FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 16:50

Fino su nam skrojili to. Sve gostujuce da gledamo na ciganskim strimovima lose kvalitete ili da platimo bh telekomu, a domace na areni koju ima dosta raje i koje ce nam syebati posjetu.
Ovaj ugovor saveza i telekoma je robovlasnicki i apsulutno nepovoljan za nas. Nadam se da slijedece sezone necemo biti primorani na ovakvo sto.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 13 feb 2015, 16:57

Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.

A moglo bi da se nikako i ne streama. :kafa:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 feb 2015, 16:58

Evander je napisao/la:Fino su nam skrojili to. Sve gostujuce da gledamo na ciganskim strimovima lose kvalitete ili da platimo bh telekomu, a domace na areni koju ima dosta raje i koje ce nam syebati posjetu.
Ovaj ugovor saveza i telekoma je robovlasnicki i apsulutno nepovoljan za nas. Nadam se da slijedece sezone necemo biti primorani na ovakvo sto.
+1 odvratni telecom! :puke:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 feb 2015, 17:00

Steph je napisao/la:Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.

:mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 17:01

Steph je napisao/la:Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.

Fulao si temu totalno.
Pod ciganskim mislim da smo prinudjeni gledati utakmicu na kvaliteti slike kao da zivimo u srednjem vijeku.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 13 feb 2015, 17:02

To se napiše tako, a ne ciganskim, indirektno aludirajući da je streamer cigan. :kafa:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 feb 2015, 17:07

Nemam Moju tv, ali imam čvrstu volju pratiti FK Sarajevo na gostovanjima, imam Arenu ali nemam obraza
ostati kući i gledati FK Sarajevo na tv-u pored našeg Koševa...

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
F.K.SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 17:13

Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 feb 2015, 17:15

Ogromna je razlika između mene i onih...
F.K.SARAJEVO

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 feb 2015, 17:18

Evander je napisao/la:Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.
Pa imaju prenosi i utakmica Reala, Arsenala, Bayerna... ali opet stadion pun, ko će otići otići će, ne zanima ga ni imali prenos ni je li kiša. ;)
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 feb 2015, 17:21

MortemHz je napisao/la:Koji je paket da imam oba ta kanala? ne razumijem se bas u to a imam telemach par godina i nemam ove kanale,placam 17 KM mjesecno...taman da pogledam par gostovanja na koja necu ici :tokralju:
i kod mene je telemach evo 3-godine, snalazim se za gostovanja s linkovima, arenu mozes gledati preko neta uvijek, samo je problem za moju tv... vjerujem da ima na osnovnom paketu od BHT oko 20 KM
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 feb 2015, 17:23

Polahko, kultura odlaska na stadion se gradi duže vremena... nažalost u našoj zemlji je ista na vrlo niskim granama. Što zbog ovih, što onih razloga. Gotovo izgubljena. Ne pričam sad samo o Sarajevu, nego generalno o sportskim manifestacijama.
Treba se fokusirati na mlađe naraštaje, kroz razne akcije podjele karti Oš itsl.. Vjerujem da naša uprava misli i o tome. Kao i za sve, trebaće strpljenja.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 feb 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 feb 2015, 17:24

Evander je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da jos ima nade da dovedemo golmana.

A sto se SB tice I zvjezde Samo je bio primjer za tursku ..al sta Sam htio reci da je SB lopovski ubilacki Tim koji suti I muti. Tako da me nebi za cudilo da su podplatili zvjezdu da Ginu na tetenu..sad dalije to kes ili put u antaliju ili nesto trece nije bitno
Prijatelju pises gluposti. Kao prvo, ruzno je neki klub nazivati ubilackim i ubicama, ako taj klub to nije. Kao drugo, premiranja ce biti i sa nase strane i vec je bilo. To klub ne cini lopovskim. Protivnika postuj ma kakav god da je, a Siroki koliko ga mi god ne volili, klub je koji se treba postovati jer je to zasluzio.

Sto se Borjana tice, malo smo ga mi precjenili. Dokaz tome je i da ne moze bolje nego biti treci golman Levskog ili da ode u Radnicki. Da je kvalitet neki, to bi vec neko i prepoznao.
Na pocetku sam bio jako zagrijan da on dodje, sad smatram da on i nije neko pretjerano dobro rijesenje. Natavno, bolji je sigurno od Deje, ali nihe neko za kim treba baliti.

I zato, pustimo se suplje. Ostavimo Mehu i Abdulaha da rade kako misle da trebaju, a nase neka bude da se sto bolje organizujemo i da nas sto vise ode u Gradacac da damo podrsku momcima. Titula je nikad blize i svako od nas treba dati svoj udio u osvajanju iste.
:puke: :puke: Ma bravo,listica je inace prava sportska sredina gdje su svi dobrodosli,a pogotovo navijaci Sarajeva.Pa jel te stid ovo napisati jadan ne bio,jel te stid da govoris o postovanju govana koji je VEDRANA UBIO!!!!Ili ces i ti ko i oni poceti soliti pamet o sportu,navijanju,fer playu.
Ne mogu da vjerujem da je navijac Sarajeva ovako nesto napisao :oops: :oops:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 13 feb 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 17:24

DrustveniParazit je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.
Pa imaju prenosi i utakmica Reala, Arsenala, Bayerna... ali opet stadion pun, ko će otići otići će, ne zanima ga ni imali prenos ni je li kiša. ;)
Poredis neuporedive stvari. U ostalom, posjeta u prijasnjim godinama ne ide u prilog tvojoj tezi.
Nas fudbal malo koga zanima i to je realnost i zato cemo i dalje imati 3000 ljudi u prosjeku na tribini.
Ako cemo se zadovoljiti sa tim onda ok, u pravu ste sve ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 17:27

Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da jos ima nade da dovedemo golmana.

A sto se SB tice I zvjezde Samo je bio primjer za tursku ..al sta Sam htio reci da je SB lopovski ubilacki Tim koji suti I muti. Tako da me nebi za cudilo da su podplatili zvjezdu da Ginu na tetenu..sad dalije to kes ili put u antaliju ili nesto trece nije bitno
Prijatelju pises gluposti. Kao prvo, ruzno je neki klub nazivati ubilackim i ubicama, ako taj klub to nije. Kao drugo, premiranja ce biti i sa nase strane i vec je bilo. To klub ne cini lopovskim. Protivnika postuj ma kakav god da je, a Siroki koliko ga mi god ne volili, klub je koji se treba postovati jer je to zasluzio.

Sto se Borjana tice, malo smo ga mi precjenili. Dokaz tome je i da ne moze bolje nego biti treci golman Levskog ili da ode u Radnicki. Da je kvalitet neki, to bi vec neko i prepoznao.
Na pocetku sam bio jako zagrijan da on dodje, sad smatram da on i nije neko pretjerano dobro rijesenje. Natavno, bolji je sigurno od Deje, ali nihe neko za kim treba baliti.

I zato, pustimo se suplje. Ostavimo Mehu i Abdulaha da rade kako misle da trebaju, a nase neka bude da se sto bolje organizujemo i da nas sto vise ode u Gradacac da damo podrsku momcima. Titula je nikad blize i svako od nas treba dati svoj udio u osvajanju iste.
:puke: :puke: Ma bravo,listica je inace prava sportska sredina gdje su svi dobrodosli,a pogotovo navijaci Sarajeva.Pa jel te stid ovo napisati jadan ne bio,jel te stid da govoris o postovanju govana koji je VEDRANA UBIO!!!!Ili ces i ti ko i oni poceti soliti pamet o sportu,navijanju,fer playu.
Ne mogu da vjerujem da je navijac Sarajeva ovako nesto napisao :oops: :oops:
Da se lazemo kao sto i drugi rade?
O nekim stvarima je bolje cutati vjeruj mi ;)
Kad sam bio mladji, vjerovatno sam i ja razmisljao na takav nacin kao ti, ali vremenom pocnes razmisljati svojom glavom i vidis da stvari nisu ili crne ili bijele ;)
Decko, budi ti meni pozdravljen ;)

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 13 feb 2015, 17:27

MortemHz je napisao/la:Znaci BH Telecom i taj osnovni paket od oko 20 KM,hvala :thumbup:
Može i ovo nekome valjat`.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M55fc99844aa.html

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 feb 2015, 17:30

DrustveniParazit je napisao/la:
Nije ti bas poredjenje na mjestu

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 feb 2015, 17:31

evo neki preokret, možda ipak dođe ovaj Borjan
PREOKRET: Ibraković ponovo stupio u kontakt sa Borjanom
PREOKRET: Ibraković ponovo stupio u kontakt sa Borjanom
13. 02. 2015 - 16:03 \\ Domaći fudbal
Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković - nakon što je jutros na našem "web siteu" pročitao vijest da je golman Milan Borjan na putu za Niš, odnosno pred potpisom za Radnički, odmah je pozvao reprezentativca Kanade.

Kako saznaje "Avazov Sport", u toku su završni pregovori - dogovori, tako da postoji mogućnost da Borjan večeras postane golman bordo tima.

- Pregovori idu u dobrom pravcu, otkriva naš izvor blizak Borjanu.

- Ibraković je zaustavio Milana na pola puta do Niša...

Podsjetimo, pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.

Borjan je u posljednjem razgovoru sa sportskim direktorom Sarajeva, koji je obavljen prije desetak dana, prihvatio ponudu bordo tima (mjesečna plata 5.000 eura), ali uz klauzulu da ugovor potpiše do ljeta, te da nakon evropskih utakmica kluba s Koševa ima čiste papire.
Mosa RajvoSa

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 feb 2015, 17:33

Pitar sa Kariba je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Znaci BH Telecom i taj osnovni paket od oko 20 KM,hvala :thumbup:
Može i ovo nekome valjat`.

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M55fc99844aa.html
ja imam internet od bh telekoma ADSL, ja imam moju web tv za 1 km , a ona ima sve tekme i arenu, to ti nije loše
Mosa RajvoSa

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 17:33

Kako god, bar ce danas biti gotova ova sapunica oko Borjana :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.