Dobar je Bajro, ali nije igrao u premijer ligi, pa cemo vidjeti kako ce se snaci (naravno ako ostane)
A samo nemojte zaboraviti da je i Dudic dosao kao najbolji strijelac (ako se dobro sjecam) pa smo svi vidjeli kako se je snasao kod nas...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e brate vidio sam onu sliku ba nezz kako je ono ispao a frajer je lijep nemoj zahebavat za ovo runi je ljepsi!? uvjeren sam da ce ostat!a nije frajer ko na slici onoj ba !!!Seyo_TM je napisao/la:Napadac i ne treba da pametuje kao veznjak...Rooney je malo ljepsi![]()
Dobar je Bajro, ali nije igrao u premijer ligi, pa cemo vidjeti kako ce se snaci (naravno ako ostane)
A samo nemojte zaboraviti da je i Dudic dosao kao najbolji strijelac (ako se dobro sjecam) pa smo svi vidjeli kako se je snasao kod nas...
19TM87 je napisao/la:ultra manijak je napisao/la:neka joj Allah podari lijepi dzenet!
opustise bolanshkembe je napisao/la:e brate vidio sam onu sliku ba nezz kako je ono ispao a frajer je lijep nemoj zahebavat za ovo runi je ljepsi!? uvjeren sam da ce ostat!a nije frajer ko na slici onoj ba !!!Seyo_TM je napisao/la:Napadac i ne treba da pametuje kao veznjak...Rooney je malo ljepsi![]()
opusten sam ba nebri ni se!!!nego ba poceli da seru o frajerovom izgledu!!koda je to bitno!!bitnoo je da ja momak maistori vidjet ces da ce se dokazat i da ce ostat!!a poslije dva mjeseca igranja nece momak bit tema za sprdanje!!??Seyo_TM je napisao/la:opustise bolanshkembe je napisao/la:e brate vidio sam onu sliku ba nezz kako je ono ispao a frajer je lijep nemoj zahebavat za ovo runi je ljepsi!? uvjeren sam da ce ostat!a nije frajer ko na slici onoj ba !!!Seyo_TM je napisao/la:Napadac i ne treba da pametuje kao veznjak...Rooney je malo ljepsi![]()
A samo nemojte zaboraviti da je i Dudic dosao kao najbolji strijelac (ako se dobro sjecam) pa smo svi vidjeli kako se je snasao kod nas...znam ja kakav je bajro...lijep ko slika
nisam ba zapeo wi ste prwi goworili bezze runi owo ono boli me ... kako ko izgleda ja wolim zelju isto kao i ti!!!ako nisam bio na forumu nemora da znaci da newolim ko i ti zelju a swe sto zelim da zeljo bude jaci ako je to moguce u owom trenutku!!Seyo_TM je napisao/la:Vidim da si opusten![]()
Sta si zapeo za njegovu ljepotu
Haj ti malo prelistaj forum pa vidi sta se pricalo...
Covjek ti govori da zna da je Bajro dobar igrac sem toga putnik je za Somborshkembe je napisao/la:opusten sam ba nebri ni se!!!nego ba poceli da seru o frajerovom izgledu!!koda je to bitno!!bitnoo je da ja momak maistori vidjet ces da ce se dokazat i da ce ostat!!a poslije dva mjeseca igranja nece momak bit tema za sprdanje!!??
Za sve su krivi navijaci sa sjevera, vudu magija i sihreSeyo_TM je napisao/la:Gledam ove afrikance i sKameni primi gol iz tarcina...onaj nas seha je zlato!!!
Da je on ovo primio, mislim da bi zvizdaci sa sjevera vudu lutkice poceli da nose...
Nisam ti ja kriv sto zelis komfor sjeverne tribinepile87 je napisao/la:Za sve su krivi navijaci sa sjevera, vudu magija i sihreSeyo_TM je napisao/la:Gledam ove afrikance i sKameni primi gol iz tarcina...onaj nas seha je zlato!!!
Da je on ovo primio, mislim da bi zvizdaci sa sjevera vudu lutkice poceli da nose...
Imali smo mi ruznih igraca, ali tesko da neko moze trenutno biti ruzniji od Baje
DA hoce i ja bih tukaoSeyo_TM je napisao/la:Nisam ti ja kriv sto zelis komfor sjeverne tribinepile87 je napisao/la:Za sve su krivi navijaci sa sjevera, vudu magija i sihreSeyo_TM je napisao/la:Gledam ove afrikance i sKameni primi gol iz tarcina...onaj nas seha je zlato!!!
Imali smo mi ruznih igraca, ali tesko da neko moze trenutno biti ruzniji od Baje
Mogla bi uskoro zvizdacima leci marisana
Da nije onaj iz hajdukapile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!
Pa nije nesto ni mlad pile, kako znam rijec je o Mislavu Karoglanu...pile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!
Nije iz hajduka...karoglan je vezni...TheManiacs je napisao/la:Da nije onaj iz hajdukapile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!Sto nije otiso u Marbelu ?
Radi se o momku koji ima 20 godina ne znam ime, nije iz Hajduka navodno perspektivan, trenutno su u fazi pregovora e sad sta ce biti ne znam-...Seyo_TM je napisao/la:Nije iz hajduka...karoglan je vezni...TheManiacs je napisao/la:Da nije onaj iz hajdukapile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!Sto nije otiso u Marbelu ?
Ako je to karoglan sto igra u rijeci mesciniSeyo_TM je napisao/la:Nije iz hajduka...karoglan je vezni...TheManiacs je napisao/la:Da nije onaj iz hajdukapile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!Sto nije otiso u Marbelu ?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 16 gostiju.