FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Teren je bio loš, totalno neprihvatljiv za jednu derbi utakmicu...
Siguran sam da bi ga i Bešlija i Svraka zabili da je teren bio normalan...
Ali nema veze idemo dalje...
Siguran sam da bi ga i Bešlija i Svraka zabili da je teren bio normalan...
Ali nema veze idemo dalje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- MinjonKocka
- Kontakt:
Hajde sta sad pisete gluposti ovdje? Zeljo ima navijaca po citavoj BiH, kako vas nije stid tih ljudi koji iskreno vole taj klub? Hvala Bogu pa smo veliki klub i nismo ograniceni na jedan grad!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- inacefindecko
- Kontakt:
ne znam čemu toliki optimizam?
mi nismo ni igrali utakmicu dok nam ga nisu zabili.. tek tad smo pokazali da i možemo, al kasno je to..
drugo, gadi mi se više kad pročitam toliko maloumnu izjavu "Amar najbolje zna".. ko izjavi takvu stvar il nema oči, il mu je Amar guzzni haver. pa i slijepac vidi da je Bekrić igračina za Jamaka, Jamak je klasični klošar koji zna samo lakat uvalit. Za Stanića i razumijem nekako jer nije imao ko tu igrati.. Zašto nismo vidjeli Brkovića i Bekrića meni nikad neće biti jasno.. jer upravo nam je sinoć malo brzine trebalo.
najbolji igrač utakmice definitivno Nermin Zolotić, momak im je ukrao 200 lopti, malo ga ubi pas igra, ali to će poboljšati vremenom, tek mu je 19..
mi nismo ni igrali utakmicu dok nam ga nisu zabili.. tek tad smo pokazali da i možemo, al kasno je to..
drugo, gadi mi se više kad pročitam toliko maloumnu izjavu "Amar najbolje zna".. ko izjavi takvu stvar il nema oči, il mu je Amar guzzni haver. pa i slijepac vidi da je Bekrić igračina za Jamaka, Jamak je klasični klošar koji zna samo lakat uvalit. Za Stanića i razumijem nekako jer nije imao ko tu igrati.. Zašto nismo vidjeli Brkovića i Bekrića meni nikad neće biti jasno.. jer upravo nam je sinoć malo brzine trebalo.
najbolji igrač utakmice definitivno Nermin Zolotić, momak im je ukrao 200 lopti, malo ga ubi pas igra, ali to će poboljšati vremenom, tek mu je 19..
Ma reko da prespavam pa cu onda iznjeti svoje misljenje,mada se ne razlikuje od sinosnjeg pdmah po zavrsetku tekme.Previse sam star i imam dosta derbija prezivljenih da bi me jedan poraz cinio nesretnim-bilo je uvijek i poraza i pobijeda i tako ce biti uvijek.Sto se tice Manijaka koje mnogi kritikuju-za mene sa 34 god cista 10,malo previse pirotehnike ali boze moj-derbi je.Sto se tice igraca moj utisak je da smo izgubili samo zato zbog onog-lako cemo-mi s mo osvajaci duple krune i tako to,jer kako drugacije objasniti da nama protivnik mora dati gol da bi mi poceli igrati,ali jbg.sinoc to nije bio Radnik ili R udar pa da se nekako izvadis-ipak je za Sarajevo Zeljo institucija protiv koje se oni napnu 200 posto kako na tribinama tako i na terenu samo da nas dobiju.Ipak kompleksi cine svoje.Sto se tice igraca nebih nikoga posebno niti izdvajao mada ima i takvih,niti nekoga kritikovao jer u pobjedi ili porazu za mene su svi isti-nema zasluznijih ili manje zasluznih.Strucni stab-po meni-zakazao.Sto dovodimo igrace tipa Brkovic ako nemogu uci sa klupe da bar pokusaju,molili smo Bekrica da se vrati a sada grije klupu-dok Jamak igra-porediti Jamaka ili Bekrica i vise nego glupo-ali Amarova tvrdoglavost nekada uzima danak.Ali eto sta je tu je.Niko nije rekao da trebamo svake godine biti sampioni ili osvajaci kupa mada bih ja to voilo-ali da nam treba svjeze krvi treba.p.s-SINOC SAM VIDIO DA ZIVIMO U POLICIJSKOJ DRZAVI TOLIKO BRUTALNOSTI I TOLIKO PROVOCIRANJA BOZE TI SACUVAJ STOJIS U REDU NORMALNO SA KUPLJENOM KARTOM PORODICAN COVJEK NE KONZUMIRA ALKOHOL NITI STA DRUGO NE GURAS SE,NE GLUPIRAS ONO NESTA PRIJETE,GURAJU TE MA FUJ FUJ 

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Naase najbolje su Zola, Kvesic, Bekric i Selimovic, nije mi Amar jasan zasto ga ne stavlja, ja kad vidim ko nas je pobjedio place mi se, ali u drugu ruku kad vidim najozbiljnijeg konkurenta za titulu laknulo mi je, oni ne biraju sredstva udaraju tuku vrse pritisak, jedan njihov 200 puta ide i prigovara sudiji, onaj nista, nas prvi put uleti karton odma, ova utakmica ne bi trebala ostaviti traga na nama i zato mlatnut Veleza i nastaviti.
- thenaturalone
- Kontakt:
Dosljak izvini sto sam te uvrijedio iznosenjem cinjenica. A kad vec pitas za cacu, nije sljegao vec je rodjen u Telalima, progooglaj malo gdje je ta adresa posto ti je stari grad nepoznat, DOSLJAKsreca je napisao/la:a odakle je tvoj ćaća šljego i kad šabanethenaturalone je napisao/la:Pa nista cudno. Nazalost grada Sarajevo je svake godine popriste sve vise seljaka i papaka, a sve je manje gradske raje... doovoljno je da svi krenemo od svog ulaza, evo konkretno kod mene zgrada od 5 spratova, svaki sprat ima 3 stana... nema pored nas jos tri porodice da su prijeratne, sve neka papanijada koja ne zna ni za kakav red, e takvi i navijaju za ZeljAčamac je napisao/la:Stvari se zaista mjenjaju. Sinoć na Koševu više naših navijača. Meni kao starijoj generaciji koja pamti dosta derbija to izgleda zaćudno jer na Koševu to nije moglo baš tako. Izgleda ove nove generacije ako ovako nastave napravit' će očiglednu manjinu od pitara i u gradu. Za šire geografske pojmove nam nikad nisu ni bili konkurencija. iz godine u godinu rapidno padaju.
Sent from my Galaxy Nexus
- inacefindecko
- Kontakt:
smiješno je dijeliti navijače jedne i druge na takav način!
moj otac navija za Sarajevo, ja navijam za Želju, znači ja sam papak, on nije papak..
sve je to jedna raja koja za fudbal ima dvije filozofije, kako reče neki portal, index mislim..
zaboravih reći za sudiju sinoć, ja bi na početku utakmice odmah dao crvene klošaru Jamaku i onom smrdljivom anoreksičaru Suljiću koji su toliki provokatori da je većina sinoćnjih nesuglasica nastala od njih..
moj otac navija za Sarajevo, ja navijam za Želju, znači ja sam papak, on nije papak..
sve je to jedna raja koja za fudbal ima dvije filozofije, kako reče neki portal, index mislim..
zaboravih reći za sudiju sinoć, ja bi na početku utakmice odmah dao crvene klošaru Jamaku i onom smrdljivom anoreksičaru Suljiću koji su toliki provokatori da je većina sinoćnjih nesuglasica nastala od njih..
@thenaturalone
Sine nije problem u vasem geografskom porijeklu, nego u vasem mentalnom sklopu, cast izuzecima, oduvijek ste bili rezimski klub, cijela kvazielita grada navijala je za vas, al pazi kvazielita, pa evo pogledaj kakvi su ljudi navijali za zelju, od Davorina Popovica do Tife, za vas navijaju prevrtaneri, rezimski pjevaci, pseudopisci, i sl. osnovni vas problem je sto se lozite da ste čaršijski kklub, da ste gradska raja, a niste.
Sine nije problem u vasem geografskom porijeklu, nego u vasem mentalnom sklopu, cast izuzecima, oduvijek ste bili rezimski klub, cijela kvazielita grada navijala je za vas, al pazi kvazielita, pa evo pogledaj kakvi su ljudi navijali za zelju, od Davorina Popovica do Tife, za vas navijaju prevrtaneri, rezimski pjevaci, pseudopisci, i sl. osnovni vas problem je sto se lozite da ste čaršijski kklub, da ste gradska raja, a niste.
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 04 nov 2012, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
- inacefindecko
- Kontakt:
ja sam željovac druželisander je napisao/la:@inacefindecko

pogresno sam ovo kopiro, huja me ufatila moracu editovatinacefindecko je napisao/la:ja sam željovac druže

Jeli ti to instrukcije dao <domicilni Sarajlija> Redzepagic pa dajes tako pametne komentare,pa nisu prave Sarajlije oni koji su zivjeli ovdje prije rata.Ako vec pametujes o tim stvarima treba da znas da je Sarajevo prije rata naseljavao ogroman broj ljudi i iz Sandzaka i iz Hercegovine i iz Istocne Bosne sto meni licno nikada nije smetalo iako sam sedma muska generacija svoje porodice rodjena u ovom grada,jer nikada ljude nisam cijenio po porijeklu vec po karakteru i djelu i sto pojam papak ne oslikava geografsko porijeklo vec karakter,ponasanje i mentalni sklop,sa ovim komentarom si ti veci papak od svih ti sto su naselili nas grad.Treba da znas da su mnogi ljudi iz tih krajeva dali svoje zivote i mnogi ostali invalidi braneci nas grad i tebi i slicnima donijeli slobodu i mir i dali ti priliku da preko foruma palamudis o svojoj gradjanstini i trebao bi to postovati i cijeniti.I za kraj ispitaj svoje porijeklo,nemoj se stiditi mozda si ti porijeklom iz tih krajeva.thenaturalone je napisao/la:Pa nista cudno. Nazalost grada Sarajevo je svake godine popriste sve vise seljaka i papaka, a sve je manje gradske raje... doovoljno je da svi krenemo od svog ulaza, evo konkretno kod mene zgrada od 5 spratova, svaki sprat ima 3 stana... nema pored nas jos tri porodice da su prijeratne, sve neka papanijada koja ne zna ni za kakav red, e takvi i navijaju za ZeljAčamac je napisao/la:Stvari se zaista mjenjaju. Sinoć na Koševu više naših navijača. Meni kao starijoj generaciji koja pamti dosta derbija to izgleda zaćudno jer na Koševu to nije moglo baš tako. Izgleda ove nove generacije ako ovako nastave napravit' će očiglednu manjinu od pitara i u gradu. Za šire geografske pojmove nam nikad nisu ni bili konkurencija. iz godine u godinu rapidno padaju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Oooo, Sarajlija(piše se velikim slovom,ako nisi znao),nismo te prepoznali.Tolike ste Sarajlije da ne znate grb svog grada izvesti,već vam liči na zeca sa podignutim ušima.Kao da je biti rođen u Sarajevu neka posebna privilegija ,arogantni stvore. Je li to u Sarajevu žive sve sama gospoda i urbani ljudi,a širom naše lijepe BiH sve sami papci.Treba da te bude stid,a bogami i tvoje roditelje koji su te tako odgojili. Koreografija vam je neuspjela i ispali ste smiješni. Pozdrav od rođene Sarajke.ArmexHZ je napisao/la:Ovo je dokaz prethodnih tvrdnji da bas i nisu svi sarajlije... odnosno da su papci...mamaSmurf je napisao/la:Nema se momcima šta zamjeriti,igrali su dobro i borbeno.Realizacija je izostala,dešava se.Ova ekipa Sarajeva u nastavku prvenstva može samo proklizati jer,po meni, nisu bog zna šta pokazali.Uzeli su tri boda na domaćem terenu i to je to.Vidim da im pobjeda nad nama pruža neslućenu radost,pa smo možda i sevapa zaradili.Za mene je uvijek bilo bitnije gdje je ko kad se crta povuče na kraju sezone.
Može li mi ko objasniti značenje onog zeke, mace na njihovoj koreografiji,ja ne skontah?![]()
A vidim da su komšije pojačale i ishranu.Sad je uz hrenovke prilog pilav.Fino,fino, ima se, može se.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- thenaturalone
- Kontakt:
Sto se ovaj Dosljak iznad mene upalio :–)
Te ograničene umove sa stereotipom kad su u pitanju oni iz Sandžaka i ostale koji dolaze u naš grad ili bilo gdje drugo, treba vješati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rade im kompleksi iako su pobijedili, cudo bozije koji kompleksasi
Iskreno i ja nisam odma skonto sta je bilo na koreografiji pitara.
Pravilo broj jedan,Said Husejinovic nikad ne laze! 

Ma,vidjelo se da je to neki pokušaj grba Grada Sarajeva,ali ne razumiju pitari ironiju.terabajt je napisao/la:Iskreno i ja nisam odma skonto sta je bilo na koreografiji pitara.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Sa takvim razmisljanjem ti si jos gorithenaturalone je napisao/la:Sto se ovaj Dosljak iznad mene upalio :–)
Sent from my Nokia 3310
NO PYRO NO PARTY
Ja sam vidio masku Batmana...terabajt je napisao/la:Iskreno i ja nisam odma skonto sta je bilo na koreografiji pitara.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.