Hummels, varane?
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
E jbg ako sam ne možes skontat stopera i inače pojačanja za itd 
Hummels, varane?
Hummels, varane?
Re: Football Manager 2015
ako vodis Man Utd u prvoj sezoni uzmi Chiellinia iz Juventusa nećes pogrjesiti, ovi bolji stoperi nece doci jer ne igras ligu prvaka ......Persie je napisao/la:Ljudi kako vi koristite ove skaute? Ja kad sam poceo sa Unitedom, automatski mi je stavio njih 10,15 po svom izboru da idu traziti, jel pametno da ih vratim kuci i da ih posaljem tamo gdje ja hocu?
I ne mogu da vjerujem, posaljem skauta na jednomjesecno trazenje stopera i na kraju se vrati nije nasao nijednog..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakav je requirement, ako je mogao FM 14 , dal ce moc i 15 pokrenut?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Može bez problema meni cak se čini brzimultrasstyle_tz je napisao/la:kakav je requirement, ako je mogao FM 14 , dal ce moc i 15 pokrenut?
Ama znam ja naci stopera nije problem
Nego me zanima opcenito kako se koristi skaut sistem, United sam uzeo samo da sebi olaksam pocetak, nisam planirao s njima nesto dugo nego dok se uhodam samo.. Novi sam u FM-u pa me zanimaju neke stvari i samo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan
- Ponos Torina
- Kontakt:
loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan
ugasi antivirus,skini file instaliraj i ukljuci antivirus ponovo...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zna li neko neki mod za grbove i dresove mozda?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
http://www.fmscout.com/c-graphics15.htmlPersie je napisao/la:Zna li neko neki mod za grbove i dresove mozda?
Imas tu instrukcije sta i kako trebas uraditi..
ugasi u podesavanjima chromea to blokiranje, tamo u advanced settings to nadji..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan![]()
![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kliknes na show all downloads i onda recover file i Hurt me pleaseultrasstyle_tz je napisao/la:ma ugasen je antivirus, chrome ga blokiraPonos Torina je napisao/la:loool opasan fileultrasstyle_tz je napisao/la:evo uspio sam skinuti sa linka sto je neko ovdje postavio...samo ne radi patch 1.3. tj ne mogu da ga skinem , prekine download jer je kao opasan fajl..pa ako neko ima alternativni link za patch bio bih zahvalan![]()
![]()

Zna li neko kako da se rjesim ovoga? Probao sam sva moguca rjesenja koja sam nasao ovdje i na ostalim stranicama ali nista.. Danas mi se prvi put pojavilo (a juce sam poceo igrati), samo sam reinstalirao update 1.3 i opet je proradio, medjutim evo sad ista situacija.. Nije mi tesko da reinstaliram patch, ne treba ni minuta ali imal neki nacin da maknem ovo?
edit: pronasao sam rjesenje koje radi bar za sada, potrebno je samo folder igre ubaciti u expections u antivirusu i ako vam je antivirus vec pojeo fajl, samo izbaciti fajl iz quarantine-a u av.. (za one koji imaju isti problem kao i ja)
- JoseMourinho
- Kontakt:
Et već si skonto, i sad kad ti je folder od fm-a u exceptionsima ne sikiraj se neće ti se to vise desavat 
je l' vodio neko Porto, ili doveo Martins Indija, kakav je? kontam da l' da uzmem njega ili Auriera, Martins Indi pokriva dvije pozicije, pa mi je primamljiv 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg aurier je desni bek a indi stoper(koji može igrat et lijevog beka) 
Skontaj koja ti je preča pozicija da je pojacas
Skontaj koja ti je preča pozicija da je pojacas
ma na desnom beku igra Mario i tu ne bih ništa dirao, dvije godine stariji, ali i malo bolji od Auriera 
nemam pravog lijevog beka, imam Umtitija koga planiram tu forsirat', s obzirom da to može igrat', Martins Indi je isti igrač kao Umtiti, dok Aurier pokriva obje strane
Aurier je malo bolji od Martins Indija, al' et', sviđa mi se Martins Indi zbog toga što pokriva dvije pozicije
uz to bi imao dvije mrcine u vidu Balante i njega na stoperskim pozicijama
mislim da ću uzet' Martins Indija
imate l' kakvih preporuka za lijevog beka, talentovanog, da se dobro razvije?
nemam pravog lijevog beka, imam Umtitija koga planiram tu forsirat', s obzirom da to može igrat', Martins Indi je isti igrač kao Umtiti, dok Aurier pokriva obje strane
mislim da ću uzet' Martins Indija
imate l' kakvih preporuka za lijevog beka, talentovanog, da se dobro razvije?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Finu si ekipi u sklopio, ma ne znam sta bi ti reko, ja bi prebacio umtitia na stopera jer mi je nekako bolji za te uloge i kupio dobrog beka, vidi onog grimalda iz barse 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Logged to channel: warnings and errors
*249793*: Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt.
A fix uredno instaliran u folder gdje je igrica, ima li neko rjesenje?
*249793*: Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt.
A fix uredno instaliran u folder gdje je igrica, ima li neko rjesenje?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
između Martins Indija i Auriera, kupio sam Thauvina
€11 mln, nisam mogao odolit', a uvijek sam najviše volio ofanzivne igrače kupovat'
sad su mi napad i vezni red popunjeni, sljedeće sezone ako bude para, pojačat' odbranu s još jednim igračem i to je to 
malo poslije ide screenshot ekipe
€11 mln, nisam mogao odolit', a uvijek sam najviše volio ofanzivne igrače kupovat'
malo poslije ide screenshot ekipe
Failed to find language data,could not select language???
Totalni sam laik za FM,skinuo sam nosteam.ro,je li neko imao sličan problem,kako ću ovo riješit?
Totalni sam laik za FM,skinuo sam nosteam.ro,je li neko imao sličan problem,kako ću ovo riješit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.