@Legendo, na zalost to je nemoguce, mislim ovo sa Sandzaklijama. Jer imamo toliko nesposobne politicare, da nisu u stanju da naprave ono, sto su Srbija, odnosno Hrvatska za Srbe i Hrvate u BIH. Svaki BH Hrvat ili Srbin po rodjenju imaju pravo na pasose tamosnjih zemalja, za razliku od Sandzaklija, koji nemaju pravo na BH pasos, iako bi im trebala matica biti Bosna.legenda reala je napisao/la:
Što se tiče Bh Hrvata nikad im se neće obiti o glavu, oni će uvijek letiti na prvi mig Hrvatskih saveza, dok će iz dijaspore sve više biti slučajeva Drmić, kao i nama Tanković i sl.
Ali ne smeta meni što oni igraju za Hrvatsku, ali ja hoću da i naši savezi počnu uzimati djecu iz Sandžaka i ostalih ex Ju republika, Harun je krenuo s dobrom praksom mijenjanja igrača, mi vama vi nama, dok ovi dušmani hoće sve njima, e dobiće ****
Znaci, da bi Sandzaklija igrao za BIH, mora imati nekoga iz BIH, ili da ima boravak u BIH, kao i svaki drugi stranac, da bi aplicirao za BH drzavljanstvo.
@Cartman
Mihael Modic je na zalost zaigrao za U17 Srbije, ali nije njegova krivica, dopisivao sam se sa momkom duze vremena, bio je rad igrati za BIH, ali na zalost kao sto biva zaobilazila ga nasa stoka na sve nacine. I Andrej je jedva dobio poziv.