FliX je napisao/la:Ma jb ovo, svakako smo se kvalfikovali na SP.. meni je Argentina briga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
FliX je napisao/la:Ma jb ovo, svakako smo se kvalfikovali na SP.. meni je Argentina briga
Hebo ga mis bivsi,a ko garantuje da ces ti ikada guziti,ko??bivsi je napisao/la:Sve je to fino sto vi pisete ali ko nam garantuje da cemo pobjediti ..??+ ko?
dentist je napisao/la:Hebo ga mis bivsi,a ko garantuje da ces ti ikada guziti,ko??bivsi je napisao/la:Sve je to fino sto vi pisete ali ko nam garantuje da cemo pobjediti ..??+ ko?
hahahahadentist je napisao/la:Hebo ga mis bivsi,a ko garantuje da ces ti ikada guziti,ko??bivsi je napisao/la:Sve je to fino sto vi pisete ali ko nam garantuje da cemo pobjediti ..??+ ko?
dentist je napisao/la:Hebo ga mis bivsi,a ko garantuje da ces ti ikada guziti,ko??bivsi je napisao/la:Sve je to fino sto vi pisete ali ko nam garantuje da cemo pobjediti ..??+ ko?
Ne, u Kaunasu je prirodna trava, dok je u Vilnjusu umjetna.JTS je napisao/la:je l' tamo umjetna trava? znam da se ovdje pisalo da u Kaunasu nije, a onaj Weiss reče da se Grci nadaju da ćemo kiksati protiv Litve i da će nam umjetna trava otežati
Jel Firma "Krstic","Vozi Misko"neurofunk je napisao/la:Našo sam prevoz![]()
![]()
Nemoj opet Mevlide živ bio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kad u utorak navece cujete kalash iz mostarske cernice znajte da pastrmka slavi odlazak na mundijal. Forza BiH i idemo zavrsit ove dvi zadnje stepenice
I meni nekako najrealnijeANTIFA ! je napisao/la:BiH - Lihtestajn 5:0
Litvanija - BiH 0:2
To bi bilo to![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.