Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Jbt , tako pise u tekstu ss.ba 

- miralem444
- Kontakt:
ma nek pise sta hoce al realno spaha je bolji i od vermalena i od ovog drugog sta je s vama...jedva cekam englesku ligu aBd. spaha u arsenala begovic chelsea..uh konacnoo...volim te bosnooooooooooobavarian_bk je napisao/la:Jbt , tako pise u tekstu ss.ba
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
hehe ja mislim da ti nisi nijedan post napisao da nisi na kraju napisao "volim te bosno" ili nesto u tom fazonumiralem444 je napisao/la:ma nek pise sta hoce al realno spaha je bolji i od vermalena i od ovog drugog sta je s vama...jedva cekam englesku ligu aBd. spaha u arsenala begovic chelsea..uh konacnoo...volim te bosnooooooooooobavarian_bk je napisao/la:Jbt , tako pise u tekstu ss.ba

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Begović bi isto kada bi otišao u Chelsea bio zamjena za Checha, a borio bi se sa Hillarijem za prvo mjesto. A i sumnjam da bi ga Stoke pustio za manje od 5 miliona eura...
- velez_mostar
- Kontakt:
Mene cudi kako do sada neki gigant nije pokazao interes za Spahu, pa on je bolji stoper od pola igraca zadnje linije velikih klubova.
Nadam se da ce preci u veliki klub, jer to po kvalitetu zasluzuje, ne znam da u svijetu fudbala postoji igrac sa boljim tajmingom za istrcavanje na igraca..u to sam siguran.
Pa, on nasu jadnu zadnju liniju jedini drzi, i pokriva..sjetimo se Njemacke, (dok je mogao), sam sve radio..
Spaha kralju sretno, okani se Montpelliera, i tih pikavaca, ti si igrac za velike stvari!!!
Nadam se da ce preci u veliki klub, jer to po kvalitetu zasluzuje, ne znam da u svijetu fudbala postoji igrac sa boljim tajmingom za istrcavanje na igraca..u to sam siguran.
Pa, on nasu jadnu zadnju liniju jedini drzi, i pokriva..sjetimo se Njemacke, (dok je mogao), sam sve radio..
Spaha kralju sretno, okani se Montpelliera, i tih pikavaca, ti si igrac za velike stvari!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Wenger mnogo prati Francusku ligu, zbog toga i ne cudi ovo njegovo interesovanje za Spahom. Bilo bi odlicno da ode u Arsenal, a kako se spominje u tekstu samo kao zamjena. To bi siguran sam bilo samo privremeno, jer nakon prve utakmice pokazao bi sta zna i zacementirao bi svoje mjesto u prvih 11.
Ne bi bilo lose da se ovo ostvari.

Ne bi bilo lose da se ovo ostvari.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- velez_mostar
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Wenger mnogo prati Francusku ligu, zbog toga i ne cudi ovo njegovo interesovanje za Spahom. Bilo bi odlicno da ode u Arsenal, a kako se spominje u tekstu samo kao zamjena. To bi siguran sam bilo samo privremeno, jer nakon prve utakmice pokazao bi sta zna i zacementirao bi svoje mjesto u prvih 11.
Ne bi bilo lose da se ovo ostvari.![]()
Upravo tako, kakva zamjena, pa kad bi odigrao jednu utakmicu dao bi mu kapitensku traku, a ne da onim jadnicima bude zamjena!
U Realu bi imao mjesta, bolji je od Albiola duplo, a ne u Arsenalu.
-
- Kontakt:
Kapiten fudbalske nreprezentacije Bosne i Hercegovine i stoper francuskog prvoligaša Montpelliera, 30-godišnji Emir Spahić, na meti je Arsenala.
News of the World piše da se menadžer londonskog kluba Arsene Wenger zagrijao za raznovrsnog odbrambenog igrača, koji može pokriti pozicije na stoperskim mjestima, kao i onu na lijevom boku, i to nakon što mu je propao pokušaj dovođenja njemačkog reprezentativca Pera Mertesackera, navodi Nogometni magazin.
Arsenal je ovog ljeta izgubio trojicu stopera (Gallas, Silvestre, Campbell), formalno i četvrtog, Švicarca Senderosa.
Wengeru je namjera da u državljaninu Bosne i Hercegovine dobije, uz Švicarca Johana Djoroua, zamjenski tandem stopera za Belgijca Thomasa Vermaelena i novopridošlog Francuza Laurenta Koscielnyja, koji bi trebali biti stupovi Arsenalove odbrambene igre u novoj sezoni.
Iako je prošlog januara Spahić produžio ugovor sa oduševljenim poslodavcima (u Montpellier je stigao u ljetu 2009. godine nakon probe potpisavši jednogodišnji ugovor) do 2014. godine, NOTW pretpostavlja da njegov transfer na Emirates na bi trebao biti skup.
News of the World piše da se menadžer londonskog kluba Arsene Wenger zagrijao za raznovrsnog odbrambenog igrača, koji može pokriti pozicije na stoperskim mjestima, kao i onu na lijevom boku, i to nakon što mu je propao pokušaj dovođenja njemačkog reprezentativca Pera Mertesackera, navodi Nogometni magazin.
Arsenal je ovog ljeta izgubio trojicu stopera (Gallas, Silvestre, Campbell), formalno i četvrtog, Švicarca Senderosa.
Wengeru je namjera da u državljaninu Bosne i Hercegovine dobije, uz Švicarca Johana Djoroua, zamjenski tandem stopera za Belgijca Thomasa Vermaelena i novopridošlog Francuza Laurenta Koscielnyja, koji bi trebali biti stupovi Arsenalove odbrambene igre u novoj sezoni.
Iako je prošlog januara Spahić produžio ugovor sa oduševljenim poslodavcima (u Montpellier je stigao u ljetu 2009. godine nakon probe potpisavši jednogodišnji ugovor) do 2014. godine, NOTW pretpostavlja da njegov transfer na Emirates na bi trebao biti skup.
Preci ce u Arsenal k'o i Džeko. Taman se smjestio u Montpellieru i sad da seli dalje, ma da.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ko zna? možda
ali sumnjam da ce ove sezone preci u neki drugi klub! 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
napisao je Spahic na facebooku da ce mozda preci u Arsenal. ako je to stvarno njegov fb, ko ce znati...
sve je moguce, cak i ako su pregovori u toku nije sigurno da ce ga Montpeller pustiti.
pa sta ce oni bez njega... ima da potonu ko Titanic
sve je moguce, cak i ako su pregovori u toku nije sigurno da ce ga Montpeller pustiti.
Potonu ce fakat i tesko da mu nadju zamjenu.Ali su ispali fer prema Spahicu kao i on prema njima.calcio je napisao/la:napisao je Spahic na facebooku da ce mozda preci u Arsenal. ako je to stvarno njegov fb, ko ce znati...
i vjerujem ako ovaj izrazi zelju da ode,da ce ga sigurno pustiti.
Hem sto ce petaka zaraditi sad pa sad,jer je Spahic dosao bez ostete.
Jedino sto je Spahicu dodijalo zime,ruznog vremena u Rusiji a u Londonu ga ceka magla i kisurina.
Kako rece ''nalazim se u Francuskom Dubrovniku''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma da je njemu majstore da on ode u Arsenal. A to sto pise da ce biti zamjena ne zna se! Jer on je, po mom misljenju, bolji od obojice koji bi, ko fol, trebali bit u standardnoj postavi. I mislim da kad bih po prelasku Arsenal odmah nametnuo i igrao u prvoj postavi!bavarian_bk je napisao/la:U Arsenalu bi trebao biti zamjena za stoperski dvojac Vermaalen i K..nesto.
Bolje biti glavni u selu nego zadnji u gradu

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
To si u pravu majstore! Tacno je to da on dovodi i starije igrace, ne mora znacit ako on ima mlad tim da nece nekog malo iskusnijeg, a sta vise pa npr. Gallas je u trenucima kada je igrao za Arsena biol stariji od Spahe, a Cambella je dosao u Arsenal prosle godine ponovo, a bio je takodje stariji nego Spaha sad! I nek' se ovi koji slabo poznaju fudbal ne petljaju puno oko toga i negiraju njegov prelazak u "Topnike". Naravno, ne kazem ja da ce on 100% prijec u Arsenal, ali to je tacno da Wenger kupuje i malo iskusnije!Bosco je napisao/la:Vjerovao ti ili ne Wenger dovodi i starije igrače, pogotovo u odbranu gdje se traži iskustvo.Pošto sada odlaskom Gallasa i Campbella ostajemo samo na jednom istinski dokazanom štoperu koji ima 25. god. siguran sam da bi se Spahić idealno uklopio (kad bi ovo bila istina naravno) i mnogo je više pokazao nego Koscielny i ako nije bolji, onda je makar jednak sa Djouroum. Spahić i Vermaelen bi činili neprelazan bedem u odbrani Arsenala.I ti ne seri da Wenger ne dovodi starije igrače, to je glupost, doveo je Silvestrea sa 31 god, Campbella sa 35, Arshavina sa 28 itd.Adinjo je napisao/la:Da je par godina mladji mozda, ovako tesko da ce ga cika Wenger dovesti u svoje odbaniste.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
godine spahicu sigurno nisu problem... pa covjek puni tridesetu tek za koji dan... po cemu je to za stopera previse?? u tim godinama stoperi su najbolji... dovoljno iskusni, a u punoj snazi... osim toga ova trojica stopera u arsenalu (vermaelen, djourou i koscielny) su puno mladji od spahe i imaju malo medjunarodnog iskustva, pogotovo ovaj zadnji.... samo ima tu cini mi se jedan problem.. spaha je vec igrao u uefinim takmicenjima ove sezone.. pitanje je da li bi imao pravo nastupa u grupnoj fazi CL za arsenal, ako monpelier prodje u grupnu fazu EL... mislim da ne bi..
-
- Kontakt:
http://www.sport.co.uk/news/Football/41 ... erest.aspx
izgleda da nije suplja.. ode spahic u englesku i posta popularan.. s oba halida se slik'o.. menadjer potvrdio da je arsenal stupio u kontakt...
izgleda da nije suplja.. ode spahic u englesku i posta popularan.. s oba halida se slik'o.. menadjer potvrdio da je arsenal stupio u kontakt...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Za Spahica kao ni Dzeku nema zime da bi se bilo gdje snasli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fino BGM Spaha u Arsenal,,Beg u Chelsea FC 

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Thunderstruck
- Kontakt:
S Brenom bioadnan_hzsa je napisao/la:http://www.sport.co.uk/news/Football/41 ... erest.aspx

Iako ne volim Arsenal volio bi Spahu tu, nek imamo jednog igraca u PL.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ma nije Begovic igrac ma yaThunderstruck je napisao/la:S Brenom bioadnan_hzsa je napisao/la:http://www.sport.co.uk/news/Football/41 ... erest.aspx
izgleda da nije suplja.. ode spahic u englesku i posta popularan.. s oba halida se slik'o.. menadjer potvrdio da je arsenal stupio u kontakt...![]()
Iako ne volim Arsenal volio bi Spahu tu, nek imamo jednog igraca u PL.

A bilo bi lijepo da se i Spaha prikljuci
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.