Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la sekula » 02 jun 2014, 23:54

Goalgetter je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da je to bilo u saglasnosti sa igracima, kao sto stoji na stranici saveza, ali dobro. Otvorice se ova tema poslije SP, pa ce se saznati istina.
Sumnjam da bi se smijelo staviti onako saopstenje bez suglasnostzi igraca, barem onih koji kolo vode. Nemojte biti smijesni...
Onda se tu u protivnom postavlja pitanje, kome smeta Ervin Zukanovic? Ja i dalje ne mogu vjerovati da se na osnovu onakve izjave moze odstraniti igrac, i da po Papetovim rijecima, da je uvrijedio savez, njega i igrace. :crazy: Doduse, Ivica Osim je objasnio cijelokupnu situaciju.
Potpisujem....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 23:54

calcio je napisao/la: Mozda se tu desilo jos nesto osim one izjave?
Ne da mi se sad listati i traziti ono saopstenje, ali mislim da je kao razlog naveden njegov istup u medijama. Po meni je jedino logicno da se moralo jos nesto desiti, da ga ovako odstrane, ali kao sto rekoh, u saopstenju stoji samo zbog izjave u medijima. Neka me ispravi neko ako grijesim.

Sve u svemu, prije SP-a tesko da ce se saznati nesto o ovome, sad je gotovo, ali nakon SP-a ocekujem objasnjenje.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 02 jun 2014, 23:57

Otvorice se sve definitivno poslije SP-a, neovisno od rezultata....

Valjda ce se naci i neki novinar s jajima da postavi i to pitanje....
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 02 jun 2014, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 23:57

Zuka ocito nije clan nijednog klana..trebao je neko letiti od 24 igraca..Zuka dao povod,a ovi jedva docekali.Bilo je gorih slucajeva ,a Pape i savez nijemo su cutali.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 jun 2014, 23:57

Nakon one izjave Safeta da je on aminovao odluku Saveza i ovih nekoliko dana sutnje svih reprezentativaca,i ja sam sve vise uvjeren da su i igraci podrzali Savez u kaznjavanju Zuke..Nazalost.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 03 jun 2014, 00:09

A mozda je i savez pokazao zube iza zatvorenih vrata igracima i na slucaju Zukanovic ukazao im na to sta moze da im se desi, bilo kome od njih, ako krenu pricat i iznosit informacije sada u ovim trenutcima?

Nije nemoguce.

I ne znam kako neko moze pomislit da se igraci smiju u ovakvim situacijama sa oprecnim izjavama obracati savezu. Pa jeste li vi ikada vidjeli da neki reprezentativac neke druge drzave direktno okrivi savez za nesto?

Ja ne znam za takve slucajeve.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jun 2014, 00:31

Kad prodjemo grupu zaboraviti ce se Zukanovic istog trenutka ;)

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 03 jun 2014, 00:32

donniedarko je napisao/la:Kad prodjemo grupu zaboraviti ce se Zukanovic istog trenutka ;)
Abd. prodjemo ali ... :nene:
Ervin Zukanovic

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: Ervin Zukanovic

Post Postao/la samovasposmatram » 03 jun 2014, 00:52

IronMany je napisao/la:A mozda je i savez pokazao zube iza zatvorenih vrata igracima i na slucaju Zukanovic ukazao im na to sta moze da im se desi, bilo kome od njih, ako krenu pricat i iznosit informacije sada u ovim trenutcima?

Nije nemoguce.

I ne znam kako neko moze pomislit da se igraci smiju u ovakvim situacijama sa oprecnim izjavama obracati savezu. Pa jeste li vi ikada vidjeli da neki reprezentativac neke druge drzave direktno okrivi savez za nesto?

Ja ne znam za takve slucajeve.
I ja isto tako mislim, nije Zukanovic igrac tipa Mascherana pa ni tad ne bi imao pravo kritikovat, ja kazem za njega, sam pao - sam se ubio. Da je cutio mozda bi se sad pakovao za Brazil, al ne nasim mamlazima uvijek neko drugi kriv, uvjek uloga zrtve, uvijek neke teorije zavjere. Nek sad gleda SP kao mi preko TV-a.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2014, 05:31

Susica ne volim. To je valjda svakome poznato.
Ali Zukanovic je 100% kriv za svoj problem. Sam pao sam se ubio.
Nemozes pljuvat po repci i okrivljavat ljude u FSBiHu sto ti SAD ambasada nije dala vizu. Momka mi jeste zao ali je sam kriv za ovu situaciju. Trebao je kintrolisat jezik.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jun 2014, 06:49

Uhodana matrica, isproviciraj, pljuni pa odstrani. Besic, Prćić, Zuka. Da nije Zaha panj, Mume ne bi vidio repke. Dzindasi opet haraju, zadnje im u životu bilo.

Gdje je bio NS sa saopstenjem prije ove situacije da fino objasne, uradili smo sve sto smo mogli, Ervin nije dobio vizu, zao nam je, on je dio naseg tima u Brazilu i cekat ce nas tamo.
Ali jok, bagra jedva docekala a dzelat presudio, kaze uvrijedio je drugove, a to sto je on uvrijedjen, sto ga niko nije ni nazvao ni podrzo od tih drugova dok je bio sam u Sarajevu, pa ni taj selektor to nema veze.
Ne mozes lose ciniti a dobru se nadati nikako.
Zuki niko nafaku ne moze oduzeti, mozda ces za 4 godine predvoditi nasu repku na SP momcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 03 jun 2014, 08:56

donniedarko je napisao/la:Kad prodjemo grupu zaboraviti ce se Zukanovic istog trenutka ;)
Nadama se da ćemo proći, ali nažalost to je istina što kažeš za Zuku, žao mi momka pravo!
Nadam se da će ona ubleha otiči što prije i dovesti gospodina poput Bajevica ili sličnih njemu...

Mislim da će ublehas sam napustiti kormilo nakon SP.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jun 2014, 04:05

1. Begović
2. Vršajević
3. Zukanović - vjerovatno
4. Spahić
5. Kološinac
6. Vranješ
7. Bešić
8. Pjanić
9. Ibišević
10. Misimović
11. Džeko
12. Fejzić
13. Mujdža
14. Sušić
15. Šunjić
16. Lulić
17. Ibričić
18. Medunjanin
19. Višća
20. Hajrović
21. Bičakčić
22. Avdukić
23. Salihović
24. Hadžić - prema brojevima opet , on je trebao biti škartan , a ne Zukanović :roll:

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 04:26

Eto Salihovic je 23 :facepalm: svasta...
Ervin Zukanovic

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jun 2014, 04:34

Rustem je napisao/la:Eto Salihovic je 23 :facepalm: svasta...
Sta hoces da kazes ili ,mozda trebas dioptiju povecati ??? :roll:

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 04:39

Kobe Bryant je napisao/la:
Rustem je napisao/la:Eto Salihovic je 23 :facepalm: svasta...
Sta hoces da kazes ili ,mozda trebas dioptiju povecati ??? :roll:
prema brojevima :roll: :?
Ervin Zukanovic

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jun 2014, 04:51

FIFA forsira brojeve na SP do 23 , jedino ako neko pred prvenstvo se povrjedi pa neko sa rezervnog spsika do 30 igraca uskoci , pa da ima veci broj od 23 .

Tako ako su nasi poslali u addidas imena i brojeve da stampaju , onda prema tome je Zuka trebao bitu u 23 igraca a Hadzic prva zamjena !

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 04 jun 2014, 06:18

Kobe Bryant je napisao/la:FIFA forsira brojeve na SP do 23 , jedino ako neko pred prvenstvo se povrjedi pa neko sa rezervnog spsika do 30 igraca uskoci , pa da ima veci broj od 23 .

Tako ako su nasi poslali u addidas imena i brojeve da stampaju , onda prema tome je Zuka trebao bitu u 23 igraca a Hadzic prva zamjena !
Pape je bio i izjavio da ako bude sve OK sa Mujdžom da Hadžić otpada s time da će svih 24 igrača ići u Brazil.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 04 jun 2014, 13:30

bhsport je napisao/la:Uhodana matrica, isproviciraj, pljuni pa odstrani. Besic, Prćić, Zuka. Da nije Zaha panj, Mume ne bi vidio repke. Dzindasi opet haraju, zadnje im u životu bilo.

Gdje je bio NS sa saopstenjem prije ove situacije da fino objasne, uradili smo sve sto smo mogli, Ervin nije dobio vizu, zao nam je, on je dio naseg tima u Brazilu i cekat ce nas tamo.
Ali jok, bagra jedva docekala a dzelat presudio, kaze uvrijedio je drugove, a to sto je on uvrijedjen, sto ga niko nije ni nazvao ni podrzo od tih drugova dok je bio sam u Sarajevu, pa ni taj selektor to nema veze.
Ne mozes lose ciniti a dobru se nadati nikako.
Zuki niko nafaku ne moze oduzeti, mozda ces za 4 godine predvoditi nasu repku na SP momcino.
Inace, ti si upucen jesu li ga zvali il nisu. :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 06 jun 2014, 20:57

zna li neko zasto je obrisana ona stranica podrske zukanovicu? Imala je nekoliko hiljada lajkova i iz sata u sat je po malo raslo, cak je imalo vise nego njegova zvanicna stranica xd u cemu je stos
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 14 gostiju.