BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
90% Forumasa bi bolje sklopilo nas tim od Stratega iz Zavidovica...
Da nije ovakve grupe, sa znanjem Safeta mi bi bili zadnji u njoj...
Da nije ovakve grupe, sa znanjem Safeta mi bi bili zadnji u njoj...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ovo je prodan meč.. Sto posto, nije Begovic onako kriza golman, da.onako redovno brani nebi ni bio ovdje gdje jeste.. Naredba došla da ne brani kako treba i to je to, ma ja moramo se mi Amerima uvuc u supak nekako..
ova utakmica je pokazala da je Spahic pola ekipe ( uz Džeku), ostali igraci su svi zamjenjivi... Gledam Rahimica i kontam kako su godine uticale na njega, razmišljam, sad kad Zahirovic udje bit ce to još bolje , jer momak ( Zaha) je mlad, jbg, u najboljim godinama....... kad udje Zaha ja tek skonta koliko je Elvir i sa 40 g., kvalitetniji igrac od njega, sramota.. Avdija umalo da pogine, hej Avdija, Avdija!!!! Selektor kriv za poraz, ja ne krivim igrace jer njih selektor pozove i dadne im onoliko minuta koliko misli da rezultat nece trpiti, Susicu moj, nije ti ovo hokej da toliko rotiras, ubacujes, eksperimentises jer na kraju ne mozes skontati ko šta igra ( misl. na poziciju)... Ovaj poraz nije toliko ni loš, igraci moraju skontati da se igra 90 min ( a nekad i trener) i da nema opustanja a takodjer i dobra opomena za mec protiv Slovacke...
P.S. pocinjem vjerovati da je stadion Koševo ukleto mjesto , ne mozemo nikoga dobiti.....
P.S. pocinjem vjerovati da je stadion Koševo ukleto mjesto , ne mozemo nikoga dobiti.....
sad ce susic na presu reci pa i brazil je izgubio od svice..........hhehe
Halo ljudi..nemojte se izvlacit na to prijateljska,provjeri ovo,ono..provjereno je sve tBg i zna se ko u ovoj repki zasluzuje da igra u prvom timu..ajd da smo igrali protiv Rumunije,Belgije i sl..al protiv USA smo morali griist i igrat 90 minuta u najacem sastavu,kako su oni grizli..koliko miliona ljudi je gledalo ovaj poraz..razvalili su ljudi 13 repku na svijetu na ocigled visemilionskog auditorijuma
IBRICIC doktor za sve ove sto su usli sa klupe 

- zeljo4life
- Kontakt:
Ja u zivotu nisam vidio glupljeg igraca od Zahirovica,a igra na jako zajebanoj poziciji...
Amare hvala ti...
- masteRofPoker
- Kontakt:
A sta ti znaci ova rijec MIJESTO ?samozeljo1987 je napisao/la:ZAHIROVICU HVALA TI ZA SVE STO SI DAO ZA REPREZENTACIJU, ALI MIJESTA ZA TEBE VISE NEMA
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Spustili su nas na zemlju. Ovo je bukvalno najbolje sto se moglo desiti!! Prije utakmice sam se nadao da ce nas 8-0 razvalit, tako da bi nas skroz na zemlju spustili. Ili jos bolje bi bilo da smo poveli 5-0 i onda na kraju izgubili 6-5. Uh cojce, kako bi samo onda bili spusteni na zemlju. Mi i zemlja bi bili kao jedan. Imal jos prijateljskih do Slovacke? Protiv Andorre ili San Marina da izgubimo sa 3-4 gola, tako da nas jos vise spuste na zemlju.
- slavko njegus
- Kontakt:
Bolje sada nego kasnije..
Jedini krivac za poraz je selektor Susic i njegova maloumna zamjena 5 igraca. Bez Spahe u odbrani ova ekipa nije ista,
Novi igrac Bichakchic... nista posebno. Ima i boljih. Cak i u PL. Jedina dva pojacanja ce biti Kolasinac i Hajrovic ukoliko se opet ne predomisli.
Jedini krivac za poraz je selektor Susic i njegova maloumna zamjena 5 igraca. Bez Spahe u odbrani ova ekipa nije ista,
Novi igrac Bichakchic... nista posebno. Ima i boljih. Cak i u PL. Jedina dva pojacanja ce biti Kolasinac i Hajrovic ukoliko se opet ne predomisli.
Nije problem izmjena, nego sta se htjelo postici sa 7 izmjena, valjda se uigrava sa jednim i dva nova igraca u sistemu a ne sa 6 novih koji nikada nece igrati zajedno. Susicu nije bitan rezultata ali zato jeste gospodinu klinsmanu, jeste li vidjeli sta znaci voditi reprzentaciju ozbiljno a ne vratiti se cirilovskim metodama.
Nije se rodio ko je bosancu ugodio. Kad jednog dana ode pape sa klupe opet cemo postati onako ispod prosjecna, barazna reprezentacija.
Najsmjesnije mi je sto ameri naspram ovog rezultata ispadose upravu za naseg begovica iako jedan gol samo mozda mogo bolje reagovat dok je howard svasta vadio na drugoj strani. Bolje je da ih je sad sve isprobao nego kad bi bio primoran na to. Jos jedna stvar ovo i nije najjaca ekipa USA bila jer su igrali bez dva glavna igraca bredlija i donovana a falio im je i bizli. Uglavnom tu.smomi negdje sa njima kao sto sam i prije tekme reka ali oni su dosta iskusniji po pitanju velikih takmicenja. Treba sagledati ko sto jeste jer nama fali jos nekoliko boljih igraca da bi napravili nesto vise.
Najsmjesnije mi je sto ameri naspram ovog rezultata ispadose upravu za naseg begovica iako jedan gol samo mozda mogo bolje reagovat dok je howard svasta vadio na drugoj strani. Bolje je da ih je sad sve isprobao nego kad bi bio primoran na to. Jos jedna stvar ovo i nije najjaca ekipa USA bila jer su igrali bez dva glavna igraca bredlija i donovana a falio im je i bizli. Uglavnom tu.smomi negdje sa njima kao sto sam i prije tekme reka ali oni su dosta iskusniji po pitanju velikih takmicenja. Treba sagledati ko sto jeste jer nama fali jos nekoliko boljih igraca da bi napravili nesto vise.
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 14 avg 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
upravoDeniss je napisao/la:Halo ljudi..nemojte se izvlacit na to prijateljska,provjeri ovo,ono..provjereno je sve tBg i zna se ko u ovoj repki zasluzuje da igra u prvom timu..ajd da smo igrali protiv Rumunije,Belgije i sl..al protiv USA smo morali griist i igrat 90 minuta u najacem sastavu,kako su oni grizli..koliko miliona ljudi je gledalo ovaj poraz..razvalili su ljudi 13 repku na svijetu na ocigled visemilionskog auditorijuma
Mijesto da ih dobijemo da se prica kako smo ih uzeli ovako krompir.
Nek sebi uzme Makeodniju pa nek mijenja 15 igraca svako 10 secondi ako hoce,
-
- Kontakt:
Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Rahimić, Salihović, Lulić, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Džeko, Ibišević, I.Hajrović i Kološinac (kad sredi papire), Hadžić (kad sredi papire) i Ibričić (doktor za sve ove sto su veceras usli sa klupe)
Samo su nam ovi igrači potrebni, ostalo sve vozdra...
Samo su nam ovi igrači potrebni, ostalo sve vozdra...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trebas malo drugacije formulisati recenicu, ovako ce ti se raja smijati.Keenan.- je napisao/la:Brko je izmislio fudbal za Papeta.1L8F9C2 je napisao/la:Mozes ti pisati sta zelis nas Pape vodi u Brazil a ti se nadaj da ce brko nekad biti na njegovoj poziciji.MuhamedTM je napisao/la:Safet uvodi levate u igru zato sto je los trener ,Safete **** jedno .
Sve je ovo idealno, Pape je vidio sad na koga moze racunati i dobro je sto izgubismo, jedan lagani samar da se malo spustimo na zemlju. Ne kontam sto odmah crnjacite zbog jedne prijateljske utakmice.
P.S. Vodite repku u Zenicu, ja ove primitivne dijasporece vise nemam namjeru gledati u gradu. Kakve face
E, moj Susicu... (slika nakon gola za 2:4)

Mas mi smo k**** bez Spahe, odbrana nulaa a mogo je i Begovic vala nesto odbraniti veceras
Da smo izgubili od bilo koga drugog ne bi mi bilo ovoliko krivo al Amerika mi ide na zivce nenormalno

Da smo izgubili od bilo koga drugog ne bi mi bilo ovoliko krivo al Amerika mi ide na zivce nenormalno

- Omerbavarac
- Kontakt:
Heh, sta da kazem, sta da slazem sad...
Dobro je to izgledalo dok smo igrali sa najjacim sastavom, medjutim izmisljenje novih pozicija igracima (za to i sluze ove utakmice) se nije pokazalo kao najboljim rjesenjem.
Poraz je dosao u najboljem trenutku, mada sam poprilicno siguran da se Pape nije igrao Pepa (
) mi bi tu prednost zadrzali i na kraju trijumfovali, no hajde kako god, samo ne treba klonuti duhom, jer svi se slazemo oko toga da je bolje sad dozivjeti poraz nego u kvalifikacijama.
Miske i Dzeko su definitivno ikone ove repke, Pjana mi je malo podbacio dok se novajlija Bicakcic moze smatrati pojacanjem, ali samo kada je Spaha uz njega, mada je i Zukanovic pored Spahe stopercina.
Navikli su nas momci na pobjede, to je sigurno, ali ne treba osudjivati (ona raja koja je pocela napustati stadion prije vremena, nisu ono nikakvi navijaci
) i u ovom momentu treba pruziti sto je moguce vecu podrsku. Mi smo nadomak SP-a, tako blizu tog dugo cekanog velikog takmicenja i ako ikad igracima treba pruziti podrsku to je sad nakon ovog poraza.

Dobro je to izgledalo dok smo igrali sa najjacim sastavom, medjutim izmisljenje novih pozicija igracima (za to i sluze ove utakmice) se nije pokazalo kao najboljim rjesenjem.
Poraz je dosao u najboljem trenutku, mada sam poprilicno siguran da se Pape nije igrao Pepa (

Miske i Dzeko su definitivno ikone ove repke, Pjana mi je malo podbacio dok se novajlija Bicakcic moze smatrati pojacanjem, ali samo kada je Spaha uz njega, mada je i Zukanovic pored Spahe stopercina.
Navikli su nas momci na pobjede, to je sigurno, ali ne treba osudjivati (ona raja koja je pocela napustati stadion prije vremena, nisu ono nikakvi navijaci

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma kazem ja, ovo je samo dobar samar pred Slovacku. Da se zna koliko mozemo.ramiral je napisao/la:Malo spuštanja na zemlju neće škoditi, pet igrača je veliki zalogaj ali morao ih je probati i mislim da je poraz došao u pravom trenutku.
Imamo 13-14 solidnih i ekstra igrača a ostalo je prosjek... valjao bi Sejo za širinu te Hajrović...
Bolje sad gubiti nego da nas Slovaci iznenade, ali kontam da im nećemo dozvoliti... znamo dobro naše slabosti i nećemo ih ogoliti pred Slovacima.
Altidore mašinka jbt...![]()
VOLIM TE BIH!
Pojedinci koji fudbal gledaju par puta godisnje i to samo kroz prizmu utakmica protiv Malte, Andore i slicnih ekipa mislili da je Bosna velesila. Takvih je vcrs bio pun stadion. Zbog takvih NSBiH i dize cijene ulaznica van svake pameti, pa navijanje bude ko na utakmicama Dudelangea.
Sto se tice rezultata, i nije neka tragedija. Pa kad pogledam kako su vcrs igrale Svabe, koliko Italijani, Brazilci, Spanci, Hrvati itd., moram reci kako je i ovo dobro. Isprobalo se dosta toga, vidjelo se koliko moze prva, a koliko druga postava i to je sasvim solidno za prijateljsku. One i sluze isprobavanju novih opcija.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bicakcic je odradio svoje kako je trebao,na poziciji beka je igrao odlicno..ali on bi sa Spahom odlicno funkcioniso..Jos kad dodje Sea Rusilac odlicna zamjena za Rahimica i Zahirovica...slavko njegus je napisao/la:Bolje sada nego kasnije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.