Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
gdje si ovo procitao bogatiSheyi je napisao/la:His father hails from Sandzak, his mother from Herzegovina (like Emir Spahic).
The Bosnian defender has already been dubbed 'Rušilac' by Bosnian fans for his sheer strength and unforgiving brute force when going into tackles.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:momciluko,tebe je bog s pravog puta skrenuo,trebo si ti prouciti salavat koji da te vrati nama vamo,sa seom idemo u meku,samo da dobije sportsko drzavljanstvo bosne,inace momake je legenda,mislim na Seazizu1991 je napisao/la:De nemojte više yeb'o mu ja mater. Sve kontam ima nekakvih novosti oko njega, uđem, i svaki post isti.
Nije više simpatično, ohladite. Pustite ovog trola majstora nek' piše i dalje, al makar vi budite razumni, vi koji ste prije ove epidemije bili normalni forumaši.
Sheyi je napisao/la:His father hails from Sandzak, his mother from Herzegovina (like Emir Spahic).
The Bosnian defender has already been dubbed 'Rušilac' by Bosnian fans for his sheer strength and unforgiving brute force when going into tackles.
zapravo , da , onaj lik što vodi tu stranicu ima ovdje account na forumu , često je pisao al ne znam kako se zove da me ubiješPonos Torina je napisao/la:SoccerBosnia sigurno vodi neko sa ovog foruma![]()
momčino da se zna zauvijeka nije sejo nego seo to mu je stavio sebi službeni nadimak seo a nije ni kološinac nego kolašinac da se zna momak to smatra kao uvreda nemojte se zezat s njima momak medvjeda ubije golim rukama a šta tek radi kad ga neko iznervira lijevom ubija a desne se i sam boji legenda momakGAL je napisao/la:sejo buraz kd ce janjetina i sir sejoooooo
ma sarkazm momcino, radimo ovo jer ga obozavamo, nemamo nista protiv momka, samo je smijesan lik i izgleda kao da bi bio neki rusilacZgemboAdislic je napisao/la:Mozel mi neko objasnit sve ove cudne postove oko Kolasinca na ovom forumu, koji nekad od jednom budu u temama koji nemaju veze sa njim? Nije mi skroz poznat taj trend mozda zato jer nisam dovoljno vremena clan na ovom forumu. Ja stvarno ne znam jel su to ozbiljni ili sarkasticni postovi, i jel mu se rugate kada govorite kako voli da ide u lov u planinama i kako pravi sudzuku od zivotinja kojih uhvati na lovu... i takvi slicni postovi?![]()
![]()
Po meni izgleda vrlo dobar igrac koji bi nam super doso u reprezentaciji, i ne znam zasto ga ismijavate, ako je to cilj sa svim ovim cudnim postovima.
Normalno da bih isao. Moguce da moj nedolazak Seo Rusioc shvati kao uvredu, a momak je ipak boks trenirao, uz to je jos i iz Sandzaka. Pogledaj mu rucetinu na slici. Biceps i triceps se spojili u jedno. Na Sea mislim.FOURTHOFFICIAL je napisao/la: ja bi is'o, bil' ti Greivise ?
jedemo i mi ovcavine i sudzuke iz sandzaka majstore, nismo mi bezveze, mi smo pravi pravcati pratioci rušioca Sea,inače momak je legenda,na Sea mislim
jesam, pitaj me pitanje sto bi samo majstor znao i vidjecesSheyi je napisao/la:Emire jesi li ti onaj originalni majstor a pocetka teme?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], hurem, torbica, Zglavkar i 37 gostiju.