NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da su skripari navijacka grupa koja ``konta`` navijacki zivot, dalo bi se raspravljati sa njima o povicima ``javi se``.. ipak, njihova (ne)redovnost na gostovanjima dosta govori o njima... ali i pametan potez po meni, zasto riskirati i stavljati glavu u torbu.. za sta? za koga? .. problem nastaje da vecinu tog navijanja su podrzali simpatizeri i to nam jednostavno daje sliku i priliku cijelog tog okruzenja... mrznja prema momku koji ustvari i nije bosnjak niti srbin koji su jos uvjek prohibirani dio njihovog drustva vec jednostavno prosto receno ``mjesanac``, ``ateista``, ``bosanac i hercegovac`` jednostavno neprihvaceni dio nasega drustva uopce... momak koji nije bio neki problem, volio je i podrzavao svoj tim do zadnjega svog dana... on je jednostavno nas valter...
Ja znam zasto nevolim vecinu vas, samo zbog njega, Vedrana, ali isto tako mislim da vi uopste neznate zasto mrzite mene! Mislim da je kod vas slucaj takvog odrastanja i neprihvatanja niceg drugacijeg. Zato mi nikad nemozemo i necemo biti isto! Zato cemo mi uvjek biti veci od vas, jer je to prosta matematika.
Sto se tice nogometnog/fudbalskog djela, cestitke na pobjedi.
Ipak mislim da je ovo tek prvo poluvrijeme.....
Ja znam zasto nevolim vecinu vas, samo zbog njega, Vedrana, ali isto tako mislim da vi uopste neznate zasto mrzite mene! Mislim da je kod vas slucaj takvog odrastanja i neprihvatanja niceg drugacijeg. Zato mi nikad nemozemo i necemo biti isto! Zato cemo mi uvjek biti veci od vas, jer je to prosta matematika.
Sto se tice nogometnog/fudbalskog djela, cestitke na pobjedi.
Ipak mislim da je ovo tek prvo poluvrijeme.....
-
- Kontakt:
u kolko je tekma u srijedu?
Po meni Musa dobio tekmu.
Odlično ste otvorili tekmu, malo oštrije na početku, preselili igru na polovicu Sarajeva do gola.
U drugom svjesno povlačenje i da je bilo prisebnosti mogli ste mngo ranije riješiti pobjednika u jednoj od onih kontri.
Naravno, i Sa je imalo svoje šanse, ali se od onakvog rostera to i očekuje.
Taktika Muse i realiziranje na terenu iz knjiga.
p.s. na prenosu mi se učinilo da sam čuo "Javi se", ali nisam želio da vjerujem da to čujem. Mrsko mi sada čitati jesul to Šrkipari ili publika skandirala. Od publike ( i to svih, ne samo kod vas) me generalno ništa ne može iznenaditi jer mogu biti pogani za zatvora. Ali ako je iz grupe bilo skandiranje to je već sramno.
Odlično ste otvorili tekmu, malo oštrije na početku, preselili igru na polovicu Sarajeva do gola.
U drugom svjesno povlačenje i da je bilo prisebnosti mogli ste mngo ranije riješiti pobjednika u jednoj od onih kontri.
Naravno, i Sa je imalo svoje šanse, ali se od onakvog rostera to i očekuje.
Taktika Muse i realiziranje na terenu iz knjiga.
p.s. na prenosu mi se učinilo da sam čuo "Javi se", ali nisam želio da vjerujem da to čujem. Mrsko mi sada čitati jesul to Šrkipari ili publika skandirala. Od publike ( i to svih, ne samo kod vas) me generalno ništa ne može iznenaditi jer mogu biti pogani za zatvora. Ali ako je iz grupe bilo skandiranje to je već sramno.
tuzlanska Sloboda
- northfront96
- Kontakt:
Dobro svi znate da iz dijela gdje su skripari idu pjesme samo o Širokom... ovo sve sto navodite mozete slobodno reci za ostalu publiku...
tko je bio na utakmici zna sve,...
tko je bio na utakmici zna sve,...
Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica, ali me smeta korištenje Vedranove smrti da se ogradi od nereda koji su počinjeni. Još ni od jednog navijača Sarajeva nisam čuo da je osudio nerede Hordi koje su počinili prije 5 godina, a nas nazivaju svakakvim nazivima, prave divljake od nas. Čovjek je ubijen i to ne opravdam niti se to može opravdati, ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš, a kamoli da mu sve rušiš. Sam naziv HORDE ZLA sve govori. S obzirom koliko nas napadate, normalno je da svatko shvaća skandiranje Vedranu kao provokaciju, ja osobno nisam skandirao ''javi se'', jer to nije moj nivo, ali neka su vam ostali s tribine to skandirali, dosadni ste više s tim. Vas najviše muči što vas godinama kara mali Široki i liječite svoje frustracije nazivajući nas selom i sličnim stvarima, ali nas to ne dira.SarajlijaTM je napisao/la:Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?
moras imati malo vise godina i mozga da bi to shvatio...
A to,napali grad,vako,nako,branili se,mojne te suplje i izvlakusa...
Ja sam npr. kroz zivot ostao bez dosta drugova i prijatelja,aner i vedran su bili neki od njih,pa vas sad pitam:
Ja npr sjedim u majici sa likom vedrana,sta to tebe kao covjeka,momka,djecaka,vrijedja? samo konkretno,mojne mi onih,nije za sportske terene i slicno i raznih floskula. STA TEBE VRIJEDJA? Molio bih posten odgovor.Hvala
Pozdrav s vrha tablice.
**** ti neredi sve 7 ranjenih i jedan poginuo nas i vi pricate o neredima??Galion je napisao/la:Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica, ali me smeta korištenje Vedranove smrti da se ogradi od nereda koji su počinjeni. Još ni od jednog navijača Sarajeva nisam čuo da je osudio nerede Hordi koje su počinili prije 5 godina, a nas nazivaju svakakvim nazivima, prave divljake od nas. Čovjek je ubijen i to ne opravdam niti se to može opravdati, ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš, a kamoli da mu sve rušiš. Sam naziv HORDE ZLA sve govori. S obzirom koliko nas napadate, normalno je da svatko shvaća skandiranje Vedranu kao provokaciju, ja osobno nisam skandirao ''javi se'', jer to nije moj nivo, ali neka su vam ostali s tribine to skandirali, dosadni ste više s tim. Vas najviše muči što vas godinama kara mali Široki i liječite svoje frustracije nazivajući nas selom i sličnim stvarima, ali nas to ne dira.SarajlijaTM je napisao/la:Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?
Ja sam npr. kroz zivot ostao bez dosta drugova i prijatelja,aner i vedran su bili neki od njih,pa vas sad pitam:
Ja npr sjedim u majici sa likom vedrana,sta to tebe kao covjeka,momka,djecaka,vrijedja? samo konkretno,mojne mi onih,nije za sportske terene i slicno i raznih floskula. STA TEBE VRIJEDJA? Molio bih posten odgovor.Hvala
Pozdrav s vrha tablice.
ustaše!
- northfront96
- Kontakt:
jesi bio tada u Širokom?rammstein je napisao/la:**** ti neredi sve 7 ranjenih i jedan poginuo nas i vi pricate o neredima??Galion je napisao/la:Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica, ali me smeta korištenje Vedranove smrti da se ogradi od nereda koji su počinjeni. Još ni od jednog navijača Sarajeva nisam čuo da je osudio nerede Hordi koje su počinili prije 5 godina, a nas nazivaju svakakvim nazivima, prave divljake od nas. Čovjek je ubijen i to ne opravdam niti se to može opravdati, ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš, a kamoli da mu sve rušiš. Sam naziv HORDE ZLA sve govori. S obzirom koliko nas napadate, normalno je da svatko shvaća skandiranje Vedranu kao provokaciju, ja osobno nisam skandirao ''javi se'', jer to nije moj nivo, ali neka su vam ostali s tribine to skandirali, dosadni ste više s tim. Vas najviše muči što vas godinama kara mali Široki i liječite svoje frustracije nazivajući nas selom i sličnim stvarima, ali nas to ne dira.SarajlijaTM je napisao/la:Hebem te listico,zenico,saraj'vo isl. nije ni u prici isto kao "javii see" momku koji vise nije sa nama,a ko ti garantuje da to jednog dana nece biti jedan od tvojih ili mojih drugova?
Pozdrav s vrha tablice.
ustaše!
Hvala Bogu pa na youtubeu ima koliko hoćeš videozapisa tog nemilog događaja i na jednom se jasno vidi početak.rammstein je napisao/la: **** ti neredi sve 7 ranjenih i jedan poginuo nas i vi pricate o neredima??
ustaše!
ustašeGalion je napisao/la:Hvala Bogu pa na youtubeu ima koliko hoćeš videozapisa tog nemilog događaja i na jednom se jasno vidi početak.rammstein je napisao/la: **** ti neredi sve 7 ranjenih i jedan poginuo nas i vi pricate o neredima??
ustaše!
-
- Kontakt:
De malo ljudi ohladite. Evo da ko neutralan nešto kažem:
1. Ako su majice zabranjene koji k*rac ih onda oblače
2. 90% vremena su horde spominjali j*bem te Lištico i Vedran Puljić
3. Ono sa "javi se" nikom ne treba i to svakom ko je vikao na dušu
4. Pa više ste stvarno dojadili pa momka sominjete na svakom koraku de malo mu dajte smiraja
Da ne duljim više niste cvijećke ni jedni ni drugi tako da nemate pravo da se žalite ni jedni ni drugi.
Široki je zasluženo pobijedio. Sretno oboma u nastavku
1. Ako su majice zabranjene koji k*rac ih onda oblače
2. 90% vremena su horde spominjali j*bem te Lištico i Vedran Puljić
3. Ono sa "javi se" nikom ne treba i to svakom ko je vikao na dušu
4. Pa više ste stvarno dojadili pa momka sominjete na svakom koraku de malo mu dajte smiraja
Da ne duljim više niste cvijećke ni jedni ni drugi tako da nemate pravo da se žalite ni jedni ni drugi.
Široki je zasluženo pobijedio. Sretno oboma u nastavku
- SarajlijaTM
Eto konkretno,svi govorite da vam ne smeta,a onda navodite 10 razloga minimalno zasto vam smeta.pa jbg,bolje onda posten biti i reci smeta mi i podrzavam navijanje i to je to.postenije,majka mu stara.
ionako su vam kontradiktorni postovi maximalno
@maxmore-za tebe je s.freud mala maca,kad iz jedne recenice napravis anamnezu o nekome,haj sad cao skripci
@maxmore-za tebe je s.freud mala maca,kad iz jedne recenice napravis anamnezu o nekome,haj sad cao skripci

Momak je dole ubijen, halo ubijen nije bitno kako pod kojim okolnostima, nedo Bog da je ko vaš ubijen kolko bi digli to na nacionalni nivo te ugroženost te pizde materne, momak je ubijen i vi skandirate "javi se", to po svim navijačkim i etičkim kodeksima je gnusno, odvratno, malogradjanski, seljački i kako god više, i nemojte raspravljat više, što kažu možeš čovjeka iz sela otjerat, al selo iz čovjeka teško.
- Evolution87
- Kontakt:
Zayebite se i svratite u Sarajevo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- champions1921
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Nema to veze sa selom već sa bolesnom ideologijom kojom se odgaja omladina u odredjenim dijelovima ove države.. Ta te ideologija nauči da nosiš kukaste krstove na utakmice i da do te mjere mrziš svakoga, ko ima drugačija uvjerenja, da si ga spreman ubiti..lisander je napisao/la:Momak je dole ubijen, halo ubijen nije bitno kako pod kojim okolnostima, nedo Bog da je ko vaš ubijen kolko bi digli to na nacionalni nivo te ugroženost te pizde materne, momak je ubijen i vi skandirate "javi se", to po svim navijačkim i etičkim kodeksima je gnusno, odvratno, malogradjanski, seljački i kako god više, i nemojte raspravljat više, što kažu možeš čovjeka iz sela otjerat, al selo iz čovjeka teško.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 sep 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Kakva utakmica Pandže,Markovića i Ćorluke
Svaka im čast, Pitari opet dobili lekciju iz grada za koji vole reći da je selo,kompleks je zahebana stvar

Onih 200 primitivaca danas mi je najviše žao,nije im uspjela ni ona provokacija s igračima na početku utakmice
Sramota nadam se da će i Savez se očitovati,jer majice smetaju iz razloga što Vedranova smrt je iskorištena bolesno divljanje i divljaci su na osnovu toga dobili manje kazne ( i svi su već izašli ,gov*nari koji su ulazili i razbijali po vjerskim objektima ,tako da od*ebaus s pričom jel nas stid)
A za ovo "javi se "(Škripari nisu pjevali) šta očekujete kad vam prva pjesma bude Je**m te Lištico i to ona se najjače pjeva uz onu Ajmo plavi ale,pu**te kur*ine
Pokojnima pokoj vječni ,ali suluda je vaša misao da ćemo mi odavat neku počast ljudima koji su došli s namjerom srušit naš grad
Sljedeća utakmica u srijedu Željo ,naši momci će biti fizicki i još više emotivno ispražnjeni nakon ove utakmice ,ali mislim da Željo neće zabit na Pecari jer Pandža je pokazao da je kvalitet pa i za Ligu Petice ,jer danas je pokrivao citavu našu polovicu terena

Svaka im čast, Pitari opet dobili lekciju iz grada za koji vole reći da je selo,kompleks je zahebana stvar

Onih 200 primitivaca danas mi je najviše žao,nije im uspjela ni ona provokacija s igračima na početku utakmice
Sramota nadam se da će i Savez se očitovati,jer majice smetaju iz razloga što Vedranova smrt je iskorištena bolesno divljanje i divljaci su na osnovu toga dobili manje kazne ( i svi su već izašli ,gov*nari koji su ulazili i razbijali po vjerskim objektima ,tako da od*ebaus s pričom jel nas stid)
A za ovo "javi se "(Škripari nisu pjevali) šta očekujete kad vam prva pjesma bude Je**m te Lištico i to ona se najjače pjeva uz onu Ajmo plavi ale,pu**te kur*ine
Pokojnima pokoj vječni ,ali suluda je vaša misao da ćemo mi odavat neku počast ljudima koji su došli s namjerom srušit naš grad
Sljedeća utakmica u srijedu Željo ,naši momci će biti fizicki i još više emotivno ispražnjeni nakon ove utakmice ,ali mislim da Željo neće zabit na Pecari jer Pandža je pokazao da je kvalitet pa i za Ligu Petice ,jer danas je pokrivao citavu našu polovicu terena
Hvala nije bilo teško. Dovoljno je bilo jedna godina logike kroz srednjoškolsko obrazovanje.SarajlijaTM je napisao/la:Eto konkretno,svi govorite da vam ne smeta,a onda navodite 10 razloga minimalno zasto vam smeta.pa jbg,bolje onda posten biti i reci smeta mi i podrzavam navijanje i to je to.postenije,majka mu stara.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Zanimljivo da se pozivaš na SAD, državu koja ima ubjedljivo najveću stopu ubistava na planeti.Ubiti čovjeka samo zato što ti prođe dvorištem je van svake pameti.Galion je napisao/la: ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš
Ovo su navijačke skupine ne očekuješ valjda da se zovu Cvjetni Odred.Galion je napisao/la:Sam naziv HORDE ZLA sve govori.
Majica sa likom momka koji je mučki ubijen od strane navijača iz Širokog i ne treba da smeta.Ono što su trebali uraditi jeste odati neki vid počasti momku a ne kao stoka skandirati "javi se javi se" nacionalizam i mržnja po ovim malim mjestima postao je trademark.Galion je napisao/la:Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica,
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 sep 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemojte lagati da su Horde sve vrijeme pjevali **** te listico.
Horde Zla u svakoj utakmici u 24 odaju cast Vedranu i to ne mozete smatrati provokacijom.
I normalno je da se pjeva u derbijima **** te listico/zenico itd.
Neka vas je stid !!!
Horde Zla u svakoj utakmici u 24 odaju cast Vedranu i to ne mozete smatrati provokacijom.
I normalno je da se pjeva u derbijima **** te listico/zenico itd.
Neka vas je stid !!!
Zadnja izmjena: smnhz, dana/u 28 sep 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je u 16:30hfkzeljeznicarba je napisao/la:u kolko je tekma u srijedu?

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sutra sam gore!!! Moram posao, ne preskačem nikada. Ajd po tablete.rammstein je napisao/la:ja dosao dole sa namjerom da vam se najbem mame ustaške .. i vašoj ustaškoj ideologiji... mi rusili grad vi ranili 7 ljudi MA MRŠ MAJKU VAM FAŠISTIČKU SVIMAfelix123 je napisao/la:Kakva utakmica Pandže,Markovića i Ćorluke![]()
Svaka im čast, Pitari opet dobili lekciju iz grada za koji vole reći da je selo,kompleks je zahebana stvar![]()
ja dosao dole sa namjerom da vam se najbem mame ustaške .. i vašoj ustaškoj ideologiji... mi rusili grad vi ranili 7 ljudi MA MRŠ MAJKU VAM FAŠISTIČKU SVIMA
PIČ.KE KAD VEC TAKO PRICATE, BUJRUM U SARAJEVO SAMO JEDNOM!!!!!!!!!!!!!!!
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica