Nije ni tebi mane.Belgija je bila bolje plasirana na FIFA rangu,pa su opet bili u drugom sesiru a mi u prvom.Posto su se rezultati gledali iz par kvalifikacija.A isto tako vecina prijateljski meceva u velikoj mjeri zakazu,drapaju paksu na tekmi bas oni na koje ti nedas ni jednu.Eh da uracunuta je samo jedna pobjeda a ne dvije,onako usput.Tako da u prosjeku isto dodje.drummer je napisao/la:Evo sad za sve pametnjakovice kojima rezultat prijateljskih utakmica nije bitan.
Jeste li vidjeli kako nakon dva poraza padosmo za 10 mjesta a nakon dvije pobjede i to protiv ekipa iz top 20 skocismo tek za 4?Kako se lahko pada a tesko dize,vidjeli?
Nije samo bitan ranking kad se priblizi neko izvlacenje,uvijek je bitan jer je to stalan,kontinuiran proces,znaci nesto sto se desava u svakom mjesecu,imas kontinuitet,imas i dobar ranking,nemas kontinuitet drasticno padas brzo i nemilosrdno a vracas se sporo i tesko.
FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, ali razlozi ovo....u drugom jer po Euro rang. listi su iza nas.harishp je napisao/la:Nije ni tebi mane.Belgija je bila bolje plasirana na FIFA rangu,pa su opet bili u drugom sesiru a mi u prvom.Posto su se rezultati gledali iz par kvalifikacija.A isto tako vecina prijateljski meceva u velikoj mjeri zakazu,drapaju paksu na tekmi bas oni na koje ti nedas ni jednu.Eh da uracunuta je samo jedna pobjeda a ne dvije,onako usput.Tako da u prosjeku isto dodje.drummer je napisao/la:Evo sad za sve pametnjakovice kojima rezultat prijateljskih utakmica nije bitan.
Jeste li vidjeli kako nakon dva poraza padosmo za 10 mjesta a nakon dvije pobjede i to protiv ekipa iz top 20 skocismo tek za 4?Kako se lahko pada a tesko dize,vidjeli?
Nije samo bitan ranking kad se priblizi neko izvlacenje,uvijek je bitan jer je to stalan,kontinuiran proces,znaci nesto sto se desava u svakom mjesecu,imas kontinuitet,imas i dobar ranking,nemas kontinuitet drasticno padas brzo i nemilosrdno a vracas se sporo i tesko.
Sta nije jasno

A kad vec spominjes tu FIFA rang. listu pa kako je Belgija fav. grupne faze na SP

Ervin Zukanovic
Mravi Zut...ne pratis.
Bubnjas pise kako su vazne prijateljske a u tom Euro rangu ili bolje receno UEFA rangu su se racunale samo kvalifikacijske tekme ,par njih zadnjih.
Kod Fife racunaju I onu sto smo igrali protiv mlade
.Znaci imamo tri pobjede.
Bubnjas pise kako su vazne prijateljske a u tom Euro rangu ili bolje receno UEFA rangu su se racunale samo kvalifikacijske tekme ,par njih zadnjih.
Kod Fife racunaju I onu sto smo igrali protiv mlade

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Komplikovano je to za mozak točilovca
Ekstra stvar je pobjeda nad Iranom sto se tice ovog rankinga. Skoro 150 bodova bi imali manje da smo izgubili. Cini mi se da cemo preskociti Engleze i da cemo ostati otprilike gdje i jesmo, oko 20 mjesta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izgleda da cemo napredovati za nekoliko mjesta, ako je onaj widget na Fifinoj stranici tacan. Iza nas cemo ostaviti Meksiko, Ukrajinu, Englesku, mozda jos nekoga.
18. ako Kostarika izgubi od Holandijecalcio je napisao/la:Izgleda da cemo napredovati za nekoliko mjesta, ako je onaj widget na Fifinoj stranici tacan. Iza nas cemo ostaviti Meksiko, Ukrajinu, Englesku, mozda jos nekoga.
Opet u TOP20, ovaj put definitivno (da me kolega ne bi ispravljao)
Sve sam Safete

Sve sam Safete

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
BiH > Engleska
Jesmo li ikad ranije bili ispred njih?

Godinama nas covjek drzi u vrhu. Kod sve i jednog selektora smo imali padove, samo kod Safeta se drzimo u vrhu. Uvijek u top 30. To je dokaz da smo pod Safetom konstantno dobri.Virtu4l je napisao/la:Opet u TOP20, ovaj put definitivno (da me kolega ne bi ispravljao)![]()
Sve sam Safete
Ako se i neki pad desi, to bude 5-6 mjesta, ali se odmah vratimo. Bili i 13-ti i 19-ti , sad se vracamo ponovo u top 20 najboljih. Svaka cast Pape!
Kad se samo sjetim 50-tog,60-tog pa i 70-tog mjesta.
@Calcio
jesmo jos jednom, a i to je bilo sa Safetom
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://ibnlive.in.com/news/england-plum ... 080-5.htmlcalcio je napisao/la:BiH > Engleska![]()
England's national football team has plummeted to 15th position in the latest FIFA world rankings, their lowest rank since they failed to qualify for the 2008 European Championship. England, who were ranked ninth, dropped six places and are now below the likes of Bosnia-Herzegovina, Ivory Coast and Greece.
Inače, da smo prošli u drugi krug ili možda i dalje pričali bismo o top 10. Ovako, haj'mo da slavimo top 20, gdje smo već bili mjesecima.
Jeli to sad znači da smo bolji od Engleske i da je Avdija bolji od Glena Jonhsona.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
emir79 je napisao/la:
Buniti se na 25 mjesto je van svake pameti, ja sam zadovoljan do top 40 da budemo. To je nasa realnost, mi smo mali i uvijek cemo biti. Mnogo vece zemlje i bogatije ne mogu da nam konkurisu,a mi nezadovoljni. Umisljeni previse

TOP 40

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 jul 2014, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na žalost ne znači, mi imamo Sušića, a oni imaju feleričnog Sušića, zato idemo ispred njih.Virtu4l je napisao/la:Jeli to sad znači da smo bolji od Engleske i da je Avdija bolji od Glena Jonhsona.
Čuj mi smo uvijek mali, kakav merhametlija

Virtu4l je napisao/la:Jeli to sad znači da smo bolji od Engleske i da je Avdija bolji od Glena Jonhsona.
Bosnia 3 1 0 2 4 4 0 3
England 3 0 1 2 2 4 -2 1
Avdija 1
Glenn 0
Ne znam kojeg vraga ostrite ku.. na ovu listu. Koja je Nigerija na listi? Jesu li igrali osminu? Dao bih i 50 mjesta unazad, samo da smo usli u osminu.
Pa sta ti nije jasno.Ako ti nisi zadovoljan tvoja stvar. Zaprdjivati na 25 mjesto je samo nekog ko nema bas u glavi.Ajax je napisao/la:emir79 je napisao/la:
Buniti se na 25 mjesto je van svake pameti, ja sam zadovoljan do top 40 da budemo. To je nasa realnost, mi smo mali i uvijek cemo biti. Mnogo vece zemlje i bogatije ne mogu da nam konkurisu,a mi nezadovoljni. Umisljeni previse![]()
![]()
![]()
![]()
TOP 40![]()
Dobro da nisi reko TOP 70
Za razliku od prije smo sad neko i nesta. Sta to fali mjestima 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40 ?
Spusti se bolan na zemlju.
Renking je izuzetno bitan, zbog žrijeba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije im bitan, jer smo sa Safetom u vrhu, kad ode Safet itekako ce im biti bitan.Virtu4l je napisao/la:Renking je izuzetno bitan, zbog žrijeba.
Normalna stvar vaznije je dali se prolazi grupa od 5 mjesta gore-dole na listi. U svakom slucaju svaka reprezentacija varira. Nekad je visoko nekad je nize. Najbitnije osim da se kvalifikujes. Je da se barem probijes u drugi krug. Da nisi goli prosjek. Jer Dzeko ce igrat jos dva prvenstva i sta onda. Ko ce igrati spica Zec ?? Ali ko sto kaze pojedinci neka nama Papeta. Lako cemo mi za Dzeku i VeduZekoo je napisao/la:Ne znam kojeg vraga ostrite ku.. na ovu listu. Koja je Nigerija na listi? Jesu li igrali osminu? Dao bih i 50 mjesta unazad, samo da smo usli u osminu.