Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 20 apr 2010, 09:43

Sreca sacuvat cemo mjesto za plasman u Europa Ligu ako to nekoga moze ciniti sretnim !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 apr 2010, 10:29

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:gleda li iko od vas utakmicu,cini mi se da je situacija na tribinama ocajna
pa nije bas bila ocajna, bilo je i gore ove sezone sto se tice navijanja, ali nije ni cudo s obzirom na katastrofalne rezultate, posjeta je bila slaba, ne sjecam se kada je zadnji put bilo toliko praznih mjesta, ali svima jedva cekaju kraj sezone, koju treba sto prije zaboraviti, jedino sto treba zapamtiti je odlazak stoke, ali to je i najbolje sto se desilo liverpoolu od dolaska torresa

rutinska pobjeda protiv west hama
najgora posjeta ove sezone sasvim sigurno.
@dirk ma ja mislim da necemo ni tu uletiti a za ligu prvaka ja sam se prvi izgleda presao nadati.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 apr 2010, 11:47

kol'ko smo mi bodova u gostima izvukli ove sezone :?

Steven Gerrard has told Liverpool to sign four 'quality' players as they attempt to reignite a title challenge next season.

The Reds are likely to miss out on the Champions League despite Monday's 3-0 victory over West Ham at Anfield.

Rafa Benitez's future hangs in the balance as co-owners Tom Hicks and George Gillett attempt to sell the club.

But Gerrard insists they must fork out to bring several big names to Merseyside to revitalise the team.

The Liverpool skipper said: 'There are teams that have grown significantly in recent times, like Chelsea. In addition, Manchester United have been too strong [for us] for many years.

'Last year we came close to beating them but it is very difficult to overcome such a powerful team.
'Everyone knows that we must learn from this season. Some players have said we need a stronger squad and the key is to have better players and improve. I do not believe in profound changes or a revolution. Three or four quality players should be enough but more quality than quantity.

'The Premier League is the food of this club. We haven't won it for such a long time and the crowd demand it.
'They want us to win this more than any other competition. We must continue to fight for this, hopefully finishing fourth this season and having a real go next season.

'After finishing second last year we started this season with the idea of winning the league and the Champions League.

'After a series of bad results we had to change targets. Now the fans are desperate for us to win the Europa League. It's the only trophy left for us to fight for and we want to win it.'

Who Liverpool buy is down to whether Benitez stays at Anfield. The Spanish boss is a summer target for Juventus and Real Madrid.

But if they fail to finish in the top four, the priority will be to hold on to Gerrard and star striker Fernando Torres.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 20 apr 2010, 12:18

E sto vas gotivi Liverpool, nisu u stanju Bosnu oznacit cccc

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 apr 2010, 14:00

Admir_Sa je napisao/la:Da smo igrali nerijesheno ili zijanili, pored vlasnika, doktora, balona, perija, srece....krivac bi bio i ponedjeljak :roll: :roll:
Govorim da je glupo što smo igrali u ponedeljak s obzirom da za par dana igramo sa Atleticom.
Zar nije bilo bolje da smo igrali u subotu ?
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 apr 2010, 14:17

elninho_resTO je napisao/la:ma atletiko mozemo na neku srecu dobit,jer nisu u nekoj formi(o nasoj formi necu ni da trosim rijeci)al protiv HSV nemamo sansi,a tesko bi i protiv fulhama koji je u nekoj formi igrali......a sta se prica da postoji sansa da budu odgodjene tekme polufinala zbog ove prasine......satro navijaci nemogu doc vlakom u broju u kojem su zelili
ma nije ni hsv ni u kakvoj formi kao ni atletico ali na nasu veliku zalost ni liverpool zato ne vidim razlog da mi budemo favoriti protiv nekog od njih... sto se tice forme svi su jednako losi...
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 apr 2010, 14:20

reds je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Da smo igrali nerijesheno ili zijanili, pored vlasnika, doktora, balona, perija, srece....krivac bi bio i ponedjeljak :roll: :roll:
Govorim da je glupo što smo igrali u ponedeljak s obzirom da za par dana igramo sa Atleticom.
Zar nije bilo bolje da smo igrali u subotu ?
$$$$$ je vaznije od svega, pogotovo u Engleskoj
nema potpisa

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 apr 2010, 14:22

nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 apr 2010, 14:24

Sacuvajte obraz i nedozvolite da United osvoji titulu casno pustite Chelskiju koji je isto smijesan klub ali kad se skonta ucinili ste dobro djelo po broju titula ce napokon nakon 100 godina prestici jednog Wolverhamptona!
Dio Arsenala

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 apr 2010, 14:25

Ja se iskreno nadam da ce LFC u slucaju da definitvno osigura europa ligu , pustiti Chelsea i tako se posrati u facu skotu koji samo sere li sere ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 apr 2010, 15:13

majestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.
Puštamo Chelsea. :lol:
FK Pjetlovi

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 apr 2010, 15:16

trebalo bi ih pustit,i da predju wolverhemptona i da ga mi suknemo fergusonu,licno samo da mancester ne osvoji a od odtalih moze ko god,al mislim da ce protiv chelsia biti X
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 apr 2010, 15:21

Torres: "Operacija je jedini izlaz"

Fernando Torres demantirao je spekulacije kako je reprezentaciju stavio ispred kluba tako što se odlučio operaciji koljena podvrgnuti sada i na taj način biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi...

Napadač Liverpoola Fernando Torres objasnio je zašto se baš u jeku najveće borbe redsa za plasman u Ligu prvaka odlučio podvrgnuti operativnom zahvatu, odgovarajući kritičarima koji tvrde kako se želi što bolje i prije oporaviti za Svjetsko prvenstvo.

"Nije istina da sam reprezentaciju stavio ispred kluba. Detaljno smo analizirali sve mogućnosti i konačno došli do najboljeg, a to je operacija", rekao je, te krenuo u detaljnije objašnjavanje.

"Nakon primjećivanja bolova imao sam tri opcije. Prva je bila da je s meniskom sve u redu; druga da problem nije moguće sasvim klarificirati, a treća da je koljeno oštećeno. Magnetska rezonanca obavljena uz nadzor Liverpoolovih liječnika nažalost je potvrdila da definitivno trebam operaciju."

Španjolac tvrdi kako odluku nije donio sam, već su mu tako sugerirali i stručnjaci. "Ozljeda se dogodila u drugoj minuti uzvrata četvrtfinala Europske lige protiv Benfice i povrijeđen sam igrao praktički 85 minuta. Da sam mislio na Svjetsko prvenstvo, ne bih li odmah tražio izmjenu? Doktori su rekli da mi je jedni izlaz operacija."

U konačnom će raspletu Torres propustiti posljednja tri kola Premiershipa, ali će se oporaviti za put u Južnoafričku Republiku. "Sada mi je najvažnije Svjetsko prvenstvo jer momčadi više ne mogu pomoći. Četiri sam godine čekao na nastup i ne mislim ga propustiti. Od danas su sve moje misli usmjerene ka tom cilju."

Juventus i dalje novcem mami Beniteza
Mogući prelazak trenera nogometaša Liverpoola Rafaela Beniteza na klupu Juventusa i dalje zabavlja svjetske medije.

Nakon što je španski strateg od kluba s Anfielda zatražio 60 miliona funti pojačanja za sljedeću sezonu, Il Corriere dello Sport piše da je torinski klub spreman dovući ga jačim mamcem: deset miliona funti više, preciznije 80 miliona eura, dobit će Benitez za ljetnu kupovinu odluči li doći u "staru damu".

Dobit će i slobodne ruke za kupovinu igrača koji mu se igrački sviđaju, pa se tako tvrdi da sa sobom Španac može povesti neke od igrača koje i sada vodi. Spominju se pritom Fernando Torres, Javier Mascherano, Dirk Kuyt, kao i Chelseajev Florent Malouda.

Ipak, najjači magnet za privlačenje Beniteza i dalje ostaje Liga prvaka. Ako će je propustiti s Liverpoolom, Juve bi je trebao ponuditi, međutim, nijedan od spomenuta dva kluba po tom pitanju u ovom trenutku ne stoji bajno. Liverpool je u igri za Evropsku ligu, a Juventus u ovom trenutku bez mjesta u evropskim takmičenjima sljedeće sezone. Prilike još imaju oba kluba...
FK Pjetlovi

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 20 apr 2010, 15:29

majestic24 je napisao/la:nadam se da necete ispasti seronje i prepustiti chelseaju bodove. 100000000% sam siguran da vas oni nemogu dobiti,bez obzira sto nema torresa. Kad bi to United uradio,kunem se Bogom da nikada vise ni sekunde ne bi za njega navijao.
Hahaaha oo price suplje, ja se nadam isto da nece onaj seronja Bruce vas pustit da dodjete do 3 boda, jednom vas je pustio kad je treniro Wigan, dosta od njega :mrgreen:

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 apr 2010, 16:11

E ovako...i meni bi bilo mnogo draže da CSKA osvoji Premiership zbog nervoznog seljaka i drustva
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 apr 2010, 16:59

-Paja je napisao/la:Sacuvajte obraz i nedozvolite da United osvoji titulu casno pustite Chelskiju koji je isto smijesan klub ali kad se skonta ucinili ste dobro djelo po broju titula ce napokon nakon 100 godina prestici jednog Wolverhamptona!
^Ja mislim da će tako i biti, a onda će Benitez izjaviti kako je Liverpool zaslužio pobjedu . Lafo . :mrgreen:

Pato na prodaju, kad bi se skupila lova za njega :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 apr 2010, 17:05

ma kakav pato.mislim ima talenta al nemoze on u engleskoj igrat kao i vecina talijana....tempo je drugaciji,a i morali bi brdo love iskrcat za njega,bio bi ko robi kin propala investicija al apsolutno propala jer smo kod robija izgubili 3-4 miliona
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 apr 2010, 17:08

elninho_resTO je napisao/la:ma kakav pato.mislim ima talenta al nemoze on u engleskoj igrat kao i vecina talijana....tempo je drugaciji,a i morali bi brdo love iskrcat za njega,bio bi ko robi kin propala investicija al apsolutno propala jer smo kod robija izgubili 3-4 miliona
Pato je brazilac... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 apr 2010, 18:02

mislio sam na igrace iz serie a opcenito,mnogo sporiji fudbal u odnosu na premier ligu
"BEEN THERE WON THAT"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 apr 2010, 19:52

Ali ovakav napadac poput Pata se snalazi u svakom stilu igre.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.