Za koliko sati da ocekujemo da ces promijenit misljenje opet.. ?ExBlueone je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:44Ja uzimam a on postavio 3 primjera i od toga 2 živa komedija ( obzirom na bodovnu razliku ) a jedan iz nake malteške lige. ha haHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:37A koliko Floriana bježi? Uzimaš samo ono što ti odgovara.![]()
Gledaj ovog, pa koliko će ljudi izaći, ljudi proslavili devetu uzastopnu titulu. I to Škoti. Pogledaj Zvezdine navijače.
Vjerovatno ima još primjera, ali nisam tražio.
Kakvi komedijaši, pa ovo je nezapamćeno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Imali ste vi prije pola godine zlatnu generaciju glupana, virto mohikanac radmilo, sa njima niko nije mogao u glupostima

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Antipolitika3
- Kontakt:
20in
20 out
Jurop in siroki brizek
Continiju evri jir d sejm
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dobro je vratili ste Arezinu.
Dobarfeniksptica je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:46Za koliko sati da ocekujemo da ces promijenit misljenje opet.. ?ExBlueone je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:44Ja uzimam a on postavio 3 primjera i od toga 2 živa komedija ( obzirom na bodovnu razliku ) a jedan iz nake malteške lige. ha haHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:37
A koliko Floriana bježi? Uzimaš samo ono što ti odgovara.![]()
Gledaj ovog, pa koliko će ljudi izaći, ljudi proslavili devetu uzastopnu titulu. I to Škoti. Pogledaj Zvezdine navijače.
Ti?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Neka malteška liga, koju ste prije nego što je proglasila prvaka, između ostalih, uzimali kao primjer zemlje koja će nastaviti, a ista je bodovna prednost kao kod nas.ExBlueone je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:44Ja uzimam a on postavio 3 primjera i od toga 2 živa komedija ( obzirom na bodovnu razliku ) a jedan iz nake malteške lige. ha haHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:37A koliko Floriana bježi? Uzimaš samo ono što ti odgovara.![]()

@dejavu, tražio si proslavu, postavio sam ti proslavu navijača. Nisam našao da su slavili sa igračima, istina. Ako se neka liga slučajno prekine, vidjet ćemo hoće li se proslaviti. A realne su šanse za to.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa upravo odgovaras MohikancunekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:47Imali ste vi prije pola godine zlatnu generaciju glupana, virto mohikanac radmilo, sa njima niko nije mogao u glupostima![]()
![]()

Ps.Radmilo ti je onaj Hrasno 1921 ili tako nesto,cisto da znas kad naletis na njega

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Možeš ostvarivati qrcu kad Amaw sve pokupi a sad ce i Šiljak doci po svojePlavac87 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:08
Ne, sine, zamijenio si nas sa nekim. Mi smo za razliku od vas veliki klub, svoje prihode većinom ostvarujemo na osnovu transfera, ulaznica, poslovnih prostora, sponzora, fan shopa, OP i tako dalje. Ne zavisimo od vlasti kao vi, ne peru pare na nama, ne izbacuju nas u drugu ligu kad im se ćefne i dižu iz mrtvih isto tako kada im se ćefne.
Nismo ničija igračka kao FK Pelena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zbog neplaćanja tekućih poreskih obaveza od strane turskog investitora Aydina Olguna, Federalna porezna uprava odlučila je raskinuti dugogodišnji ugovor o reprogramu starog poreskog duga zeničkog kluba.
U međuvremenu je i Gradska uprava prestala plaćati mjesečne rate u iznosu od nešto više od 22.000 KM, a koji je bila dužna plaćati po odluci Gradskog vijeća Zenice.
Ovo je svakako još jedan udar na NK Čelik koji ionako ima već ozbiljnih problema i funkcionisanje kluba je pod ozbiljnim znakom pitanja.
U međuvremenu je i Gradska uprava prestala plaćati mjesečne rate u iznosu od nešto više od 22.000 KM, a koji je bila dužna plaćati po odluci Gradskog vijeća Zenice.
Ovo je svakako još jedan udar na NK Čelik koji ionako ima već ozbiljnih problema i funkcionisanje kluba je pod ozbiljnim znakom pitanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije pitanje KOJA je akcija, nego KO ju je pokrenuo. Tu smrdi (al bukvalno)....Plavac87 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:19Ja i zaboravio na avatar.
Eh to je to. Kada je srati svi u red stanu a kada je nešto konkretno uraditi, nigdje nikoga. Ljudima je mrsko dva minuta na avatar potrošiti, kako onda od njih očekivati neku borbu, akciju i dalje podršku klubu, kupovinu članske, pomoć.
Takvi smo i zato je prošao ovaj kriminal pitara i Vice, jer im se može.
Zapitaj se malo....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:

Mohikanac protestuje na kosevu zbog corona titule!
Zadnja izmjena: Fighter1926, dana/u 11 jun 2020, 15:05, ukupno mijenjano 3 puta.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
A jel ovo neka zajebancija da ce celik traziti prosirenje lige?
Sto oni to rade umjesto ekipa iz prve lige federacije i rs?znaju i oni napisati dopis
Sto oni to rade umjesto ekipa iz prve lige federacije i rs?znaju i oni napisati dopis

Ispiša ga po labrnji

Ti opet pišaš po labrnji,pusti ih malo neka traže utjehuHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:37A koliko Floriana bježi? Uzimaš samo ono što ti odgovara.![]()
Znaci poreska na nivou federacije ne je8e probleme u kojima je Celik?! Dzaba onda i grad i kanton... ovdje samo pare otklanjaju problem ili novi reprogram... bez toga ne mogu dobiti licencu?MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 15:02Zbog neplaćanja tekućih poreskih obaveza od strane turskog investitora Aydina Olguna, Federalna porezna uprava odlučila je raskinuti dugogodišnji ugovor o reprogramu starog poreskog duga zeničkog kluba.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:51
@dejavu, tražio si proslavu, postavio sam ti proslavu navijača. Nisam našao da su slavili sa igračima, istina. Ako se neka liga slučajno prekine, vidjet ćemo hoće li se proslaviti. A realne su šanse za to.
..sto znaci da ste jedini u Evropi organizovali slavlje korona titule

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.