FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino su nam skrojili to. Sve gostujuce da gledamo na ciganskim strimovima lose kvalitete ili da platimo bh telekomu, a domace na areni koju ima dosta raje i koje ce nam syebati posjetu.
Ovaj ugovor saveza i telekoma je robovlasnicki i apsulutno nepovoljan za nas. Nadam se da slijedece sezone necemo biti primorani na ovakvo sto.
Ovaj ugovor saveza i telekoma je robovlasnicki i apsulutno nepovoljan za nas. Nadam se da slijedece sezone necemo biti primorani na ovakvo sto.
Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.
A moglo bi da se nikako i ne streama.

-
- Kontakt:
+1 odvratni telecom!Evander je napisao/la:Fino su nam skrojili to. Sve gostujuce da gledamo na ciganskim strimovima lose kvalitete ili da platimo bh telekomu, a domace na areni koju ima dosta raje i koje ce nam syebati posjetu.

Steph je napisao/la:Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Fulao si temu totalno.Steph je napisao/la:Čuj ciganskim streamovima.. Ti od sebe uplati net ljudima koji streamaju i bit će fullHD.
Pod ciganskim mislim da smo prinudjeni gledati utakmicu na kvaliteti slike kao da zivimo u srednjem vijeku.
To se napiše tako, a ne ciganskim, indirektno aludirajući da je streamer cigan. 

- molotovljev
Nemam Moju tv, ali imam čvrstu volju pratiti FK Sarajevo na gostovanjima, imam Arenu ali nemam obraza
ostati kući i gledati FK Sarajevo na tv-u pored našeg Koševa...
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ostati kući i gledati FK Sarajevo na tv-u pored našeg Koševa...
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
F.K.SARAJEVO
Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.
- molotovljev
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pa imaju prenosi i utakmica Reala, Arsenala, Bayerna... ali opet stadion pun, ko će otići otići će, ne zanima ga ni imali prenos ni je li kiša.Evander je napisao/la:Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
i kod mene je telemach evo 3-godine, snalazim se za gostovanja s linkovima, arenu mozes gledati preko neta uvijek, samo je problem za moju tv... vjerujem da ima na osnovnom paketu od BHT oko 20 KMMortemHz je napisao/la:Koji je paket da imam oba ta kanala? ne razumijem se bas u to a imam telemach par godina i nemam ove kanale,placam 17 KM mjesecno...taman da pogledam par gostovanja na koja necu ici
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Polahko, kultura odlaska na stadion se gradi duže vremena... nažalost u našoj zemlji je ista na vrlo niskim granama. Što zbog ovih, što onih razloga. Gotovo izgubljena. Ne pričam sad samo o Sarajevu, nego generalno o sportskim manifestacijama.
Treba se fokusirati na mlađe naraštaje, kroz razne akcije podjele karti Oš itsl.. Vjerujem da naša uprava misli i o tome. Kao i za sve, trebaće strpljenja.
Treba se fokusirati na mlađe naraštaje, kroz razne akcije podjele karti Oš itsl.. Vjerujem da naša uprava misli i o tome. Kao i za sve, trebaće strpljenja.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 feb 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Evander je napisao/la:Prijatelju pises gluposti. Kao prvo, ruzno je neki klub nazivati ubilackim i ubicama, ako taj klub to nije. Kao drugo, premiranja ce biti i sa nase strane i vec je bilo. To klub ne cini lopovskim. Protivnika postuj ma kakav god da je, a Siroki koliko ga mi god ne volili, klub je koji se treba postovati jer je to zasluzio.Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da jos ima nade da dovedemo golmana.
A sto se SB tice I zvjezde Samo je bio primjer za tursku ..al sta Sam htio reci da je SB lopovski ubilacki Tim koji suti I muti. Tako da me nebi za cudilo da su podplatili zvjezdu da Ginu na tetenu..sad dalije to kes ili put u antaliju ili nesto trece nije bitno
Sto se Borjana tice, malo smo ga mi precjenili. Dokaz tome je i da ne moze bolje nego biti treci golman Levskog ili da ode u Radnicki. Da je kvalitet neki, to bi vec neko i prepoznao.
Na pocetku sam bio jako zagrijan da on dodje, sad smatram da on i nije neko pretjerano dobro rijesenje. Natavno, bolji je sigurno od Deje, ali nihe neko za kim treba baliti.
I zato, pustimo se suplje. Ostavimo Mehu i Abdulaha da rade kako misle da trebaju, a nase neka bude da se sto bolje organizujemo i da nas sto vise ode u Gradacac da damo podrsku momcima. Titula je nikad blize i svako od nas treba dati svoj udio u osvajanju iste.

Ne mogu da vjerujem da je navijac Sarajeva ovako nesto napisao

Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 13 feb 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Poredis neuporedive stvari. U ostalom, posjeta u prijasnjim godinama ne ide u prilog tvojoj tezi.DrustveniParazit je napisao/la:Pa imaju prenosi i utakmica Reala, Arsenala, Bayerna... ali opet stadion pun, ko će otići otići će, ne zanima ga ni imali prenos ni je li kiša.Evander je napisao/la:Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.
Nas fudbal malo koga zanima i to je realnost i zato cemo i dalje imati 3000 ljudi u prosjeku na tribini.
Ako cemo se zadovoljiti sa tim onda ok, u pravu ste sve

Da se lazemo kao sto i drugi rade?Ado76 je napisao/la:Evander je napisao/la:Prijatelju pises gluposti. Kao prvo, ruzno je neki klub nazivati ubilackim i ubicama, ako taj klub to nije. Kao drugo, premiranja ce biti i sa nase strane i vec je bilo. To klub ne cini lopovskim. Protivnika postuj ma kakav god da je, a Siroki koliko ga mi god ne volili, klub je koji se treba postovati jer je to zasluzio.Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da jos ima nade da dovedemo golmana.
A sto se SB tice I zvjezde Samo je bio primjer za tursku ..al sta Sam htio reci da je SB lopovski ubilacki Tim koji suti I muti. Tako da me nebi za cudilo da su podplatili zvjezdu da Ginu na tetenu..sad dalije to kes ili put u antaliju ili nesto trece nije bitno
Sto se Borjana tice, malo smo ga mi precjenili. Dokaz tome je i da ne moze bolje nego biti treci golman Levskog ili da ode u Radnicki. Da je kvalitet neki, to bi vec neko i prepoznao.
Na pocetku sam bio jako zagrijan da on dodje, sad smatram da on i nije neko pretjerano dobro rijesenje. Natavno, bolji je sigurno od Deje, ali nihe neko za kim treba baliti.
I zato, pustimo se suplje. Ostavimo Mehu i Abdulaha da rade kako misle da trebaju, a nase neka bude da se sto bolje organizujemo i da nas sto vise ode u Gradacac da damo podrsku momcima. Titula je nikad blize i svako od nas treba dati svoj udio u osvajanju iste.![]()
Ma bravo,listica je inace prava sportska sredina gdje su svi dobrodosli,a pogotovo navijaci Sarajeva.Pa jel te stid ovo napisati jadan ne bio,jel te stid da govoris o postovanju govana koji je VEDRANA UBIO!!!!Ili ces i ti ko i oni poceti soliti pamet o sportu,navijanju,fer playu.
Ne mogu da vjerujem da je navijac Sarajeva ovako nesto napisao![]()
O nekim stvarima je bolje cutati vjeruj mi

Kad sam bio mladji, vjerovatno sam i ja razmisljao na takav nacin kao ti, ali vremenom pocnes razmisljati svojom glavom i vidis da stvari nisu ili crne ili bijele

Decko, budi ti meni pozdravljen

- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Može i ovo nekome valjat`.MortemHz je napisao/la:Znaci BH Telecom i taj osnovni paket od oko 20 KM,hvala
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M55fc99844aa.html
Nije ti bas poredjenje na mjestuDrustveniParazit je napisao/la:Pa imaju prenosi i utakmica Reala, Arsenala, Bayerna... ali opet stadion pun, ko će otići otići će, ne zanima ga ni imali prenos ni je li kiša.Evander je napisao/la:Ok, ti ces otici, ali koliko ce biti onih koji kad vide da imaju na tv-u tekmu protiv Borca, Sirokog, Zrinskog, a recimo kisa bude, ce reci ma yebo stadion, gledat cu na tv-u. Gledajte malo sire stvari a ne samo sebe.
evo neki preokret, možda ipak dođe ovaj Borjan
PREOKRET: Ibraković ponovo stupio u kontakt sa Borjanom
13. 02. 2015 - 16:03 \\ Domaći fudbal
Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković - nakon što je jutros na našem "web siteu" pročitao vijest da je golman Milan Borjan na putu za Niš, odnosno pred potpisom za Radnički, odmah je pozvao reprezentativca Kanade.
Kako saznaje "Avazov Sport", u toku su završni pregovori - dogovori, tako da postoji mogućnost da Borjan večeras postane golman bordo tima.
- Pregovori idu u dobrom pravcu, otkriva naš izvor blizak Borjanu.
- Ibraković je zaustavio Milana na pola puta do Niša...
Podsjetimo, pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.
Borjan je u posljednjem razgovoru sa sportskim direktorom Sarajeva, koji je obavljen prije desetak dana, prihvatio ponudu bordo tima (mjesečna plata 5.000 eura), ali uz klauzulu da ugovor potpiše do ljeta, te da nakon evropskih utakmica kluba s Koševa ima čiste papire.
13. 02. 2015 - 16:03 \\ Domaći fudbal
Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković - nakon što je jutros na našem "web siteu" pročitao vijest da je golman Milan Borjan na putu za Niš, odnosno pred potpisom za Radnički, odmah je pozvao reprezentativca Kanade.
Kako saznaje "Avazov Sport", u toku su završni pregovori - dogovori, tako da postoji mogućnost da Borjan večeras postane golman bordo tima.
- Pregovori idu u dobrom pravcu, otkriva naš izvor blizak Borjanu.
- Ibraković je zaustavio Milana na pola puta do Niša...
Podsjetimo, pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.
Borjan je u posljednjem razgovoru sa sportskim direktorom Sarajeva, koji je obavljen prije desetak dana, prihvatio ponudu bordo tima (mjesečna plata 5.000 eura), ali uz klauzulu da ugovor potpiše do ljeta, te da nakon evropskih utakmica kluba s Koševa ima čiste papire.
Mosa RajvoSa
ja imam internet od bh telekoma ADSL, ja imam moju web tv za 1 km , a ona ima sve tekme i arenu, to ti nije lošePitar sa Kariba je napisao/la:Može i ovo nekome valjat`.MortemHz je napisao/la:Znaci BH Telecom i taj osnovni paket od oko 20 KM,hvala
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M55fc99844aa.html
Mosa RajvoSa
Kako god, bar ce danas biti gotova ova sapunica oko Borjana 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.