseli
Kad smo se branili obicno bi se Fedor povukao nazad u neku formaciju 532, gdje je Veseli nekad bio tu uz Ramica, kobajagi. A onda skontas da Fedor ni sam nije znao hoce li na krilo ili u sredinu ili ce Dzenis krenuti malo naprijed itd...![]()
Bukvic
Fedor Kurtalic Dzenis
Ramic Veseli
Moze li po gajbe tuzlaka i solidan rucak u Royalu?

Al sta ono bi, suuunce ti ljubim, kad Ziza zove Ramica da mu kaze da se spusti skroz na njihov prekid, korner cini mi se, a ovaj ne cuje pa se okrece histericno ka klupi i govori :"daj recite Rami nek se spusti, jel normalan!?". Ramic kad je cuo to sve poce da mu mase rukama u fazonu da uopste nema potrebe da se spusta...
075
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.