Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Opet isti problem, ovo do modema 100%, jer ovo mi se nije dešavalo dok nisu ovaj modem stavili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jeste do modema, ako ti se desava da dobijas poruke this ip used on another device...Unofficialpage je napisao/la:Opet isti problem, ovo do modema 100%, jer ovo mi se nije dešavalo dok nisu ovaj modem stavili.
I ja sam imao isti problem prije 2 godine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tu poruku dobijem. Loš modem, kad su ga stavili kažu on košta hiljadu maraka, najboljiJeftha je napisao/la:Jeste do modema, ako ti se desava da dobijas poruke this ip used on another device...Unofficialpage je napisao/la:Opet isti problem, ovo do modema 100%, jer ovo mi se nije dešavalo dok nisu ovaj modem stavili.
I ja sam imao isti problem prije 2 godine.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meni donijeli prije 2 godine neki ZTE-ov , kineski a ni u Kirgistanu ga ne koriste. Nije se zadrzo vise od 15 dana kod mene.Unofficialpage je napisao/la:Tu poruku dobijem. Loš modem, kad su ga stavili kažu on košta hiljadu maraka, najboljiJeftha je napisao/la:Jeste do modema, ako ti se desava da dobijas poruke this ip used on another device...Unofficialpage je napisao/la:Opet isti problem, ovo do modema 100%, jer ovo mi se nije dešavalo dok nisu ovaj modem stavili.
I ja sam imao isti problem prije 2 godine.![]()
Onda donijeli neki malo poveci, ja mislim da je Inboxov.
Remember, remember the 5th of November.
Mkvmerge koji koristim vec duže vrijeme odlican i jednostavan za korištenjeSlevinKelevra je napisao/la:Ima li neki (besplatan) program gdje mogu 'zalijepiti' prijevod na video? Ne ono da ga moras aktivirati, vec bas da bude na videu odmah...
Arsenal All The Way !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Taj su meni donjeli, inboxov.Jeftha je napisao/la:Meni donijeli prije 2 godine neki ZTE-ov , kineski a ni u Kirgistanu ga ne koriste. Nije se zadrzo vise od 15 dana kod mene.
Onda donijeli neki malo poveci, ja mislim da je Inboxov.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:
Tu poruku dobijem. Loš modem, kad su ga stavili kažu on košta hiljadu maraka, najbolji![]()
Jeftha je napisao/la: Meni donijeli prije 2 godine neki ZTE-ov , kineski a ni u Kirgistanu ga ne koriste.

yebite se umrijeh

naprijed rejal
Rovih po Officeu i nađoh Microsoft Publisher pa sve fino tu uradih. Dobra alatka za letke.R32 je napisao/la:Pa najbolje bi bilo da to ti uradis, nije to tesko, mozes u Paintu. Stavis određenu podlogu, imas fontove za pisanje, ubacis sliku koju hoces, isprinataj i etooHigh je napisao/la:Može li mi se javiti neko ko bi mi uradio izgled letka? Ne treba nešto previše - samo dvije varijante; A3 i A5 format, sa grbom kluba.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ne znam kako ali ova traka dole ,programska traka ako se to tako zove mi se podebljala,kako da to vratim na normalu?
Re: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Na vrhu je ufati i povući dolefilip13 je napisao/la:ne znam kako ali ova traka dole ,programska traka ako se to tako zove mi se podebljala,kako da to vratim na normalu?

Ne mogu nikako da temeljno izbrisem Chrome. Deinstaliram ga preko iobit-a, pa rucno pobrisem neke foldere koji ostanu, pa odradim i Ccleanerom ciscenje. Zatim skinem Chrome pa ga opet instaliram ali kad udjem ostanu zapamcene sifre i jos neke stvari. Fazon je sto bih volio da koristim Chrome ali mi iz nekog razloga crashuje konstantno ali ove reinstalacije ne pomazu.
Ima li jos neki nacin osim formatiranja sistema ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jesi probao skinuti neku drugu verziju Chromea, da nije najnovija? Može biti da će ti neka starija lijepo raditi.Puma je napisao/la:Ne mogu nikako da temeljno izbrisem Chrome. Deinstaliram ga preko iobit-a, pa rucno pobrisem neke foldere koji ostanu, pa odradim i Ccleanerom ciscenje. Zatim skinem Chrome pa ga opet instaliram ali kad udjem ostanu zapamcene sifre i jos neke stvari. Fazon je sto bih volio da koristim Chrome ali mi iz nekog razloga crashuje konstantno ali ove reinstalacije ne pomazu.
Kad je počeo crashati?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam probao, ali sam probao Operu i isti problem imam i sa njom.
Jedino Mozilla radi normalno.

Call the coroner!
Re: RE: Re:
Quinlan je napisao/la:Na vrhu je ufati i povući dolefilip13 je napisao/la:ne znam kako ali ova traka dole ,programska traka ako se to tako zove mi se podebljala,kako da to vratim na normalu?
Nece tako,morao ugasiti comp,kad sam upalio sve ok,hvala
gdje se nalazi - brise cache memorija i firefox-u...... na nasem je jeziku pa ne mogu pronaci

- Evolve
- Kontakt:
Opcije>Napredno>Mreža>Web sadržaj u memoriji>Očisti sadareeds je napisao/la:gdje se nalazi - brise cache memorija i firefox-u...... na nasem je jeziku pa ne mogu pronaci![]()
NK Široki Brijeg
Kada upalim laptop stoji mi ovdje u desnom uglu Engleski jezik i onda ja moram promjeniti na naš da bi tastatura bila normalna.

Kada tamo u postavkama podesim da je BOS primarni onda mi se promjeni jezik čitavog windowsa. Tada mi bude sve na našem i onda se ne mogu snaći. Kako da naštimam da mi primarni jezik kada kucam bude naš, a da mi se ne poremeti jezik windowsa?

Kada tamo u postavkama podesim da je BOS primarni onda mi se promjeni jezik čitavog windowsa. Tada mi bude sve na našem i onda se ne mogu snaći. Kako da naštimam da mi primarni jezik kada kucam bude naš, a da mi se ne poremeti jezik windowsa?
Nadji samo postavke tastature i tu stavi nas jezik, mislim da je pod language i imaš da biraš za doplate language i keyboard
Re:
Drug nema šta nisam probao, ali ne može.Quinlan je napisao/la:Nadji samo postavke tastature i tu stavi nas jezik, mislim da je pod language i imaš da biraš za doplate language i keyboard

Reinstalirao sam sistem, u pitanju je Win7 međutim ovaj sam problem imao i prije dvije godine, tj. kad sam zadnji put obarao sistem. Izgubila mi se jedna particija ali ne mogu da se sjetim kako sam je vratio. Ne znam kako da objasnim, u fazonu, tu je ali nevidljiva je pa ne mogu da se sjetim koje sam opcije čačkao da bih je vratio nazad. Jel' zna neko u čemu je problem ?
Edit: Evo skontah
My computer, manage, disk managment. Bila kao unallocated space 
Edit: Evo skontah

® GONGASHI POWERHOUSE ®