dječije provokacije, ne znam kako imate vremena pisat gluposti, dobro je neko iznad rekao, šta vi imate od tog što je barca uzela, vi ste u BIH
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
ne znam koliko ovih provokacija
zbog čega
dječije provokacije, ne znam kako imate vremena pisat gluposti, dobro je neko iznad rekao, šta vi imate od tog što je barca uzela, vi ste u BIH
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- -Barcelona-
- Kontakt:
cestitam na odlicnom rezultatu
samo ni nije jasno kako odjednom ovoliko "simpatizera" barce,koliko sam ja pratio na temi el clasico mnogo vise "neutralnih" je prizeljkivao realovu pobjedu
hajd valjda ce real sad potresen ovim debaklom izgubiti jos nekoliko bodova pa da se barca lagano odvoji na tabeli
hajd valjda ce real sad potresen ovim debaklom izgubiti jos nekoliko bodova pa da se barca lagano odvoji na tabeli
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Preduhitrio si me-Barcelona- je napisao/la:cestitam na odlicnom rezultatusamo ni nije jasno kako odjednom ovoliko "simpatizera" barce,koliko sam ja pratio na temi el clasico mnogo vise "neutralnih" je prizeljkivao realovu pobjedu
![]()
to sto je neko odusevljem igrom barce ne znaci da navija za nju.
- -Barcelona-
- Kontakt:
nisam rekao da navija vec da simpatiziraWolverine je napisao/la:to sto je neko odusevljem igrom barce ne znaci da navija za nju.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Samo ću reći,glave gore...
Mourinho je rekao kako ovo nije kraj sezone,kako ovaj debakl ne smije uticati na sljedece utakmice koje igra Real M.,sezona je duga a vi samo 2 boda zaostajete za Barcom.Dakle,ovo jest pomalo sramota,ali ne smijete sada kiksati u utakmicama koje ste do sada dobijali...Morate dalje ići,morate čekati kiks Barce kako bi opet preuzeli vrh tabele...
Iako ga sada mnogi žale,svi mi znamo ko je The Special One.Svi mi znamo da je Mourinho u prvoj sezoni sa Interom nije uradio ništa bolje od prethodne sezone koju je vodio neko drugi...Onda je u drugoj sezoni za isti tim Mourinho osvojio sve što se može osvojiti...
I sam "The Special One" je rekao kako ce Real svoj vrhunac dozivjeti 2012.godine pa ne vidim zašto ste toliko razočarani...100% sam siguran da ce Real osvojiti titulu Primere već u ovoj sezoni uprkos ovome sto je Mourinho rekao...E za LP se nista ne zna.
ZATO,GLAVU GORE,KRALJEVI!
Mourinho je rekao kako ovo nije kraj sezone,kako ovaj debakl ne smije uticati na sljedece utakmice koje igra Real M.,sezona je duga a vi samo 2 boda zaostajete za Barcom.Dakle,ovo jest pomalo sramota,ali ne smijete sada kiksati u utakmicama koje ste do sada dobijali...Morate dalje ići,morate čekati kiks Barce kako bi opet preuzeli vrh tabele...
Iako ga sada mnogi žale,svi mi znamo ko je The Special One.Svi mi znamo da je Mourinho u prvoj sezoni sa Interom nije uradio ništa bolje od prethodne sezone koju je vodio neko drugi...Onda je u drugoj sezoni za isti tim Mourinho osvojio sve što se može osvojiti...
I sam "The Special One" je rekao kako ce Real svoj vrhunac dozivjeti 2012.godine pa ne vidim zašto ste toliko razočarani...100% sam siguran da ce Real osvojiti titulu Primere već u ovoj sezoni uprkos ovome sto je Mourinho rekao...E za LP se nista ne zna.
ZATO,GLAVU GORE,KRALJEVI!
You'll never walk alone.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nmg da vjerujem sta se desilo sinoc , ocekivao sam remi u najmanju ruku , igrali smo fantasticno sve do ove utakmice, nijedan igrac sinoc nije bio na nivou , jeli to trema posto ih ima dosta koji igraju prvi El Classico , al ocekivao sam to od Mourinha da to rijesi , nemoguce je da su za 5 golova bolji , ali nema veze ocekujem LP ili La Ligu na Bernabeu u to sam uvjeren , tesko da trener poput Mourinha moze dozvoliti sezonu bez trofeja.
Sve u svemu mislim da je Guardiola sinoc nadmudrio Mourinha , zamjenio je uloge Xavija i Messija ...
Al ipak za mene ostaju separisticka **** !
Sve u svemu mislim da je Guardiola sinoc nadmudrio Mourinha , zamjenio je uloge Xavija i Messija ...
Al ipak za mene ostaju separisticka **** !
Pita mourinho casiljasa gdje lopta,casiljas govori"Jesam ti rekao 5 puta u mrezi
.
Samo jedan klub Velež Mostar
- anonymousHD
- Kontakt:
Od 30.11.2010 pa do 17.04.2011 svaki dan idem ubacivati pare u turbe. Valjda će se Onaj gore smilovati već jednom 
cigan bolji od alvesa? marcelo bolji od abidala? carvalho u rangu puyola i piquea? di maria bolji od pedra?

- Los_Blanos2
- Kontakt:
ajd svrsavaj negdje drugoWolverine je napisao/la:cigan bolji od alvesa? marcelo bolji od abidala? carvalho u rangu puyola i piquea? di maria bolji od pedra?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
necu.
i da jbt. kako sam ovo zaboravio, ronaldo bolji od messia

i da jbt. kako sam ovo zaboravio, ronaldo bolji od messia
- Los_Blanos2
- Kontakt:
da ali na domacem terenuWolverine je napisao/la:necu.
i da jbt. kako sam ovo zaboravio, ronaldo bolji od messia![]()
![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Los_Blanos2
- Kontakt:
udri konje,,aje papka messija sto glumiFaraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
ja papka
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- armageddon666
- Kontakt:
Sinoc je Ramos najbolji bio
I drago mi je sto je ono uradio sto jest
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
koji ste vi... nemate obraza sekunde al et vama na cast, djes velicat ovaj potez, pa ja bih se stidio kluba svog!!
a to je jos jedan dokaz nemoci i vas ko navijaca ali i igraca
high five
a to je jos jedan dokaz nemoci i vas ko navijaca ali i igraca
high five
- Los_Blanos2
- Kontakt:
I treba poceli su da provaciraju..armageddon666 je napisao/la:Sinoc je Ramos najbolji bioI drago mi je sto je ono uradio sto jest
![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- armageddon666
- Kontakt:
Dobro ba ako navijas za klub treba i navijati nekad i za udarce
Nekad jednostavno ima igraca kojima treba opaliti par samara i tako to
A ti suti ,jer ti si ist,mogu se kladiti kad je Spahic opalio Marina da si i ti prvi govorio neka je
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Los_Blanos2
- Kontakt:

doce cica na kolica
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.