EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
ma 'biće bolje' 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Popravit ce se ovo uskoro
..Steta sto Bavcica nisam vidio dns

- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gledam tekmu i ne mogu se oteti utisku da je ovo isto kao u kvalifikacijama,sve se svodi na individualni kvalitet uz nekoliko igraca koji su ovdje zalutali,plus apsolutno nezalaganje ekipe.
Druga stvar,za koju bih volio da je prokomentarisu forumasi koji se u kosarku razumiju bolje nego ja,jeste da (kao i u kvalifikacijama) apsolutno nisam vidio uigrane akcije,da se zna ko sta radi,cini mi se da se Aco iskljucivo oslanja na individualne kvalitete.
Ako stane sut,belaj. Ova igra nema ni glavu ni rep po mom skromnom misljenju...
Druga stvar,za koju bih volio da je prokomentarisu forumasi koji se u kosarku razumiju bolje nego ja,jeste da (kao i u kvalifikacijama) apsolutno nisam vidio uigrane akcije,da se zna ko sta radi,cini mi se da se Aco iskljucivo oslanja na individualne kvalitete.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam zadovoljan. Kako igrom tako i pristupom igri. Odbrana je moze se reci dobra, dok napad je preslab. Mora ovo bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
veceras je ovisila o samo jednom sto je nevjerovatno i nedopustivoVGS je napisao/la:Zasad je ovo jako slabo, vidjet cemo sta ce biti do 4. sept.
Igra nam ovisi o 3 igraca, ostali samo posmatraju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Izgubit 16 razlike nije sramota,17 bi vec bila blamaza.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa nismo odigrali 2 akcije kako treba. sve nesto pojedinacno,spustanje lopte ta Mirzu pa sta bude..al et za nadat se da bude bolje tek je treca tekma...
Svaku ekipu ako stane šut belaj je...nemožeš pobijedit skokovima,blokadama i asistencijamaDenizmare je napisao/la:Gledam tekmu i ne mogu se oteti utisku da je ovo isto kao u kvalifikacijama,sve se svodi na individualni kvalitet uz nekoliko igraca koji su ovdje zalutali,plus apsolutno nezalaganje ekipe.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Zar je moguce da sam samo ja cuo kako slovenski komentatori spominju neki konflikt na nasoj klupi, i da se selektorova odluka mora postovati, nisam dobro vidjeo al u tom trenu je izbacio mirzu, a na kraju tekme igraci ostadose da se pozdravljaju on pravac u svlacionicu. ILI SAM JA OVO SVE UMISLIO, nadam se da jesam 

Ja sam isto čuo, kad je izbacio Mirzu, da se on kao naljutio i komentator govori da se odluka selektora mora poštovatiBigBang je napisao/la:Zar je moguce da sam samo ja cuo kako slovenski komentatori spominju neki konflikt na nasoj klupi, i da se selektorova odluka mora postovati, nisam dobro vidjeo al u tom trenu je izbacio mirzu, a na kraju tekme igraci ostadose da se pozdravljaju on pravac u svlacionicu. ILI SAM JA OVO SVE UMISLIO, nadam se da jesam

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jeste govorio onaj slovenac da ej Mirza ljut zato sto je stavljen na klupu.
Jesu oni meni šega, najjace kad kaze Mirza je zgrjesio za 2 poena

Jesu oni meni šega, najjace kad kaze Mirza je zgrjesio za 2 poena

cuj to....adisice je napisao/la:Svaku ekipu ako stane šut belaj je...nemožeš pobijedit skokovima,blokadama i asistencijamaDenizmare je napisao/la:Gledam tekmu i ne mogu se oteti utisku da je ovo isto kao u kvalifikacijama,sve se svodi na individualni kvalitet uz nekoliko igraca koji su ovdje zalutali,plus apsolutno nezalaganje ekipe.
Loše do bola loše!!!!!!!!!!Šta su radili 20 dana na pripremama?????????Ovako samo možemo sanjati drugi krug,nije meni problem što smo izgubili,već što se ne vidi ta atmosfera u ekipi svi nekako igraju preko K....,pogotovo u 4/4.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- elninho_resTO
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ja sam zadovoljan.
Svi koji ne zive u crno bjelom svijetu su mogli vidjeti neke stvari.
Kao prvo nijedna repka ne da neigra sa punom snagom,nego ni na terenu neigraju oni igraci ce igrati.
Mislim da ce nasa petorka gotovo sigurno izgledati ovako Wright-Gordic-Djedovic-Teletovic-Stipanovic i sa klupe ce u rotaciju upasti Masic,Kikanovic i nesto malo Sutalo( u zavisnosti od voljnog momenta).Ostali ako ne bude nekih ne predvidjenih okolnosti nece ulaziti u igru.
Slovenci su danas grizli,na otvaranje dvorane su se culi samo nasi navijaci jos je trebalo da ih pobjedimo, vidi se da nismo spremni ali tempiramo formu pripremne tekme i rezultat apsolutno nista ne znace jer svi skrivaju karte.
Stipanovic ce biti strasan dobitak,ne da je zvjer u odbrani nego je i jak kao zemlja,tesko ce se ko naigrati pored njega a uopste nije los ni u napadu,dobro nema sut sa polu-distance kao Kikanovic ali to je jedina stvar u kojoj je Kiki bolji i zato bi Andrija trebao i biti ce starter, dok ce Kiki nedostatak igre u skoku i odbrani nadomjestiti svjezinom koju ce imati kada bude ulazio s klupe.
Gordic isto tako,agresivan,ima tu drskost i zato ce i igrati.
Sutalo-selektor je rekao da se trazi ali ovo danas je bilo lose.Uopste ne mislim na sut i taj crno bjeli svijet nego apsolutno sve,od odbrane,kretnje,skocili su 5 puta pored njega u napadu.Na EPu ce ulaziti s klupe i po meni od zavisnosti od prvog suta cemo vidjeti da li ce se vracati klupu ili igrati.
Wright standardan, ne brinem se za njega.
Djedovic zabija svoje,i kad izgleda ne primjetan na tekmi on izvuce svoj prosjek,izvuce slobodna,danas je fulio prva 4 sto ne znam kad mu se desilo,kasnije se kolko tolko izvukao i to se sigurno nece vise desavati.
Halilovic nije puno igrao,zajebao je 2,3 puta u prvoj minuti na terenu i odmah se vratio na klupu,volio bih da sam ga vidio jos malo,zraci iz njega neki talent.
Masic ce imati vaznu rolu,ulazit ce s klupe na najraspolozenijeg protivnickog igraca,gledati da uvali koju trojku i to je ono sto nam treba od njega.
Sinanovic mislim da nema mjesta u rotaciji za EP.
Pasalic mozda dobije neku minutazu,iskljucivo u zavisnosti od razvoja situacije sa Sutalom koji je opet kazem danas bio bas kriminalan.Moramo njega jos vidjeti.
I na kraju Mirza...na kraju je zabio 17poena u tekmi u kojoj mu apsolutno nista nije islo od ruke.Mislim da tu ima jos neki problem sa njim i selektorom pa se malo vise Mirza inatio i prigovarao svima i saigracima,i sudijama i lopti koju je poslao u neku stvar
Ali opet svaki iole otvoren sut je pospremio bez ikakvih problema,to je dobra stvar,bukvalno kada je sam to su automatski poeni,ostale situacije vec zavise od drugih faktora ali je lijepo vidjeti da i kada igra preko qurca imas igraca koji nece promasiti otvoren sut.Njemu treba jos par tekmi da se pronadje i zato neka suta,nije igrao dugo a nije ni trenirao sa ekipom,sada ide 2 pripremna turnira i Mirza ce se naci do prvenstva i mislim da ce svi ostali biti na maximumu kada bude trebalo i da ce Mirza rjesiti svoje probleme.
Slovenci su danas bili na nivou,bez Dragica(gorana) ali prvenstvo se igra kod njih,skupili su ekipu uglavnom bez otkaza sto je ih krasilo proslih par prvenstava,na klupi imaju Maljkovica i uz domaci teren bice jako neugodan protivnik i mogu daleko,2.krug im nije upitan,pitanje je samo koliko daleko mogu.
Vidjecemo..drago mi je sto sam odgledao repku nakon dugo vremena i vidio dosta zanimljivih stvari.
Svi koji ne zive u crno bjelom svijetu su mogli vidjeti neke stvari.
Kao prvo nijedna repka ne da neigra sa punom snagom,nego ni na terenu neigraju oni igraci ce igrati.
Mislim da ce nasa petorka gotovo sigurno izgledati ovako Wright-Gordic-Djedovic-Teletovic-Stipanovic i sa klupe ce u rotaciju upasti Masic,Kikanovic i nesto malo Sutalo( u zavisnosti od voljnog momenta).Ostali ako ne bude nekih ne predvidjenih okolnosti nece ulaziti u igru.
Slovenci su danas grizli,na otvaranje dvorane su se culi samo nasi navijaci jos je trebalo da ih pobjedimo, vidi se da nismo spremni ali tempiramo formu pripremne tekme i rezultat apsolutno nista ne znace jer svi skrivaju karte.
Stipanovic ce biti strasan dobitak,ne da je zvjer u odbrani nego je i jak kao zemlja,tesko ce se ko naigrati pored njega a uopste nije los ni u napadu,dobro nema sut sa polu-distance kao Kikanovic ali to je jedina stvar u kojoj je Kiki bolji i zato bi Andrija trebao i biti ce starter, dok ce Kiki nedostatak igre u skoku i odbrani nadomjestiti svjezinom koju ce imati kada bude ulazio s klupe.
Gordic isto tako,agresivan,ima tu drskost i zato ce i igrati.
Sutalo-selektor je rekao da se trazi ali ovo danas je bilo lose.Uopste ne mislim na sut i taj crno bjeli svijet nego apsolutno sve,od odbrane,kretnje,skocili su 5 puta pored njega u napadu.Na EPu ce ulaziti s klupe i po meni od zavisnosti od prvog suta cemo vidjeti da li ce se vracati klupu ili igrati.
Wright standardan, ne brinem se za njega.
Djedovic zabija svoje,i kad izgleda ne primjetan na tekmi on izvuce svoj prosjek,izvuce slobodna,danas je fulio prva 4 sto ne znam kad mu se desilo,kasnije se kolko tolko izvukao i to se sigurno nece vise desavati.
Halilovic nije puno igrao,zajebao je 2,3 puta u prvoj minuti na terenu i odmah se vratio na klupu,volio bih da sam ga vidio jos malo,zraci iz njega neki talent.
Masic ce imati vaznu rolu,ulazit ce s klupe na najraspolozenijeg protivnickog igraca,gledati da uvali koju trojku i to je ono sto nam treba od njega.
Sinanovic mislim da nema mjesta u rotaciji za EP.
Pasalic mozda dobije neku minutazu,iskljucivo u zavisnosti od razvoja situacije sa Sutalom koji je opet kazem danas bio bas kriminalan.Moramo njega jos vidjeti.
I na kraju Mirza...na kraju je zabio 17poena u tekmi u kojoj mu apsolutno nista nije islo od ruke.Mislim da tu ima jos neki problem sa njim i selektorom pa se malo vise Mirza inatio i prigovarao svima i saigracima,i sudijama i lopti koju je poslao u neku stvar

Slovenci su danas bili na nivou,bez Dragica(gorana) ali prvenstvo se igra kod njih,skupili su ekipu uglavnom bez otkaza sto je ih krasilo proslih par prvenstava,na klupi imaju Maljkovica i uz domaci teren bice jako neugodan protivnik i mogu daleko,2.krug im nije upitan,pitanje je samo koliko daleko mogu.
Vidjecemo..drago mi je sto sam odgledao repku nakon dugo vremena i vidio dosta zanimljivih stvari.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Gruzija dobila Srbiju
A Hrvati Crnu Gorumirzatele je napisao/la:Gruzija dobila Srbiju

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra protiv Rusije, vjerovatno ce biti live-score na rezulta.ti.com 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Definitivno Filip A. ispada. Selektor mu se zahvalio i moze se vratiti u klub.
Zasto smo mi ustvari poceli ovako kasno sa utakmicama? Radi Mirze? Nekako mi je logicniji plan Slovenije ili Srbije na primjer...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Quartararo, rishovski, TripleThreat i 11 gostiju.