Igrač br. 6
- ASD
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Funkciju neka preuzme neko ko je najvise banova popio i kome je svejedno hoce li dobiti sljedeceg.Rokoko87 je napisao/la:Večeras kad se svi skupimo izvršit ćemo prozivku, jedan forumaš će prozvati ostale, a oni trebaju napisati tu/prisutan, odazivam se kapetanu
Azmajre drhte li ruke?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:37k

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oj vojvodo samo reci,leticemo kao metciRokoko87 je napisao/la:Večeras kad se svi skupimo izvršit ćemo prozivku, jedan forumaš će prozvati ostale, a oni trebaju napisati tu/prisutan, odazivam se kapetanu
Dan tmuran ja mahmuran
Ja sam na 3 bana čini mi se, al ne bi mi bilo svejedno da propustim otvaranje milestona 700ASD je napisao/la:Funkciju neka preuzme neko ko je najvise banova popio i kome je svejedno hoce li dobiti sljedeceg.Rokoko87 je napisao/la:Večeras kad se svi skupimo izvršit ćemo prozivku, jedan forumaš će prozvati ostale, a oni trebaju napisati tu/prisutan, odazivam se kapetanu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ja sam na 4 i sljedeći mi je sigurno trajni al jedan je zivot
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 03 feb 2019, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
jel moramo u višegrad ili?
ja sa ljetos ovu raštrkanu ekipu okupio u jedan tim, ja ću i da šehidim ako treba
ja sa ljetos ovu raštrkanu ekipu okupio u jedan tim, ja ću i da šehidim ako treba
Zarathustra
Neće me biti malo, pewds pustio vr live, loži raju kao šatro nije na super bowlu vidimo se
- ASD
- Kontakt:
To se zove lojalnost i vjera u bolje sutra.Moggi je napisao/la:jel moramo u višegrad ili?
Ako ogija ne bude na spisku tebe cemo napuniti eksplozivima i poslati u misiju.
-
- Kontakt:
Sve za vojvodu. Zoviii, samo zoviiii, svi ce OgijOvi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Moggi je napisao/la: ja sa ljetos ovu raštrkanu ekipu okupio u jedan tim, ja ću i da šehidim ako treba

- BoixosNois1899
- Kontakt:
8 more to go... :dužasamlijekom:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nakon tih 8 već se dernek za prestizanje Azmajra može pripremati
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cmon mancesta
Šta kaže flashscore jesu ih stisliQUARTERBACK je napisao/la:cmon mancesta
- QUARTERBACK
- Kontakt:
lopta prolazi pored lijeve stativeOsim13 je napisao/la:Šta kaže flashscore jesu ih stisliQUARTERBACK je napisao/la:cmon mancesta
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vozi baca me ko Ogi po terenu tntn
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt: