FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Brazilci danas pobjedili 3-0, što je nas ostavilo bez plasmana u polufinale. Nismo ponovili prošlogodišnji uspjeh.
@memara, kad budeš ima vremena daj nam tabelu.
@memara, kad budeš ima vremena daj nam tabelu.
Program:
21.07.16. FK Sarajevo 2-0 Vasas Kubala Academy
22.07.16. FK Sarajevo 1-1 A. A. Ponte Preta
23.07.16. Vasas Kubala Academy 0-3 A. A. Ponte Preta
Tabela:
1. A. A. Ponte Preta.............4b +3
2. FK Sarajevo...................4b +2
3. Vasas Kubala Academy.........0b -5
steta jbg,
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jes šteta, ali šta se može...
Kreće i Omladinska Premijer liga, a ona je u potpuno novom formatu i drugačija od seniorske.
Omladinske Premijer lige BiH za kadete i juniore doživjet će izmjenu u takmičenju. Oni će, za razliku od seniora, igrati po trokružnom sistemu. Nakon regularna 22 kola sezone, napravit će se zajednička tabela osvojenih bodova u konkurenciji kadeta i juniora te će se na osnovu ukupno osvojenih bodova kreirati nova tabela, na osnovu koje će biti poznat raspored preostalih 11 kola. Razlog za ovakvu odluku je smanjenje troškova učesnicima omladinskih liga s obzirom na to da i kadeti i juniori mogu ići na putovanja o jednom trošku, dok bi vjerovatno to bilo nemoguće na osnovu pojedinačnih tabela u obje konkurencije. Napomene radi, prvi dio od 22 kola omladinci će igrati po rasporedu seniora.
Kreće i Omladinska Premijer liga, a ona je u potpuno novom formatu i drugačija od seniorske.
Omladinske Premijer lige BiH za kadete i juniore doživjet će izmjenu u takmičenju. Oni će, za razliku od seniora, igrati po trokružnom sistemu. Nakon regularna 22 kola sezone, napravit će se zajednička tabela osvojenih bodova u konkurenciji kadeta i juniora te će se na osnovu ukupno osvojenih bodova kreirati nova tabela, na osnovu koje će biti poznat raspored preostalih 11 kola. Razlog za ovakvu odluku je smanjenje troškova učesnicima omladinskih liga s obzirom na to da i kadeti i juniori mogu ići na putovanja o jednom trošku, dok bi vjerovatno to bilo nemoguće na osnovu pojedinačnih tabela u obje konkurencije. Napomene radi, prvi dio od 22 kola omladinci će igrati po rasporedu seniora.
Ovo sam procitao ima mjesec dana i mislim da je ovo odlican potez saveza. Za nas to mozda nisu znacajni troskovi, ali za ove manje klubove ovaj nacin takmicenja je znacajno bolji.
Igraju se djeca
valjda je ovo za peto mjesto
dobili smo 4 2
Sorry, moze li mi neko poblize objasniti gdje se nalazi kamp?
Sutra trebam tamo malca voditi, a nisam siguran da cu moci naci iz prve.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Ilidza kruzni tok i brzom cestom do skretanja za Butmir. Prodjes kroz naselje i dodjes do raskrsnice na kojoj imas mogucnost pravo ili lijevo. Ne ides ni pavo ni lijevo nego izmedju, imas makadamski put koji ce te dovesti pravo na kapiju kampa... Izgleda komplikovano, ali nije vjeruj. Ja sam isao biciklom i usput sam pitao raju a u svakoj avliji ljudi sjede tako da ces lako naci...ackeey je napisao/la:Sorry, moze li mi neko poblize objasniti gdje se nalazi kamp?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hvala druze, uspio sam jutros nekako naci.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- muhamedhulk
- Kontakt:
popusise foru danas juniori i kadeti od laznih..porazi od po 1:0.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Koliko sam upratio Resica i Hadžića nije bilo?
Sabrine mi moje!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Može li mi neko navesti ili iskopati linkove za sve trofeje koje su osvojile omladinske selekcije od svog nastanka.
Dakle, titule, domaći kupovi i međunarodne trofeje.
Hitno mi treba, hvala unaprijed!
Dakle, titule, domaći kupovi i međunarodne trofeje.
Hitno mi treba, hvala unaprijed!
sutra se igra derbi sa zeljom u butmiru..kadeti u 4 a juniori u 6
Je li iko gledao tekme? Vidim sve nova, meni nepoznata imena u kadetima. Po imenima juniora reklo bi se da je bio dobar meč.
Septerra je napisao/la:Je li iko gledao tekme? Vidim sve nova, meni nepoznata imena u kadetima. Po imenima juniora reklo bi se da je bio dobar meč.
kazu na infu da je pravo bio dobar mec i kazu da ce juniori bit drama dobri kad se ukonponuje ovi kadeti sto su usli u juniore sa ovim sto su ostali juniori njih par. A kadeti puno ih ima sa 14 godina i 15 zeljini bili stariji tako da ce se sa njima radit i tek ce od iduce seuone rezultate davat:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova generacija kadeta, ne treba ocekivati nesto previse od njih sada. Cuo sam da su i mladji od ostalih u ligi tako da ce trebati vremena. Proslogodisnji kadeti su se prebacili u juniore sada ako je to tacno.Septerra je napisao/la:Je li iko gledao tekme? Vidim sve nova, meni nepoznata imena u kadetima. Po imenima juniora reklo bi se da je bio dobar meč.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hadzic ne prestaje

- Suljo20002
- Kontakt:
Izvinite sto upadam na temeu ali upoznat sam radom mnogih omladinskih pogona u BiH.Znaci trenutno juniore treba da cine igraci godista (98,99 i mađi) i kadete (00,01 i mlađi).Svake godine dodaje se po 1 generacija mladih igraca,tjt prekomanduju se u kadete/juniore,nadam se da ste shvatili.MortemHz je napisao/la:Nova generacija kadeta, ne treba ocekivati nesto previse od njih sada. Cuo sam da su i mladji od ostalih u ligi tako da ce trebati vremena. Proslogodisnji kadeti su se prebacili u juniore sada ako je to tacno.Septerra je napisao/la:Je li iko gledao tekme? Vidim sve nova, meni nepoznata imena u kadetima. Po imenima juniora reklo bi se da je bio dobar meč.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.