ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
agassi je najbolji returner svih vremena, bez dvojbe. na drugu servu mu niko ne može ni prismrditi, na prvu možda i može donekle, ali bolji od njega u cjelini se još nije rodio (ili ako se rodio još nije na touru
)

moze li stream za raonic-thiem?
I gdje inace gledate meceve, onaj firstrow ne ide u zadnje vrijeme
I gdje inace gledate meceve, onaj firstrow ne ide u zadnje vrijeme
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
e nikad necu shvatiti ljude koji uzivaju u tenisu ovog Raonica i ostalih sljivotresa,nek mec traje 1 i 30 minuta....od tog vremena sigurno 45 minuta gledas kako se on brise peskirom i servira...ako budu 3 prebacivanja to je senzacija ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad ti skontaj, takav igrac je trenutno 4. na ATP.delinjo je napisao/la:e nikad necu shvatiti ljude koji uzivaju u tenisu ovog Raonica i ostalih sljivotresa,nek mec traje 1 i 30 minuta....od tog vremena sigurno 45 minuta gledas kako se on brise peskirom i servira...ako budu 3 prebacivanja to je senzacija ...

Takav igrac samara Thiema bez problema, momka od kojeg se ocekuje da u naredne 3-4 godine bude jedan od vodja toura, pa sada tek ponovo se zamislite pa kazite da je Raonic drvo koje ne zna nista osim udarati po 230km/h servise.
Nije on kriv sto je 4. na ATPu, tu mu je i mjesto obzirom da je bolji igrac i od Tsonge, Berdycha, Nishikorija, Cilica i ostalih top10 bolida. Krivi su Federer i Nadal sto nisu 4 godine mladji pa da zauzmu ove pozicije u vrhu koje sada drze Milos, Kei ili Stan.
Nije on kriv sto je 4. na ATPu, tu mu je i mjesto obzirom da je bolji igrac i od Tsonge, Berdycha, Nishikorija, Cilica i ostalih top10 bolida. Krivi su Federer i Nadal sto nisu 4 godine mladji pa da zauzmu ove pozicije u vrhu koje sada drze Milos, Kei ili Stan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma moze on biti i prvi sto se mene tice ovo tenisa nije vidjelo...spahija je napisao/la:Sad ti skontaj, takav igrac je trenutno 4. na ATP.delinjo je napisao/la:e nikad necu shvatiti ljude koji uzivaju u tenisu ovog Raonica i ostalih sljivotresa,nek mec traje 1 i 30 minuta....od tog vremena sigurno 45 minuta gledas kako se on brise peskirom i servira...ako budu 3 prebacivanja to je senzacija ...
@bodi brate pitao bi te ja da li je bolji igrac od tih sto si nabrojao da nema ovakav servris i visinu 2 metra....ne kazem da je samo to razlog sto je 4 na svijetu....ali da nema servis kakav ima ne bi bio ni u top 30 reealno ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da Bolt nije brz kao što jeste, sad bi okopavao krompir oko Kingstona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa **** taj tenis virtu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Virtu4l je napisao/la:Da Bolt nije brz kao što jeste, sad bi okopavao krompir oko Kingstona.

Kakav tenis? Ne znam šta ti konkretno smeta? Raonić ni u snu ne može u isti koš sa Karlovićem ili Isnerom, ako na to aludiraš, u svemu je bolji od njih i ono najbitnije - ima mnogo veći radijus kretanja, tj. pokretljiviji je.delinjo je napisao/la:pa **** taj tenis virtu
Momak je vrhunski igrač i zasluženo je tu gdje jeste.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma drvo bruda ...smeta mi to sto od meca koji traje sat i pol ....sat vremena gledam kako servira i brise se peskirom...3 prebacivanja su senzacija ...gdje to tenisVirtu4l je napisao/la:Kakav tenis? Ne znam šta ti konkretno smeta? Raonić ni u snu ne može u isti koš sa Karlovićem ili Isnerom, ako na to aludiraš, u svemu je bolji od njih i ono najbitnije - ima mnogo veći radijus kretanja, tj. pokretljiviji je.delinjo je napisao/la:pa **** taj tenis virtu
Momak je vrhunski igrač i zasluženo je tu gdje jeste.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
meni smeta kod miloša samo to što je jednodimenzionalan, nema plan b! ili funkcioniše serva i ono malo prebacivanja što se mora, ili ne, nema promjene taktike itd .... ali kad imaš takve predispozicije i ne treba ti puno više ako ozbiljno treniraš, top 10 je tu i milioni kaplju!
Pa Miloš se toliko trudi da je uništio koljena, a mogao je raditi upravo to što vi pričate i uzimati milione.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smiješna vam je priča, otprilike na nivou one da se recimo za Delpa kaže da ne igra tenis jer udara forhend prejako, previše dobro. Servis je osnovni udarac u tenisu, najvažniji, najteži i reći za nekoga da nije teniser jer ima jedan od najboljih servisa na svijetu je teška budalaština. Wawrinka je ustvari bio bolji izbor za ovo poredjenje, jer se za njega često može pročitati da fkt i ne igra tenis. Žmiri i lupa, kažu. A onda ovi sa WTFa izbace podatak da Novakovi osnovni udarci na tekućem turniru u prosjeku idu istom brzinom kao i Stanovi i ljudi postanu impresionirani. Stan žmiri i lupa udarce od 87 milja na sat, a Novak majstorski izvodi udarce iste brzine tako što reketom miluje lopticu. Novak miluje, Stan siluje.
Koliko se samo puta Federer, pa i Novak u zadnjih godinu i po dana, spasio servisom u karijeri, pogadjao linije, asove u ključnim trenucima. Kad oni urade nešto tako onda su kraljevi, šahovi, majstori, veliki šampioni...a kad to uradi Lošmi, pa to uopšte nije tenis.
Meč Đoković-Raonić je bio apsolutno negledljiv, jer Raonić nije teniser. Srećom, na ovom svijetu postoje i ljudi koji se bave tenisom, a pri tome su zaista teniseri, pa smo jučer imali priliku uživati u čarolijama tenisera Goffina. David i Davidove teniske čarolije.
Koliko se samo puta Federer, pa i Novak u zadnjih godinu i po dana, spasio servisom u karijeri, pogadjao linije, asove u ključnim trenucima. Kad oni urade nešto tako onda su kraljevi, šahovi, majstori, veliki šampioni...a kad to uradi Lošmi, pa to uopšte nije tenis.
Meč Đoković-Raonić je bio apsolutno negledljiv, jer Raonić nije teniser. Srećom, na ovom svijetu postoje i ljudi koji se bave tenisom, a pri tome su zaista teniseri, pa smo jučer imali priliku uživati u čarolijama tenisera Goffina. David i Davidove teniske čarolije.
Nego danas ako stan marne murraya sa 2-0 i kei dobije cilica onda skot ispada,ako grijesim ispravite me?
I da i ja kazem za raonica nesto, ja sam ubijedjen da on iduce godine uzima barem jedan GS,njegova igra ce biti jos bolja od ove sto igra ove god,i decko je zasluzeno tu gsje jeste sada
I da i ja kazem za raonica nesto, ja sam ubijedjen da on iduce godine uzima barem jedan GS,njegova igra ce biti jos bolja od ove sto igra ove god,i decko je zasluzeno tu gsje jeste sada
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Miloš ima mentalni problem, trebao je protiv Novaka minimalno set uzeti ali odlučujuće poene odigra loše ili napravi lošu selekciju udaraca.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Brani Andy broj 1 i dalje.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Strasno je jak. Ali mnogo mnogo umoran nakon ovakve sezone + Djokovic i Raonic imaju dan odmora u odnosu na njega i Nishikorija. Nadam se da izdrzati fizicki jos 2 meca.
Al' da dominira tourom, dominira
Al' da dominira tourom, dominira

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Obranit će broj 1 Andy
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.