NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Grdan
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 17:57

jubitubi je napisao/la:Kakva usrana neregularnost,covjece boziji,da li si ti normalan?!Pa liga,NIKAD nije bila regularnija poslije rata,i to ne govorim jer je moj Borac u vrhu,vec je jednostavno sve drugacije,dize se liga,TV prenosi,sudjenje korektnije,nema vise 3 za 3,gosti redovno uzimaju bodove,i tako dalje,milion pozitiva...

I ruku na srce,razmisljao sam nesto,ne znam koji je djavo taj vas balvan udarao sudiju,gresaka je bilo vjerovatno,ali niti jedna nije mogla odluciti pobjednika,ili ugroziti rezultat utakmice,izjednacili ste na 1:1,i to ste dali gol,nakon ne sviranog prekrsaja nad Borcevim igracem,ali nema veze,uglavnom moglo se nastaviti igrati poluvrijeme normalno,i da pobjedi ko bude bolji.

Ali ne,nekom se nije svidjelo sto nisu svirana dva smrdljiva auta za Travnik,ili sta vec,i kaze sad cu ja sudiju isprepadati!Je li to rjesenje dragi covjece?
U svakom kolu suci kradu sve klubove osim tvog Borca,pa je tebi liga regularna. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 17:58

:lol: :lol: :lol:
Grdan je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Kakva usrana neregularnost,covjece boziji,da li si ti normalan?!Pa liga,NIKAD nije bila regularnija poslije rata,i to ne govorim jer je moj Borac u vrhu,vec je jednostavno sve drugacije,dize se liga,TV prenosi,sudjenje korektnije,nema vise 3 za 3,gosti redovno uzimaju bodove,i tako dalje,milion pozitiva...

I ruku na srce,razmisljao sam nesto,ne znam koji je djavo taj vas balvan udarao sudiju,gresaka je bilo vjerovatno,ali niti jedna nije mogla odluciti pobjednika,ili ugroziti rezultat utakmice,izjednacili ste na 1:1,i to ste dali gol,nakon ne sviranog prekrsaja nad Borcevim igracem,ali nema veze,uglavnom moglo se nastaviti igrati poluvrijeme normalno,i da pobjedi ko bude bolji.

Ali ne,nekom se nije svidjelo sto nisu svirana dva smrdljiva auta za Travnik,ili sta vec,i kaze sad cu ja sudiju isprepadati!Je li to rjesenje dragi covjece?
U svakom kolu suci kradu sve klubove osim tvog Borca,pa je tebi liga regularna. :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:00

I sta sad,ako sam dobro shvatio,ti si htio reci,odnoso "zaprijetiti",da cete vi sada pustati nekome utakmice,nama na stetu?Hvalis se sto cete prodavati utakmice?O sacuvaj me sveti oce,uzmi me preko reda,s kim ja diskutujem. :roll:

@Grdan
Ma daj pusti me tih djetinjastih komentara,ako hoces napisi nesto smisleno,a ne recenica,smajli na kraju i sad si ti kao faca.Daj konkretne argumente,primjere,koga to kradu.Ebote ispade Borac Barselona,takav lobi da mu niko nista ne smije,a pare na kapaljku teku.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 18:03

jubitubi je napisao/la:I sta sad,ako sam dobro shvatio,ti si htio reci,odnoso "zaprijetiti",da cete vi sada pustati nekome utakmice,nama na stetu?Hvalis se sto cete prodavati utakmice?O sacuvaj me sveti oce,uzmi me preko reda,s kim ja diskutujem. :roll:

@Grdan
Ma daj pusti me tih djetinjastih komentara,ako hoces napisi nesto smisleno,a ne recenica,smajli na kraju i sad si ti kao faca.Daj konkretne argumente,primjere,koga to kradu.Ebote ispade Borac Barselona,takav lobi da mu niko nista ne smije,a pare na kapaljku teku.

Široki i Travnik su pokradeni protiv Borca,a tebi je to normalno,ipak si ti navijač Borca. :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:04

jubitubi je napisao/la:I sta sad,ako sam dobro shvatio,ti si htio reci,odnoso "zaprijetiti",da cete vi sada pustati nekome utakmice,nama na stetu?Hvalis se sto cete prodavati utakmice?O sacuvaj me sveti oce,uzmi me preko reda,s kim ja diskutujem. :roll:

@Grdan
NK Travnik - FK Sarajevo ---:--- 25 kolo premijer lige BiH

Zapamti ovo dobro,podsjeticu te... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:07

Grdan je napisao/la: Široki i Travnik su pokradeni protiv Borca,a tebi je to normalno,ipak si ti navijač Borca. :lol:
Na obe utakmice sam bio,i ja kazem da nisu pokradeni,jer sam gledao uzivo.Siroki je puno bolji bio,nisu iskoristili svoje sanse,a bilo ih je podosta,primili gol iz prekida,to je to.A Travnik pogotovo nije bio pokraden,mi smo bolji bili,dali su gol za 1:1,napao neko sudiju,kraj price.
vidovitadjemila je napisao/la: NK Travnik - FK Sarajevo ---:--- 25 kolo premijer lige BiH

Znam ja sta ti hoces reci,ali pitam te,da li se hvalis sto ce tvoj klub pusiti Sarajevu,i dati im bodove? :?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 18:09

jubitubi je napisao/la:
Grdan je napisao/la: Široki i Travnik su pokradeni protiv Borca,a tebi je to normalno,ipak si ti navijač Borca. :lol:
Na obe utakmice sam bio,i ja kazem da nisu pokradeni,jer sam gledao uzivo.Siroki je puno bolji bio,nisu iskoristili svoje sanse,a bilo ih je podosta,primili gol iz prekida,to je to.A Travnik pogotovo nije bio pokraden,mi smo bolji bili,dali su gol za 1:1,napao neko sudiju,kraj priče.
Čudilo bi me da kažeš da su pokradeni. :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:11

Pa ja ti kazem kako je bilo,mogu ti i nabrojati prilike na obe utakmice,ti samo smajlije stavljas,i pises po recenicu. ;)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 18:14

jubitubi je napisao/la:Pa ja ti kazem kako je bilo,mogu ti i nabrojati prilike na obe utakmice,ti samo smajlije stavljas,i pises po recenicu. ;)
Penal za Široki su svi vidjeli osim suca.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:14

jubitubi je napisao/la:
Na obe utakmice sam bio,i ja kazem da nisu pokradeni,jer sam gledao uzivo.Siroki je puno bolji bio,nisu iskoristili svoje sanse,a bilo ih je podosta,primili gol iz prekida,to je to.A Travnik pogotovo nije bio pokraden,mi smo bolji bili,dali su gol za 1:1,napao neko sudiju,kraj price.
vidovitadjemila je napisao/la: NK Travnik - FK Sarajevo ---:--- 25 kolo premijer lige BiH

Znam ja sta ti hoces reci,ali pitam te,da li se hvalis sto ce tvoj klub pusiti Sarajevu,i dati im bodove? :?
E vidoviti sine,pa slabo ste trgovali,nije dovoljno namjestiti jednu prijateljsku kod brace Svajcaraca,morate aktivniji biti,vise para zaraditi,e onda kupite i vi jednog sebi Mrkovica,i nema zime. :lol:
Pa jbg malo se igramo iskrenosti kad ti otvoreno priznas da ste kupili Mrkovica,malo iskrenosti i od mene ne skodi,a sta si ti to bolji od mene :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:16

jubitubi je napisao/la:Pa ja ti kazem kako je bilo,mogu ti i nabrojati prilike na obe utakmice,ti samo smajlije stavljas,i pises po recenicu. ;)
Ajde ba covjek je bar jasan.Ni Dostojevski da vam knjigu napise nemoze vas oprati :lol:

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 31 avg 2011, 18:17

http://www.abcportal.info/gallery.ashx? ... siroki.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Pretpostavljam da ovo po tvome nije bio penal za Siroki. Za sedam puta blaze startove se sude penali domacinima u nasoj ligi ali ne i protiv Borca pa i kad je ovako ocit. To je to 'normalno' sudjenje i pomak na bolje ;)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:18

Grdan je napisao/la:
Penal za Široki su svi vidjeli osim suca.
Nisam vidio tu situaciju priznajem,stvarno,ali boze moj,i Sarajevu je na Kosevu protiv nas bio sviran nepostojeci penal,pa su ga promasili i mi opet pobjedili 0:1,tako da to nije izvlakusa.Zeljeznicaru isto svirali sad protiv Zrinjskog nepostojeci,ili makar sumnjiv,sta ima veze greske se desavaju,nije se niko od Zrinjskog zalio,iako im je izmakla pobjeda zbog toga.Jbt ako je tebi nesviran penal,odmah namjestanje onda jbg,namjestena je Engleska liga.

@vidoviti

Bio sam sarkastican,u tom postu.Ti ko neko dijete,majke mi.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:20

Bio sam sarkastican,u tom postu.Ti ko neko dijete,majke mi
Ma ja ,a ja sam bio smrtno ozbiljan :twisted: :lol:

A sta kazes nisi vidio tu situaciju.Pa zar je ovo moguce ne vidjeti.ti isto Mrkovic :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:21

Pa sto je najzalosnije,da se tebe pita,poklonio bi Sarajevu bodove,samo da nama napakostis.Mislim bar tako iz tvojih postova vidim.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 18:23

jubitubi je napisao/la:Pa sto je najzalosnije,da se tebe pita,poklonio bi Sarajevu bodove,samo da nama napakostis.Mislim bar tako iz tvojih postova vidim.
Cuj poklonio..Prodao ...Pa sta ce nam bodovi kad nam ne daju igrati.Znaci opet cemo po starom ,opstanak i kes na proljece... :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 31 avg 2011, 18:25

A ja zaboravih tebe pitati,oko cega se ti uopste zalis konkretno sto se tice utakmice Travnik-Borac?Zalis se sto ste bili bolji,ali vam sudija nije dao da igrate,ili se zalis sto je udaranje sudije sankcionisano?

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 31 avg 2011, 18:31

jubitubi je napisao/la:A ja zaboravih tebe pitati,oko cega se ti uopste zalis konkretno sto se tice utakmice Travnik-Borac?Zalis se sto ste bili bolji,ali vam sudija nije dao da igrate,ili se zalis sto je udaranje sudije sankcionisano?
zali se na to sto je Borac prekinuo utamicu :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 avg 2011, 19:01

jubitubi je napisao/la:A ja zaboravih tebe pitati,oko cega se ti uopste zalis konkretno sto se tice utakmice Travnik-Borac?Zalis se sto ste bili bolji,ali vam sudija nije dao da igrate,ili se zalis sto je udaranje sudije sankcionisano?
Bolji jesmo da nam je potplaceni sudija dao da igramo ,a udaranja sudije nije ni bilo... ;)

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 31 avg 2011, 19:02

vidovitadjemila je napisao/la:
Bolji jesmo da nam je potplaceni sudija dao da igramo ,a udaranja sudije nije ni bilo... ;)
Bolji ste bili ako bi se fudbal vodio logikom "Stvoriti sto manje sansi, biti sto manje opasan po gol protivnika".
Borac vas je rasturio u prvih 45 minuta. Koju si ti utakmicu gledao?! I onaj gol ste postigle nakon sto lopta odbila ko na fliperu od dva igraca...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, InatSilniBosanski i 21 gost.