Ti si jako ogranicen momak. Sramota da svako ima pristup internetu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:09kako si glup, kakve ti nepovezane stvari pises. jutros si bio ugasen, ne znam sta se javljas sa glupostima.Evander je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:06Kakve veze ova sva situacija ima sa postavljanjem Vice na celo saveza?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:57
E moj morto, i onda se pitate sto neko pjeni. Vama je valjalo u ovom momentu. Ne znam kako moze neko misliti da on dolazi da unaprijedi bh fudbal. Aha. Kriminalac koji je povezivan sa trgovinom drogom, premlacivanjima, tenderskim aferama za pelene i pomagala za starije osobe a sada i za finansiranje od strane neispravnih, preplacenih respiratora... kukala nam majka. I jos šura od glavnog baje u eresu koji se zalaze za separatizam, negira genocid i minira drzavu.
Kaze celik treba ispasti, ali zvijezda ne, jer ipak je onaj roker iz brgula ulozio novac.![]()
Po statutu, sad ide neko iz NSRS-a, a oni su odabrali Vicu. Sa i bez korone, on bi bio predsjednik.
Samo lupate nebuloze.
nego popij pivu u Seher Sarajvu, dodji sebi, smiri se djikane
Nije ni cudo sto navijas za Zeljeznicar, to je sasvim logicno.
Fakat si poglup, nije da te vrijedjam, ali to je cinjenica.