KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Vojvodina-Bosna se moze gledati na internetu...
http://www.nettelevizor.com/televizija- ... a-rtv1.php
RTV1 prenosi sve utakmice Vojvodine i Hemofarma kad igraju kao domacini.
RTV1 prenosi sve utakmice Vojvodine i Hemofarma kad igraju kao domacini.
bajic ce igrati i ars ce vidjeti covjeka na djelu a ne da lupa po forumu kako frajer nema pojma, te da je zimic za njega olajuwon
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
glupost ziva .cvaljda ima nas vise u bosni koji hoce gledat bosnu neg u dijaspori.sramota za hayat da bosnu mogu gledat u inostranstvu a mi koji ovdje u sarajevu zivimo i navijamo za bosnu ne mozemo.ars01 je napisao/la:Utakmicu Vojvodina - Bosna ASA BHT možete gledati samo u satelitskom programu TV Hayat u subotu 22. novembra s početkom u 20 sati i 15 minuta, po srednjoevropskom vremenu.
ja mislim da bi ipak veća gledanost bila da je na zemaljskom programu TV Hayata prenos ove tekme.
BUDI BOSNA
jedna si jedina....nasa bosna
Zasto ovi u upravi ne dovedu JOSIPA SESARA koji je po meni strasan igrac ne znam imam utisak da svakom moze dati jedno 20-tak poena na svakom susretu takav bi nam igrac stvarno dosao u sirokom je bio strasan a evo sad i u zrinjskom nastavlja isto tako
zato sto covejk ima ogromnih problema sa disciplinom i zbog toga je izbacen iz svih klubova u kojim je igraotm 87 2 je napisao/la:Zasto ovi u upravi ne dovedu JOSIPA SESARA koji je po meni strasan igrac ne znam imam utisak da svakom moze dati jedno 20-tak poena na svakom susretu takav bi nam igrac stvarno dosao u sirokom je bio strasan a evo sad i u zrinjskom nastavlja isto tako
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
a i nekidan je napravio sranje na mecu sa slobodom (podrzavam ga sto posto)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
a ti bi ga rado gledao u bordo bojiKK_Bosna je napisao/la:a i nekidan je napravio sranje na mecu sa slobodom (podrzavam ga sto posto)

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
niko sretniji od mene 

ali je on prejak igrac fantastican
sesar bi bio totalna fula za kk bosnu, samo mi razvalio ekipu, do sada puno puta prozvakana tema
Cuva Bog Zelju svog!
ako imas kablovsku mozes i ti gledat preko satelitafanbosna je napisao/la:glupost ziva .cvaljda ima nas vise u bosni koji hoce gledat bosnu neg u dijaspori.sramota za hayat da bosnu mogu gledat u inostranstvu a mi koji ovdje u sarajevu zivimo i navijamo za bosnu ne mozemo.ars01 je napisao/la:Utakmicu Vojvodina - Bosna ASA BHT možete gledati samo u satelitskom programu TV Hayat u subotu 22. novembra s početkom u 20 sati i 15 minuta, po srednjoevropskom vremenu.
ja mislim da bi ipak veća gledanost bila da je na zemaljskom programu TV Hayata prenos ove tekme.
BUDI BOSNA
imaš zvijezde bundesligefanbosna je napisao/la:glupost ziva .cvaljda ima nas vise u bosni koji hoce gledat bosnu neg u dijaspori.sramota za hayat da bosnu mogu gledat u inostranstvu a mi koji ovdje u sarajevu zivimo i navijamo za bosnu ne mozemo.ars01 je napisao/la:Utakmicu Vojvodina - Bosna ASA BHT možete gledati samo u satelitskom programu TV Hayat u subotu 22. novembra s početkom u 20 sati i 15 minuta, po srednjoevropskom vremenu.
BUDI BOSNA
samo fulali su
to je trebalo za inostranstvo i našu dijasporu
za njih je košarka komplikovan sport
još samo uz zvijezde trebaju zvati Ćiru,Muniba&co u emisiju
sportskog duha da nabace ...
p nadji taj program satelitski hayat idi na ono manual store na telki svojoj itd i trazi ga jaranemahalac je napisao/la:![]()
kako
Baš lijepo što će igrati taj bivši Bosanac.KK_Bosna je napisao/la:bajic ce igrati i ars ce vidjeti covjeka na djelu a ne da lupa po forumu kako frajer nema pojma, te da je zimic za njega olajuwon
Možda za njega Zima nije Olajuwon al' zasigurno jest Ewing.
Kad ga je Golubović Iz Olimpije i Štimac iz CZ rasturio , ne vidim problem za Zimića , razlika od 10cm je ipak u više nego značajna.
I ja sa nadam da cemo sutra pobjediti, ali moram uputiti jednu kritiku, da oni koji su bliski klubu ukazu na to.
Web-stranica kluba je katastrofalna, nisam odavno vidio goru stranicu, mozda bi trebali skinuti onaj interviju sa Abazom, i neku sliku postaviti mozda bi trebali malo vise o igracima pisati, nek se ugeldaju na druge klubove kako to rade.
Web-stranica kluba je katastrofalna, nisam odavno vidio goru stranicu, mozda bi trebali skinuti onaj interviju sa Abazom, i neku sliku postaviti mozda bi trebali malo vise o igracima pisati, nek se ugeldaju na druge klubove kako to rade.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Da li svi kablovski operateri prenose satelitski hayat?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zimić 4 poena, ikonić 3p vodi bosna 7/5
Kraj prve cetvrtine 23-21 za Vojvodinu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.