RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Neutral
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 13:00

Može biti, ko zna možda je copy\paste. A nije to sigurno :mrgreen:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 20 jul 2009, 13:02

Rz88 je napisao/la:Može biti, ko zna možda je copy\paste. A nije to sigurno :mrgreen:
Sad će nam on objasniti da nismo upravu ili će naći neki sasvim treći izgovor. :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jul 2009, 14:36

opet vi sa politikom i sa davno prezvakanim temama,razumijem ja da je dosadno,vrucana al sad ce 1.august strpite se jos malo,nemojmo nekih bespotrebnih i prevazidjenih tema i rasprava.Uzdravlje :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 20 jul 2009, 14:58

Rz88 je napisao/la:Jugo je bezze igrač. Velagić prespor, ima tu loptu dugu ali je prespor. Obad vam je najbolji igrač, džabe što je star , opet valja tu loptu kao 20-godišnjak. 8-)
svaka cast brate jugo je sigurno ispod prosjecan igrac,velagic jeste spor i star a uz to i zivi naopako,a obad je brate najbolji igrac PL definitivno,moze jos u ovoj ligi na ovakav nacin igrati 5 god i opet ce biti najbolji,igra koliko mu je potrebno,neopisivo je to kakva ima rjesenja,kako se snalazi u kriticnim situacijama,kako rjesava situacione metode u igri ma jednostavno on je car...jos hadzidjulbic,colic,skaljic,iskusni zaimovic,ovaj osmanagic ma kralj,bice velez dobro jak ove sezone aBd.to ce pokazati aBd.u 9 kolu...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 jul 2009, 15:12

valjalo bi da i mi vidimo Europu iduce godine, a s ovim pojacanjima mozda i bude tako, daj Boze

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 20 jul 2009, 15:35

E ovako vidim puno djece na obje strane. Ako nista onda djecjeg ponašanja.

Kao prvo ja sam bio na utakmici i momcima juniorima Sarajeva svaka čast. Tu ima puno momaka čiji je cilj izboriti mjesto u prvom timu i ljudi su s tim ciljem ginuli na terenu da se dokažu. Ovim naši su igrali na akcije i više su se uigravali sa pravo malo zalaganja na terenu.

Šta je tu čudno. Igrali smo neriješeno nakon 90 minuta. U pripremnim utakmicama svi Premierligaši gube od Drinovaca, Tošk-a, Čapljine, Proletera... i drugih niželigaša. Što neko napisa sva frka je samo oko toga što se radi i podmlatku Sarajeva pa se ovi nafurali, a ovim našima nekim krivo.

NIĐE VEZE I ZA JEDNE I ZA DRUGE

Velež ove godine ima jaku ekipu u kojoj ni Velagić ni Obad neće igrati bitan faktor. A samo da znate Obad je još uvijek jedan od najboljih igrača ove lige sa svojih 38 godina. Neki se mogu smijati, ali ko got je vidio Acine pasove i golove zna o kakvom je igraču riječ. Imamo jakog golmana, jaku odbranu, jaku sredinu i još jedna napadač i uglavnom ove sezone slijedi borba za vrh Premier Lige. Situacija sa platama je stabilna. Svlačionice prema UEFA-inim standardima su nam među najboljima u BIH sada, ako ne i najbolje. A prošle godine su bile najgore u BIH,

Kao zadnja stvar molim moderatore da uklone dijelove komentara vezane za politiku zajedno sa ovim mojim.
Bez Tita i bez novonastale organizacije Jugoslavije poslije WW2 bosna ne bi mogla devedesetih tražiti nezavisnost. Titova Jugoslavija je svijetli dio historije Bosne i Hercegovine i toga svi trebaju da budu svjestni i ponosni. Pred sami raspad je Jugoslavija korištena kao kamuflaža za stvaranje velike srbije. Samo glupi i mentalno ograničeni ljudi ne mogu ralikovati ove dvije stvari i Tita smatraju kao negativnu ličnost i kao provokaciju. Da nije bilo Juge fašisti bi zgazili sve ovdašnje narode a ostali bi samo četnici i ustaše a 70% stanovništa bi danas bili germani. Sve što je razvijeno u Bosni i Hercegovini rezultat je 80% Juge i 10% Austro-Ugarske a 10% ostalo.

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 21 jul 2009, 00:02

svaka cast za uvodni post, oba poenta ti stoje.. dobro dosao na ss forum.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 jul 2009, 00:37

Ali opet od djece izgubiti :/

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 21 jul 2009, 00:59

Stone Island je napisao/la:Ne diraj bolan Jugoslaviju :!:

Neka nama Bosne i Hercegovine a tu Jugu okaci na zid..........nego sada da ne zalazimo u politicke vode reko samo da ti kazem koliko mi je stalo do te Juge ko do lanjskog snjega.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 jul 2009, 01:04

Crveni_1922 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Ne diraj bolan Jugoslaviju :!:

Neka nama Bosne i Hercegovine a tu Jugu okaci na zid..........nego sada da ne zalazimo u politicke vode reko samo da ti kazem koliko mi je stalo do te Juge ko do lanjskog snjega.
Fino sam ti rekao da ne diraš Jugu :!:
Ne spominji ni jednu ni drugu...samim tim što vrijeđaš Jugu,vrijeđaš i BiH.Vrijeđaš sve republike,a samim tim i sebe ma kog da si ili šta si.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2009, 01:15

Ma dajte ljudi pustite se Juge više. Tema je o Veležu i nećemo sada ulaziti u razgovore o tome kako se raspala Yugoslavija. Pustite Yugoslaviju nek počiva na miru.

Sljedeće sezone bit ćemo jaki pravo, vrijeme je da i nas krene. Dugo nismo gledali pravi Velež, a +li mislim da će se to od ove sezone promijeniti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 jul 2009, 01:24

Evo admin je upozorio ali opet pojedinci peckaju.
Ma dolazi,polako,sve na svoje ;)

Izronit će Rođeni za one što ih vole !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 21 jul 2009, 01:33

zanima me,ima li nekih novosti vezanih za Velež???........ako nema,nemojte pisati ni o politici.......cekajte pocetak prvenstva pa da se ima o cemu pisati. :ugeek:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2009, 15:43

Igraci Veleza koji su igrali na turniru u Doboju kaznjeni po 500KM zbog poraza od nasih juniora ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 21 jul 2009, 17:52

Ipak, sa Koševa danas dolaze i lijepe vijesti, a tiču se budućih zvijezda bordo tima.
Juniori potpisali

Ipak nije tako sivo danas na Koševu. Iz kluba je potvrđeno da su juniori Sarajeva potpisali profesionalne ugovore. Potpis na petogodišnji ugovor su stavili Denis Čomor, Amar Kadić, Nail Šehović i Jasmin Čampara.
Ovo potvrđuje da sam govorio istinu da su se juniori borili i ginuli za prvi tim i profesionalni ugovor. Što govori da bilo koja naložena ekipa iz BIH može parirati bilo kojem Premierligašu u prijateljskim utakmicama kada su jedni 100% motivirani a drugi igraju običnu prijateljski tekmu.

Tako da lijepo molim provokatore djecurliju (dokazite ponasanjem suprotno) da prestanu a ove naše da se ohlade. Sve u svemu odmjerićemo snaga ne Koševu uskoro u PL u ozbiljnoj utakmici tako da manje priče.

Svi smo rekli svoje i molim vas da prestanete sa politikom. Šta je bilo bilo je. Otvorite temu za politiku ovo je Velež. Molim u nastavku da samo Velež bude tema. Recite mi odmah ako ste ovdje samo djeca da odmah napustim forum.

P.S. Ima li aktivnih moderatora ovdje?? (nije provokacija, nego pitanje).

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2009, 19:11

Analic je napisao/la:
Ipak, sa Koševa danas dolaze i lijepe vijesti, a tiču se budućih zvijezda bordo tima.
Juniori potpisali

Ipak nije tako sivo danas na Koševu. Iz kluba je potvrđeno da su juniori Sarajeva potpisali profesionalne ugovore. Potpis na petogodišnji ugovor su stavili Denis Čomor, Amar Kadić, Nail Šehović i Jasmin Čampara.
Ovo potvrđuje da sam govorio istinu da su se juniori borili i ginuli za prvi tim i profesionalni ugovor. Što govori da bilo koja naložena ekipa iz BIH može parirati bilo kojem Premierligašu u prijateljskim utakmicama kada su jedni 100% motivirani a drugi igraju običnu prijateljski tekmu.

Tako da lijepo molim provokatore djecurliju (dokazite ponasanjem suprotno) da prestanu a ove naše da se ohlade. Sve u svemu odmjerićemo snaga ne Koševu uskoro u PL u ozbiljnoj utakmici tako da manje priče.

Svi smo rekli svoje i molim vas da prestanete sa politikom. Šta je bilo bilo je. Otvorite temu za politiku ovo je Velež. Molim u nastavku da samo Velež bude tema. Recite mi odmah ako ste ovdje samo djeca da odmah napustim forum.

P.S. Ima li aktivnih moderatora ovdje?? (nije provokacija, nego pitanje).

Niko od juniora koji je igrao protiv vas nije potpisao ugovor,ugovor su potpisali momci koji su se vec ranije prikljucili prvom timu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 21 jul 2009, 19:12

@ analic, bola ne sekiraj se. imas djece ko i svugdje drugo. hebes politiku. trenutno nemam vremena, pa nisam bio u Doboju. nisam se ovih dana ni vrtio oko kluba, pa i neznam ovu info o kaznjavanju igraca. Bio sam u Jablanici i dole na kalasnjikov Troji i mogu da kazem sljedece: Bude li Ibrakadabra dao prednost Mrkvi( kojeg volim kao boga ), Majkiću ili Škaljicu nad onim malcem(opa dva metra u njemu) Amir Zolj, ja cu ga javno kaznjavati 90 minuta sa tribine svaku tekmu. Gledam malog, gine na terenu, jede protivnika. Jbg, smatraju ga seljakom, ali više grize za Velež nego svi ostali. Pokriva, čisti, gura, sve... Pa dokle više majku mu... Prošle pripreme svaki gol zabio, nisu ga nijednom svrstali u prvih jedanest....Ja ne znam šta je problem ali trebamo ga riješiti. Ibrakadabra ga je prošle godine gurao u mladu repku i rekao da je buducnost pred njim, ali u Veležu mjestu nema. Zato ja tebe Analic pošteno pitam: Jesmo li išta uradili? Ako je cilj biti šampion, nacicemo pare, kupicemo prvenstvo, nigdje na svijetu nije jeftinije, ali ako hoćemo Velež moramo malo drukcije. Napravili smo temelj, kako dalje? A poraz od juniora Sarajeva, može samo zaludjeni navijač, tj; balavac, odobravati ili ne napadati. Pozdrav Rodjeni, ma gdje bili...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 00:33

Danas su na stadionu Podrinja u Janji, prijateljsku utakmicu odigrali domaće Podrinje i mostarski Velež, susret je okončan rezultatom 2-2.
Izabranici Abdulaha Ibrakovića danas nisu prikazali baš sjajnu igru pa su u posljednjim minutama utakmice postigli gol za izjednačenje.

Velež je došao u vodstvo u 20. minuti preko Majkića, 1-0 je ostao rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu ekipa Podrinja preuzima inicijativu koju kruniše golom u 55. minuti, strijelac je bio Đokić.
Nedugo zatim dolazi do preokreta kada Senad Hadžić iz jedanaesterca dovodi Podrinje u vodstvo, i u nastavku je Podrinje nastavilo sa boljom igrom ali je ekipa Veleža u 85. minuti preko Juge poravnala na konačnih 2-2.

Ovaj meč je pratilo oko 3000 gledalaca a sudio je Predrag Stankić iz Bijeljine.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 22 jul 2009, 02:57

BABO, BABO, ŠTA JE TO EVROPSKA SRAMOTA?
NE ZNAM SINE, PITAJ ONE S DESNE STRANE. U TRI GODINE PREKO 30 GOLOVA (U MREŽI)

I ti Stone Island sta se ulizujes onim ultrasima tamo na onoj njihovoj temi, i govoris cestitam na pobjedi. Kako te nije stid, uzeli nam stadion i ti im cesticas. Nemoj se glupirati. I to tvoje jugo ovo jugo ono, boli nas briga za jugu mi imamo svoju furku, a jugo nas ne zanima vise. Bilo pa proslo. Moramo krenuti naprijed. Samo se ofiras. Ko god je cestitao svinjskom na pobjedi nije pravi VELEZOVAC. Gdje to ima da se cestita gradskom rivalu, neglupirajte se.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 03:00

Dobar ti je vic, a u vezi čestitki, to je samo opća etika i kultura kada čovjek čestita drugome na njegovom uspjehu. Šta bi trebo da uživa u tuđoj nevolji ili da se raduje kao što se susjedi raduju. Ne možeš sebi za pravo uzeti da nazivaš ljude koji čestitaju jednom drugom klubu na uspjehu anti-navijačima svoga kluba.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.