Šta hoćeš, dobra zarada za godinu i po rente.Osim13 je napisao/la:Čuj stotka a džaba vam MorOna šaljemo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Šta hoćeš, dobra zarada za godinu i po rente.Osim13 je napisao/la:Čuj stotka a džaba vam MorOna šaljemo
Hoće biti šta od praćenjaBlejzer10 je napisao/la:Pique trlja ruke
Ne mogu ti ništa obećati pošto ne znam kad ću završiti obaveze. Zavisim od majstoraMokes je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Gerard Piqué (na pitanje novinara koliko je puta imao seks u posljednjih mjesec dana): "Mogu li tu računati i dvije utakmice na Santiago Bernabéuu?"
(na pitanje koliko novca ima): "Zasigurno više nego što iznosi godišnji budžet Espanyola za ovu sezonu."
Ova verzija ljepse zvuči.Voditelj je pitao Gerarda: "Šta ti je draže, da te pitam o novcu ili sexu?"
Piqué: "O čemu god hoćeš, imam i jednog i drugog više nego što mi treba."
Voditelj: "Koliko si puta j*bao u posljednjih mjesec dana?"
Piqué: "Trebam li računati i utakmice na Bernabéuu?"
Bilo je planova nekih ali smo čuli da će ga Osim dočekat' na aerodromu, bilo bi previše jbg.Osim13 je napisao/la:Sletio Figo u Sarajevo, jeste spremili krmećih glava?![]()
Ostaje u Atl.M sta vam je ljudiRomariooo je napisao/la:Doci ce grizz 100 posto, vidjet cete, iako nema logike, skoro svaki transfer nam je tako nelogican, al se ostvari
Jeli poveo kcerOsim13 je napisao/la:Sletio Figo u Sarajevo, jeste spremili krmećih glava?![]()
Gospdin Luis Figo*Osim13 je napisao/la:Sletio Figo u Sarajevo, jeste spremili krmećih glava?![]()
Barto spremio 200M za De Ligta i Grizija, Bgm cete ti @Nitro i @Sarma imat pune ruke posla ovo ljeto, if you know what I mean?Policeman je napisao/la:Ostaje u Atl.M sta vam je ljudiRomariooo je napisao/la:Doci ce grizz 100 posto, vidjet cete, iako nema logike, skoro svaki transfer nam je tako nelogican, al se ostvari
Mediji vas hajpaju a vi se vidim zestoko primate na obicno zutiloleorey je napisao/la:Barto spremio 200M za De Ligta i Grizija, Bgm cete ti @Nitro i @Sarma imat pune ruke posla ovo ljeto, if you know what I mean?Policeman je napisao/la:Ostaje u Atl.M sta vam je ljudiRomariooo je napisao/la:Doci ce grizz 100 posto, vidjet cete, iako nema logike, skoro svaki transfer nam je tako nelogican, al se ostvari
Za De Ligta nisam nista rekao ali Grizi NE ZELI ici iz Atl.Mleorey je napisao/la:Pa nema tu hajpanja, nama treba top napadac to je jasno vec odavno. A njegova klauzula izlazna je mizerna i tu se ne pita Atletico. Znaci sve je do njega i do nase uprave da li ce opet htjeti da ga dovedu.
Dok je De Ligt 99 % nas igrac, nije to nikakvo zutilo.
Po AS-u jel?Policeman je napisao/la:Za De Ligta nisam nista rekao ali Grizi NE ZELI ici iz Atl.Mleorey je napisao/la:Pa nema tu hajpanja, nama treba top napadac to je jasno vec odavno. A njegova klauzula izlazna je mizerna i tu se ne pita Atletico. Znaci sve je do njega i do nase uprave da li ce opet htjeti da ga dovedu.
Dok je De Ligt 99 % nas igrac, nije to nikakvo zutilo.
Sta je AS objavio?leorey je napisao/la:Po AS-u jel?Policeman je napisao/la:Za De Ligta nisam nista rekao ali Grizi NE ZELI ici iz Atl.Mleorey je napisao/la:Pa nema tu hajpanja, nama treba top napadac to je jasno vec odavno. A njegova klauzula izlazna je mizerna i tu se ne pita Atletico. Znaci sve je do njega i do nase uprave da li ce opet htjeti da ga dovedu.
Dok je De Ligt 99 % nas igrac, nije to nikakvo zutilo.![]()
Meni je realno svejedno da li ce on doci, ali samo kazem ako bude napustao Atletico mi smo opet prvi izbor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.