Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 10:14

vrbanjusa je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Konkurencija je pravo ostra ove godine.
Ipak razlika je nekih 90 minuta samo u odnosu na prosle godine, to je pravo dobro u ovako kvalitetnom kadru postici sa obzirom da on ima jos da napuni 18 godina za koji mjesec.

Kadeti u prijateljskoj remizirali sa bordo komsijama 4:4, Hadzic 2 gola :clap:
Kako se zove ovaj Hadžić?
Nedim :)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2014, 10:15

E ovakvi provokatori dolaze ovdje i provociraju. I onda se pitaju što su prazni stadioni? Fuj!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 28 nov 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 28 nov 2014, 10:20

Mancini je napisao/la:E ovakvi provokatori dolaze ovdje i provociraju.I onda se pitaju što su prazni stadioni.Fuj!
Pa moraju biti prazni, koji si ti navijac olimpica 6 ili 7?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2014, 10:22

Razguli.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 28 nov 2014, 10:25

"Razgulit" cemo vas na otoci na proljece abd :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 10:49

amstaff je napisao/la:Vukovi su giganti.
Nisam ni igrac ni radnik kluba ali hvala na komplimentu :thumbup:
cobefks je napisao/la:"Razgulit" cemo vas na otoci na proljece abd :D
slika :mrgreen:
Samo ko ce to docekati, 4-5 mjeseci :crazy:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 28 nov 2014, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 28 nov 2014, 11:03

Uvijek ista prica... Zbog ovakvih ili onakvih vi ne idete da gledate Sarajevo ili Zelju. Ja fakat ne znam da li se vi zezate ili ste ozbiljni. Kakavi su to navijaci? Vi navijate za Olimpic jer su ovi drugi navijaci "pokvareni" :D To znaci samo se presaltas i navijas za drugi klub. Trebao bi i ja poceti navijati FK Saobracajac jer mi je dosadilo Sarajevo... Onako iz furke odem da "solim" pamet ljudima kako je Sarajevo ovako ili onako. Ovim putem pozivam i navijace Zelje da otvorimo temu FK Saobracajac i da se pravimo veliki navijaci. Pozivam i vas 2-3 sto navijate za Olimpik, odnosno imate neke koristi od kluba, da svi skupa navijamo za novi klub.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 11:13

amstaff je napisao/la:Uvijek ista prica... Zbog ovakvih ili onakvih vi ne idete da gledate Sarajevo ili Zelju. Ja fakat ne znam da li se vi zezate ili ste ozbiljni. Kakavi su to navijaci? Vi navijate za Olimpic jer su ovi drugi navijaci "pokvareni" :D To znaci samo se presaltas i navijas za drugi klub. Trebao bi i ja poceti navijati FK Saobracajac jer mi je dosadilo Sarajevo... Onako iz furke odem da "solim" pamet ljudima kako je Sarajevo ovako ili onako. Ovim putem pozivam i navijace Zelje da otvorimo temu FK Saobracajac i da se pravimo veliki navijaci. Pozivam i vas 2-3 sto navijate za Olimpik, odnosno imate neke koristi od kluba, da svi skupa navijamo za novi klub.
Haj' ti komotno, ja ostajem uz Olimpic :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 28 nov 2014, 11:29

Amstaff fakat bez razloga prozivas ljude.
Neka navijaju za koga hoce ne skacu ti po glavi nit ti vade iz novcanika.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 28 nov 2014, 11:42

Ja nikome nisam rekao da je pokvaren, a koliko vidim oni su to nama napisali. Ja sam prije godinu napisao jedno uljudno pitanje zasto navijaju za Olimpik i onda su mene poceli da provociraju. Znaci nisu oni nikakve zrtve ovdje.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 nov 2014, 12:28

lafomamone je napisao/la:Pabizane koliko ti Bisera placa da ih ovdje oglasavas...
Evo ja ti dajem duplo samo da prestanes :kafa:
OLIMPIC se voli I poštuje bez love.Mnogi klubovi bi poželjeli da imaju direktoricu kao što je naša BISERA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2014, 13:01

Od kada pratim ovaj forum a to je od 2009. godine ovdje ljudi istu priču pričaju samo što se neki kloniraju pa se ponavljaju. Ljudi shvatite da ima ovdje na forumu i onih koje ne zanimaju ni Željo ni Sarajevo. Kao što u Beogradu, Zagrebu i Splitu ima onih koje ne interesuju Partizan, Crvena Zvezda odnosno Dinamo ili Hajduk. Kontate?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 nov 2014, 17:35

Mancini je napisao/la:Od kada pratim ovaj forum a to je od 2009. godine ovdje ljudi istu priču pričaju samo što se neki kloniraju pa se ponavljaju. Ljudi shvatite da ima ovdje na forumu i onih koje ne zanimaju ni Željo ni Sarajevo. Kao što u Beogradu, Zagrebu i Splitu ima onih koje ne interesuju Partizan, Crvena Zvezda odnosno Dinamo ili Hajduk. Kontate?
i meni je enigma sta hoce od vas ovi navijaci selje i sarajeva.... :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 nov 2014, 18:01

Ovo mi izgleda kao nekada davno vidjeno,mi ko fol napadamo a oni se ko fol brane. :D
Sada treba iskoristiti ovu pauzu i vidjeti kuda dalje.Imamo sanse za konacan iskorak ka evropi ili ici u podmladjivanje ekipe i stvaranja novih vrijednosti za klub.Finansijski moze biti isplativije za sefa da se progura neki od mladih vukova ali nikada nismo bili blizi evropi.Mislim da treba realno sagledati situaciju a ovi sto nam vire u bastu na ignore.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 19:21

Ma progurali smo ih sviju ako udjemo u Evropu. :D
Bolji publicitet, bolja paznja nego u ligi i kupu, dovoljno nam je samo ucestvovati u prve dvije runde da bi dobili 250.000 € za ucesce(ako je kumulativno).
Moze se nuditi igracima nekih 1.500 € ekstra plate za svaku rundu sto prodju u Evropi, t.j. ako uopste se kvalifikujemo za Evropska takmicenja. Pa oduzmes te pare od toga sto UEFA uplati klubu nakon svega, i opet idemo u plus, igraci svim silama vuku naprijed, valjda bi strani klubovi primjetili taj zar i tu borbenosti i onda im izgledaju vise atraktivni igraci. I onda se nadamo boljim ponudama.

Jedino bi bio problem to sto imamo samo onaj drzavni prosijecni koeficijent, ali moramo negdje poceti svoj graditi ako mislimo se i u buducem boriti za Evropu, trebati ce nam kad tad.

Mislim da Hugo, Gligorov i Merajic bi tu imali onaj ekstra push da se strani klubovi uvjere da u njima vrijedi uloziti dobru paru, ako ih vec ne kupi neko preko zime.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 19:49

Irfan Hadzic se povezuje sa plavim komsijama.
Semir Aganspahic postao standardan igrac Cibalije u Hrvatskoj.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 nov 2014, 11:31

Radio Sarajevo pise da je Olimpic zainteresovan za Farisa Handzica. Dobar igrac, samo se bojim da nece biti k'o sa Arezinom nekih problema oko ponasanja. :?

I pisu da Selimovic iz FKS-a kaze:
[...]Tu se jedino izdvaja dug za ispostavljene fakture MUP-a Kantona Sarajevo koji je do kraja novembra 2014. godine, za godinu dana, već narastao na više od 400 hiljada KM. Ovo je za naš klub jedan od prioritetnih problema, koji je zaista nerješiv za sve sarajevske fudbalske klubove, jer se ovim fakturisanjem realno stavljamo u potpuno neravnopravan položaj u poređenju sa drugim premijerligašima. Od marta 2014. godine zajedno sa kolegama iz FK Željezničar i FK Olimpic pokušavamo organizovati sastanak sa predstavnicima MUP-a KS na ovu temu, ali nam to nije pošlo za rukom. Iskreno se nadam da ćemo u novom sazivu Skupštine Kantona Sarajevo, kako je slučaj u većini drugih kantona, imati razumjevanje za ovaj problem i da ćemo iznaći rješenje kojem će biti zadovoljne sve strane. Ovako svaka utakmica, uključujući i sarajevski derbi, klubovima stvara negativan finansijski rezultat, što je, priznat ćete - apsurd.[...]

EDIT:
Jos glasina, pise TWTD.co.uk :
Veseli Linked With Bosnia Switch
Wednesday, 19th Nov 2014 16:14

Blues defender Freddie Veseli, currently on loan with League One Port Vale, is close to agreeing a January move to FK Sarajevo, according reports in Bosnia.

Veseli, who celebrates his 22nd birthday on Thursday, is out of contract at Town at the end of the season and is almost certainly available on a free transfer with manager Mick McCarthy having said the one-time Swiss U21 international has no future at Portman Road.

The former Manchester City and Manchester United trainee is on loan at Vale Park until January 4th.

In addition to FK Sarajevo, who like Cardiff City are owned by Malaysian businessman Vincent Tan, another Sarajevo club FK Olimpic and Croatian side Dinamo Zagreb are also reported to have shown interest.

Veseli joined the Blues on a two-year deal in the summer of 2013 after a trial following his release by the Red Devils. His only appearance for Town was in the Capital One Cup defeat at Stevenage in August 2013.
Koliko sad ima glasina?
Rijad Pljevljak,
neki momak iz Mostara
Faris Handzic
Frederic Veseli

Jeste li vi nasli ista novo?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 dec 2014, 15:23

Lupuse znaš li kada zasjeda apelaciona komisija?

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 03 dec 2014, 09:55

Mancini je napisao/la:Od kada pratim ovaj forum a to je od 2009. godine ovdje ljudi istu priču pričaju samo što se neki kloniraju pa se ponavljaju. Ljudi shvatite da ima ovdje na forumu i onih koje ne zanimaju ni Željo ni Sarajevo. Kao što u Beogradu, Zagrebu i Splitu ima onih koje ne interesuju Partizan, Crvena Zvezda odnosno Dinamo ili Hajduk. Kontate?
Za koga si navijao prije Olimpika? Nisi pratio fudbal ili si bio premlad? Nastao Olimpic i ti odlucio sad ces navijati za njih?! Mene samo to zanima i imam apsolutno pravo da to pitam, forum i sluzi za to. Da li ces ti meni odgovoriti ili ne to je vec druga stvar...

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 dec 2014, 11:45

Pojma nemam kada zasjeda Apelaciona komisija.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.