RAFA DOMINIRA
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Šta priča ovaj Magica ,pa vidiš da je Rafa pustao ovog antitalenta Đokovića da pobjedi da se ne bi nerviro i džaba plako i to mu je i kraj što se tiče pobjeda protiv velikog Rafe
RAFA DOMINIRA
RAFA DOMINIRA
-
patriota44
- Kontakt:
Majstor kralj bravo najveci Srbine svih vremena, biti Srbin danas je neprocenjivo Zeljko,pa Nemanja pa na kraju najveci Nole...
Znači od sutra
Nadal 12515
Đoković 10710....Nek me neko ispravi,ukoliko griješim.
Nadal 12515
Đoković 10710....Nek me neko ispravi,ukoliko griješim.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Nadal će od sutra imati 11.515 poena.
Tek će mu 16.05. biti oduzeti bodovi iz Madrida 2010.Rafa će sutra imati 12.515.Mister No je napisao/la:Nadal će od sutra imati 11.515 poena.
Moja greška.
Svaka cast, nisam ovo ocekivao, Novak je trenutno sa druge planete i najbolji igrac svijeta.
Pitanje je ko ga moze zaustaviti i gdje.
Pitanje je ko ga moze zaustaviti i gdje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
1.Nadal 12 470
2.Đoković 10 665
3.Federer 8 900
4.Marej 5 905
5.Soderling 5 265
6.Ferer 4 420
7.Berdih 4 035
8.Melcer 3 020
9.Monfis 2 645
10.Almagro 2 495
Od naših tenisere Troicki je na 15.mjestu sa 1 780 bodova,te Tipsarević na 33.sa 1.180 bodova.
2.Đoković 10 665
3.Federer 8 900
4.Marej 5 905
5.Soderling 5 265
6.Ferer 4 420
7.Berdih 4 035
8.Melcer 3 020
9.Monfis 2 645
10.Almagro 2 495
Od naših tenisere Troicki je na 15.mjestu sa 1 780 bodova,te Tipsarević na 33.sa 1.180 bodova.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Nole ako osvoji Rim, a Nadal ispadne prije finala, Novak ce biti prvi igrac svijeta.
Sto se gotoco sigurno nece desiti.
Sto se gotoco sigurno nece desiti.
Sta se ono desi???Andres je napisao/la:Protiv Novaka ocekujem da bude ono totalno u mechu i da igra maximalno i da ga pojebe.
Izdržati, to je temelj vrline!
Bogme nije najveci svih vremena tako zaost'o za ovom dvojicom kako sam mislio! Rozer gotovo nista ne brani do kraja, na GS-ovima cetvrfinale, ako krene da igra k'o sto je igrao u Madridu, mislim da se moze vratiti u egal sa ovima! Idemo Roger, opet sa Nadalom u polufinale! Tu ce imati jos manje sanse, zbog spore sljake u Rimu (u Madridu je brza sljaka), al vjerujem da moze do cuda!
ROGER FEDERER = SIMPLY THE BEST!
ROGER FEDERER = SIMPLY THE BEST!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prica se da je Federer zadobio neku povredu ramena, trenutno je u Rimu, ali se jos nista ne zna za njegov nastup.
Nije bas ni toliko spora ova sljaka u Rimu.
Nije bas ni toliko spora ova sljaka u Rimu.
Pa postavljena je planski ovako brza da se pomogne Federeru jer nikad nije osvojio Rim.retro je napisao/la: Nije bas ni toliko spora ova sljaka u Rimu.
Da, osjetio je bol nakon meča sa Felicianom. Međutim, na njegovom sajtu nema nikakve informacije da neće igrati.retro je napisao/la:Prica se da je Federer zadobio neku povredu ramena, trenutno je u Rimu, ali se jos nista ne zna za njegov nastup.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Novak simply the best!!!!!!!!!!!Haraj momcino
Cuj ovog, do neki dan govorio da je dokovic levat, a da je rozer najjaci ikad i da razbija sve kad hocealfarouqaminu je napisao/la:Novak simply the best!!!!!!!!!!!Haraj momcino
propadose sve teme kad se ovaj vrati na forum...
Roger Federer the greatest of all time!
Novak i jeste "cigan"Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak...2x na nadalovu servu udara loptica od vrh mreze i pada manje od pola metra na nadalovo polje...

"Indija,Pakistan..."
Nando Verdasco i nastavak crne serije....
Imao je 3 meč lopte u drugom setu na svoj servis pri rezultatu 5:4 , to je uspio sve prokockati i sada gubi od Soda 3:0 u trećem setu.
Imao je 3 meč lopte u drugom setu na svoj servis pri rezultatu 5:4 , to je uspio sve prokockati i sada gubi od Soda 3:0 u trećem setu.
Samo on i Tipsa to mogu. Mental midgets.
Kasnije je vracao i break u trecem setu, al izgubio 6-4.
Kasnije je vracao i break u trecem setu, al izgubio 6-4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.